2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558626 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

demba ba ben geldim yazdı twitter da :,)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

:) :) :) . Hayırlı olsun  :) :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

'bkz.sakatmış Demba ba '   :D
o yalan değil hocam gollerini tekrar izledim çok sakat adam harbiden :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

demba ba ben geldim yazdı twitter da :,)
takibe alayım ayıp olmasın
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Volkan Başaran

Alacak tabi..

Beceriksiz başkan Fiyasko transfer yapa yapa öğrenecek transfer yapmayı..

Ona kalsaydık Yalçını alıyorduk  :D

İyiki biz muhalifler varız..

Size kalsak Yalçından Yeni Maldini yaratacaktınız  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 14:06:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Formalar çok güzel hangisi acaba yazdı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

başladık bakalım

Çevrimdışı Altuğ

Demba Ba'nın paylaştığı fotoğrafı gördünüz mü  :lol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Demba Ba'nın paylaştığı fotoğrafı gördünüz mü  :lol:
sen paylaşırmısın

Çevrimdışı Tolga

demba ba önemli bir transfer oldu gerçektende beklemiyordum ne yalan söyliyim eğer almeidaya gelen topların yarısı ona gelsin 15ten aşağı gol atmaz bu ligte  :tabe: bu arada lanzini için de girişimler devam ediyormuş ne kadar doğrudur bilmem tabi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

Alacak tabi..

yalcın konusunda sana katılıyorum...

Çevrimdışı Zoro

fotoyu nerede paylaşmış sende burada paylaş

Çevrimdışı mert_

Alacak tabi..

hep sizin sayenizde harbiden helal olsun  :) bir de orta sahaya bir transfer yaparsanız çok güzel olacak :)

şaka bir yana yapıcı muhalefet iyidir her zaman artı değer katar. kim nasıl muhalefet, ne için muhalefet yaptığını kendisi biliyordur zaten...

Çevrimdışı SDemirsoy

hemde kronik sakat  :biggrinking:
:D
o yalan değil hocam gollerini tekrar izledim çok sakat adam harbiden :)
abi heyecan yaptım çok acayip  :icool:

Çevrimdışı gokhanson

lanzini+marin+stoper+sağ bek

Çevrimdışı Altuğ

@dembabafoot instagram Hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı forzatunga

Alacak tabi..

Muhalefet olması her zaman iyidir.

Çevrimdışı Serjo

Lan Demba Ba ,Beşiktaş resmi hesap ile sohbet ediyor hahahahahaha
formalar çok güzel yazmış  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Volkan Başaran

hep sizin sayenizde harbiden helal olsun  :) bir de orta sahaya bir transfer yaparsanız çok güzel olacak :)

şaka bir yana yapıcı muhalefet iyidir her zaman artı değer katar. kim nasıl muhalefet, ne için muhalefet yaptığını kendisi biliyordur zaten...

Burada günlerdir biz büyük transfer yapılsın diyoruz siz karşı çıkıyorsunuz..

Biz iyi oyuncular alınsın diyoruz siz para yok nasıl alsın diyorsunuz

Biz Beşiktaşın her zaman bir markası vardır ve oyuncu alacak parası vardır diyoruz siz yok diyorsunuz..

E en son bizim dediğimiz yere geliyoruz, şimdide gördün mü Fikret Başkanı diyorsunuz..

Fikret Orman ve Ekibinden beklenti zaten bu yönde.. İyi transfer yapacaksın Beşiktaşı Anadolu Kulübü gibi yönetmeyeceksin..

Orta sahaya da iyi futbolcu gelecek merak etmeyin..

Herşeyine okey verirseniz bu adamların a sını göremezsiniz..

Şu transfer taraftar baskısından olmuştuer başka hiç bişey değil.

Tabi 4000 gibi komik kombine rakamlarıda bir taraftar tepkisiydi unutmamak lazım

Oyuncu çok önemli bir oyuncu.2 tane daha çok iyi transferler (eller cebe gitmek şartıyla) 2 sine en az 8-9 milyon euro bonservis çıkacak şekilde oyuncu alınıp sezona başlanması lazım..

Beşiktaşın ne kadar büyük bir camia olduğunu Forumlar ve Sosyal Medyadaki muhalif kesim hatırlatmış, bu sayede önce Yalçın Ayhan transferinden vazgeçirilmiş, şimdide Demba Ba gelmiştir..

[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 14:21:43 NoPasaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Burada günlerdir biz büyük transfer yapılsın diyoruz siz karşı çıkıyorsunuz..

Biz iyi oyuncular alınsın diyoruz siz para yok nasıl alsın diyorsunuz

Biz Beşiktaşın her zaman bir markası vardır ve oyuncu alacak parası vardır diyoruz siz yok diyorsunuz..

E en son bizim dediğimiz yere geliyoruz, şimdide gördün mü Fikret Başkanı diyorsunuz..

Fikret Orman ve Ekibinden beklenti zaten bu yönde.. İyi transfer yapacaksın Beşiktaşı Anadolu Kulübü gibi yönetmeyeceksin..

Orta sahaya da iyi futbolcu gelecek merak etmeyin..

Herşeyine okey verirseniz bu adamların a sını göremezsiniz..

Şu transfer taraftar baskısından olmuştuer başka hiç bişey değil.

Tabi 4000 gibi komik kombine rakamları gibi..

Oyuncu çok önemli bir oyuncu.2 tane daha çok iyi transferler (eller cebe gitmek şartıyla) en az 8-9 milyon euro bonservis çıkacak şekildem oyuncu alınıp sezona başlanması lazım..

Beşiktaşın ne kadar büyük bir camia olduğunu Forumlar ve Sosyal Medyadaki muhalif kesim hatırlatmış, bu sayede önce Yalçın Ayhan transferinden vazgeçirilmiş, şimdide Demba Ba gelmiştir..

hocam bu yazına sonuna kadar katılıyorum bjkın parası yok diyorlar ya bizde diyoruzki 2-3 tane böyle adam al kulübün marka değeri artsın benim transferde kızdığım şey bugüne kadar buydu bjkın her zaman parası vardır kardeşim yeterki doğru kullanalım bu bütçeleri demba ba yı devre arası alsaydık belkide ş.liginde şuan biz direk gitmiş olcaktık
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

hocam bu yazına sonuna kadar katılıyorum bjkın parası yok diyorlar ya bizde diyoruzki 2-3 tane böyle adam al kulübün marka değeri artsın benim transferde kızdığım şey bugüne kadar buydu bjkın her zaman parası vardır kardeşim yeterki doğru kullanalım bu bütçeleri demba ba yı devre arası alsaydık belkide ş.liginde şuan biz direk gitmiş olcaktık

Para yok diyen yok sınırlı para var bütçe belli.Pazarlık filan derken uzadıkça uzadı.Paran bol olsa basarsın bol keseden ilk kampa katılır adam.

Çevrimdışı hic2222

Eleştiri iyidirde Başkan hakkında beceriksiz, fiyasko vesair nitelemeler yakışıksız oluyor arkadaşlar
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı SDemirsoy

bir bombaya daha hazır olun Derim  :bandit: