2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562916 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

bryan ruiz  ismi atıldı şimdide

kaynak sporx_özel haberi
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı CanEmre

Size göre zaten herkes kalsın.

Başkan Süper  :ok:
Biliç Süper  :ok:
Anç süper  :ok:
Önder Özen Süper  :ok:

Tek Suçlu Orman'ı eleştirenler  :lol:

Ulan arkadaş bu takımda herşey süperse neden hergün kaos var
Neden bütün sosyal medya Yönetimsizlik diye bas bas bağırıyor
Neden Beşiktaş taraftarı umutsuz
Neden Kombineler satılmıyor..

Hiç sorguluyormusunuz kendinizi ?..

Birisi ya süper olacak ya da gidecek diye net çizgiler çekmek de doğru değil ama.
Doğru olmadığı gibi gerçekçi de değil.
Sadece bu mesajında 4 sorun ve 4 muhtemel sorumlu var.
Herkes kendi bilgisi ve fikri doğrultusunda doğru ve yanlış bulduklarını ortaya koyacak.
Kişiselliştirme ve hakaret olmamak kaydıyla tabii ki...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sağduyu

Size göre zaten herkes kalsın.

Başkan Süper  :ok:
Biliç Süper  :ok:
Anç süper  :ok:
Önder Özen Süper  :ok:

Tek Suçlu Orman'ı eleştirenler  :lol:

Ulan arkadaş bu takımda herşey süperse neden hergün kaos var
Neden bütün sosyal medya Yönetimsizlik diye bas bas bağırıyor
Neden Beşiktaş taraftarı umutsuz
Neden Kombineler satılmıyor..

Hiç sorguluyormusunuz kendinizi ?..

Sen aydan mı geldin?

Neden herkes umutsuz?

Neden kaos var ?

diye soruyorsun. Öyle çünkü bu kulüp batma eşiğinde. Çünkü bu kulübü 8 sene (Hakaret Yasak)₂ bir başkan yönetti aslında yönetmedi de batırdı. Daha vahim olanı, o kişi, kulübü batırırken kendi menfaatleri için "Yetmez Yıldırım Demirören" diye bağıranlar vardı.

Neden sorularının cevabı, biraz burada, biraz puslu havayı sevenlerin gürültülerinde, biraz da mevcut yönetimin yanlış işlerinde. Beşiktaşlı olup ta senle hemfikir olmayan varsa, bu üç sorundan önceliği geçmişi unutmadan çakallardan kurtulmaya bakmalarındandır.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Hayır işte bilmeden konuşuyorsunuz..

Quaresma Guti gelmiş. Tarihimizin en büyük transfer dönemi yaşanıyor. Havalimanına girişte Polislerle kavga ediyoruz neredeyse..

Herkes bize imreniyor.

Bugün ben dahil taraflı tarafsız herkes o gün ÇILDIRT BİZİ BAŞKAN ÇIKAR BİZİ BAŞTAN. ROBİNHO dedik.. Bugün yine olsa yine deriz.. Bugün Orman'ın bence yönetemediği bir kulüp olsa da bu tarz oyuncular olsa yine bağırır, çıldırt bizi başkan deriz..

O dönem

Guti Quaresma Fernandes Simao Almeida lı kadro Bu toprakların gördüğü en iyi kadro idi..

Müthiş bir kadro oluşturulmuş ancak yanlış hoca yanlış yönetim ve yanlış başkan ile sorunlar çözüleceğine büyümüştü..

O kadroya kimse hatalı diyemez. Bugün yine kurun kadro isterseniz o kadronun yanında hep sönül kalacaktır..

Önde Almeida. Sağda Q7 Solda Simao Ortada Guti Fernandes ...

Sorun oyuncuda değil, sorun onları idare edememekteydi..

Ogün yapılan transferler Beşiktaşı batırmamıştır emin olun. Beşiktaşın batışı çok başka nedenlerden olmuştur. O transfer döneminde harcanan para ile geçen sene boşa giden paraları karşılaştırsak eminim aynı seviyededir..

Ferdi kiralık gelmiş, Almeida için fon ile alınmış, Simao için sanırım 1 milyon euro ödenmiş, Quaresma için 7 verilmiş şu an guti aklımda değil ama onada verilmemiştir diyorum..

Hatanız şu. Birisini eleştirirken illaki geçmiş ile kıyaslanamaz. Demirörenin Allah Belasını versin. En büyük beddua yı ben ediyorum belki de ona. Çocuklarımın parası dediği para burnundan gelsin diyorum her seferinde Beşiktaş denilince ancak elimizdeki ak kaşık gibi sürekli bir savunma modundan vazgeçin artık..

Konu transfer konusu..

Bugün ayın 15i. Ne olacak bu takım hali arkadaşlar ?

