2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563783 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

yok @Necmi abi bi tane kareşim var o da asker de şimdi neden ki?
bu gün acaba ikizinle falanmı konuştum acaba diye düşündümde :alala: :D :D

Çevrimdışı Deniz

kaynak
Ahmet nur cebinin bir akrabasi abi.dun demba ba nin gelecegi saati de soylemisti :) .yani guvenilir biri.insallah bu sefer de yuzumuzu guldurur :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

2 yabancı alacağız dedi başkan büyük ihtimal bi tanesi lanzini diğeri kim olacak bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

bu gün acaba ikizinle falanmı konuştum acaba diye düşündümde :alala: :D :D

neden ki @Necmi abi :) ne dedim bugün pazartesileri insanlar sevmez ben seviyorum şantiyeye gelmeyi demiştirim en fazla...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı poedr

:busted_cop: :busted_cop: lanzinide ne olaki diyenler için aradım bu linki buldum. arjantinli spikerler iyi kafa ütülüyor ama lanzininin derbide gösterdiği performans gayet dikkat çekici. gutiden beri oyle güzel milimetrik yumuşak pas çıkaran görmedim.

sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı eski inönü

:busted_cop: :busted_cop: lanzinide ne olaki diyenler için aradım bu linki buldum. arjantinli spikerler iyi kafa ütülüyor ama lanzininin derbide gösterdiği performans gayet dikkat çekici. gutiden beri oyle güzel milimetrik yumuşak pas çıkaran görmedim.

hocam maç zevkli mi izlenir mi ne diyosun ? :)

Çevrimdışı Tolga

izlemiştim bende bir ara sıkıldım kapadım sonra :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

vay arkadaş ya bütün muhalefet bir transfer içinmiş galiba :evillol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Marin %90 lanzini %98 bitmis.marinle ucret konusunda bir anlasmazlik var.lanzini ucreti tamam vergi isinde son 50 bin € konusuluyor ama cuzi bir miktar.lanzini ye hayirli olsun diyelim mi? :)
ihtiyacın olan bir adama 50 bin euro bile konuşulmaması lazım onun bile pazarlığı olurmu?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

:ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

yoo ben hala bu yönetimle uzun vadede başarının gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü bjkı yönetenlerin yönetme sorunu var bu bir gerçek he kaliteli transferler yaparsa bu yönetim en azından taraftarının biraz olsun umudunu arttırır ya da korumasını sağlar orası ayrı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

ihtiyacın olan bir adama 50 bin euro bile konuşulmaması lazım onun bile pazarlığı olurmu?
Baskan 50 100 demiyor oturdu mu pazarliga kalkmak bilmiyor. :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 01:04:04 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Baskanin 50 100 demiyor oturdu mu pazarliga kalkmak bilmiyor. :evillol:
0 kadar para için yatmasın transferde sorun değil

Çevrimdışı poedr

hocam maç zevkli mi izlenir mi ne diyosun ? :)

sahura kadar anca biter . lanziniyi ben beğendim  maç güzel. arjantin taraftarı çok ateşli. teknik direktörler çok enteresan tipler. izini kaybettiğim ledesma da riverda oynuyomuş bu maç sayesinde bulmuş olduk.
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yarın gökhan töre için KAP bildirimi gelebilirmiş

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkan Bu hafta piyasa sürdüğü paralar yüzünden kalp krizi geçirmese şampiyonuz :)
Geldiğinden beridir ilk kez böyle çömert davaranıyor bence formaları ve kombineleri erken alan şanslı çok pis zam yapacak açığı kapatması lazım...!  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

0 kadar para için yatmasın transferde sorun değil
50 bin için bence de yatmaz başkan sadece son anda ne kurtarabilirim düşüncesinde.Ki zaten transferler fazla gecikti lanzini bugün gelse Şampiyonlar ligi ilk maçında ilk 18 e bile zor alınır.Çünkü kamp yapamadı,takıma alışamadı vs.Son anda araya bir kulüp girip daha yüksek bir teklif yapmazsa transfer bitti.Hayırlı uğurlu olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Duyduğuma göre Lanzini ile imzalar atılıyormuş bu gece. Gökhan Töre'de bitebilir bu hafta.

Çevrimdışı karakartalım

dem ba nın transfer detaylarını bilen varmı acaba bulamadım 4 yıl imzaladı ama senelik kaç alcak imza parası nedir bonservis bedeli nedir gibi ?
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Duyduğuma göre Lanzini ile imzalar atılıyormuş bu gece. Gökhan Töre'de bitebilir bu hafta.

abi nerden duyuyosaniz bizede söyleyin çatlıycam az kaldi meraktan  :s20:

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Samet Ç

abi nerden duyuyosaniz bizede söyleyin çatlıycam az kaldi meraktan  :s20:
Hocam ismini veremem ama muhabir falan değil bunu bilsen yeter bu dönemde muhabirlere güven olmuyor.Örneğin Fırat Günayer Demba Ba Lanzini yattı demişti dün.

Çevrimiçi murat

dem ba nın transfer detaylarını bilen varmı acaba bulamadım 4 yıl imzaladı ama senelik kaç alcak imza parası nedir bonservis bedeli nedir gibi ?
senelik 2.5 milyon euro galiba

Çevrimiçi murat

Hocam ismini veremem ama muhabir falan değil bunu bilsen yeter bu dönemde muhabirlere güven olmuyor.Örneğin Fırat Günayer Demba Ba Lanzini yattı demişti dün.
dün yattılar bugün uyandığı gibi geldi :evillol: