2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585457 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

@aktar_ismail @El irtibat3 transfer nöbetini bile biz Obitaşçılar tutuyor mübarekler  :bandit:
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2014, 16:47:16 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

o zaman Kapalı kutu denebilir yani
Aynen hocam o yüzden günlerdir buraya yazıyorum Ruiz daha faydalı olabilir diye.

Çevrimdışı Volkan Başaran

aslında lanziyi şahsen izlemedim izleyen var mı aramızda bilmiyorum bana göre kapalı kutudur Lanzini söylenenlerden yola çıkarak iyi topçu olduğunun kanaatine varıyorum Ama Beşiktaşımız için Hayırlı olsun kim gelirse gelsin  :)

2 maçını izledim...

Gayet iyi oyuncu tabi o maçlar en iyi iki maçı değilse :))
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

10 gün sonra feyenoord karşısında kötü bir sonuç almayız inşallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş,  Chelsea ve Fenerbahçe 8 ağustos cuma günü 45'er dakikalık maçlar yapacaklar ve tüm gelirler Soma'ya bağışlanacak..

Çevrimdışı capo di capi

Bize stoper ve sag bek lazim,  lanzini felan daha sonraki meseleler.

Feyenoord'u elersek stoper ve sağ bek alacaklarmış.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş,  Chelsea ve Fenerbahçe 8 ağustos cuma günü 45'er dakikalık maçlar yapacaklar ve tüm gelirler Soma'ya bağışlanacak..
Soma için çok yararlı bir turnuva olacak inşallah hocam .

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bence bundan sonraki biten transferlerden ilk maçta farkını ortaya koymasını bekleyemeyiz bence siz ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı SDemirsoy

@aktar_ismail @El irtibat3 transfer nöbetini bile biz Obitaşçılar tutuyor mübarekler  :bandit:

:fkr:

Çevrimdışı SDemirsoy

2 maçını izledim...

Gayet iyi oyuncu tabi o maçlar en iyi iki maçı değilse :))
2 maç yetersiz kalır bence abi bizim almeidanın da iki maçını izleseler kim bilir nerelere giderdi  :D

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Anıl

Ayıp oluyo ama  :boxin:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı AŞO

http://www.fanatik.com.tr/2014/07/21/turk-spikerler-uefada-378659
% 75 Bizden bahsediyor  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Ertem Şenerin Rüştünün her yerinde öpüyorum demesi daha dün gibi aklımda o maçta müthişti gerçekten  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Lanzini mi Ronaldinho mu Samet abi :)
2 türlü cevap olur
1) Alıp ileride satacaksan ise LANZİNİ 21 yaşında 5.5 M€ alıyorsan ne kadar satacaksın 20 30 M€ ? alınır tabi genç oyuncu geldiğinde nasıl bir oyun stili olacak elinde patlama durumu olabilir...! Yetenekli Avrupanın Diğer klüpleri neden almıyor diye sorarlar..! Orneğin Arsenal Ajax diğer takımlar genç oyuncuları...!
2) Dünya çapında kimsenin yok diyemeyeceği oyuncu RONALDİNHO kendisi bir marka kendisi bir reklam pazarlayacaksın gelişi ile kafadan kombine ve forma satışı yaptıracak oyuncu oynuna diyecek yok zaten dünyanın en iyi 5 futbolcusundan birisidir...! Ama kötü bir durum Al sat yapman çok zor...! 1 yıl sende başarı yakalar 2. yıl avrupada JUVE MİLAN vs alırsa tekrardan kar edersin..!
Bana göre mi dersen : Lanziniyi bilmiyoruz kapalı kutu ama Ronaldinho tecrübeli oyunu her an cevirebilecek oyuncu Ronaldinho derim...!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gökhan Töre de anlaşma sağlanamamış.Görüşmelerin süreceğini ümit ediyormuş Ahmet Bulut.Fazla naz aşık usandırır

Çevrimdışı CanEmre

2 türlü cevap olur
1) Alıp ileride satacaksan ise LANZİNİ 21 yaşında 5.5 M€ alıyorsan ne kadar satacaksın 20 30 M€ ? alınır tabi genç oyuncu geldiğinde nasıl bir oyun stili olacak elinde patlama durumu olabilir...! Yetenekli Avrupanın Diğer klüpleri neden almıyor diye sorarlar..! Orneğin Arsenal Ajax diğer takımlar genç oyuncuları...!
2) Dünya çapında kimsenin yok diyemeyeceği oyuncu RONALDİNHO kendisi bir marka kendisi bir reklam pazarlayacaksın gelişi ile kafadan kombine ve forma satışı yaptıracak oyuncu oynuna diyecek yok zaten dünyanın en iyi 5 futbolcusundan birisidir...! Ama kötü bir durum Al sat yapman çok zor...! 1 yıl sende başarı yakalar 2. yıl avrupada JUVE MİLAN vs alırsa tekrardan kar edersin..!
Bana göre mi dersen : Lanziniyi bilmiyoruz kapalı kutu ama Ronaldinho tecrübeli oyunu her an cevirebilecek oyuncu Ronaldinho derim...!

Ronaldinho benim de her zaman hayran olduğum hangi yaşta olursa olsun takımımda görmek isteyeceğim bir oyuncu ama devre arası transferinde yaşananlardan sonra alınması hata olur diye düşünüyorum. En azından yönetimin itibarı açısından. Haa çok düşük maliyetlerle getiririsin ya da maliyetinin tamamını ödeyecek bir sponsor bulursun o zaman belki
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Sıcak Haber: Arjantin'in akşam saatlerine göre Lanzini'yle ilgili gelişme olacakmış. Ya olumsuz ya da olumlu olarak biter artık bu transfer  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Gökhan Töre de anlaşma sağlanamamış.Görüşmelerin süreceğini ümit ediyormuş Ahmet Bulut.Fazla naz aşık usandırır
Ama Ahmet Bulut'un dediğine göre Beşiktaş ile Rubin Kazan anlaşma sağlayamamış. İlginç  :alala:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ama Ahmet Bulut'un dediğine göre Beşiktaş ile Rubin Kazan anlaşma sağlayamamış. İlginç  :alala:
Başkan anlaşma sağlanmayacak gibi olsa niye Kazana gitsin soru işareti.Ayrıca Gökhan Töre konusu konuşulmamış toplantıda Ahmet Bulutun dediğine göre

Çevrimdışı Anıl

Başkan anlaşma sağlanmayacak gibi olsa niye Kazana gitsin soru işareti.Ayrıca Gökhan Töre konusu konuşulmamış toplantıda Ahmet Bulutun dediğine göre
Aynen, bence Gökhan işi bitti ama beklemekte fayda var.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bence henüz Gökhan ile anlaşma sağlanamadı..

Bu yüzden Rubin ile anlaşılamadı henüz deniyor taraftar tepkisi olmasın Gökhana karşı diye

Bu transfer önemli ama..

Umarım daha fazla uzamaz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi kahyaoglueren

BİLGİ:Arjantin ile aramızda 6 saatlik fark var.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ronaldinho benim de her zaman hayran olduğum hangi yaşta olursa olsun takımımda görmek isteyeceğim bir oyuncu ama devre arası transferinde yaşananlardan sonra alınması hata olur diye düşünüyorum. En azından yönetimin itibarı açısından. Haa çok düşük maliyetlerle getiririsin ya da maliyetinin tamamını ödeyecek bir sponsor bulursun o zaman belki
Devre arası bizim Yönetimiş peşkeşliği her futbolcuya yapmıyorlar! dembaba için canlı yayında sakat demedi mi gitti aldı ! alışmamız lazım böyle durumları...! Adamın abisi istanbulda gezdir vs yap sonra adama laf say..! Olayın tam ayrıntıları detaylı bilmiyoruz da..!