2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561160 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 15:33:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ali ECE Mi  :D Ali Ece Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay'a dalar kapıdan girdiği anda :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

demba ba için başkan istediğimiz rakamlara gelindi dedi  bakalım hadi hayırlısı

Çevrimdışı salih

Çevrimdışı Mustafa1903

metin tekin sadece başkan olarak gelir bence kafanızdan silin, gelirse gökhan keskin gelir zannetmiyorum başka birinin geleceğini.. özenin yaptığı katkıyı da yapamaz bence, bundan sonraki sportif direktörler hami-akçay kocaman-daum gibi olur farklı bir şey beklemeyelim

Çevrimdışı salih

Ali ECE Mi  :D Ali Ece Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay'a dalar kapıdan girdiği anda :D
:) :)

Çevrimdışı Mustafa1903

sinan engin demişler doğru o da gelebilir birçok kişi sezon içi onun geleceğini iddia ediyordu zaten

Çevrimdışı salih

sinan engin demişler doğru o da gelebilir birçok kişi sezon içi onun geleceğini iddia ediyordu zaten
bence önder özen fenerli gelmesin diyolardıya  bence bu sözü sinan engine dememiz lazım

Çevrimdışı Mustafa1903

bence önder özen fenerli gelmesin diyolardıya  bence bu sözü sinan engine dememiz lazım

+ özenin gitmesine sebep olanlara

Çevrimdışı kara_kartal

+ özenin gitmesine sebep olanlara
Sinan Engin'in gelmemesi lazım ...

Çevrimdışı Mustafa1903

özenin bu kulübe sd olarak değilde başka bir görevde dönmesini isterim ayrıca brezilyadaki pilot kulüp projesi de çöktü sanırsam pttdeki pilot projesiyle birlikte.. topladığımız meyveler pedro ve musa muhammed

Çevrimdışı Mustafa1903

Sinan Engin'in gelmemesi lazım ...

düzen böyle, bence büyük ihtimal o gelir

Çevrimdışı Mert

Tabi ki Ali Ece ama imkansız bir olay ... Sergen Yalçın ile anlaşacaklarını sanıyorum...
Sakın öyle bi hata yapmasınlar. Sergen teknik direktör olarak gelebilir ama sportif direktör olarak gelirse , Aykut , Daum olayına dönüşür. Dün akşam Trt de ali ece ve Ümit Özat'ın olduğu programa katıldı. İzleyenler görmüştür hissettmiştir ki  gözü Beşıktas teknik direktörlüğünde. En fazla bilicin kuyusunu kazar. 5. hafta oturur o koltuğa.. Sergen Şam şeytanı Şam..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 15:47:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Özen'den sonra Laboratuvar , Brezilya ve Belçika'daki pilot takıma gidecek oyuncular ve oraya transfer edilecek oyuncular ne olacak bunlarla kim ilgilenecek bakalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mustafa1903

ali gültiken metin tekin kendileri istemez ki gültikene teklif bile etmezler ali ece olmaz istenmez  sinan olur bence adaylardan veya sergen, gökhan keskinle bi ara görüşülmüştü belki çoktan anlaşılmıştır

Çevrimdışı Mustafa1903

YÜKSEL YAPI ‏@YuekselYapi  5 sn.
Demba Ba'nin bonservisi 7Mil €, kendisi 5.5 € civari... Vay bee toplam 13€ yakin para,.. Insallah olur Bjk acisindan

kalde falan 2-3m vermiştir herhalde yıllık.. 15 bütçenin yarısı gitti dembaya 2 taksitte ödenecek diyorlar umarım bütçeden 3,5 çıkar bu yıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 15:56:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Yarısı gitmedi bütçenin yarısı bu sene yarısı seneye ödemenin ya 3 milyon euro gidiyor sadece Ba için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 15:57:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Madem Ba geliyor yapılacak olan bence şu. Vazgeçsinler Lanzini'den Bryan Ruizi kiralasınlar 10 numara için Fulham'dan. Adam ayrılmak istiyor geçen sene Psv'de kiralıktı. Sağa da Töre tamamdır bu iş. Sonra sağ bek baksınlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı JusTDaqqeR

aklıma gelen ; amigo orhan mustafa denizliye kafa attı  :tabe:

Çevrimdışı sağduyu

Mesele Önder Özenin yerine kim gelsin değil, mesele Futbol Direktörlüğü kavramının, tanımının, yetki ve sorumluluklarının işleyiş olarak gayri kabil olmasıdır. Her şeyden sorumlu olmak herşeye yetkili olmak demektir. Ama yetkinin çoğunu yönetim kurulu ve organları kullanacaktır. Bu dünyada böyle, Türkiyede daha çok böyle. Diegoyu Ersun Yenal alınınca öğrendi. "Al sana topçu, yararlan bundan"...

