2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565112 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

bizde ki heyecan abi  :D
esas sen su enoramayi ortadoguya sattirsan iyi olur. O kadar ortadogu diye diye :D

Çevrimdışı karakartalım

Kıl namazı
Kıl namazı
Beşiktaş'ta kıl namazı
Chelsea'yı bırak
Cehennem sıcak
Beşiktaş'ta kıl namaz  :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı berk_bjk

Gary Medel lazımdı bize...

Çevrimdışı cartographer

http://www.3puan.com/content?id=4297

Bu site ne kadar güvenilir, var mı bilgisi olan?

Çevrimdışı Deniz

Kıl namazı
Kıl namazı
Beşiktaş'ta kıl namazı
Chelsea'yı bırak
Cehennem sıcak
Beşiktaş'ta kıl namaz  :D
:D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı denilanz

Bence bugün kaptan haber beklemeyin. Sanırım ayrıntıların netleşmesi için 1-2 gün daha gerek.

http://m.ligtv.com.tr/haber/demba-ba-ne-zaman-gelecek

Çevrimdışı capo di capi

Gözlerimizi KAPadık bekliyoruz.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Deniz

Bence bugün kaptan haber beklemeyin. Sanırım ayrıntıların netleşmesi için 1-2 gün daha gerek.

http://m.ligtv.com.tr/haber/demba-ba-ne-zaman-gelecek
yine mi netleşmedi  :alala: :alala:

Çevrimdışı FARUK

yani eğer anlaşmışsak bugün bildirmeleri lazım yarın forma için büyük doping olur

Çevrimdışı denilanz

Valla bilmiyorum da Allah korusun bu transfer de yatarsa yönetim fena sallanır, ortalık karışır. Taraftar birini koltuğundan eder. Artık piyango kime vurursa. Kapa bildirmeye saatler kalmadan bu haberlerin sızmaması lazım.

Çevrimdışı Deniz

Valla bilmiyorum da Allah korusun bu transfer de yatarsa yönetim fena sallanır, ortalık karışır. Taraftar birini koltuğundan eder. Artık piyango kime vurursa. Kapa bildirmeye saatler kalmadan bu haberlerin sızmaması lazım.
yalanlama vs de gelmedi kimsenin bahanesi yok artık.yalçını bile bildirmediler hala adam ingilterede ama kampa katılamıyor.tamam istemediğimiz transfer ama madem aldınız zaman kaybetttirmeyin katılsın kampa.

Çevrimdışı FARUK

yalanlama vs de gelmedi kimsenin bahanesi yok artık.yalçını bile bildirmediler hala adam ingilterede ama kampa katılamıyor.tamam istemediğimiz transfer ama madem aldınız zaman kaybetttirmeyin katılsın kampa.

dün sadece bu haberler çıksa inanmam beklerim son ana kadar da mabet bile onayladı gelde dur yerinde :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine patlarsa iyi olmaz

Çevrimdışı Deniz

dün sadece bu haberler çıksa inanmam beklerim son ana kadar da mabet bile onayladı gelde dur yerinde :)
gece 3-4 kez uyandım sürekli kapa baktım bir açıklama yok hala.kanserden gitmeden açıklasalar iyiydi..

Çevrimdışı ALDENYX

YÖNETİMİN YALANLAMAMASINDAN DOLAYI ÜMİTLİYİM..AMA OLMAZSA KETEN,GÜL,HELVA YANAR..DEMEDİ DEMEYİN.MİLLET HİÇ BEKLEMEDİ BU SENE BEKLEDİĞİ GİBİ.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Anıl

gece 3-4 kez uyandım sürekli kapa baktım bir açıklama yok hala.kanserden gitmeden açıklasalar iyiydi..
Eğer bu seferde olmazsa, ortalık fena karışır  :by2:

Çevrimdışı Deniz

bu transferler olmazsa sonunu düşünemiyorum :bandit:

Çevrimdışı Tolga

bu seferde olmazsa bu taraftar daha transfer faln beklemez gerçi ben çok önceden bırakmıştım o işleri ama alındı alındı diye herkes haber yaparken alınmazsa tam bir yıkım olur herkes için
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Eğer BA olmazsa C.Ronaldoyu bile getirseler daha fayda etmez.15 temmuz oldu 1 buçuk aydır transfer bekliyor bu taraftar .takım kampa da başladı oyuncuyu hazır etmek için bugün transfer şart.zamana karşı yarışıyoruz resmen 2 hafta son CL maçı var..

Çevrimdışı Volkan Başaran

Senelik ücretinde sıkıntı varmış..

Buda olmazsa, Allah yardımcısı olsun Beşiktaşı yönetenlerin..

Artık patlama noktasında herkes.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALDENYX

Senelik ücretinde sıkıntı varmış..

Buda olmazsa, Allah yardımcısı olsun Beşiktaşı yönetenlerin..

Artık patlama noktasında herkes.

30 YAŞ ÜSTÜ BEŞİKTAŞLILARDA KURTARAMAZ.GENÇLİK ATEŞLİ İSTEKLİ..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mert_

bazı dostlar oturdukları yerden fm oynar gibi transfer yaptırmaya çalışıp, başkan falan gönderiyorlar :lol: bırakın da adamlar işini yapsın :)  bu transferler olmazsa ne olacağını bilemem ama olursa acımasızca eleştirenlerin çark edişlerini izlemek en az demba ba'yı izlemek kadar keyifli olacak  :D

Çevrimdışı Taylan Kutlu

transfer yapılır yapılmaz , futbolcu gelir gelmez önemli değilde kaç yıl oldu şifodan sonra beşiktaşta jübilesini yapan bir futbolcu olmadı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Transfer yapmak kadar dışarıya bilgi sızdırmamak da meziyet tabii
Sonra yapamıyorsun ilk tercihimiz değildi,sakattı vs.
Ön elemeye de az kalmış bu arada,yapmayacaklarsa söylesinler bari :D