Yani savunuyorsunuzda burada bir hata yokmu

Ya hocada var
Ya Özende var
Ya yönetimde var..

Bir yerde bir sıkıntı var yani..Bunu saklamayayızda..

Bu saattten sonra gelecek transfer Beşiktaşın gücüne ne kadar güç katacak bunu lig açıldığına göreceğiz. Gelmesi, ailesi, çocuğu, evi şusu busu derken ve en önemlisi sezon öncesi antremanı yapmayan bir oyuncudan alınacak verimin ne kadar iyi olacağını düşünmemiz lazım..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 12:33:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bryan ruiz  ismi atıldı şimdide

kaynak sporx_özel haberi

Dün çok yazdım burada hayırlısı  çok zor ama gelebilecek en iyi isim :D Marin yerine de Camphel'ı kiralasınlar  :icool:

Şaka bir yana geçen sene Psv kiraladı demek ki olabiliyor zorlasınlar Ba ile birlikte mükemmel olur.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 12:35:16 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 12:40:06
  • Beşiktaş / Bodrum

Ogün yapılan transferler Beşiktaşı batırmamıştır emin olun. Beşiktaşın batışı çok başka nedenlerden olmuştur. O transfer döneminde harcanan para ile geçen sene boşa giden paraları karşılaştırsak eminim aynı seviyededir..

Ferdi kiralık gelmiş, Almeida için fon ile alınmış, Simao için sanırım 1 milyon euro ödenmiş, Quaresma için 7 verilmiş şu an guti aklımda değil ama onada verilmemiştir diyorum..

Şu kısmına katılmıyorum. Batışın sebebi budur nedeni ise şu.

Menajere ödenen 20 milyon euro gibi bir rakam var. Hatta ödenemeyen şuan ödenen rakam bu. Yani oyuncuların astarı yüzünden pahalıya geldi.

Artı olarak da şuan harcanan para ile kulüp geliri dengeli. O zaman 5 kazanıyorken 15 harcadık şuan 15 kazaıyoruz 15 harcıyoruz gider aynı ama gelir de uçurum var. O yüzden o zaman ki hata ile bir tutmak için gider anlamında şuan 45 milyon euro filan harcamamız gerek kardeşim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şu kısmına katılmıyorum. Batışın sebebi budur nedeni ise şu.

Menajere ödenen 20 milyon euro gibi bir rakam var. Hatta ödenemeyen şuan ödenen rakam bu. Yani oyuncuların astarı yüzünden pahalıya geldi.

Artı olarak da şuan harcanan para ile kulüp geliri dengeli. O zaman 5 kazanıyorken 15 harcadık şuan 15 kazaıyoruz 15 harcıyoruz gider aynı ama gelir de uçurum var. O yüzden o zaman ki hata ile bir tutmak için gider anlamında şuan 45 milyon euro filan harcamamız gerek kardeşim.

Çağrı şu var o dönem 300 milyon euroluk bir borç artışı var. O iki sende Beşiktaşın oyuncu transferinden bu denli borçlanma söz konusu olamaz. Ayrıca o dönemde Avrupa Kupasında felan oynuyoruz (her ne kadar çok gelir getirmesede trabzonspor bu sene 9 milyon euro para aldı)..

Tabi birde şu var o dönem stat her maç full , formalar sürekli satılıyor..O dönemli gelir ile bu dönemli geliri karşılaştırabilecek arkadaş varmı acaba.. Borsacı arkadaş vardı o verileri döksede net konuşsak
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 12:52:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı şu var o dönem 300 milyon euroluk bir borç artışı var. O iki sende Beşiktaşın oyuncu transferinden bu denli borçlanma söz konusu olamaz. Ayrıca o dönemde Avrupa Kupasında felan oynuyoruz (her ne kadar çok gelir getirmesede trabzonspor bu sene 9 milyon euro para aldı)..

Tabi birde şu var o dönem stat her maç full , formalar sürekli satılıyor..O dönemli gelir ile bu dönemli geliri karşılaştırabilecek arkadaş varmı acaba.. Borsacı arkadaş vardı o verileri döksede net konuşsak

Şöyle ki , borçlanmanın yarı sebebi o transfe döneminden 2 sene  önce alınan 75 milyon dolar kredi. Ödenemedikçe faiz yedik. Akabinde o seneki oyuncu maaşları inanılmaz seviyedeydi sadece Portekizliler artı Guti her şey dahil 15 milyon euro idi ve kadro çok şişkindi. Gelirlerin tamamı temlik olduğu için başkana borçlanıldı , borçlar ödenemediği için üstüne faiz bindi.

