2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568562 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Yalçın Ayhan hayırlı olsun :) 500 bin euro garanti ücret, 5000 euro da maç başı  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Forvet transferi için Demba Ba ile anlaştığımız yönünde haberler var. Umarım yarın KAP açısından hareketli bir gün olur  :super:

Çevrimdışı Kemal

Ronaldinho denilip dany nounkeu yu alan yönetim BABACAR deyip kimi alır?

Yalçın Ayhan'ı alır :icool:

Çevrimdışı Factatum

Kasımpaşa'nın bile sözleşme yenilemediği adama imza attırdık. Ne diyeyim, artık Önder Özen'den de hiç ümidim kalmadı. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 17:59:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu sözleşme ile iyi bir yedek olacaktır 2 yıl Toraman'dan her türlü iyidir hava hakimiyeti ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Kasımpaşa'nın bile sözleşme yenilemediği adama imza attırdık. Ne diyeyim, artık Önder Özen'den de hiç ümidim kalmadı. 

bu mantıkla cska da bizim sözleşme yenilemediğimiz fernandese imza attırdı  :bandit:

4.stoper yalçın olsa ne olur mahmut olsa ne olur.

Bakalım forvet,sağ bek elzem asıl takımın kalitesi yerinde mi sayacak artacak mı bunlarla belli olur.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 18:25:01 forzatunga ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Fikret bey gene taraftara son kıyağı...! transfer yapmıyor demesinler...! alın size yalçın gidin kombine alın...!  :s20:

Çevrimdışı Thuggie

Ya su Yalcin transferini abartanlara deli oluyorum, abi bu adam 11 icin alinmadi, Önder Özen yanlis hatirlamiyorsam TRT SPOR'da katildigi bir programda soruldugunda bu sene 3 kulvarda da mücadele edecegi, Biliç'ten Türkiye kupasini bu sene ciddiye almasini istedim tarzinda bir cümle kurdu, Yalçin da bu yüzden transfer edilebilir dedi. Ersan, Pedro, Sivok varken Yalçin'i sanki 11'de oynatacak Biliç. Atinç var diyenler de Atinç'i kac kez izlediler? Atinç çok agir bir oyuncu, zaten bizden gitse de anca 3ncü ligde, amatör küme'de falan oynar. Muhtemelen yine kiralanir veya A2/Paf takimina gönderilir. Ha sunu da belirteyim Yalçin Ayhan, Ekrem Eksioglu ile birlikte Süper Lig'de en uyuz oldugum oyuncularin basinda geliyor.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 18:39:10 Thuggie ]

Çevrimdışı Kemal

İyide arkadaşlar, Pedro- Ersan- Sivok- 1 yıldır stoper oynayan maaş yükselttiğimiz Necip- Atınç Nukan , 5 stoper , birde dünya kadar maaş ödeyip 1 yıldır bostan gibi yatan ve aynı maaşa muhtemelen 1 yıl daha yatacak olan Toraman etti 6 stoper, takımdadünya kadar yedeklenmesi gereken yer ve yedeklemeye gelemediğimiz boş olan pozisyon varken 500.000 euro ya gidip 6. adamı alıyoruz, mantık bunun neresinde Allah aşkına?  Adama,  her kuşu sevdinde bir leylek mi kaldı derler !

Çevrimdışı forzatunga

İyide arkadaşlar, Pedro- Ersan- Sivok- 1 yıldır stoper oynayan maaş yükselttiğimiz Necip- Atınç Nukan , 5 stoper , birde dünya kadar maaş ödeyip 1 yıldır bostan gibi yatan ve aynı maaşa muhtemelen 1 yıl daha yatacak olan Toraman etti 6 stoper, takımdadünya kadar yedeklenmesi gereken yer ve yedeklemeye gelemediğimiz boş olan pozisyon varken 500.000 euro ya gidip 6. adamı alıyoruz, mantık bunun neresinde Allah aşkına?  Adama,  her kuşu sevdinde bir leylek mi kaldı derler !

yabancı transfer+pedro+ersan+yalçın ,neyin 6 stoperi hocam şu an 3 stoper var birde yabancı stoper gelecek toplam 4 olacak.
Sivok istenmiyor,necip stoper değil yoklukta oynadı,toraman malum bileti kesildi geçen yıl dahi oynamadı ,Atınça bişey demiyorum artık  :D biraz daha zorlarsan takımda 10 stoper vardı ne gerek vardı diyebilirsin.

