2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585991 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bence henüz Gökhan ile anlaşma sağlanamadı..

Bu yüzden Rubin ile anlaşılamadı henüz deniyor taraftar tepkisi olmasın Gökhana karşı diye

Bu transfer önemli ama..

Umarım daha fazla uzamaz.
Artık bu transferlerden ilk maçta fayda beklemek hayalcilik olur gökhan töre daha topla çalışmaya başlamadı.Lanzini ise gelmesi imzalaması 2-3 gün ilk maça yetişemedi bence transferler

Bilerek böyle konuşuyorlar amaç Beşiktaş'ın sürekli gündemde kalması.  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

BİLGİ:Arjantin ile aramızda 6 saatlik fark var.
Yerel saat olmasın :) uçak ile Arjantin 19 Saat  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı altan0348

Bence henüz Gökhan ile anlaşma sağlanamadı..

Bu yüzden Rubin ile anlaşılamadı henüz deniyor taraftar tepkisi olmasın Gökhana karşı diye

Bu transfer önemli ama..

Umarım daha fazla uzamaz.

aynen katılıyorum. gökhan eğer 2,5 milyon euroda diretiyorsa adımını dahi atmasın kulübe. bu ne ya hem ben beşiktaşa bağlıyım diyeceksin, oğuzhandan veliden lcaydan iki kat fazla talep edeceksin. fikret orman'ın aklı varsa 1 milyon eurodan fazla para vermemeli gökhana. olcay, kerim, cenk tosun idare eder gerekirse. zaten seneye yabancı kontenjanını artıracakalar fener kurtuldu ya artık.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilerek böyle konuşuyorlar amaç Beşiktaş'ın sürekli gündemde kalması.  :ok:
Taraftarı takan yok sanırım :)

Çevrimiçi kahyaoglueren

Devre arası bizim Yönetimiş peşkeşliği her futbolcuya yapmıyorlar! dembaba için canlı yayında sakat demedi mi gitti aldı ! alışmamız lazım böyle durumları...! Adamın abisi istanbulda gezdir vs yap sonra adama laf say..! Olayın tam ayrıntıları detaylı bilmiyoruz da..!
Demba ba konusunu önder özen düzeltti.Diğer oyuncu için söylediğini isimleri karıştırdığını söyledi.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Yerel saat olmasın :) uçak ile Arjantin 19 Saat  :kop: :kop: :kop:
evet saatten bahsediyorum akşam saatlerinde bişeyler olabilirmiş arjantin saatine göre

Çevrimdışı ALI RIZA

Demba ba konusunu önder özen düzeltti.Diğer oyuncu için söylediğini isimleri karıştırdığını söyledi.
Siz de yemişsiniz :) Canlı yayında takır takır anlatıyordu :) Sen olsan ne derdin evet öyle bilerek mi dedi dersin :) Ö.Özen ne demişti bazı durumlarda Yalan bile söyleyeceğim diyordu...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Son Dakika....Beşiktaş Gokhan Töre ile de 4 yillik anlasti.Rubin Kazan ile yazismalar tamamlaninca imza atılacak. @LigTV
Atakan Kurt...!
http://www.ligtv.com.tr/haber/torede-mutlu-son

SON DAKİKA! Doğan Haber Ajansı: "Beşiktaş - Rubin Kazan görüşmelerinde sonuç çıkmadı" ||| Lig TV: "Gökhan Töre 4 yıl daha Beşiktaş'ta" :alala:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Medyanın orası burası ayrı oynuyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Atakan Kurt: Imza bu gece ya da yarin sabaha yetisirse gokhan töre Leeds de yapilacak forma lansmanina katilacak @LigTV

Çevrimdışı ALI RIZA

Medyanın orası burası ayrı oynuyor
Beşiktaş Medyası dağınık H1903 denen farklı diyor diğerleri farklı diyor

Türkiye'de en kolay iş haberci olmak,  otur bir masaya al kahveni yanına salla gitsin.  Habercilerin yarısı aynen böyle haber yapıyor.  :lol:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Türkiye'de en kolay iş haberci olmak,  otur bir masaya al kahveni yanına salla gitsin.  Habercilerin yarısı aynen böyle haber yapıyor.  :lol:
Kulüp bence basın-takip masası oluşturulmalı ve yaptırımlar uygulamalı.Böyle bilgi kirliliği olmaz

Çevrimdışı ALI RIZA

Kulüp bence basın-takip masası oluşturulmalı ve yaptırımlar uygulamalı.Böyle bilgi kirliliği olmaz
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:  Klübün işine geliyor :) sürekli gündemdeler hayatta yapmaz  :alala:

Çevrimiçi kahyaoglueren

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:  Klübün işine geliyor :) sürekli gündemdeler hayatta yapmaz  :alala:
ama bazı haberlerde kasıt var.Sadece transferden bahsetmiyorum soyunma odasında konuşulanlar vs :s20:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Atakan Kurt @atakankurt2  ·  8 dk.
Son Dakika....Beşiktaş Gokhan Töre ile de 4 yillik anlasti.Rubin Kazan ile yazismalar tamamlaninca imza atılacak. @LigTV

Atakan Kurt @atakankurt2  ·  7 dk.
Artik Gokhan ile ilgilide bir sorun kalmadi.Rubin kazan ile sozlu anlasma yapilmisti, anlasma resmiyete dokukdugu anda Gokhan imzalayacak.

Atakan Kurt @atakankurt2  ·  6 dk.
Imza bu gece ya da yarin sabaha yetisirse gokhan töre Leeds de yapilacak forma lansmanina katilacak @LigTV
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı CanEmre

Siz de yemişsiniz :) Canlı yayında takır takır anlatıyordu :) Sen olsan ne derdin evet öyle bilerek mi dedi dersin :) Ö.Özen ne demişti bazı durumlarda Yalan bile söyleyeceğim diyordu...!
Önder Özen bazı durumlarda niçin yalan söyleyeceğini söyledi, kulüp menfaatleri için.
Eh Başkan da o zaman kulüp menfaati için yalan söylemiş olabilir  :evillol:
Demba Ba alındı: "ben pazarlıkta elimi güçlendirmek, rakipleri uzak tutmak için sakat dedim" dersin
Demba Ba alınmasaydı: "Zaten sakattı almadım" dersin.
Bunlar hep politik manevralar  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler Gökhan tamamdır. Telaş yapmayın .

Çevrimdışı ilhan mansız

Transferde geç kalmaya başladık. Gökhan'ı alıp en azından 1 tane de orta saha mutlaka almalıyız. Stoper Sivok falan idare eder şimdilik ama zaman çok daraldı. Orta sahaya takviye yapmamız şart

Çevrimdışı Kemal

Yapacaksın yabancı sayısını sınırsız, bu Türk futbolcu ve menajerleride sultan Sleyman gibi takılmayacak, ulen Demba Ba da bu süreci yaşamadık, ne Töreymiş -ne Olcan'mış - ne Caner'miş be kardeşim.

Çevrimdışı ilhan mansız

Dün bir arkadaş 33000 Beşiktaşlının passolig aldığını yazmıştı. Doğruysa bu iyi haber

Çevrimdışı Tolga

arkadaş bir transferimizde sorunsuz halledilsin hep bir yerlerde sorun çıkıyor nereye kadar devam edecek bu
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Herkes lanzini işinin arjantinin akşam bizim gece saatlerinde olumlu veya olumsuz biteceğini yazıyor.