@Çağrı kardeşim muhafazakar sistemde şans faktörü ve takım ruhunu yakalarsan başarılı olursun...Furbolda sürekli değişkenler oyunudur rakip,saha,ambians vs eğer bunlara ayak uyduramassan başarılı olamassın fikrimce....
Haklı olabilirsin hocam zaten başarı anlamında söylemedim adam bu ve fazlasıyla inatçı yani değişmez böyle göreceğiz.Kazara 3.5.2 oynatsa bütün sezon 3.5.2 oynarız o kadar eminim Önder Özen yalan söylediği zaman hemen belli oluyor yüzünden en sağlam yalanı(kötü anlamda söylemiyorum) Bilic'in değişime açık olduğu. Kesinlikle değil. Elindeki imkanların farkında bütçe düşük olanak az stad yok o yüzden savunma ve takım savunması sürekli gelişiyor kafasındaki gol yemiyeyim ne olsa atarım.
Biz taraftar olarak bunu sevmesekte Lucescu ve Tigana ile bunu oynadık birinde şampiyon olduk birinde 7 tane 1-0 lık seri sonunda İnönü'de kaybedilen Fener maçı ile verdik şampiyonluğu. Yani ben doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum takım karakter kazanıyor.
Burada en önemlisi kale forvet ve defans ortasaha koşsun yeter. Klasik yugoslav.
Kale sağlam. Ba ile forvet de tamam. Neden ısrarla stoper istediğini buradan anlayabilirsiniz Başbakan Bilic'in. Taş gibi takım istiyorum savunmada diyor. Malesef Pedro o yüzden hiç tarzı değil Bilic'in. Kendi gibi stoper istiyor bence sert agresif kesici hırslı.