Tüm transferleri aynı anda açıklamadığın her durumda leylek muhabbeti yapılır o zaman.

Forvet alsaydık mustafa,cenk,ömer,holosko,furkan var ne gerek var diyecekmiydiniz ki bu saydıklarımın hepsi gerçekten forvet.

Çevrimdışı Thuggie

Necip'in mevkiisi stoper degil, bu sezon stoper'de görecegimizi sanmiyorum, Veli-Atiba'nin yedegi olacaktir muhtemelen, en fazla sag bekte görev alir ara sira (kupa maçlarinda veya baska care kalmayinca), Atinc tecrübesiz, agir ve güven vermiyor, Kupa maclarinda olsa bile ben oynatmam Biliç de oynatmayacaktir. Geçen sezon Buca'ya elendigimizi unutmayalim. Ibrahim Toraman da muhtemelen bu sene yolcu, takim bulamazsa sözlesmesi fesh edilir, Atinç kiralanacak veya paf takimina yollanacaktir. Elinde yine 3 stoper kaliyor, 4ncüsü de Yalçin oldu.

Çevrimdışı Kemal

Ben dediklerinize katılıyorum ama son etap olarak katılıyorum, nakit sıkıntın kısıtlı bütçen varsa , boş olan pozisyonları veya 1 pozisyonda 1 kişi olan kısımları doldurur - yedeklersin, daha sonra haklısınız stoperide yedekleyip güçlenirsin, ama kısıtlı bütçeyle 500.000 euro 1m euro için boş pozisyon adamları için masadan kalkıyorsan,, bu transfer şuan için zamansız.. Kadroyu yedeklerle kuralım isterseniz nereye ne aciliyetle ne ihtiyacı var çıkar.

Çevrimdışı Thuggie

Ben dediklerinize katılıyorum ama son etap olarak katılıyorum, nakit sıkıntın kısıtlı bütçen varsa , boş olan pozisyonları veya 1 pozisyonda 1 kişi olan kısımları doldurur - yedeklersin, daha sonra haklısınız stoperide yedekleyip güçlenirsin, ama kısıtlı bütçeyle 500.000 euro 1m euro için boş pozisyon adamları için masadan kalkıyorsan,, bu transfer şuan için zamansız.. Kadroyu yedeklerle kuralım isterseniz nereye ne aciliyetle ne ihtiyacı var çıkar.

Asil bekledigimiz transferlerle zaten ilgileniyorlardir su an, Yalçin'la da anlasilmisken neden bekletilsin? Öncelik Yalçin olmamaliydi evet, ama diger transfer sonuçlanmiyor diye de adami bekletmenin manasi yok, sonuçta bu adam da takima adapte olmali, kamp dönemi geçirmeli vs..

Çevrimdışı forzatunga

Valla ben şu meşhur masada hiç bulunamadım  onun için kaç para için kimden vazgeçtiler bilmiyorum ancak Önder Özen de ufaktan bu işlerden anlıyordur diye tahmin ediyorum herhalde aaa paramız bitmiş transferi kapattık gibi bir durum olmaz plan-bütçe yapılmıştır.

Çevrimdışı EagleForce

Her sene ayni hatalar. Az biraz ders alir insan ya. Yalcin nedir Allah askina? Yedek alindi diyen taraftar gecen yil da Eneramo'yu boyle savunuyordu. Senin ilk 11 ihtiyaclarin kabak gibi ortadayken ve maddi sikintin varken gidip yedege adam almazsin. Hem de yillik 1.5milyon TL'ye. Once bir ilk 11'ini duzelt. Sonra derbilerde kadro kalitesi olarak geri kalirsin. Bu sene de cok guzel yedeklerimiz olur kenarda ama sahadaki 11'deki sorunlar aynen devam.

Çevrimdışı Oğuzhan

Aslında Yalçın Ayhan gibi transferler pek konuşulmaz bizim gibi büyük bir camiada. Ancak geçen yılki başarısızlık ve bu transfer döneminde transferlerin gecikmesi Yalçın Ayhan'a bu kadar negatif düşünce topladı. Şu an mesela atıyorum 10 numara transferi yapılsaydı Yalçın'a bu kadar kızan olmazdı.

