2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559068 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

abi duydum birşeyler :D
bende duydum da aynı kişiden duyduk mu diye soruyorum :ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

bende duydum da aynı kişiden duyduk mu diye soruyorum :ok:
yok abi ben ondan duymadım  :)

Çevrimdışı mert_

Çevrimiçi murat

demba ba saat 14.00 toplantımıza yetişiyor arkadaşlar :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Fikret Orman bu akşam Demba Ba ile birlikte "Nihat Hatipoğlu ile iftar" programına katılacak. :) :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Erol Akçınar

Fikret Orman bu akşam Demba Ba ile birlikte "Nihat Hatipoğlu ile iftar" programına katılacak. :) :biggrinking:
:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Erdinç

Tramvayin icinde sesli guldum yaa :busted_cop:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

NTVSpor  canli ... Demba ba konusuluyor
Yorgo

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yanındaki malum sitenin adamı murat özeni sevmiyorum ama Demba Ba için paylaşıyorum istanbuldaki ilk foto

Çevrimdışı Barış Hoca

Demba Ba için kıymetli başkanımız "kronik sakatlığı var" dememiş miydi? Niye aldık bu adamı?
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı scape_bjk

Ya arkadaş şu havaalanında karşılama işini artık bıraalım ya lütfen!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

havaalanında taraftarlar tekbir getiriyor :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Burak2

özel uçak mı yoksa tarifeli thy ile mi geldi

Çevrimdışı mtorunlu

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı mert_

2 sene önce her yönden dibe vurmuş bir kulüp bugün bir taraftan babalar gibi kendi stadını ve diğer tesislerini yapıyor, öbür taraftan da böyle transferlere imza atıyor. işte bunlar hep "beceriksiz" başkan yüzünden :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

2 sene önce her yönden dibe vurmuş bir kulüp bugün bir taraftan babalar gibi kendi stadını ve diğer tesislerini yapıyor, öbür taraftan da böyle transferlere imza atıyor. işte bunlar hep "beceriksiz" başkan yüzünden :)
+1903+1903+1903

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yoklama yapalımmı iki gün önce transfer yalanlanınca yönetime sallayanlar nerede?

Çevrimdışı capo di capi

:ok:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı hic2222

+1903190319031903
 :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı scape_bjk

Merak etme  yeni argüman bulurlar :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Merak etme  yeni argüman bulurlar :D
'bkz.sakatmış Demba ba '   :D