2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564901 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 02:37:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bütün transfere 11 milyon bütce ayırmış bir kulup 10 milyon sadece demaba ba ya veririmi ya? 1 sene kiralık ama 1 senenin sonunda opsiyon yok malesef

Bence Rubin'e soran kimse bize opsiyon filan vermez artık :D Hem opsiyon koy hem çingene pazarlığı yap eşittir biz  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oğuzhan

Bilic  fazlasıyla muhafazakar. Yugoslav disiplini ve mentalitesi. Herkes görevini yapsın herkes asker olsun herkes görevini yaparsa kahramana ihtiyacım olmam kazanırım modunda.

Katılmayacaksınız belli ki ama bize lazım olan bu. Türkiye'de takımlar hep oyunculara bağlı oluyor ancak sistem oturduğunda çok verimli olabiliyor. Hırvat milli takımına bunu oturttuktan sonra adamlar tank gibi olmuşlardı.

O yüzden Bilic'ten serbestlik beklemeyin değişmeyecektir.

Bilic için ilk defa böyle güzel bir yorum gördüm. Hayran kaldım yorumuna valla. Çokta hak verdim.  :)

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Hakan Bilgin

11 ama 4-5 artacak bu rakam diyende ANÇ
diyelimki 4-5 artacak demba bayı bonsevisiyle alsak geriye kalan para ile 10 numara ve stopr alınabilirmi? her haber kaynağı demba banın kiralık oldunu söylüyor
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı TØLGA

bütün transfere 11 milyon bütce ayırmış bir kulup 10 milyon sadece demaba ba ya veririmi ya? 1 sene kiralık ama 1 senenin sonunda opsiyon yok malesef
o kadar para vericeklerini bende sanmıyorum ama birde şöyle düşünün belki sponsoru vardır
birisi alıyordur ?? yarın ola hayrola ben içerden bilgisi olan bir arkadaşımdan bonservisiyle diye duydum az önce
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Volkan Başaran

diyelimki 4-5 artacak demba bayı bonsevisiyle alsak geriye kalan para ile 10 numara ve stopr alınabilirmi? he

HERr haber kaynağı demba banın kiralık oldunu söylüyor

Demba baya kim 10 veriri Allah Aşkına..

Öyle bir rakam yok..

Ama bende alındığını sanmıyorum zaetn o ayrı konu

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Haberi ilk veren kaynak şöyle diyor. herkes buradan aldı ilk..

Alıntı
Demba Ba, çok uzun süredir Beşiktaş'ın transfer listesinin en tepesinde yer alıyordu. Chelsea ile daha önce de birçok defa pazarlık masasına oturmuş ancak transfer bir türlü sonuçlandırılamamıştı. Ancak taraflar bugün itibariyle Senegalli golcünün transferi konusunda anlaşmaya vardı. Oyuncu ile yıllık 2 milyon 500 bin euro + maç başı ücretten 3 yıllığına el sıkışan Kartal, Chelsea'ye ise 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

http://www.3puan.com/content?id=4288
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Geovani

@Çağrı kardeşim muhafazakar sistemde şans faktörü ve takım ruhunu yakalarsan başarılı olursun...Furbolda sürekli değişkenler oyunudur rakip,saha,ambians vs eğer bunlara ayak uyduramassan başarılı olamassın fikrimce....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

Haklı değil miyim abi :D
kesinlikle haklısın formada farklı bir renkte yazılmasını düşünemiyorum
siyah formada beya beyaz formada siyah kırmızı formada yine beyaz
gerisi reklam panosu gibi olur

Çevrimdışı sağduyu

Orta saha kadar elzem bir transfer varsa, o da Tarık tır. Dominant oyun oynayacaksak hücumcu sağbek şart. Çoğuna absürt geliyor ama, geçen sezon Hilbert olsaydı fb gs derbilerinden en az birini mutlaka alırdık..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ALI RIZA

transfer etsinler de 3-5-10 bakalım...! 10 gün kaldı yani..!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Demba baya kim 10 veriri Allah Aşkına..

Öyle bir rakam yok..

Ama bende alındığını sanmıyorum zaetn o ayrı konu

10 verilmeyeceğini kiralık olduğunu bende dedim zaten KAP a bildirilmeden pek inanasım yok benimde
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 02:50:17
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı kardeşim muhafazakar sistemde şans faktörü ve takım ruhunu yakalarsan başarılı olursun...Furbolda sürekli değişkenler oyunudur rakip,saha,ambians vs eğer bunlara ayak uyduramassan başarılı olamassın fikrimce....

Haklı olabilirsin hocam zaten başarı anlamında söylemedim adam bu ve fazlasıyla inatçı yani değişmez böyle göreceğiz.Kazara 3.5.2 oynatsa bütün sezon 3.5.2 oynarız o kadar eminim Önder Özen yalan söylediği zaman hemen belli oluyor yüzünden en sağlam yalanı(kötü anlamda söylemiyorum) Bilic'in değişime açık olduğu. Kesinlikle değil. Elindeki imkanların farkında bütçe düşük olanak az stad yok o yüzden savunma ve takım savunması sürekli gelişiyor kafasındaki gol yemiyeyim ne olsa atarım.

