Hayır işte bilmeden konuşuyorsunuz..
Quaresma Guti gelmiş. Tarihimizin en büyük transfer dönemi yaşanıyor. Havalimanına girişte Polislerle kavga ediyoruz neredeyse..
Herkes bize imreniyor.
Bugün ben dahil taraflı tarafsız herkes o gün ÇILDIRT BİZİ BAŞKAN ÇIKAR BİZİ BAŞTAN. ROBİNHO dedik.. Bugün yine olsa yine deriz.. Bugün Orman'ın bence yönetemediği bir kulüp olsa da bu tarz oyuncular olsa yine bağırır, çıldırt bizi başkan deriz..
O dönem
Guti Quaresma Fernandes Simao Almeida lı kadro Bu toprakların gördüğü en iyi kadro idi..
Müthiş bir kadro oluşturulmuş ancak yanlış hoca yanlış yönetim ve yanlış başkan ile sorunlar çözüleceğine büyümüştü..
O kadroya kimse hatalı diyemez. Bugün yine kurun kadro isterseniz o kadronun yanında hep sönül kalacaktır..
Önde Almeida. Sağda Q7 Solda Simao Ortada Guti Fernandes ...
Sorun oyuncuda değil, sorun onları idare edememekteydi..
Ogün yapılan transferler Beşiktaşı batırmamıştır emin olun. Beşiktaşın batışı çok başka nedenlerden olmuştur. O transfer döneminde harcanan para ile geçen sene boşa giden paraları karşılaştırsak eminim aynı seviyededir..
Ferdi kiralık gelmiş, Almeida için fon ile alınmış, Simao için sanırım 1 milyon euro ödenmiş, Quaresma için 7 verilmiş şu an guti aklımda değil ama onada verilmemiştir diyorum..
Hatanız şu. Birisini eleştirirken illaki geçmiş ile kıyaslanamaz. Demirörenin Allah Belasını versin. En büyük beddua yı ben ediyorum belki de ona. Çocuklarımın parası dediği para burnundan gelsin diyorum her seferinde Beşiktaş denilince ancak elimizdeki ak kaşık gibi sürekli bir savunma modundan vazgeçin artık..
Konu transfer konusu..
Bugün ayın 15i. Ne olacak bu takım hali arkadaşlar ?
Yani savunuyorsunuzda burada bir hata yokmu
Ya hocada var
Ya Özende var
Ya yönetimde var..
Bir yerde bir sıkıntı var yani..Bunu saklamayayızda..
Bu saattten sonra gelecek transfer Beşiktaşın gücüne ne kadar güç katacak bunu lig açıldığına göreceğiz. Gelmesi, ailesi, çocuğu, evi şusu busu derken ve en önemlisi sezon öncesi antremanı yapmayan bir oyuncudan alınacak verimin ne kadar iyi olacağını düşünmemiz lazım..