2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560385 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Para yok diyen yok sınırlı para var bütçe belli.Pazarlık filan derken uzadıkça uzadı.Paran bol olsa basarsın bol keseden ilk kampa katılır adam.
ben geçmişte yapılan ucuz transferlerden bahsediyorum kaliteli oyuncuların peşinden gidilmedi demba ba gibi kalitedeki oyuncuları almak için uğraşırsan sana kimse birşey demez ama gidip sıradan oyuncuları almak için haftalarca uğraşırsan taraftar tepki gösterir ben diyorum ki feda sezonundan itibaren çok fazla transfer yapmayıp 6 tane adam alacağımıza 2-3 tane adam alsaydık hala takımın formasını giymiş olurdu ben bunu demek istiyorum böyle adamları almış olsalardı şuan kadromuz fb ve gs ile aynı kalitede olmuştu çoktan
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

bjk tv yi açın acil demba ba statda

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı mert_

Burada günlerdir biz büyük transfer yapılsın diyoruz siz karşı çıkıyorsunuz..

Biz iyi oyuncular alınsın diyoruz siz para yok nasıl alsın diyorsunuz

Biz Beşiktaşın her zaman bir markası vardır ve oyuncu alacak parası vardır diyoruz siz yok diyorsunuz..

E en son bizim dediğimiz yere geliyoruz, şimdide gördün mü Fikret Başkanı diyorsunuz..

Fikret Orman ve Ekibinden beklenti zaten bu yönde.. İyi transfer yapacaksın Beşiktaşı Anadolu Kulübü gibi yönetmeyeceksin..

Orta sahaya da iyi futbolcu gelecek merak etmeyin..

Herşeyine okey verirseniz bu adamların a sını göremezsiniz..

Şu transfer taraftar baskısından olmuştuer başka hiç bişey değil.

Tabi 4000 gibi komik kombine rakamları gibi..

Oyuncu çok önemli bir oyuncu.2 tane daha çok iyi transferler (eller cebe gitmek şartıyla) en az 8-9 milyon euro bonservis çıkacak şekildem oyuncu alınıp sezona başlanması lazım..

Beşiktaşın ne kadar büyük bir camia olduğunu Forumlar ve Sosyal Medyadaki muhalif kesim hatırlatmış, bu sayede önce Yalçın Ayhan transferinden vazgeçirilmiş, şimdide Demba Ba gelmiştir..

hocam söylenenleri çarpıtmak bizi bir yere götürmez;

- "yıldız almayalım" ile "bütçemizi sarsacak şekilde ederinden büyük paralar vererek yıldız almayalım" demek aynı şeyler değildir  :)

- "daha transfer süreci devam ederken acımasızca yüklenmeyelim bırakalım adamlar işini yapsın sonunda değerlendirelim" demekle "hiç transfer yapılmasın" demek aynı şeyler değildir :)

- "kulübün durumu ortadayken her şeyin bir anda düzelmesini beklemeyelim sabredelim" demekle "sadece stat olsun sportif başarı olmasa da olur" demek aynı şeyler değildir.

neyse söylediğim gibi muhalefet her zaman artı değer katar ama tekrar vurgulayalım yapıcı muhalefet...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

gurur
 lan

t shirt ü var üzerinde :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı aa.aslan

Hayırlı olsun süper adam aldık inşallah Beşiktaş'ın unutulmaz golcüleri arasına girer.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı FARUK

forma giymey gidiyor 9 numara BA

Çevrimdışı mert_

kombine olayında bu gurur lan olayını yanlışlıkla yaptılar sanmıştım demek ki bilinçli yapılmış  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

hayırlı Olsun KOBRA

Çevrimdışı Altuğ

BJK TV Canlı Yayından alıntı :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

19 numara giymesine alışmıştık aslında diğer takımlarda
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

BJK TV Canlı Yayından alıntı :)
forma yakışmış açmış baya babayı :)

Çevrimdışı Tolga

bu arada lig tv lanzini ile de anlaşıldığını yakında açıklanacağını söylemiş bekleyip görecez

Çevrimdışı forzatunga

ben geçmişte yapılan ucuz transferlerden bahsediyorum kaliteli oyuncuların peşinden gidilmedi demba ba gibi kalitedeki oyuncuları almak için uğraşırsan sana kimse birşey demez ama gidip sıradan oyuncuları almak için haftalarca uğraşırsan taraftar tepki gösterir ben diyorum ki feda sezonundan itibaren çok fazla transfer yapmayıp 6 tane adam alacağımıza 2-3 tane adam alsaydık hala takımın formasını giymiş olurdu ben bunu demek istiyorum böyle adamları almış olsalardı şuan kadromuz fb ve gs ile aynı kalitede olmuştu çoktan

Bugünden bakınca öyle ama o zaman şartlar farklıydı takımın başına geçecek hocayı bile zor buldular.6-7 adam demek en az 6-8 farklı pozisyona alternatif demek.2 yıldızla yarım yamalak bir takım belki de daha başarısız olacaktı.Avrupa yok bir yandan, kolay kolay gelmek istemez adamlar.

Zaten bir yandan düşük maliyetli sayılabilecek Tolga,Oğuzhan,Olcay,Kerim,Franco gibi transferlerle bir iskelet oluştutuldu.

Çevrimiçi Samet Ç

9 numara yakışır BABA'ya Hoffeniaheim'da (yanlış yazdmım biliyorum) 9 numara giyiyordu.

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Volkan Başaran

Hepimiz Sakatız arkadaş  :lol: :lol:

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Lanzini konusunda da anlasmi sağlandı is sadece imzaya kaldi . Beşiktaş rakami 1 milyon euro daha arttirdi. via@atakankurt :super: :super: :super: :super:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 15:26:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Özgür K.

Bizlerin taraftarlar olarak sakin ve sabırlı olmaktan başka yolumuz yok.
Son zamanlarda herkes üzerinde çok fazla baskı yarattığımızı düşünüyorum. Forumlar, sosyal medya gibi kanallar üzerinden inanılmaz bir fikir kirliliği var. Elbette herkes fikrini açıklamakta özgür ancak uslub ve bilgi olmazsa beyanlar diğer taraftarları galeyana getirip klube zarar verici bir hale dönüşüyor.
Çok çabuk mutlu olup, çok çabuk demoralize oluyoruz.
Dün Önder Özen için haklı olarak karalar bağladık bugün Demba Ba için sevinç naraları atıyoruz.
Biraz bekleyip olayların iç yüzünü görmeden, düşünmeden saydırıyoruz dahası birbirimizi kudurtuyor dert sahibi ediyoruz.
Son olarak kim olduğu belli olmayan, futbol bilgisi nedir bilmediğimiz, ne kadar beşiktaşlı olduğunu bilmediğimiz veya birileri adına gündem yaratan tipler çok türedi bence bunlar bize en çok zarar veren tipler.

Saygılar.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.