2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580493 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Onlar önceliği Tarık'a verdiler ama Eskişehir çok para istedi. Alternatifleri Şener'di. Ayrıca bu gerilim artıcak diye de transfer yapmicak değiliz heralde. Bursaspor gerilimi kendisi yaratıyor zaten bizim üzerimizden prim yaparak öne çıktılar hep şimdiye kadar.
yav orası öyle de bunu sen yönetime söyleyeceksin adım kadar eminim bu yüzden bu transferi yapmıyorlar hep söylüyorum ya bu kadar herkesle dost olmak zorunda falan değilsin bursaspor kim kardeşim istediği kadar bağırsın çağırsın tarihinde 1 kez şampiyon olmuş bir takım anca bizim tarihimizin tozunu yutar gerekirse gidip alacaksın şener gibi kaliteli oyuncuları
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

yav orası öyle de bunu sen yönetime söyleyeceksin adım kadar eminim bu yüzden bu transferi yapmıyorlar hep söylüyorum ya bu kadar herkesle dost olmak zorunda falan değilsin bursaspor kim kardeşim istediği kadar bağırsın çağırsın tarihinde 1 kez şampiyon olmuş bir takım anca bizim tarihimizin tozunu yutar gerekirse gidip alacaksın şener gibi kaliteli oyuncuları
Aynen öyle, Bursaspor kim ki ? Basıcaksın parayı alıcaksın. Transferden Şener imzayı atarken haberleri olacak. İyi niyetle falan bir yerlere gelemeyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

2 milyon euro galiba  :alala:
Şener' in sözleşmesin 5 milyon TL ' ye serbest kalır maddesi var . Euro olarak baz alırsan 1milyon 700 bin Euro'ya denk oluyor bonservis fiyatı

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler Lanzini'nin kulübünden pazartesi akşamına kadar cevap gelmezse Ruiz ile temaslar ciddileştirilcekmiş

Olcayı kafadan tabelaya yazmadıgımız gün, işte o gün bu takım sampiyonluğun en büyük adayı. Gözümde burak yılmazın sol açık şubesi

Çevrimdışı Tolga

Beyler Lanzini'nin kulübünden pazartesi akşamına kadar cevap gelmezse Ruiz ile temaslar ciddileştirilcekmiş
ben lanzini olacak diyordum ama galiba olmayacak gibi ruiz bu hafta imza atacakmış gibi duruyor bakalım

Çevrimiçi Samet Ç

ben lanzini olacak diyordum ama galiba olmayacak gibi ruiz bu hafta imza atacakmış gibi duruyor bakalım
Hocam ben açıkçası Ruiz'i istiyorum. Hiç olmazsa ne yapacağını tahmin edebiliyoruz. Ama Lanzini'nin ney yapacağını tahmin edemiyoruz elde patlatması yüksek ihtimal bir oyuncu. O yüzden Lanzini tarzı oyuncuları maddi sıkıntılarımız aştıktan sonra transfer edebiliriz.Bu sene çok önemli başarı gelmesi lazım aksi takdirde yönetimin koltuğu tehlikeye girer ondan sonra yeni başkan yeni sistem derken yine durduğumuz yerde sayarız.

Çevrimdışı Kemal

birileriyle işi bişirelim artık maçlara çok az kaldı, rakip Hollanda

Çevrimdışı Tolga

Hocam ben açıkçası Ruiz'i istiyorum. Hiç olmazsa ne yapacağını tahmin edebiliyoruz. Ama Lanzini'nin ney yapacağını tahmin edemiyoruz elde patlatması yüksek ihtimal bir oyuncu. O yüzden Lanzini tarzı oyuncuları maddi sıkıntılarımız aştıktan sonra transfer edebiliriz.Bu sene çok önemli başarı gelmesi lazım aksi takdirde yönetimin koltuğu tehlikeye girer ondan sonra yeni başkan yeni sistem derken yine durduğumuz yerde sayarız.
lanzini konusunda bende büyük beklentide değilim fakat ruiz içinde çok emin değilim nedense

Çevrimdışı Anıl

Lanzini elde patlayacak bir oyuncu değil, aksine elde patlama yapacak bir oyuncu. Hakan Çalhanoğlu'nu 2 milyon euro çok dediğimiz için kaçırdık daha 2 sene önce. Bugün Lanzini'yi almayalım tamam ama 2-3 sene sonra biz bu oyuncuyu keşke alsaydık demeyi göze alabiliyor musunuz ? Lanzini ileride bu takıma maddi olarakta kazanç sağlayacak bir transfer olur oyun olarak yapacağı katkılar da cabası...

Çevrimdışı Kemal

Takım dağılmış bugünde Dem BABA extra çalışmaya devam ediyomuş

Büyük oyuncu alıyosunuz parayı verip ama bide profesyonelce düşünen kişi alınca işte böyle oluyo, bakın Klose'ye-Pirlo'ya o yaşta nasıl oynuyolar, Cr7'ye 1 gram yağ yok her gün yiyeceği yemek bile 1 ay önceden listeleniyo doktoru tarafından . Bakarsan bağ olur bakmassan dağ olr diye boşuna dememiş herşeyin doğru sözünü yazan atalarımız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 15:15:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yönetim yalan etmiyor Lanzini'yi River cevap vermiyor faxlara adamlar ne yapsın.

En son 5.5 milyon euroya çıktık hala nazlanıyorlar.

Bir tahminde bulunayım bence Ruiz Töre ve Rolando gelecek transfer kapanacak. En azından Lanzini de gelse Ruiz de gelse sevineceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 15:16:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şener' in sözleşmesin 5 milyon TL ' ye serbest kalır maddesi var . Euro olarak baz alırsan 1milyon 700 bin Euro'ya denk oluyor bonservis fiyatı

Her türlü almamız gerek. Seneye Musa bile gelse yedekte Serdar'ı mı istersiniz Şener'i mi? Bu kadar uygun fiyata alınmalı sözleşme uzatmadan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı salih

rolando töre dembaba lanzini şener  sadece bonservisi 25 i geçiyor  bonservislerini alsak iyi hoşda     4500 kombine satmışızz bu arada

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini elde patlayacak bir oyuncu değil, aksine elde patlama yapacak bir oyuncu. Hakan Çalhanoğlu'nu 2 milyon euro çok dediğimiz için kaçırdık daha 2 sene önce. Bugün Lanzini'yi almayalım tamam ama 2-3 sene sonra biz bu oyuncuyu keşke alsaydık demeyi göze alabiliyor musunuz ? Lanzini ileride bu takıma maddi olarakta kazanç sağlayacak bir transfer olur oyun olarak yapacağı katkılar da cabası...
Hocam Lanzini'nin kaç maçını izledin de böyle konuşuyorsun en fazla 5-6 maçını izlemişindir. Ayrıca o adam patlama yapacak bir adam olsa Barcelona kapardı bundan emin ol bu transfer döneminde Halilovic diye bir oyuncu buldular oyuncuyu 5 yaşından beri takip ediyorlardı kısacası Lanzini çok iyi bir oyuncu olmuş olsa Barcelona , Dortmund , Porto , Benfica gibi takımlar o adamı Arjantin' de 21 yaşına kadar bekletmez transfer ederlerdi. Kısaca Lanzini'ye 5 milyon Euro verip o parayı riske atamam ne kadar çok garanti adam o kadar çok başarı gelir. Ve sana son bir şey daha söyleyeyim Lanzini transfer edilirse karşımızda Tabata'dan daha kötü bir oyuncu olarak çıkacaktır. Bundan eminim.