O Dönem 300 milyon euro değil 300 milyon lira artış var euro olsa zaten topu atmıştık  :D Beşiktaş'ın bütçesi yanlış hatırlamıyorsam o zaman 75 milyoın liraydı şimdikinin yarısı kadar yaklaşık.

En basit yoldan bakalım. 10 milyon euro bonservis 20 milyon euro mendes , 30 milyon euro bu oyuncuların 2 yıllık aldığı ve 10 milyon euro civarı 2 yıllık vergisi. Yaklaşık 60 milyon euro o zamanki kurla 150 milyon lira girmiş kulübe vay ki ne vay.

Sidnei ile adını bile hatırlamadığım diğer Portekizliyi saymıyorum bile.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 12:54:56 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Hayır işte bilmeden konuşuyorsunuz..

Quaresma Guti gelmiş. Tarihimizin en büyük transfer dönemi yaşanıyor. Havalimanına girişte Polislerle kavga ediyoruz neredeyse..

Herkes bize imreniyor.

Bugün ben dahil taraflı tarafsız herkes o gün ÇILDIRT BİZİ BAŞKAN ÇIKAR BİZİ BAŞTAN. ROBİNHO dedik.. Bugün yine olsa yine deriz.. Bugün Orman'ın bence yönetemediği bir kulüp olsa da bu tarz oyuncular olsa yine bağırır, çıldırt bizi başkan deriz..

O dönem

Guti Quaresma Fernandes Simao Almeida lı kadro Bu toprakların gördüğü en iyi kadro idi..

Müthiş bir kadro oluşturulmuş ancak yanlış hoca yanlış yönetim ve yanlış başkan ile sorunlar çözüleceğine büyümüştü..

O kadroya kimse hatalı diyemez. Bugün yine kurun kadro isterseniz o kadronun yanında hep sönül kalacaktır..

Önde Almeida. Sağda Q7 Solda Simao Ortada Guti Fernandes ...

Sorun oyuncuda değil, sorun onları idare edememekteydi..

Hatanız şu. Birisini eleştirirken illaki geçmiş ile kıyaslanamaz. Demirörenin Allah Belasını versin. En büyük beddua yı ben ediyorum belki de ona. Çocuklarımın parası dediği para burnundan gelsin diyorum her seferinde Beşiktaş denilince ancak elimizdeki ak kaşık gibi sürekli bir savunma modundan vazgeçin artık..

Konu transfer konusu..

Bugün ayın 15i. Ne olacak bu takım hali arkadaşlar ?

Yani savunuyorsunuzda burada bir hata yokmu

Ya hocada var
Ya Özende var
Ya yönetimde var..

Bir yerde bir sıkıntı var yani..Bunu saklamayayızda..

Bu saattten sonra gelecek transfer Beşiktaşın gücüne ne kadar güç katacak bunu lig açıldığına göreceğiz. Gelmesi, ailesi, çocuğu, evi şusu busu derken ve en önemlisi sezon öncesi antremanı yapmayan bir oyuncudan alınacak verimin ne kadar iyi olacağını düşünmemiz lazım..

şu yukarda yazdığın adamların yıllık ücretlerine bir gözat istersen.

300 milyon euro yanlış yazmışım..

Şu Mendesin aldığı paraları biraz inceleyim. Çünkü basında her gün bişey yazdılar resmi bişey varmı acaba..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 13:01:28
  • Beşiktaş / Bodrum
300 milyon euro yanlış yazmışım..

Şu Mendesin aldığı paraları biraz inceleyim. Çünkü basında her gün bişey yazdılar resmi bişey varmı acaba..

Raşit çok içinde mali hesapların kongre üyesi 20 milyon euro dedi en son ama çok daha fazla bence yoksa kimse Fernandes'in 2 milyon euro'ya alınabileceğini söylemesin bana. O transfer başarısı değildir başka işler döndü orada adamı çok rahata Fenere 7-8'e okturdu Valencia.

Perde arkasında iş teklifleri anlaşmalar vs çok iş dönüyor.

Tüpka-fa ada aldı Mendes ve Ronaldo ile düşün. Adam avm açılışına geldi bunlar iğrenç şeyler gerçekten.

Not : @Necmi Necmi abi Tüp çü yazıyorum hakaret diyor (Hakaret Yasak)₃ diyorum yine hakaret diyor ne diyelim biz bu adama bizi yaratıcılığa zorluyorsun Kurabiye misali  :icool:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 13:10:18 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 13:04:04
  • Beşiktaş / Bodrum
2017-18 gibi olacak da belli şimdiden yazayım ben. Tüpadam Mourinho ve 33'lük Ronaldo ve birkaç yıldız ile anlaşıp basket takımına sponsor olup adaylığını açıklayacak ile buraya yazıyorum. Cebimden ödeyeceğim diyecek.

