2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560249 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı salih

Lofton 2 yıllık imzaladı.

bende öyle biliyorum ama araştıralım bakalımm

Çevrimiçi Samet Ç

bende öyle biliyorum ama araştıralım bakalımm
Lofton 2 yıllık imzaladı hocam Kerem' de cuma günü 1 yıllık imzalayacak. Ayrıca pota altına da Shawn James var ama Milano da ilgileniyor teklifimizi yaptık beklemedeyiz. James olmazsa Willie Reed le temas halinde kulüp.

Çevrimdışı saricasi

Başkan bu sene ne yapıp ne edip takıma kaliteli oyuncular kazandırması lazım çünkü kredisi bitti 2 yıl boşa geçti feday dı stadı falan bu sene de boşa geçer yönetimin sonu olur ayrıca demba ba 6 milyon Euro benim bildiğim 3 bu 3 de bir dahaki sene ödenecek. Ayrıca Chelsea ye Costa geldi Demba Ba nın formasını aldı 19 numarayı bu da transferin bitmesinin yakın olduğunu gösteriyo zaten kalırsa da Chelsea de 4.forvet olarak oynar Costai Schurlle, Torres var önünde.
Dembaba gibi adam normalde 1.forvet oynar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 01:58:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ne Torres , Ne Costa iyi değil Ba'dan düzenli oynatmadılar bi türlü. Costa' 15'i geçemeyecek bence. Torres zaten söyleyecek söz bulamıyorum. İyi forvet alıyoruz çok iyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Lofton 2 yıllık imzaladı.

Evet Loftonla bugün tekrar anlaşılmış, güzel haber :) Cuma günü hem Kerem hem de Lofton resmi sözleşme imzalayacakmış :ok: Geriye sadece yabancı 5 numara transferi kaldı...

Çevrimiçi Samet Ç

Dembaba gibi adam normalde 1.forvet oynar.
Ben de öyle düşünüyorum ama Chelsea taraftarı ve başta Mourinho Demba Ba nın Costa'yı geçtim Torres kadar kalitesinin olmadığını düşünüyor ama onları bugüne kadar kurtaran hep Demba Ba'ydı örnek şampiyonlar ligi Psg maçı Demba Ba'nın golüyle tur atladılar.

Çevrimdışı Anıl

Ben de öyle düşünüyorum ama Chelsea taraftarı ve başta Mourinho Demba Ba nın Costa'yı geçtim Torres kadar kalitesinin olmadığını düşünüyor ama onları bugüne kadar kurtaran hep Demba Ba'ydı örnek şampiyonlar ligi Psg maçı Demba Ba'nın golüyle tur atladılar.
Mourinho sanırım Ba'nın kalmasını istiyordu ama Ba kendi gitmek istemiş daha çok oynayabilmek için. Yani en azından ben öyle biliyorum  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Mourinho sanırım Ba'nın kalmasını istiyordu ama Ba kendi gitmek istemiş daha çok oynayabilmek için. Yani en azından ben öyle biliyorum  :evillol:
Costa transferi olmazsa kalmasını istiyordu Ba'nın Costa transferi gerçekleşince kararından vazgeçti diye biliyorum.

Çevrimdışı Anıl

Costa transferi olmazsa kalmasını istiyordu Ba'nın Costa transferi gerçekleşince kararından vazgeçti diye biliyorum.
Aman aman iyi yapmış :D Ba bize çok fayda sağlayacaktır eminim  :super:

Çevrimiçi Samet Ç

Aman aman iyi yapmış :D Ba bize çok fayda sağlayacaktır eminim  :super:
En az 15 gol atar senede istikrarlı olarak

Çevrimdışı forzatunga

belki izlemişsinizdir ama chelsea de çok fazla golü olmadığı için tarzı hakkında biraz daha fikir verebilir bu video.

ceza sahası içi,dışı ,hava topu hatta frikik komple forvet diyebiliriz.

Tabi henüz bizim topçumuz değil formayı giymeden gaza gelmemek lazım bu işler belli olmuyor.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 02:27:34 forzatunga ]

Çevrimdışı Tolga

dembaba nın futbolculuğunu eleştirenlerin sayısı çok az merak etmeyin adamın heryeri kalite kokuyor top ceza sahasına gelirse çok iş yapacak bir adam inş en yakın zamanda açıklanır da yıllar sonra üst sınıf forvetimiz olur  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Abi bizim takimdan o kadar fasa fiso oyuncu geçti ki demba Ba diyoruz elestiriyorlar, zamanında niang eneramo varken onlara sallamayanlar chelseaden oyuncu aliyoruz ona laf ediyorlar pes. Muhalif olayım da nası olursa olsun düşüncesi var insanlarda

Çevrimdışı saricasi

belki izlemişsinizdir ama chelsea de çok fazla golü olmadığı için tarzı hakkında biraz daha fikir verebilir bu video.

ceza sahası içi,dışı ,hava topu hatta frikik komple forvet diyebiliriz.

Tabi henüz bizim topçumuz değil formayı giymeden gaza gelmemek lazım bu işler belli olmuyor.
Yokmu 2012-2013 sezonunda sadece ligde 15 gol attı chelsea de.

Çevrimdışı saricasi

Pardon o sezon devre arasında chelsea ye transfee olmuş ondan yanlış oldu.

Çevrimdışı FARUK

eğer alırsak ligin en iyi forveti bizde olacak bence
kalemizde öyle
ama sağ bek şart takıma ismail bugün izledim gayet iyiydi birde motta var aynı şekilde
ama sağ bek çok sırıtıyor çıkışta sorun var top gelse değerlendiremiyoruz sıkıntı

Çevrimdışı frkndgnr

35 yaşındaki drogba'yı oyunatanların  29luk demba ba yaşlı demesi komiğime gitmiyor değil

Çevrimdışı ALI RIZA

35 yaşındaki drogba'yı oyunatanların  29luk demba ba yaşlı demesi komiğime gitmiyor değil
32 lik ronaldinho yu yürüyemez dediler :) bizde futbol 30'a geldin mi lick tv git trt git spiKER ol... mantığı

Çevrimdışı forzatunga

chelsea gollerini herkes izlemiştir zaten diye şey ettim
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 04:02:14 forzatunga ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Anıl

Demba Ba saat 13:00 civarlarında İstanbul'da :) @El irtibat3 Samet abi necmi abiye söyleyelimde hep beraber Atatürk Havalimanına gidelim :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Demba Ba saat 13:00 civarlarında İstanbul'da :) @El irtibat3 Samet abi necmi abiye söyleyelimde hep beraber Atatürk Havalimanına gidelim :evillol:

kaynak nedir gençler?

Çevrimdışı Anıl

kaynak nedir gençler?
Haber1903  :iblush: Hatta uçak şuanda Wien üstündeymiş o kadara kadar yani :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Haber1903  :iblush: Hatta uçak şuanda Wien üstündeymiş o kadara kadar yani :evillol:

haha süper :) Allah ını seven kap a bildirim yapsın artık ya nedir bu :)