Çevrimdışı siyah-1903

Her türlü almamız gerek. Seneye Musa bile gelse yedekte Serdar'ı mı istersiniz Şener'i mi? Bu kadar uygun fiyata alınmalı sözleşme uzatmadan.
serdar gibi bi adamın bu takımda yer almasından utanıyorum.. böyle topçu mu olur
allahını seven versin tazminatını yollasin... bi hatadir yaptık desin
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimiçi Samet Ç

serdar gibi bi adamın bu takımda yer almasından utanıyorum.. böyle topçu mu olur
allahını seven versin tazminatını yollasin... bi hatadir yaptık desin
Serdar'a suç bulmamak lazım aslında hocam Ali Ece anlatmıştı Serdar hakkında birşeyler. Serdar'la Samet Aybaba döneminde anlaşmışız ve Samet Aybaba onu ön libero olarak oynatacakmış. Sonra Aybaba gidince almak zorunda kalmışız. Bilic'te Atiba'yı isteyince Serdar'ı da sağ bek olmadığı sağ beke monta etmeye çalışmışlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Rolando Porto kampına katılmamış herhalde inşallah Rolando tranfseri olur.

Çevrimdışı salih

Çevrimdışı Tolga

rolando töre dembaba lanzini şener  sadece bonservisi 25 i geçiyor  bonservislerini alsak iyi hoşda     4500 kombine satmışızz bu arada
demba ba için zaten bu sezon 1.5 m euro verecez lanzini'nin bonservisi için %50si bu sezon %50 si gelecek sezon ödenmesi planlanıyor belki törenin de direk 4 m eurosu bu sezon ödenmez taksitlendirilebilir yani rolandoyu bilmiyorum ne kadar istediklerini şener de 2 m euro olsa tamam işte bence bonservis bedelleri için yeter yani tabi ödeme planları söylendiği gibiyse diyorum bunu

Çevrimdışı matias

5 milyon TL'ye serbest kalma maddesi olan Şener neden sağ bek için düşünülmez anlamıyorum.
Defansif yönü çok iyi olmasa da ofansif yönü çok iyi bir oyuncu. Transfer piyasasında sürekli gündemde olan Tarık'dan kat kat iyi.
Üstelik Bursa'da o pozisyonda milli takıma yükselen Ozan Tufan da varken, Şener de transfere olumlu bakacaktır.

Çevrimdışı Mustafa1903

forzada biri yazmış gökhan töre manchester'a bilet almış sanırım oldu bu iş ya da manuya gidecek   :evillol:

Çevrimdışı Mustafa1903

salı gününe alınmış.. o zaman yarın :super: :super:

Çevrimdışı Tolga

forzada biri yazmış gökhan töre manchester'a bilet almış sanırım oldu bu iş ya da manuya gidecek   :evillol:
töre işi bence bitti yani kazanla anlaşma sağlandığı için töre 1-2 güne teklifimizi kabul eder etmek zorunda kalacak zaten etmeyipte ne yapacak adam nevzat demir tesislerinde antreman yapıyor bayadır kabul mü etmesin bir de değil mi  :lol:

Çevrimdışı saricasi

Hocam Lanzini'nin kaç maçını izledin de böyle konuşuyorsun en fazla 5-6 maçını izlemişindir. Ayrıca o adam patlama yapacak bir adam olsa Barcelona kapardı bundan emin ol bu transfer döneminde Halilovic diye bir oyuncu buldular oyuncuyu 5 yaşından beri takip ediyorlardı kısacası Lanzini çok iyi bir oyuncu olmuş olsa Barcelona , Dortmund , Porto , Benfica gibi takımlar o adamı Arjantin' de 21 yaşına kadar bekletmez transfer ederlerdi. Kısaca Lanzini'ye 5 milyon Euro verip o parayı riske atamam ne kadar çok garanti adam o kadar çok başarı gelir. Ve sana son bir şey daha söyleyeyim Lanzini transfer edilirse karşımızda Tabata'dan daha kötü bir oyuncu olarak çıkacaktır. Bundan eminim.
lanzinide şuan milan araya girmiş,5 milyon vermiş ,çok potansiyelli bir oyuncu bizim takıma liderlik yaparmı ve savunmadada yapması gerekenleri yaparmı bilinmiyo.ruiz biraz daha farklı oyuncu liderlik yapabilir ve savunmayada yarıdmcı olur fakat ara pas fazla atmaz ve ağır bir oyuncu .bnm için ikiside olur hayırlısı.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!