2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4800672 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ahmetx

demba ba közü tekrar alevlendi,ciddi ciddi konuşuluyor,ama her kaynak farklı bilgi veriyor,kimi kiralık,kimi fon diyor.
Lanzini twitter adresinde vodafone arenayı takip etmeye başlamış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Thuggie

O hesap fake hocam, LanziniOK nedir allasen  :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 13:54:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lanzini'nin gol ortalaması çok düşük asist ortalaması iyi. 35 maçta 4 gol atmış Oğuzhan'dan da kötü. Bize 10 tane bıracak adam gerekiyordu minimum ama alacaksak forvet daha da önem kazanıyor skorer forvet alamazsak beklediğimizin aksine çok kısır bir sezon olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Lanzini'nin gol ortalaması çok düşük asist ortalaması iyi. 35 maçta 4 gol atmış Oğuzhan'dan da kötü. Bize 10 tane bıracak adam gerekiyordu minimum ama alacaksak forvet daha da önem kazanıyor skorer forvet alamazsak beklediğimizin aksine çok kısır bir sezon olabilir.

İşte O Adam...

Beşiktaşın hücumu böyle olması lazım :)

Mitrioğlu

Danny--------  Lanzini...  ------ Töre

Veli     Atiba
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 14:03:14 NoPasaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmetx

O hesap fake hocam, LanziniOK nedir allasen  :D
hocam hesap resmi değil ama bana göre fake de değil,33 bin takipçisi var.

Çevrimdışı ahmetx

Lanzini twitter hesabi..

https://twitter.com/manulanzini

buda resmi sitesii

http://www.manulanzini.com/

resmi twit hesabı değil bu,ayrıca nasıl oluyor anlamadım fake dediğiniz hesap 33 bin,kendisine ait dediğiniz hesap 11 bin takipçisi var. :D

Çevrimdışı Kemal

Tek kurtuluş Khouma Babacar, 100 oldu söyluyorum aylardır kulüpte her yetkiliye mail atmaya çalışıyorum,  alsınlar onumuzdeki 5 sezon gol sıkıntısı çözülsün, faiş fiyatada satarız , ama tabi biz kimiz sallayan mı olur, bak fenerin transfer listesine girmiş, birkaç sağlam kaynaktanda teklif götürdükleri fısıltısı var , yine avcumuzu yalayacaz. 

Gerçi ben yine tukaka yapılacam ama, Fikret Orman ve özellikle Önder Özen'in fenerbahçe sempatizanı - Özen ( taraftarı), olduklarını düşünüyorum, Khoumayı Fenere önerip oraya transferinde önayak olurlar, başka menfaat ilişkileri var mıdır onu bilemem ,günahlarına giremem, ben sempatizan - taraftar olarak yorumluyorum.

Çevrimdışı Tolga

aslında alınması gereken lanziniden çok danny gibi tecrübeli bir isim.bize asist ve golleriyle galibiyete taşıyacak adam lazım
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

diegoyu kötü kaçırdık

Çevrimdışı Deniz

Tek kurtuluş Khouma Babacar, 100 oldu söyluyorum aylardır kulüpte her yetkiliye mail atmaya çalışıyorum,  alsınlar onumuzdeki 5 sezon gol sıkıntısı çözülsün, faiş fiyatada satarız , ama tabi biz kimiz sallayan mı olur, bak fenerin transfer listesine girmiş, birkaç sağlam kaynaktanda teklif götürdükleri fısıltısı var , yine avcumuzu yalayacaz. 

Gerçi ben yine tukaka yapılacam ama, Fikret Orman ve özellikle Önder Özen'in fenerbahçe sempatizanı - Özen ( taraftarı), olduklarını düşünüyorum, Khoumayı Fenere önerip oraya transferinde önayak olurlar, başka menfaat ilişkileri var mıdır onu bilemem ,günahlarına giremem, ben sempatizan - taraftar olarak yorumluyorum.
Ronaldinho denilip dany nounkeu yu alan yönetim BABACAR deyip kimi alır?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 14:35:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek Lanzini yetmez bu kesin. Danny konusunda korkum ise Simao'dan gelmeden önce her sen çift haneli gol ve asist yapıyordu geldikten sonra ne oldu gördük.

Para olmadığı için yine de en doğrusu bu tarz genç oyuncuları toplama TÖRE De dahil. Seneye hiç olmazsa muhtemel yeni gelecek yönetim bu gençlerin yanına nokta atışı winnerlar alırsa çok verimli bir kadro oluşur. Bu sene de biraz Az Alkmaar tarzı takım olacağız gibi duruyor.