Yeni nesil yüzde 90'ı berbat. Yıldız manyağı , şampiyonluk önemli değil arkadaşlarına hava atson pes'te takımı güncel olsun fm de kupalar kaldırsın yetiyor malesef.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 13:06:32 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

diego 5 milyon imza parası aldı dedik ona bile itiraz ettiniz yönetimi eleştirme amaçlı.
İşte böyle olunca samimiyet ,inandırıcılık ortadan kalkıyor.Çoban hikayesine dönüyor olay.
İnsanın kendi aklı ve muhakemesiyle ulaşabileceği bir gerçeği dahi kişisel hırslarımız uğruna inkar edersek komik duruma düşeriz arkadaşlar.

Çevrimdışı Mustafa1903

SPORX ÖZEL - Beşiktaş'ta dün patlak veren Yalçın Ayhan skandalı sportif direktör Önder Özen'in istifasını getirdi..
Önder Özen'in başkan Fikret Orman, futbol şübe sorumlusu Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Slaven Biliç'e bilgi vermeden Yalçın Ayhan'ı İngiltere kampına davet etmesinin ardından yönetimin sportif direktörün istifasını istediği belirtildi.
Yalçın Ayhan skandalının baş sorumlusu olarak gösterilen Önder Özen bugün 15.00 sularında başkan Fikret Orman'la biraraya gelerek istifasını verecek.
Daha sonra başkan Fikret Orman sportif direktör Özen'in istifasını saat 16.00'da başlayacak olan yönetim kurulunun onayına sunacak.
Yasal Uyarı: Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Çevrimdışı yatoraya

ben böyle saçma şey görmedim. umarım doğru değildir. adam kampa kadar gelecek ve kimsenin haberi olmayacak.
sanırım dalga geçiyorlar..
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 13:41:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben kombine aldım hem de ilk gününde bir tane Beşiktaş var çünkü.

Ancak Önder Özen bugün bu kulüpten ayrılırsa yönetime zerre güvenim kalmayacağı için maddi olarak tüm desteğimi durduracağım Yönetim gitsin﹗ edene kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 13:46:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba Ba için 6 milyon euroda anlaşmaya varılmış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

diego 5 milyon imza parası aldı dedik ona bile itiraz ettiniz yönetimi eleştirme amaçlı.
İşte böyle olunca samimiyet ,inandırıcılık ortadan kalkıyor.Çoban hikayesine dönüyor olay.
İnsanın kendi aklı ve muhakemesiyle ulaşabileceği bir gerçeği dahi kişisel hırslarımız uğruna inkar edersek komik duruma düşeriz arkadaşlar.

Yazmayım diyorum ama bu imza parasının kaynağı Balyoz davasında ve Gülen olaylarında 180 derece dönebilen Sabah Gazetemisidir ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ben kombine aldım hem de ilk gününde bir tane Beşiktaş var çünkü.

Ancak Önder Özen bugün bu kulüpten ayrılırsa yönetime zerre güvenim kalmayacağı için maddi olarak tüm desteğimi durduracağım Yönetim gitsin﹗ edene kadar.

Hocam benden size tavsiye..

Anaya babaya küsülür Beşiktaşa küsülmez..

Gelin Kongre üyesi olun
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı capo di capi

Önder Özen THE END
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı forzatunga

Yazmayım diyorum ama bu imza parasının kaynağı Balyoz davasında ve Gülen olaylarında 180 derece dönebilen Sabah Gazetemisidir ?

sabah gazetesinden önce yazmıştım buraya.Bonservissiz diegonun yıllık 3,5 milyon euroya oynayacağına inanıyorsan zaten yapacak bişey yok biyerde yazması da gerekmiyor.

Menejerlik ücreti de 1 milyon euroimiş ki normal.

Çevrimdışı Anıl

Önder Özen istifa etmiş. Kaynak: @ruzgarsagnak  :by2:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 13:56:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam benden size tavsiye..

Anaya babaya küsülür Beşiktaşa küsülmez..

Gelin Kongre üyesi olun

Kongre üyesi herkes olsun hocam o en önemlisi zaten. Ama yeter. Benim en büyük sevdamın transferine profesyoneller değilde sırf para veriyor diye demirci betoncu amcalar karar verecekse , seviyoruz ama enayi de değiliz derim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

Bazı arkadaşları gördükçe anlıyorumki kulübün her zamankinden çok daha fazla desteğe ihtiyacı var.

Her ay maaşı alınca ilk işim bir lisanslı forma almak olacak!
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 13:57:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Önder Özen istifa etmiş. Kaynak: @ruzgarsagnak  :by2:

Rüzgar Sağnak Allah bir dese inanmam.

Bu camiada en çok boşboş konuşup ego tatmin edip iş yapmayan adamların başında gelir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli