2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563481 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Salih A.

Baskan 50 100 demiyor oturdu mu pazarliga kalkmak bilmiyor. :evillol:
:super: :super: :super: :super:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi murat

sahura kadar anca biter . lanziniyi ben beğendim  maç güzel. arjantin taraftarı çok ateşli. teknik direktörler çok enteresan tipler. izini kaybettiğim ledesma da riverda oynuyomuş bu maç sayesinde bulmuş olduk.
cavenaghi nasıldı.çok iyi oyuncuydu.yaşlanmıştır artık.

Çevrimdışı Deniz

@MURAT abi 2 hafta sonra kader maçımız var.şu an Demba BA nın ilk maçta oynaması nerdeyse imkansız ikinci maç da çok zor.13 günde ingiltereye tekrar gidip kampa katılıp hazır olamaz.Bu transferin minimum 2 hafta önce bitmesi lazımdı.Şu an Demba BA ingilterede dünkü hazırlık maçında oynuyor olmalıydı.Dİğer transferler için de durum böyle.Gökhan Töre,Lanzini,Marin transferleri.Bu adamları bugün transfer etsen maçta oynatamazsın.takıma alışmamasının yanında kondisyon eksikliği,taktik eksikliği,Sakatlık riski de cabası..

Yani Şampiyonlar ligi şu an büyük riskte.Yaklaşık 20 milyon gelirden bahsediyoruz.20 milyonu riske attık.Problem ordan kaynaklanıyor.Ki zaten gerek Başkan gerek de ANÇ gerek de Vardar transferlerin geciktiğini ve hata yaptıklarını kabul etti.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

@bjk_mabet i kesin siz  attı bombayı gitti
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi murat

50 bin için bence de yatmaz başkan sadece son anda ne kurtarabilirim düşüncesinde.Ki zaten transferler fazla gecikti lanzini bugün gelse Şampiyonlar ligi ilk maçında ilk 18 e bile zor alınır.Çünkü kamp yapamadı,takıma alışamadı vs.Son anda araya bir kulüp girip daha yüksek bir teklif yapmazsa transfer bitti.Hayırlı uğurlu olsun
güney yarım kürede maçlar oynanıyor galiba.en azından .

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Necmi

neden ki @Necmi abi :) ne dedim bugün pazartesileri insanlar sevmez ben seviyorum şantiyeye gelmeyi demiştirim en fazla...
marin miydi adı şu bosnalı alman gelmiyecek demiştin diye hatırlıyorum :alala: @bjk_mabet

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca madem herkes bombalarını patlatıyor ben de patlatayim.

brian ruiz transferini zorlaştıran PSV Eindhoven .Bizle hemen hemen aynı teklifi yaptılar ama fulham çingene çıktı işi yokuşa sürüyor.Bu transferin olması zor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

@MURAT abi 2 hafta sonra kader maçımız var.şu an Demba BA nın ilk maçta oynaması nerdeyse imkansız ikinci maç da çok zor.13 günde ingiltereye tekrar gidip kampa katılıp hazır olamaz.Bu transferin minimum 2 hafta önce bitmesi lazımdı.Şu an Demba BA ingilterede dünkü hazırlık maçında oynuyor olmalıydı.Dİğer transferler için de durum böyle.Gökhan Töre,Lanzini,Marin transferleri.Bu adamları bugün transfer etsen maçta oynatamazsın.takıma alışmamasının yanında kondisyon eksikliği,taktik eksikliği,Sakatlık riski de cabası..

Yani Şampiyonlar ligi şu an büyük riskte.Yaklaşık 20 milyon gelirden bahsediyoruz.20 milyonu riske attık.Problem ordan kaynaklanıyor.Ki zaten gerek Başkan gerek de ANÇ gerek de Vardar transferlerin geciktiğini ve hata yaptıklarını kabul etti.

demba ba chelsea kampına katılmış galiba öyle söylemişlerdi ama tam bilgim yok.

Çevrimdışı poedr

cavenaghi nasıldı.çok iyi oyuncuydu.yaşlanmıştır artık.

sergenin son senesindeki gibi . belden balkon yapmış ama şarap gibi adam. yazıyor yine
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam sezon başı kampını Chelsea'de yaptı zaten.Bizim de Londra kampında 2 hazırlık maçı var onlarda oynar Demba Ba . Açığını kapatır. Rahat ol eleme maçlarında da oynar Bilic oynatır elenmek istemez güçlü bir rakip gelirse(Feyenoord vs.).