BEŞİKTAŞ, bu sezon 3 kulvarda gideceği için ve geçen yıl bazı sakatlık durumlarında Jones gibi Necip gibi stoperlikle alakası olmayan adamlar bu mevkide oynadığı için Sivok(ya da alınması planlanan yabancı stoper), Ersan, Pedro gibi as oyuncularının arkasına kapasitesi zaten belli bir yere kadar olabilecek bir oyuncu transfer etmiştir. Senin 4. stoperin zaten as oyuncuların kadar kaliteli olamaz. Adı üstünde 4. stoper bu. Sezonda 40 maç yapıyorsan 10'unde anca oynayacak adam. Rakiplerimizin yedek stoperlerine bakalım. Birisi Bekir birisi Gökhan Zan. Yalçın Ayhan bence çalışkanlığıyla bize kısa vadede yarar sağlayacaktır.

Kısaca yani BEŞİKTAŞ kulübeye bir transfer yapmış. Bunu çok fazla dert etmemeli. 4. stopere gidipte Lescott'ı koyamazdık zaten. Bunu bu kadar büyütmenin manası yok. Sıradan her kulübün yaptığı transferler bunlar.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı EagleForce

Kısaca yani BEŞİKTAŞ kulübeye bir transfer yapmış. Bunu çok fazla dert etmemeli. 4. stopere gidipte Lescott'ı koyamazdık zaten. Bunu bu kadar büyütmenin manası yok. Sıradan her kulübün yaptığı transferler bunlar.

Sagbek, forvet, vs. ilk 11'e para yuzunden adam alamiyoruz diyorsan 4. stoperin genc takimdan biri olsun. Once git ilk 11'ini duzelt. Sonra yine birinin karisi digerinin bacisi istemedi, zaten sakatti, cok para istedi muhabbetleri.

Çevrimdışı Oğuzhan

Sagbek, forvet, vs. ilk 11'e para yuzunden adam alamiyoruz diyorsan 4. stoperin genc takimdan biri olsun. Once git ilk 11'ini duzelt. Sonra yine birinin karisi digerinin bacisi istemedi, zaten sakatti, cok para istedi muhabbetleri.

Keşke Yalçın yerine Atınç ya da özkaynaktan yetişmiş birisi gelse. Ama ne yapalım çıkaramıyoruz böyle oyuncular. Biz Bilic'i teknikdirektör olarak getirdiysek ona güvenmeliyiz. Demekki Atınç'da 4. stoper olacak kadar bile bir kalite, gelecek göremedi. Belki hata yapıyordur ama teknik ekibin kararı bu yönde saygı duyup güvenmek lazım.

Doğru. Mevki ve zamanlama olarak ilk bakışta yanlış gözükebilir ama elbette ilk 11 içinde çalışmalar devam ediyordur. Yalçın'la zaten önceden anlaşılmıştı bile daha da bekletmenin manası yoktu. Mecbur açıklamalıydık.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Tolga

şu lafı da kabul etmiyorum 11 için alınmadı tamam da 5 yabancının olduğu yerde size iddia ediyorum bu sezon rahat 10-15 maç arası oynar söyledi dersiniz bu tranfser tam bir fiyaskodur danyden bile daha kötü bir transferdir izlediğinizde anlarsınız bu transferin savunulacak yanı yoktur
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 21:07:21 1903burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Q

Neye niyet, neye kısmet! sırf transfer yapayım diye yalçını almak, kulübeye zenginlik olsun diyerekten böyle bir düşünce ile ek yapmak çok gereksiz korktuğumuz başımıza geldi..

Çevrimdışı quentine83

totemspor diye bi sitede demba ba beşiktaşta diye bi haber var.totem spor nedir bu arada yaa
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Tolga

demba ba gelsin bu yönetimle ilgili bir tane eleştiri yapmayacam o kadar eminim ki alamayacaklarından

he şunu da söylemek lazım f.orman değil miydi demba ba için kronik sakat diyen noldu da şimdi demba bayı almaya kalkıyorlar
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 21:52:29 1903burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

totemspor diye bi sitede demba ba beşiktaşta diye bi haber var.totem spor nedir bu arada yaa
Ben sabahta yazmistim facebookta besiktas sevdalilari diye bir site yazmis diye. Bakalim dogru cikacak mi

Çevrimdışı eski inönü

Dembaba'yı istiyorum Dembaba'yı  :bandit:

Çevrimdışı eski inönü

o Dembaba buraya gelecek  :busted_cop: