2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4556339 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı CanEmre

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=371581 ve KAP geldi  :super: :super:
Buyur işte adamın uçağı inişe başlamış "görüşmelere başladık" diye açıklama geldi. Çok seviyorum ben bu açıklamaları  :kop:  :kop:
Beşiktaşımıza hayırlısolsun  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Hakan Bilgin

benden önce davrandın allah kalbimi biliyoya edirneden girince bildirim olacak diye bi önceki mesajı yazarken bildirim gelmiş kaçırdım erken davrandın  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
edirneden girince  uçak bu adam gelecek KAP a ne zaman bilidiriliecek diye düşünürken bildirim geldi. Hey allahım ya rota stad kap takip ediyoruz renkliler plajda güneşleniyor hakkaten sakat çok bizde :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Abdullah

Cinconda Almeidayı alıyormuş Gs taraftarın intihar edecek  :super: :super: Ligin en iyi forveti resmen bizde  :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kombine için yıldız bekleyenler yarım saat sonra iniyor :biggrinking: :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

kombine için yıldız bekleyenler yarım saat sonra iniyor :biggrinking: :super:
kombine almamak için yeni bahaneleri alalım....
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı mert_

bizden daha çok fenerliler sevinmiştir  :lol:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Son  80 km  ucak  330 km  hizla ve 15000 feetten Ataturk havalimanina yaklasiyor ... An be an  takipteyim .. Allah razi  olsun ustadim  :)
Yorgo

Çevrimdışı kahyaoglueren

Uçağın hızı ve yüksekliği git gide azalıyor istanbul sınırları içine girdi

Çevrimdışı Anıl

Adamın biri kıskançlığın dibine vurmuş. "Demba Ba Beşiktaş'a gelmezdi de Sow kankası diye geliyo" yazmış. Düşünseniz Vodafone Arena'da Demba Ba gol atıyo  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bir 10 numara bir sağ ön oyuncusu bir stoper daha lazım

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

çatalca tarafındakiler kafanızı kaldırın bakın yukardan geçiyor  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı kahyaoglueren

10000 Ft şuan 300 un altına indi hız

Çevrimdışı ozan062

bugun ve yarın bir dizi saglık kontrolunden gecicekmiş:D ee fikret baskan paraya kıyıyorsa bunun hersseyini arastırır:D:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

iniş takımları arıza çıkarma gözünü seveyim

Çevrimdışı Sarp

Bir ara kule ile pilot arasındaki konuşmaları da vermiyor muydu bu sistem   :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Adamın biri kıskançlığın dibine vurmuş. "Demba Ba Beşiktaş'a gelmezdi de Sow kankası diye geliyo" yazmış. Düşünseniz Vodafone Arena'da Demba Ba gol atıyo  :bandit: :bandit:
Anıl kaynaklarımız sağlammıymış  :bandit: El-Demba ba  :)

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı mert_

http://www.liveatc.net/flisten.php?mount=ltba
teşekkürler sadomi hocam :) az önce pilot hem uçak hem de uçaktaki kobra için ayrı ayrı iniş izni istedi sanırım :lol:

Çevrimdışı capo di capi

Allah utandırmasın. Hayırlı uğurlu olsun. Umarım maksimum seviyede verim alırız.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı SDemirsoy

çok mutluyum Allahım sana şüküler olsun El-Demba ba Geliyorr :pray:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Son 25 km kala ucak 4000 feet yukseklikten  yaklasik  170 km hizla  Beylikduzu'nu asip Marmara Denizi uzerinden uzerinden inise  geciyor :)  :super: :super: :super:
Yorgo

Çevrimdışı CanEmre

teşekkürler sadomi hocam :) az önce pilot hem uçak hem de uçaktaki kobra için ayrı ayrı iniş izni istedi sanırım :lol:
Aman abi kuledeki renkliyse sıkıntı çıkarabilir.  :busted_cop:

Çevrimdışı SDemirsoy

Son 25 km kala ucak 4000 feet yukseklikten  yaklasik  170 km hizla  Beylikduzu'nu asip Marmara Denizi uzerinden uzerinden inise  geciyor :)  :super: :super: :super:
:lol: :lol: abi paylaşıyorum bunu twitterda helal et  :kop:

Çevrimdışı mert_

Aman abi kuledeki renkliyse sıkıntı çıkarabilir.  :busted_cop:
:D :D :D