2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583990 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

büyük ihtimalle Lanzini olacak (olmasını isterim şahsen)

fakat Okay Karacan'ın açıklamasını duyduktan sonra tabiki doğal olarak kafalar karıştı

Lanzini olmazsa meşhur 10 numara transferi olabilirmiş

sanal dünyasında bir sürü isimler dolaşmakta

bunların başında Kostarikalı Bryan Ruiz gelmekte

sonra sırasıyla yazıyorum Japon Kagawa Brezilyalı Kaka,Ganso,Robinho,Ronaldinho,Pato Portekizli Danny Hollandalı Van der Vaart

bakalım kim gelecek cidden merak ettim bu meşhur 10 numarayı  :)

Çevrimdışı capo di capi

Gençler'den yanayım onun için tercihim Lanzini  :ok:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi Samet Ç

fakat Okay Karacan'ın açıklamasını duyduktan sonra tabiki doğal olarak kafalar karıştı

sonra sırasıyla yazıyorum Japon Kagawa Brezilyalı Kaka,Ganso,Robinho,Ronaldinho,Pato Portekizli Danny Hollandalı Van der Vaart

Kaka olmaz Amerika'ya transfer oldu. Pato 10 numara değil , Ronaldinho hiç olmaz , Robinho'da Amerika'ya gidecek. Ganso olamaz 15 milyon Euro maliyeti , Danny teklif yapıldı ama Ruslar çok para istiyorlar, Van Der Vaart olacaksa Oğuzhan oynasın daha iyi. Bunları çıkarınca geriye kalanlar Ruiz ve Kagawa bir de belki Belhanda olabilir.

Çevrimdışı Anıl

Kaka olmaz Amerika'ya transfer oldu. Pato 10 numara değil , Ronaldinho hiç olmaz , Robinho'da Amerika'ya gidecek. Ganso olamaz 15 milyon Euro maliyeti , Danny teklif yapıldı ama Ruslar çok para istiyorlar, Van Der Vaart olacaksa Oğuzhan oynasın daha iyi. Bunları çıkarınca geriye kalanlar Ruiz ve Kagawa bir de belki Belhanda olabilir.
Hiçbir şey için kesin konuşmamak lazım  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Hiçbir şey için kesin konuşmamak lazım  :bandit:
Hocam valla tutup ta Kaka'yı , Vaart'ı , Ronaldinho 'yu , Robinho 'yu geitmesinlerde gerisine razıyım.

Çevrimdışı KARTAL ADAM

Belki Robinho olabilir !!! Ruiz daha çok kanat oynuyor. 

Çevrimdışı Anıl

Hocam valla tutup ta Kaka'yı , Vaart'ı , Ronaldinho 'yu , Robinho 'yu geitmesinlerde gerisine razıyım.
Kaka zaten Sao Paulo'ya kiralandı. Herhangi bir bilgim yok. Ama büyük ihtimal o meşhur 10 numara yazdıklarınızdan biridir  :bandit:

Çevrimdışı Yakup

Ronaldinho kadro dışı mı bırakılmış. Hocası ben daha fazla bu adamla uğraşamam demiş :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı AŞO

Arkadaşlar bu akşamki maç için bildiğiniz ıptv yayını var mı?

Çevrimdışı Oğuzhan

Vallahi ben Ronaldinho'dur diye korkuyorum.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı EagleForce

Ronaldinho Robinho falan olmaz umarim. Genc oyuncular olmuyorsa Cambiasso ya da Pirlo'yu alsinlar 1 sene idare etsin.

Çevrimdışı sahinnd

Ne yani pirloyu beğenen yoh mu
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı EagleForce

Tore isi de cok uzadi. Menajer kaynakli bir sorun yoktur umarim.

Çevrimdışı Anıl

Pirlo'yu Juventus satmıyor. O imkansız :) Kombine alacak varsa alsın, sonra kalmaz falan  :bandit:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Lanzini gelir..

Başkanın açıklaması çok belli..

Alınıp satılacak oyuncu olacak bu..

Lanzini olur..

Ve lanzini çok iyi futbolcu merak etmeyin..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Lanzini gelir..

Başkanın açıklaması çok belli..

Alınıp satılacak oyuncu olacak bu..

Lanzini olur..

Ve lanzini çok iyi futbolcu merak etmeyin..
bende er ya da geç lanzini olacak gibi düşünüyorum ama lanzini konusunda şüphelerim var gelirse oynadığı zaman görmek lazım hemen büyük beklentiye girmek oyuncuyu da baya baskı altına sokabilir
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çok büyük ihtimal Lanzini gelir ama, çok başka bir isimlede görüşülüyormuş. Hatta Vodafone bile devredeymiş transfer için. Kulübüyle de görüşülüyormuş.

Çevrimiçi Samet Ç

Çok büyük ihtimal Lanzini gelir ama, çok başka bir isimlede görüşülüyormuş. Hatta Vodafone bile devredeymiş transfer için. Kulübüyle de görüşülüyormuş.
Kimmiş hocam o ben yarına 10 numaranın kapa bildirileceğini biliyorum ama isim alamadım.

Çevrimdışı Anıl

Kimmiş hocam o ben yarına 10 numaranın kapa bildirileceğini biliyorum ama isim alamadım.
İsim bende bilmiyorum ama gelirse ne Lanzini ne Ruiz kalır deniyor...

Çevrimiçi Samet Ç

o zaman inşallah gelir lanzini de şüphelerim var en azından ruiz gelse iyi olur.

Çevrimdışı Tolga

dünden beri böyle bir iddia var ama ben feyenoord maçları öncesinde daha fazla vakit kaybedeceklerini düşünmüyorum lanzini ya da ruiz olur gibi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALDENYX

bir şekilde bu taraftarın beklentisini üst seviyeye çıkartmayı beceriyorlar,sanki Lanzini olsaydı OLURDU dayım,süpriz bekliyorum .hiç konuşmadığımız bir 10 numara. KAP a bildirilincede HADİ BEEE aldıkmı diyeceğimiz türden. :lol:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tayfun

ronaldinho olmaz,o kadar laf ettiler yemez çebi o lafları...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.