Aslında forvete alınacak adam Bryan Ruiz Sola da Joel Camphell ama al hadi alabiliyorsan  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tek Lanzini yetmez bu kesin. Danny konusunda korkum ise Simao'dan gelmeden önce her sen çift haneli gol ve asist yapıyordu geldikten sonra ne oldu gördük.

Para olmadığı için yine de en doğrusu bu tarz genç oyuncuları toplama TÖRE De dahil. Seneye hiç olmazsa muhtemel yeni gelecek yönetim bu gençlerin yanına nokta atışı winnerlar alırsa çok verimli bir kadro oluşur. Bu sene de biraz Az Alkmaar tarzı takım olacağız gibi duruyor.

Aslında forvete alınacak adam Bryan Ruiz Sola da Joel Camphell ama al hadi alabiliyorsan  :D
çağrı hocam sürekli yorumlarında gelecek sene seçim olabilir diyorsun öncelikle bu konuda bilgin var mı merak ediyorum :alala: çünkü ben ihtimal vermiyorum da ondan seçim olsa da gene bu yönetim seçilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

çıldırmamak elde değil,sağ bek almayacaklar mı?

resmi twit hesabı değil bu,ayrıca nasıl oluyor anlamadım fake dediğiniz hesap 33 bin,kendisine ait dediğiniz hesap 11 bin takipçisi var. :D

Valla senin gibiler diğerine inanıyor napalım yani :d

Adamın facebook hesabınında 511 bin resmi takipçisi var ve facebook tarafındna okeyenmiş..

o hesao diyorki asıl site manulanzini.com  ve resmi siteside bu twitter adresini veriyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ZEKI

Facebook ta besiktas sevdalilarin sayfasinda buldum ama dogru mudur bilmem
Beşiktaş, Demba Ba için Chelsea'ye 10 milyon Euro önerdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 15:17:29
  • Beşiktaş / Bodrum
çağrı hocam sürekli yorumlarında gelecek sene seçim olabilir diyorsun öncelikle bu konuda bilgin var mı merak ediyorum :alala: çünkü ben ihtimal vermiyorum da ondan seçim olsa da gene bu yönetim seçilir diye düşünüyorum
Yok hocam temenni benimki :D Ben yönetimin kendinin bırakacağını düşünüyorum çünkü Nisan'da stadı açarlarsa kendi sonlarını hazırlayacaklar. Muhtemelen takım lige havlu atmış olacak ve çok büyük protesto olacak. Benim tahminim bazı bahaneler öne sürüp stadı açmazlar yeni sezona dek. Ama öbür transfer dönemi de bu kriz sürecek çünkü gelecek senenin kombineleri şimdiden satıldı o yüzden yönetim iyice sıkışacak diye tahmin ediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 15:18:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Şunların arkasında Lanzini sağında Töre olsa arkayı düşünmez kimse bence yıkarlar!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Facebook ta besiktas sevdalilarin sayfasinda buldum ama dogru mudur bilmem
Beşiktaş, Demba Ba için Chelsea'ye 10 milyon Euro önerdi.
:kop: :kop: abi zaten transfer bütçesini 9 milyon olarak açıkladılar.resmen dalga geçiyorlar artık bizle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 15:18:44
  • Beşiktaş / Bodrum
çıldırmamak elde değil,sağ bek almayacaklar mı?

ATiba'yı sağ bek yapacaklar desek ortasaha da yok  :D Gerçekten ben ehsap yapmaktan şaşırdım boşa koysak dolmuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yok hocam temenni benimki :D Ben yönetimin kendinin bırakacağını düşünüyorum çünkü Nisan'da stadı açarlarsa kendi sonlarını hazırlayacaklar. Muhtemelen takım lige havlu atmış olacak ve çok büyük protesto olacak. Benim tahminim bazı bahaneler öne sürüp stadı açmazlar yeni sezona dek. Ama öbür transfer dönemi de bu kriz sürecek çünkü gelecek senenin kombineleri şimdiden satıldı o yüzden yönetim iyice sıkışacak diye tahmin ediyorum.
anladım bakalım görecez  :)

Çevrimdışı ahmetx

Valla senin gibiler diğerine inanıyor napalım yani :d

Adamın facebook hesabınında 511 bin resmi takipçisi var ve facebook tarafındna okeyenmiş..

o hesao diyorki asıl site manulanzini.com  ve resmi siteside bu twitter adresini veriyor.
hocam sen kazandın :ok: