Hocam istisnalar kaideyi bozmaz bunu bilmen gerekir Falcao'nun kalitesinde ona benzer özelliklerde futbolcu bir kere futbol alemine gelir ardından gelende o oyuncuyu aratır. Sen şimdi buna dayanarak bana Lanzini'nin Falcao kadar gelişebileceğini ve tek başına takımını şampiyon yapabileceğinin garantisini veriri misin ? Bende bunu çok merak ediyorum.
Sana tek nefeste Lanzini ile aynı yaştayken ve hatta daha yaşlıyken Avrupa'ya gelmiş bir sürü oyuncu sayabilirim. Ronaldinho, Robinho, Hulk, bunlardan ilk aklıma gelenleri. Biraz araştırsam senin tabirinle yüzlerce "istisna" bulabilirim.
Ben buna dayanarak Lanzini Falcao kadar yükselir demiyorum, senin öne sürdüğün argümanın hiçbir geçerliliği olmadığını söylüyorum. Aynı şekilde biz tek başına takımı şampiyon yapacak birini de aramıyoruz. Zaten öyle biri yok, olsa da alamayız. Lanzini iyi çıkar ya da kötü çıkar, bilemeyiz ancak alınabilecek bir risk. Sen, Lanzini'nin yerine alacağımız kişinin bizi şampiyon yapacağının garantisini verebiliyor musun?