2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585833 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Önder Özen bazı durumlarda niçin yalan söyleyeceğini söyledi, kulüp menfaatleri için.
Eh Başkan da o zaman kulüp menfaati için yalan söylemiş olabilir  :evillol:
Demba Ba alındı: "ben pazarlıkta elimi güçlendirmek, rakipleri uzak tutmak için sakat dedim" dersin
Demba Ba alınmasaydı: "Zaten sakattı almadım" dersin.
Bunlar hep politik manevralar  :evillol:
Sen BJK Başkanısın Ronaldinho ile söyledikleri prezedir :) Transferde elini güçlendirmek için :)
Düz mantık seviyorum hemen sonuca gidiyor

Çevrimdışı brci

göya forma lansmanında demba ba artı iki transferimiz (gökhan,lanzini vs.) olcaktı o işte yattı gbi :/

Çevrimdışı ilhan mansız

Geç kalıyoruz takım 9 gün sonra maça çıkacak. Amaç şampiyonlar ligiyse daha çabuk olmalıydık. Bence marin i de almalıydılar

Çevrimdışı CanEmre

Sen BJK Başkanısın Ronaldinho ile söyledikleri prezedir :) Transferde elini güçlendirmek için :)
Düz mantık seviyorum hemen sonuca gidiyor
Konu sulansın istemiyorum ama Nasreddin Hoca'nın "ben zaten inecektim" olayı da bu kapsama girer  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

Geç kalıyoruz takım 9 gün sonra maça çıkacak. Amaç şampiyonlar ligiyse daha çabuk olmalıydık. Bence marin i de almalıydılar
9 gün sonraki maç için geç kaldık bile bence  :s20: Töre hadi takımı tanıyor iyi kötü fayda sağlar ama yeni bir isim bu kısa sürede ne kadar katkı sağlar ki?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

feyenoord maçlarında töreyi de unutun bence ismi bildirilse bile şuan ki durumuyla bilicin onu oynatacağını sanmam
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

göya forma lansmanında demba ba artı iki transferimiz (gökhan,lanzini vs.) olcaktı o işte yattı gbi :/
Forma lansmanı yarın akşam  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Forma lansmanı yarın akşam  :bandit:

Sabah gelir aksam tanitima cikar oda :tabe: gelmezsede yapacak bisey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada Hakan Gündoğar'da bravo Faik diye twit atmış beyler.

Çevrimdışı ilhan mansız

Dembaba yı aldılar zaten töre ve iyibir orta saha şart. Aksi halde işimiz zor

Çevrimdışı Tolga

demba ba gene hazırlık maçının kadrosunda yokmuş bugün yav tamam anladık yeni transfer ilk 11 de oynamasın ama adamın form durumunu görmek için en azından son yarım saat falan forma giysin diye kadroya alınmalıydı.feyenoord maçlarında mı kadroya alınması planlanıyor anlamadım gitti  :iscrewy:

Çevrimiçi Samet Ç

demba ba gene hazırlık maçının kadrosunda yokmuş bugün yav tamam anladık yeni transfer ilk 11 de oynamasın ama adamın form durumunu görmek için en azından son yarım saat falan forma giysin diye kadroya alınmalıydı.feyenoord maçlarında mı kadroya alınması planlanıyor anlamadım gitti  :iscrewy:
Hocam yine mi kadroda yok Ba .

Çevrimdışı Tolga

Hocam yine mi kadroda yok Ba .
yokmuş yine kadroda hocam

Çevrimdışı saricasi

beyler hazırlık maçı yok şuan bjk tvde,kim veriyo.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

bjk tv de diye biliyorum ben

Çevrimiçi Samet Ç

Bjk Tv ' de ben izliyorum

Çevrimdışı Q

İki yeni isim?
Geçen sezon devre arasında 10 numara beklerken Jones'u alıp ters köşe yapan Beşiktaş yönetiminin, benzer bir hamle yapmaya daha hazırlandığı iddia edildi.
Interli Zdravko Kovacevic'e teklif yapan Beşiktaş'ın, QPR ile anlaşması biten ve bonservisi elinde olan Stephan Mbia için de devreye girdiği öne sürüldü.
Kaynak; karakartal

Çevrimiçi Samet Ç

İki yeni isim?
Geçen sezon devre arasında 10 numara beklerken Jones'u alıp ters köşe yapan Beşiktaş yönetiminin, benzer bir hamle yapmaya daha hazırlandığı iddia edildi.
Interli Zdravko Kovacevic'e teklif yapan Beşiktaş'ın, QPR ile anlaşması biten ve bonservisi elinde olan Stephan Mbia için de devreye girdiği öne sürüldü.
Kaynak; karakartal

Kaynak karakartal değil hocam fanatiğin haberi bu.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı salih

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı capo di capi

Cenk attı 1-0 öndeyiz  :super:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırlısı 1 tane atmışız

Çevrimdışı Oğuzhan

Mami iki kez çok güzel pas çıkardı savunma arkasına birinde Cenk  kontrol edemedi birinde de kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleciyi mükemmel çalımlayıp boş kaleye salladı. Yalnız kaleciyle alay etti resmen. :D

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !