2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559530 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

bir arkasındaki british airways te olduğunu söyleyende var :) bizi yemesinler yine

Çevrimdışı SDemirsoy

Bende onu soracaktım. Neden İstanbul'a geliyor. Gel buraya dön kampa bir ton iş. Ama a.bademin sağlık kontrolünden başkası sayılmıyorsa bilemem :)
Abi anlaşma gereği sanırım öyleymiş belkide mübarek iftara geliyor İstanbula  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Türk Hava Yolları ile geldiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

edirneye girmesine 5 dakika kaldı  :kop: :kop: :kop: :kop:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı SDemirsoy

Türk Hava Yolları ile geldiğini düşünüyorum.
  TK1988 / THY8ZG Turkish Airlines  :D

Çevrimdışı Sarp

Abi anlaşma gereği sanırım öyleymiş belkide mübarek iftara geliyor İstanbula  :icool:
Olabilir valla :) Mübarek sağ salim insin uçan tenekeden de bizde bir icraat görüp sevinelim artık  :D

Çevrimdışı Anıl

http://www.flightradar24.com/BAW678/3d3962b
arkadaki britishair in uçağında olmasın aralarında 15 dakika var :)
THY ile geliyor diye biliyorum ben  :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

paylaşıldımı bilmiyorum ama aynı uçaktalar thy
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 12:17:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Anlaşmanın 3+1 olması mükemmel bu transfer herr yönüyle mükemmel. 3 yıl sonunda 32 yaşında olacak 1 sene daha verim verebilir son seneki performansına göre opsiyon bizde.

Evet nihayet önümüzdeki 4 yıl Kaleci ve Forvet aramayacağız artık şükür!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Dostlar vallaha kızımızın kolunda bizim bileklikler var! Yoksa mı???  :tabe:

Çevrimdışı Anıl

Sanırım British Airlines ile geliyormuş  :ebebe: Neyse 15 dakika var aralarında sıkıntı olmaz  :evillol:

Çevrimdışı mert_

o uçakta olduğuna dair eldeki tek veri bu fotoğraf sanırım  :D

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ooooo kaptan rota değiştirdi kuzeyden karadeniz üzerinden girecek köprüden süzlüp stadı gösterip öyle inecek  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ve uçağımız edirneden giriş yaptı :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

1-2 saat önce paylaşmıştım abi  twitterdan takip ediyorum o kızı an itibari ile paylaştı

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Hakan Bilgin

1-2 saat önce paylaşmıştım abi  twitterdan takip ediyorum o kızı an itibari ile paylaştı
@GULLUSU MUYDU NEYDİ:))

Çevrimdışı kahyaoglueren

KAP GELDİ KAP GELDİ BE

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

sizin müridde tedarikli geliyor botlar falan her an operasyona hazır  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tayfun

BESIKTAS, DEMBA BA'NIN TRANSFERINE ILISKIN OLARAK CHELSEA KULUBU ILE GORUSMELERE BASLADI                           

BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. 'NIN KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU'NDA (KAP) YAYINLANAN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

DEMBA BA'NIN TRANSFERINE ILISKIN OLARAK CHELSEA KULUBU ILE GORUSMELERE BASLANMISTIR.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=371581 ve KAP geldi  :super: :super:
benden önce davrandın allah kalbimi biliyoya edirneden girince bildirim olacak diye bi önceki mesajı yazarken bildirim gelmiş kaçırdım erken davrandın  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı eski inönü

zebellah gibi mubarek :))

Çevrimdışı Anıl

Hadi hayırlı olsun. "Demba Ba'nın transferine ilişkin olarak Chelsea kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."  :super:

Çevrimdışı Sarp

Kızımızın bilekliği, mevsime göre İstanbul için uyumlu kıyafeti (ve tabi ki güzellik uğruna yağmuru göz ardı etmesi), Demba ba 'nın yüzündeki ifade (bindik bi alamete...) ve İstanbuldaki havayı uygun botları ve ceketi...
Tamam yaaa geliyor  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Kapta geldi forvet sıkıntısı bitti