2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585124 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

xuz

• Ziyaretçi

Kagawa dışında bir ismi oturtamıyorum tariflere

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ronaldinho gelmez..

Fikret Orman kapısından geçemez dedi KULÜBÜN. :)

Bunu kulaklarımızla duyduk..

Ben Olcay tarafındaki sıkıtnıyı nasıl aşacağız daha onu düşünyorum..

Ön tarafta aslında iki oyuncu lazım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Oğuzhan

Kagawa'nın Dortmund'da çok güzel bir kariyeri var ama ManU'ya transfer olduğu ilk sene ağı bir sakatlık geçirdi. Son sezonunda ise Dortmund günlerini aratıyor.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı SDemirsoy

Ronaldinho gelmez..

Fikret Orman kapısından geçemez dedi KULÜBÜN. :)

Bunu kulaklarımızla duyduk..

Ben Olcay tarafındaki sıkıtnıyı nasıl aşacağız daha onu düşünyorum..

Ön tarafta aslında iki oyuncu lazım..
abi demba ba yada kronik sakat demişti başkanımız bu işler böyle  :D

Çevrimdışı tayfun

abi demba ba yada kronik sakat demişti başkanımız bu işler böyle  :D
çebinin de gideri var ronaldinhoya,olursa büyük laf yerler,başkan neysede çebi alışık değil laf yemeye.zaten ronaldinhoya sinirli transfer muhabbetinden
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

10 numara için ilk hedef Lanzini. Bugün kulübüyle son bir görüşme yapılacaktı ona göre belli olur durum. Lanzini gelmez ise Ronaldinho ile görüşülüyor. Görüşülmüyor haberleri doğru değil. Hangisi gelir bilmiyorum ama durum net olarak bu :)

Çevrimdışı karakartalım

ne ronaldinhosu beya takımın ciddiyetini bozar kaç yaşına gelmiş. bide gökhan töre ama paracı çıktı kaç saattir pazarlık yapılıyo
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

10 numara için ilk hedef Lanzini. Bugün kulübüyle son bir görüşme yapılacaktı ona göre belli olur durum. Lanzini gelmez ise Ronaldinho ile görüşülüyor. Görüşülmüyor haberleri doğru değil. Hangisi gelir bilmiyorum ama durum net olarak bu :)
dün demiştim eğer dünyaca ünlü bir 10 numara deniyorsa ronaldinho'dur o olursa açıkçası şaşırmam yani ama bence olmamalı devre arası scolariyi dinleyip brezilyada kaldı dünya kupası için gelmedi bize şimdi mi aklına gelmiş umarım öyle birşey yapmazlar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Tabi yine de gelmesi en muhtemel isim Lanzini. Bu arada Ronaldinho'yla ilgili ilk teması sağlayan da Ronaldinho tarafı. Yani özellikle kendisi gelmek istiyor Ronaldinho'nun :ok:

Çevrimdışı Anıl

ne ronaldinhosu beya takımın ciddiyetini bozar kaç yaşına gelmiş. bide gökhan töre ama paracı çıktı kaç saattir pazarlık yapılıyo
Ahmet Bulut aynı zamanda Lanzini'nin Türkiye temsilcisi onunla ilgili de görüşülüyor olabilir :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Ahmet Bulut aynı zamanda Lanzini'nin Türkiye temsilcisi onunla ilgili de görüşülüyor olabilir :)
Ahmet Bulut bütün oyuncuların menejeri.. menejerlik mesleğini keşfeden insan bence  :D

Çevrimdışı Anıl

Ahmet Bulut bütün oyuncuların menejeri.. menejerlik mesleğini keşfeden insan bence  :D
:kop::kop::kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Ronaldinho olursa fiyasko alır Lanzini'yi istemiyordum ama Ronaldinho'yu duyunca adamı istemeye başladım. İnşallah Lanzini olur.

Çevrimdışı capo di capi

Gönlüm Lanzini'den yana. Genç ve elimizde patlamaz. Hem faydalanır hemde zarar etmeden satabiliriz.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi Samet Ç

Ronaldinho olursa fiyasko olur Lanzini'yi istemiyordum ama Ronaldinho'yu duyunca adamı istemeye başladım. İnşallah Lanzini olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Lanzini olmasa meşhur 10 numara alacaklar Ronaldinhodur dünyada başka 10 numara mı var meşhur Pirlo Messi Ronaldinho :)
Bir de böyle durum var Başkanın meşhur edeceği 10 numara var o da _??????  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

aslında lanziyi şahsen izlemedim izleyen var mı aramızda bilmiyorum bana göre kapalı kutudur Lanzini söylenenlerden yola çıkarak iyi topçu olduğunun kanaatine varıyorum Ama Beşiktaşımız için Hayırlı olsun kim gelirse gelsin  :)

Çevrimdışı Anıl

aslında lanziyi şahsen izlemedim izleyen var mı aramızda bilmiyorum bana göre kapalı kutudur Lanzini söylenenlerden yola çıkarak iyi topçu olduğunun kanaatine varıyorum Ama Beşiktaşımız için Hayırlı olsun kim gelirse gelsin  :)
Lanzini mi Ronaldinho mu Samet abi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam ben 15 maçını izledim haberleri çıktıktan sonra Oğuzhan'dan fazla bir farkı yok fiziği aynı, ozi gibi yetenekli ama yeteneklerini sınırlı kullanıyor. Ozi ye göre tek artı yanı ozi den daha hızlı ve dikine daha iyi gidebiliyor. O yüzden Lanzini'de kafamda soru işaretleri var.

Bize stoper ve sag bek lazim,  lanzini felan daha sonraki meseleler.

Çevrimdışı SDemirsoy

Lanzini mi Ronaldinho mu Samet abi :)
benim görüşüm Ronaldinho ne olursa olsun onun bu yaşında olmasına rağmen yapacağı asistlerin   ve gollerini hayal edemeyiz  :)

Çevrimdışı Deniz

çok gecikti transferler çokkk.yazık oldu.9 gün kaldı maça :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Hocam ben 15 maçını izledim haberleri çıktıktan sonra Oğuzhan'dan fazla bir farkı yok fiziği aynı, ozi gibi yetenekli ama yeteneklerini sınırlı kullanıyor. Ozi ye göre tek artı yanı ozi den daha hızlı ve dikine daha iyi gidebiliyor. O yüzden Lanzini'de kafamda soru işaretleri var.
o zaman Kapalı kutu denebilir yani