2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585205 defa] 2014/15 Transfer Sezonu
ismail abi şimdi ruizmi lanzinimi yoksa başkasımı geliyor?

Yaaaaaaaaaa İsmail Hocam böyle yapmayın sonra kim acaba diye işyerinde kafayı yeyip işe konsantre olamıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak hakikaten çok farklı, hayatımızda bize bu kadar heyecan veren nadir unsurlardan biri Beşiktaş.
Heyecanlanmak için millet para veriyor kötü birşey değil sabredin. Bu sene çok iyi bir takım kurmak için yönetim şartlanmış durumda mutlaka eksik noktalara en az 3 oyuncu alınacaktır.

ismail abi şimdi ruizmi lanzinimi yoksa başkasımı geliyor?

Foruma heyecan gelsin diye yazdım yoksa bir duyum felan yok yani  :evillol:
Ama bence o iş çoktan bitti  :ok:

Çevrimdışı saricasi

Bizimkisi bir aşk hikayesi:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yakup

25 Temmuz 01:00 uefa isim listesi son günü yani 4 gün daha var. Bugün töre görüşmesi var açıklanırsa ( ki ben bekliyorum.) lanzini'nin Türkiye haklarını elinde bulunduran Ahmet Bulut'tan masada lanzini içinde söz alınıp , menajer abdye oyuncuyu kamptan almaya gidebilir.  transfer yaparız 3'ünd de AHMET BULUT imzası olur.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

gelmiş mi gelmiş mi  :aman:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben dedim abi  :bandit:
Anıl da pusuda transfer konusun da  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Gökhan Töre'nin menajeri şuan da Ahmet Nur Çebi'nin ofisine giriş yapmış. Bugün kü görüşmeden sonra gün içerisinde ya da yarın öğlene kadar borsaya bildirilir diye düşünüyorum  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Anıl da pusuda transfer konusun da  :bandit:
Her yere saldırıyorum valla haber için  :kop: :kop: Şu transfer dönemi bitse de rahatlasak hepimiz  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Her yere saldırıyorum valla haber için  :kop: :kop: Şu transfer dönemi bitse de rahatlasak hepimiz  :evillol:
bu hafta netleşir artık  :tabe:

Çevrimdışı Anıl

bu hafta netleşir artık  :tabe:
Alıntı
Lanzini olmazsa süprizzz  :bandit:
Samet abi hayırdır  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet abi hayırdır  :bandit: :bandit:
hayır olur inşallah şimdilik birşey duyamadık Lanzininin alternatifini

Çevrimdışı Anıl

hayır olur inşallah şimdilik birşey duyamadık Lanzininin alternatifini
Duyunca biliyosun :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada bugün 18:00 ' de Notts County ile hazırlık maçı var büyük ihtimalle Bjk Tv yayınlar. Dsmart yayını yok .

Çevrimdışı Anıl

Bu arada bugün 18:00 ' de Notts County ile hazırlık maçı var büyük ihtimalle Bjk Tv yayınlar. Dsmart yayını yok .
Notts County maçı iptal olmuş, onun yerine Hereford ile oynaycakmışız. Saat 19:00, Yayın: BJK TV :)

Çevrimdışı capo di capi

Baba oynasa keşke.  :super:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

Notts County maçı iptal olmuş, onun yerine Hereford ile oynaycakmışız. Saat 19:00, Yayın: BJK TV :)
Olsun fark etmez bize Notts Conty , Hereford falan maç olsun yeter. :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Anıl

Olsun fark etmez bize Notts Conty , Hereford falan maç olsun yeter. :D
Aynen  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Bu arada şuanlarda gerçekleşen Ahmet Nur Çebi-Ahmet Bulut görüşmesine Erdal Torunoğulları da katılmış. Aynı zamanda Lanzini'yle ilgili birşeyler de olabilir  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada şuanlarda gerçekleşen Ahmet Nur Çebi-Ahmet Bulut görüşmesine Erdal Torunoğulları da katılmış. Aynı zamanda Lanzini'yle ilgili birşeyler de olabilir  :ok:
Hocam 10 numara yarın ki forma lansmanına katılacak ama Lanzini mi olur Ruiz mi olur bilemem. Sadece önde olan isim Lanzini. Bonservis de anlaşılmış, vergi olayı aşılmış, oyuncuyla anlaşılımış tek sıkıntı ödeme planını sıkınıtısı halledilirse yarın kapa bildirilir.