2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580791 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

lanzinide şuan milan araya girmiş,5 milyon vermiş ,çok potansiyelli bir oyuncu bizim takıma liderlik yaparmı ve savunmadada yapması gerekenleri yaparmı bilinmiyo.ruiz biraz daha farklı oyuncu liderlik yapabilir ve savunmayada yarıdmcı olur fakat ara pas fazla atmaz ve ağır bir oyuncu .bnm için ikiside olur hayırlısı.
Hocam onlar River Plate'in oyunları gaza gelmeyin Lanzini'nin ederi 2-3 milyon Euro 1 kuruş fazla etmez bu rakamdan.

Çevrimdışı Tolga

açıkçası ruiz mi lanzini mi derseniz lanzini derim he ama danny mi lanzini mi derseniz danny derim :) ama maalesef danny ismi bir ara gündemdeydi şimdi hiç konuşulmuyor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

açıkçası ruiz mi lanzini mi derseniz lanzini derim he ama danny mi lanzini mi derseniz danny derim :) ama maalesef danny ismi bir ara gündemdeydi şimdi hiç konuşulmuyor
Danny için teklif yapılmış ama Zenit çok fazla para istiyormuş, onun için vazgeçilmiş şimdilik :)

Çevrimdışı saricasi

Hocam onlar River Plate'in oyunları gaza gelmeyin Lanzini'nin ederi 2-3 milyon Euro 1 kuruş fazla etmez bu rakamdan.
İdda ediyorum bize gelmesse avrupada bir takıma transfer olucak, lanzini 2-3 milyondan fazla eder.2 takımı şampiyon yapmış bir oyuncu ve derbide ağırlığını koyan bir futbolcu.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

Danny için teklif yapılmış ama Zenit çok fazla para istiyormuş, onun için vazgeçilmiş şimdilik :)
doğrudur keşke alınabilseydi rahat 7-8 gol ve 14-15 asist yapardı bu ligte  :)

Çevrimdışı canU

Beyler kaç kere izlediniz de 2-3 milyon euro eder diyorsunuz ya gerçekten çok biliyoruz herşeyi. Bence bedavaya vermezse river almayalım o yaştaki çocuğa para mı vericez :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

İdda ediyorum bize gelmesse avrupada bir takıma transfer olucak, lanzini 2-3 milyondan fazla eder.2 takımı şampiyon yapmış bir oyuncu ve derbide ağırlığını koyan bir futbolcu.
Hocam bende iddia ediyorum Türkiye'nin derbilerini kaldıramaz Türkiye'de derbi dediğinde ilk akla gelen futbol değildir başkanların birbirlerine sataşmaları , tribün kavgaları , küfürler vs. böyle genç bir oyuncu kaldıramaz bunları. Bir de ilk maçında herkesin büyük bir beklentisi olacak başaramayıncada  taraftarlar taraftarından da protesto edilecek yıpranacak. Bütün bu anlattıklarımı kaldıramaz. Ama bir Danny , Ruiz bunları kaldırabilir çünkü ikisi de tecrübeli oyuncular.

Çevrimdışı cartographer

Lanzini'yi Avrupa'daki büyük takımların tercih etmeme nedeni; takım oyununa uzak olması, yoksa çok yetenekli bir topçu.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Töre İngiltere'ye gidiyor yönetimle yüz yüze konuşmak için. Pazartesi akşam saatlerinde biter transfer. En azından en geç salı günü bitecektir.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Töre İngiltere'ye gidiyor yönetimle yüz yüze konuşmak için. Pazartesi akşam saatlerinde biter transfer. En azından en geç salı günü bitecektir.
o iş artık tamam gibi yarın bile açıklanabilir

Çevrimdışı Tolga

bu arada zago shaktardan istifa etmiş yeni sportif direktör olacağını söyleyenler var bence baya iyi olur diye düşünüyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Zago çok iyi olur bence Shaktar'daki o kaliteli Brezilyalı oyuncuları çok iyi buldu. Bunun en yakın örneği Willian'dır. Chelsea'ye 40 milyon euroya sattılar yanılmıyorsam. Keza Luiz Adriano gibi oyuncuları da Zago buldu. Güney Amerika kıtasını çok iyi biliyor.Çok yararlı sportif direktörlük için.

Çevrimdışı Tolga

Zago çok iyi olur bence Shaktar'daki o kaliteli Brezilyalı oyuncuları çok iyi buldu. Bunun en yakın örneği Willian'dır. Chelsea'ye 40 milyon euroya sattılar yanılmıyorsam. Keza Luiz Adriano gibi oyuncuları da Zago buldu. Güney Amerika kıtasını çok iyi biliyor.Çok yararlı sportif direktörlük için.
kesinlikle çok iyi olur özellikle dediğin gibi güney amerikadan çok kaliteli genç isimleri belki de maliyetinin altında takıma kazandırabilecek bir isim ayrıca türkiyeyi de baya iyi tanıyor ve biliyor  :ok:

Çevrimdışı forzatunga

Hocam bende iddia ediyorum Türkiye'nin derbilerini kaldıramaz Türkiye'de derbi dediğinde ilk akla gelen futbol değildir başkanların birbirlerine sataşmaları , tribün kavgaları , küfürler vs. böyle genç bir oyuncu kaldıramaz bunları. Bir de ilk maçında herkesin büyük bir beklentisi olacak başaramayıncada  taraftarlar taraftarından da protesto edilecek yıpranacak. Bütün bu anlattıklarımı kaldıramaz. Ama bir Danny , Ruiz bunları kaldırabilir çünkü ikisi de tecrübeli oyuncular.

Bak Lanzini iyi olur kötü olur bilemem çok izlemedim ama burda Boca-River derbisinden bahsedilmiş türkiyedeki derbiler halı saha gibi kalır yanında.

xuz

• Ziyaretçi

Hocam Lanzini'nin kaç maçını izledin de böyle konuşuyorsun en fazla 5-6 maçını izlemişindir. Ayrıca o adam patlama yapacak bir adam olsa Barcelona kapardı bundan emin ol bu transfer döneminde Halilovic diye bir oyuncu buldular oyuncuyu 5 yaşından beri takip ediyorlardı kısacası Lanzini çok iyi bir oyuncu olmuş olsa Barcelona , Dortmund , Porto , Benfica gibi takımlar o adamı Arjantin' de 21 yaşına kadar bekletmez transfer ederlerdi. Kısaca Lanzini'ye 5 milyon Euro verip o parayı riske atamam ne kadar çok garanti adam o kadar çok başarı gelir. Ve sana son bir şey daha söyleyeyim Lanzini transfer edilirse karşımızda Tabata'dan daha kötü bir oyuncu olarak çıkacaktır. Bundan eminim.

Falcao kaç yaşında Avrupa'ya transfer oldu biliyor musun? 23 yaşındayken. Şimdi aynı şeyleri Falcao için söyleyebilecek misin?

Çevrimiçi Samet Ç

Bak Lanzini iyi olur kötü olur bilemem çok izlemedim ama burda Boca-River derbisinden bahsedilmiş türkiyedeki derbiler halı saha gibi kalır yanında.
Hocam ben ismi geçtiği günden beri 15 maçını izlemişimdir bu çocuğu Türkiye'de sağlam bırakmazlar fizik gücü sağlam gibi değil Oğuzhan'dan daha hızlı daha dikine gidebilen oyuncu ama Türkiye'de o kalıpla oynayamaz çok güçlenmesi lazım. Birde Boca-River derbisinden bahsetmişin tabiki Türkiye'deki rekabetlerden daha üstün bir rekabet ama ben yazdığım yazıda Türkiye'de derbi denilince akla futbol gelmiyor dedim. Arjantin'de akla ilk futbol gelir, sonra ise River ve Boca taraftarlarının kavgaları gelir. Türkiye'de ilk kavga , sonra futbol geldiği için kaldıramaz dedim burda ki havayı dedim. Ve hala da inat ediyorum 5 milyon Euro altına girilicek bir risk değil bu.

Çevrimiçi Samet Ç

Falcao kaç yaşında Avrupa'ya transfer oldu biliyor musun? 23 yaşındayken. Şimdi aynı şeyleri Falcao için söyleyebilecek misin?
Hocam istisnalar kaideyi bozmaz bunu bilmen gerekir Falcao'nun kalitesinde ona benzer özelliklerde futbolcu bir kere futbol alemine gelir ardından gelende o oyuncuyu aratır. Sen şimdi buna dayanarak bana Lanzini'nin Falcao kadar gelişebileceğini ve tek başına takımını şampiyonluk potasında iddialı hale getirebileceğinin garantisini veriri misin ? Bende bunu çok merak ediyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 17:21:12 Samo1903 ]

Çevrimdışı Anıl

Hocam istisnalar kaideyi bozmaz bunu bilmen gerekir Falcao'nun kalitesinde ona benzer özelliklerde futbolcu bir kere futbol alemine gelir ardından gelende o oyuncuyu aratır. Sen şimdi buna dayanarak bana Lanzini'nin Falcao kadar gelişebileceğini ve tek başına takımını şampiyon yapabileceğinin garantisini veriri misin ? Bende bunu çok merak ediyorum.
İyi de hangi transferde garanti var ki ? Sanki Bryan Ruiz gelse kesin şampiyon mu yapacak ? Belki hiç katkı sağlayamayacak nerden bilebiliriz ki bunu ?

xuz

• Ziyaretçi

Hocam istisnalar kaideyi bozmaz bunu bilmen gerekir Falcao'nun kalitesinde ona benzer özelliklerde futbolcu bir kere futbol alemine gelir ardından gelende o oyuncuyu aratır. Sen şimdi buna dayanarak bana Lanzini'nin Falcao kadar gelişebileceğini ve tek başına takımını şampiyon yapabileceğinin garantisini veriri misin ? Bende bunu çok merak ediyorum.

Sana tek nefeste Lanzini ile aynı yaştayken ve hatta daha yaşlıyken Avrupa'ya gelmiş bir sürü oyuncu sayabilirim. Ronaldinho, Robinho, Hulk,  bunlardan ilk aklıma gelenleri. Biraz araştırsam senin tabirinle yüzlerce "istisna" bulabilirim.

Ben buna dayanarak Lanzini Falcao kadar yükselir demiyorum, senin öne sürdüğün argümanın hiçbir geçerliliği olmadığını söylüyorum. Aynı şekilde biz tek başına takımı şampiyon yapacak birini de aramıyoruz. Zaten öyle biri yok, olsa da alamayız. Lanzini iyi çıkar ya da kötü çıkar, bilemeyiz ancak alınabilecek bir risk. Sen, Lanzini'nin yerine alacağımız kişinin bizi şampiyon yapacağının garantisini verebiliyor musun?

Çevrimdışı JusTDaqqeR

sportif direktörlük sadece oyuncu keşfetmek değildir bunu aklımıza iyice sokmamiz gerek. Eger iyi oyuncular kesfediyorsa scout ekibine alınır sportif direktörlüge degil

Çevrimiçi Samet Ç

İyi de hangi transferde garanti var ki ? Sanki Bryan Ruiz gelse kesin şampiyon mu yapacak ? Belki hiç katkı sağlayamayacak nerden bilebiliriz ki bunu ?
Belki şampiyon yapmayabilir ama nasıl bir katkı vereceğini az çok tahmin edebilirsin Ruiz, Danny vs . oyuncuların. Ama Lanzini'nin nasıl bir katkı yapacağı muamma.

Çevrimdışı canU

Ya ben anlamıyorum ozaman biz scout falan boşverelim hangi genci alsak süper olsa bize kalmazdı bu parayi vericeksek deneyimli alalım denecek. Böyle mantıksız işler sadece bizde olur. Sadece günü kurtarmak amaç olunca ne milli takım olarak turnuvalara katılabilirsin ne de avrupada başarılı olursun. Burada kimse lanzini messi olacak demiyor. Barselona real madrid bayern munih kolay kolay gidip 21 yaşında adamı güney amerikadan getirmez messi neymar gibi süperstar olma ihtimali olanlar dışında. Ordaki futbolcular önce avrupada orta seviye takımlara gelir orada avrupaya alışabilir kendini geliştirebilirse büyük takımlar 30-40 verir alır. Bunun örnekleri porto, ajax, biraz shaktar, udinese gibi takımlar. Çok büyükler 21 yaşına gelmiş adamı güney amerikadan direk almaz. Ya çok gençken alır altyapıyı kendi verir ya da dediğim gibi önce başka avrupa takımına gitmesini beklerle sonra izlerler tutunabilirse alırlar. Biz eğer yok şu alırdı iyi olsa bu alırdı dersek hiç adam alamayız. Tüm takımı demba ba gibi olmuş adamlarla oluşturayacağına göre en mantıklısı bu. Ve eğer lanzini projesi tutarsa bu bir cesaret verir bu tarz projeler çoğalır futbolcu ihrac eder hale gelebiliriz. Pedro franco bunun ilk ayağıydı gayet iyi transfer belki hiçbir zaman elit olmayacak ama iyi bir stoper.

Çevrimiçi Samet Ç

Sana tek nefeste Lanzini ile aynı yaştayken ve hatta daha yaşlıyken Avrupa'ya gelmiş bir sürü oyuncu sayabilirim. Ronaldinho, Robinho, Hulk,  bunlardan ilk aklıma gelenleri. Biraz araştırsam senin tabirinle yüzlerce "istisna" bulabilirim.

Ben buna dayanarak Lanzini Falcao kadar yükselir demiyorum, senin öne sürdüğün argümanın hiçbir geçerliliği olmadığını söylüyorum. Aynı şekilde biz tek başına takımı şampiyon yapacak birini de aramıyoruz. Zaten öyle biri yok, olsa da alamayız. Lanzini iyi çıkar ya da kötü çıkar, bilemeyiz ancak alınabilecek bir risk. Sen, Lanzini'nin yerine alacağımız kişinin bizi şampiyon yapacağının garantisini verebiliyor musun?
Ben şampiyon yapsın olayını yanlış yazdım sonra düzelttim orda anlatmak istediğim Lanzini'nin nasıl bir katkı vereceği muamma ama Ruiz, Danny gibi oyuncuların vereceği katkıyı tahmin edebilirsin bize bu kritik dönemde bu tür oyuncular lazım taraftarın başkana başarısız olsak bile kredi verebileceği bir kadro kurmak lazım.Ben bunu annlatmaya çalışıyorum aksi takdir de 3-4 yılda bir yönetim değiştirme devrine devam ederiz.

Çevrimdışı Tolga

sportif direktörlük sadece oyuncu keşfetmek değildir bunu aklımıza iyice sokmamiz gerek. Eger iyi oyuncular kesfediyorsa scout ekibine alınır sportif direktörlüge degil
tamam da önder özenden sonra bu işi türkiye de yapacak kişi sayısı bir elin parmağını geçmez onlarda yapmaz zaten bu işi.yabancı olarak kimi getirebileceksin ki zaten.tabiki de sadece transfer değil sportif direktörün işi fakat zago olmadı diyelim gelecek kişi önder özen'in projelerini devam ettirebilecek mi sanki yönetim kimi isterse o da onay verecek o kadar.en azından zago gibi bir isim bize kaliteli oyuncular bulur.tabi zago scout olarakta gelse zaten kimse hayır demez orası ayrı tabi.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 17:42:20 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Ya ben anlamıyorum ozaman biz scout falan boşverelim hangi genci alsak süper olsa bize kalmazdı bu parayi vericeksek deneyimli alalım denecek. Böyle mantıksız işler sadece bizde olur. Sadece günü kurtarmak amaç olunca ne milli takım olarak turnuvalara katılabilirsin ne de avrupada başarılı olursun. Burada kimse lanzini messi olacak demiyor. Barselona real madrid bayern munih kolay kolay gidip 21 yaşında adamı güney amerikadan getirmez messi neymar gibi süperstar olma ihtimali olanlar dışında. Ordaki futbolcular önce avrupada orta seviye takımlara gelir orada avrupaya alışabilir kendini geliştirebilirse büyük takımlar 30-40 verir alır. Bunun örnekleri porto, ajax, biraz shaktar, udinese gibi takımlar. Çok büyükler 21 yaşına gelmiş adamı güney amerikadan direk almaz. Ya çok gençken alır altyapıyı kendi verir ya da dediğim gibi önce başka avrupa takımına gitmesini beklerle sonra izlerler tutunabilirse alırlar. Biz eğer yok şu alırdı iyi olsa bu alırdı dersek hiç adam alamayız. Tüm takımı demba ba gibi olmuş adamlarla oluşturayacağına göre en mantıklısı bu. Ve eğer lanzini projesi tutarsa bu bir cesaret verir bu tarz projeler çoğalır futbolcu ihrac eder hale gelebiliriz. Pedro franco bunun ilk ayağıydı gayet iyi transfer belki hiçbir zaman elit olmayacak ama iyi bir stoper.
Ya hocam anlatmak istediğimi anlamak istemiyor musunuz? Bu sene adı sanı duyulmayan oyuncular alınırsa herhangi bir başarısızlıkta yönetime fatura kesilecek ve büyük bir ihtimalle yönetim değişecek. Bu yüzden ne yapacağını aşağı yukarı tahmin edebileceğin oyuncuları alıcaksın. Koskoca 2 sene bomboş geçti. Boş geçen 3. seneyi de bundan sonra ne camia kabul eder ne taraftar kabul eder. İyi transferler yapıcaksın ki camiadan ve taraftardan kredini alıcaksın.