Çevrimiçi murat

iyi oyuncu almak kolay olmuyor.yeni oyuncualacakki boşa çıksın sende o zaman alabiliyorsun.transfer geç değilde biz erkenciyiz bu sene.bir hafta içinde transfer tamamlanır belki bir oyuncu biraz sarkabilir.

Çevrimdışı Anıl

marin miydi adı şu bosnalı alman gelmiyecek demiştin diye hatırlıyorum :alala: @bjk_mabet
Bende öyle hatırlıyorum :alala:

Çevrimdışı Deniz

güney yarım kürede maçlar oynanıyor galiba.en azından .
Abi Dünya Kupası dolayısıyla oynanmadı .Ki Töre ve Demba BA nın çok fazla antrenman eksiği var.Zaten maç oynasalar bile yeni transferin önce 1 hafta (minimum) taktik antrenmanına katılması lazım.Sahada eli ayağına dolaşır kimseyle anlaşamaz.Minimum 1 hafta da kondisyon çalışması yapması lazım.Ek olarak hazırlık maçı yapmadığı için 90 dk yı hiç biri çıkartamaz.Sakatlık riski de malum.Şu transferler 2 hafta önce bitseydi hepimiz şu an çayımızı yudumluyorduk rahatlıkla..

Çevrimdışı Anıl

Lanzini hayırlı olsun bu arada. Demba Ba dan sonra 2. iyi transfer :super:

Çevrimiçi murat

Ayrıca madem herkes bombalarını patlatıyor ben de patlatayim.

brian ruiz transferini zorlaştıran PSV Eindhoven .Bizle hemen hemen aynı teklifi yaptılar ama fulham çingene çıktı işi yokuşa sürüyor.Bu transferin olması zor.
biraz önce başka oyuncuları söylemiştin.hangileri olmuş veya olacak.

Çevrimdışı Deniz

Hocam sezon başı kampını Chelsea'de yaptı zaten.Bizim de Londra kampında 2 hazırlık maçı var onlarda oynar Demba Ba . Açığını kapatır. Rahat ol eleme maçlarında da oynar Bilic oynatır elenmek istemez güçlü bir rakip gelirse(Feyenoord vs.).
hocam taktik antrenmanı yapmadı.Bilic olcaya çizgiye paralel oynamayı 1 senede zor öğretti  :evillol: :evillol: .Taktik antrenmanı en önemli antrenmanlardan biri.Belki de en önemlisi.

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Lanzini bitti diyebilirim hayırlı olsun Beşiktaş' ımıza.

Çevrimdışı Tolga

o değilde forumda da ne kadar çok yönetime yakın arkadaşlar varmış sürekli transferlerle ilgili yeni haberler geliyor  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Yalnız bizde boyle gol atmasın bünyemiz kaldırmaz :D

Çevrimdışı Deniz

Töre konusunda bilgim yok.Lanzini oldu denilebilir.Marinle hala pürüzler var.Ruiz de araya başka kulüpler girdiği için piyasası yükseldi .1 isim daha var saklanıyormuş onunla da ciddi görüşmeleri bizzat Ahmet Nur Çebi yürütüyormuş.

Çevrimiçi Samet Ç

hocam taktik antrenmanı yapmadı.Bilic olcaya çizgiye paralel oynamayı 1 senede zor öğretti  :evillol: :evillol: .Taktik antrenmanı en önemli antrenmanlardan biri.Belki de en önemlisi.
Doğru diyorsun hocam ama bu tür oyuncular antremansız maç bile yapsa oyunu değiştirebileyorlar. Eğer güçlü bir rakip gelirse Bilic'in 11 de başlatıp 60-70 dakika forma vermesini bekliyorum.Keza 19 temmuz daki hazırlık maçında izleyeceğiz Demba Ba'yı o zaman daha net karar verebiliriz.

Çevrimdışı forzatunga

recai kocaman da bu forumda galiba duyumcu bolluğu yaşanıyor  :)

Çevrimdışı FARUK

Yalnız bizde boyle gol atmasın bünyemiz kaldırmaz :D

hocam newcastle da 3 tane chelsea de 2 tane böyle gelen topa direk ters köşe golü var inanılmaz gerçekten diğer takımları bilmiyorum