Profesyonelleşmek isteniyorsa, bunun yerine "Futbol Koordinatörü " denir, ne her şeyden sorumlu olur, ne de her şeye yetkili. Olabildiğince katkı sağlaması ve yönetim ile futbol organları arası koordinasyonu sağlaması beklenir. Böyle olursa yürür.

Önder hocayı sevdik benimsedik. Fakat sistem sorununun kurbanı oldu. Ayrıca ilk günden mühlet ve istifa üzere, kırılgan bir söylem ve duruş sergiledi.

Önder hocaya başarılar dileriz, elinden geleni yaptığına da kaniyiz.

Şimdi yönetim yeni bir Önder Hoca vakası yaratmadan ve gelen kişiyi en baştan olmadık bir sorumluluk altında ezmeden ve ayrıca "Futbol Direktörlüğü" diye diretmeden bu pozisyonu gözden geçirip, buna uygun akıllı ve sabırlı bir Beşiktaşlıyı düşünmesi lazım.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı CanEmre

Mesele Önder Özenin yerine kim gelsin değil, mesele Futbol Direktörlüğü kavramının, tanımının, yetki ve sorumluluklarının işleyiş olarak gayri kabil olmasıdır. Her şeyden sorumlu olmak herşeye yetkili olmak demektir. Ama yetkinin çoğunu yönetim kurulu ve organları kullanacaktır. Bu dünyada böyle, Türkiyede daha çok böyle. Diegoyu Ersun Yenal alınınca öğrendi. "Al sana topçu, yararlan bundan"...

Profesyonelleşmek isteniyorsa, bunun yerine "Futbol Koordinatörü " denir, ne her şeyden sorumlu olur, ne de her şeye yetkili. Olabildiğince katkı sağlaması ve yönetim ile futbol organları arası koordinasyonu sağlaması beklenir. Böyle olursa yürür.

Önder hocayı sevdik benimsedik. Fakat sistem sorununun kurbanı oldu. Ayrıca ilk günden mühlet ve istifa üzere, kırılgan bir söylem ve duruş sergiledi.

Önder hocaya başarılar dileriz, elinden geleni yaptığına da kaniyiz.

Şimdi yönetim yeni bir Önder Hoca vakası yaratmadan ve gelen kişiyi en baştan olmadık bir sorumluluk altında ezmeden ve ayrıca "Futbol Direktörlüğü" diye diretmeden bu pozisyonu gözden geçirip, buna uygun akıllı ve sabırlı bir Beşiktaşlıyı düşünmesi lazım.

Katılıyorum.
ancak mühlet ve istifa üzerine kırılgan söyleminin sebebini "fenerli adamın ne işi var Beşiktaş'ta" tepkisini yumuşatma stratejisi olarak görüyorum ve başarılı da oldu diye düşünüyorum.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan Keskin veya Sinan Engin gelir Sinan Engin gelirse asıl fenerli Sinan Engin'dir. Beşiktaş'ı birçok zarara uğratır. Demba Ba konusuda 6 milyon Euro bonservis 3 milyonu bu sezon ödenecek 3 milyonu bir dahaki sezon ödenecek yani elimizde olan transfer bütçesinden 3 milyon Euro gidecek bu sezon ayrıca 10 numaraya bryan ruiz olabilir lanziniden açıkçası korkuyorum 5.5 milyon Euro 21 yaşındaki genç bir oyuncu içi Türkiye'de verilirse ve o oyuncu tutmazsa medyada çok yankı bulur

Çevrimdışı Mustafa1903

ha bu arada gökhan töre alınmaz artık marin kiralık felan gelir yerine

Çevrimdışı eski inönü

Yönetim 2 şaşalı transfer yapar Önder Özen olayını unutturur.

Çevrimdışı eski inönü

bu saatten sonra direktorluge kimin getirileceginin bir onemi yok. Önder Özen gibi sevilen sayılan bir karaktere bile gerekli çalışma alanı açılmadıysa başka biri için imkansız. Beşiktaşın çocugu bizim çocugumuz masalıyla eski topçulardan birini getirirler yalandan.

Çevrimdışı eski inönü

Bilic'i de artık zor gunler bekliyor. Şimdiye kadar hep ÖÖ siper olmuştu kendisine. Eneramo ve Dany saçmalıkları onun başından çıkmıştı