Biz taraftar olarak bunu sevmesekte Lucescu ve Tigana ile bunu oynadık birinde şampiyon olduk birinde 7 tane 1-0 lık seri sonunda İnönü'de kaybedilen Fener maçı ile verdik şampiyonluğu. Yani ben doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum takım karakter kazanıyor.

Burada en önemlisi kale forvet ve defans ortasaha koşsun yeter. Klasik yugoslav.

Kale sağlam. Ba ile forvet de tamam. Neden ısrarla stoper istediğini buradan anlayabilirsiniz Başbakan Bilic'in. Taş gibi takım istiyorum savunmada diyor. Malesef Pedro o yüzden hiç tarzı değil Bilic'in. Kendi gibi stoper istiyor bence sert agresif kesici hırslı.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 02:53:52 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 02:51:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic için ilk defa böyle güzel bir yorum gördüm. Hayran kaldım yorumuna valla. Çokta hak verdim.  :)

Eyvallah kardeşim  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Yarın Babayla beraber Marini de açıklarlarsa süper olur. Ay hadi inş :D

Çevrimdışı TØLGA

bir bakmışız yarın lanzinide açıklanmış :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

o değil de Yalçın Ayhan transferi arada kaynadı  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

ingilteredeki forma lansmanına yetiştiricekler herhalde transferleri :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 03:03:16
  • Beşiktaş / Bodrum
10 verilmeyeceğini kiralık olduğunu bende dedim zaten KAP a bildirilmeden pek inanasım yok benimde

Satılıksa 5 ten fazla veremeyiz zaten etmez de son transferi bu Sow gibi değil. Her yerde kiralık diye geçiyor ama 5 milyon civarına aldıysak büyük iş yapmış oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

bunun için bu kadar bekletildi zaten o transfer abi arada kaynasın hesabı dedigin gibi :evillol:
yarın güzel bir gün olucak inşallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı saricasi

Demba ba 29 yaşına geldi 5 milyona satmış olabilir Chelsea bize,bana kalırsa satın alma opsiyonluda olsa bjk taraftarıyla acayip bağ kurcağını düşünüyorum yeterki başarılı olsun bizde uzun yıllar oynar
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 03:04:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Sabahki tahminin iyiydi :D Yalçın arada kaynadı  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Haklı olabilirsin hocam zaten başarı anlamında söylemedim adam bu ve fazlasıyla inatçı yani değişmez böyle göreceğiz.Kazara 3.5.2 oynatsa bütün sezon 3.5.2 oynarız o kadar eminim Önder Özen yalan söylediği zaman hemen belli oluyor yüzünden en sağlam yalanı(kötü anlamda söylemiyorum) Bilic'in değişime açık olduğu. Kesinlikle değil. Elindeki imkanların farkında bütçe düşük olanak az stad yok o yüzden savunma ve takım savunması sürekli gelişiyor kafasındaki gol yemiyeyim ne olsa atarım.

Biz taraftar olarak bunu sevmesekte Lucescu ve Tigana ile bunu oynadık birinde şampiyon olduk birinde 7 tane 1-0 lık seri sonunda İnönü'de kaybedilen Fener maçı ile verdik şampiyonluğu. Yani ben doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum takım karakter kazanıyor.

Burada en önemlisi kale forvet ve defans ortasaha koşsun yeter. Klasik yugoslav.

Kale sağlam. Ba ile forvet de tamam. Neden ısrarla stoper istediğini buradan anlayabilirsiniz Başbakan Bilic'in. Taş gibi takım istiyorum savunmada diyor. Malesef Pedro o yüzden hiç tarzı değil Bilic'in. Kendi gibi stoper istiyor bence sert agresif kesici hırslı.
aslında bana görede biliç değişime açık ama bunun içinde elinde değişim yapabileceği
oyuncular olmalı ismail motto ayarında bir sağ bek bulsak bu kadroyla oyun hamuru gibi oynanır
şu anda yerinde bile başarılı performans göstermeyen oyuncularla esnek haraket edemezsinki

Çevrimdışı Deniz

Ee zaten 1 ay önce imzaladı.açıklamak için transfer bekliyorlardı.arada kaynasın diye
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Evet,demba ba ve Marino iyi transferler olur.Bana göre törede bu takıma öyle veya böyle katılacak.Lanzinide zaten sıkıntı yok.bizim geriye iki sıkıntımız kalıyor,1.si yabancı sağ bek(çünkü yerli sağ bek yok),2.si de orta sahaya defansif alternatif oyuncu şart.Bu transferler yapılırsa şampiyonlukta biz de aday oluruz.Son söylediğim 2 transfer önemli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı eski inönü

:biggrinking: şu resmi imzalar bi atılsın da rahatlayalım. 2 gun once Evertonla anlaşmışlar baba için ne oldu da bize donduler bilmiyorum.