2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570886 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Ben derbilerdeki oyuncu performanslarını önemserim,Lanzini boca maçlarında etkili oynamış,bu iyi bir referans
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

https://twitter.com/millounidos/status/487961467593826304
Google transleti kullandim tabi n ekadar dogru bilinmez
kiralamak da diyor ise almakda diyor. :D :D
İspanyolca bilen birisi varmidir acaba..:D
Lanzini bence delgado dan daha etkili olacaktir.

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ZEKI

Satın almak
Transfer biterse saclarini canli yayindami keseceksin ? @sahinnd

Çevrimdışı mert_

Ben derbilerdeki oyuncu performanslarını önemserim,Lanzini boca maçlarında etkili oynamış,bu iyi bir referans
çok doğru bir yaklaşım @ahmetx hocam. bize yaşı kaç olursa olsun büyük maçları kaldırabilecek, o maçlarda fark yaratabilecek oyuncu lazımdı. bunun için en iyi ölçüt de oynadığı boca maçları.

Çevrimdışı Deniz

Eğer transferler 3 gün içinde bitirilirse ve  ilk turda kolay rakip gelirse ve geçersek transferler ikinci eleme maçına hazırlanabilir.Ama 1 gün bile önemli artık.1 ayı bomboş geçirdik koskoca 1 ayı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Lanziniye en çok pedro sevinecek hem yaşıtlar hem aynı dili konuşuyorlar

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Karabay

kesin gelmiş mi şimdi lanzini?

Çevrimdışı Oğuzhan

Bence biraz sakin olalım. Böyle küçük haberlerle seviniyoruz malesef ama 2 gün sonra oyuncu gelmeyince yine bütün dert, tasa, sıkıntı BEŞİKTAŞ taraftarına kalıyor.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı eski inönü

transfer dönemi hangi tarihte bitiyor bilen var mı acaba?

Çevrimdışı Oğuzhan

12 hafta sürüyor yani son tarih 1 Eylül.

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Karabay

eylüle kadar devam diye biliyorum.

Çevrimdışı Tolga

lanzini konusunda kuşkularım var ama gene de bekleyip görecez tabi önce gelecek mi o bir kesinleşsinde sonrasını konuşuruz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

@Bootstrap @kızılsakal teşekkurler. aslında çok geç kalmış degiliz ama ön eleme maçı yuzunden erken açtık sezonu o kötü oldu.

Çevrimdışı eski inönü

15'ine kadar 2 transferi yapıp ingiltere kampına gotururlerse kalan transferleri de peyder pey yaparlar. Genel olarak gecikmedik ama ilk hamlelerde geciktik sanırım. Mesela 1 transfer Almanya kampına katyılsaydı çok daha guzel olurdu

Sağ bek, orta saha, forvet ve kanat lazım. Hepside zaruri lazım hemde. Durum buyken en iyi ihtimal hepsi gelecekse ingiltere kampının ortasına yetişir. Sonra baslasin hazır değillerdi kampa yetisemediler geyigi

Çevrimdışı Deniz

3 gün diyorum beyler.3 gün içinde takıma transferler katıldı katıldı katılmadı bu sezon işimiz çooook zor.Bu kamp çok önemli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ikay yusuf

Allahini seven transferlerle alakali biseyler soylesin..cildiricam..gerci baskana guven yok kim ne soyleyebilir ki,,, :ebebe:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Thuggie

3 gün diyorum beyler.3 gün içinde takıma transferler katıldı katıldı katılmadı bu sezon işimiz çooook zor.Bu kamp çok önemli.

Hocam bak bu yaklasimin daha güzel :) isimiz cok zor diyosun burda, havlu atariz o gider bu gider demiyosun

Çevrimdışı Oğuzhan

Bir şey soracağım.
Transfer dönemi açılmadan mesela sezon içerisinde bir kulüple o kulübün herhangi bir oyuncusu için görüşme yapamıyor muyuz? Yasak mı? Oyuncunun kendisiyle yapmak yasak zaten onu biliyorum da kulüplede mi görüşemiyoruz?

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Deniz

Hocam bak bu yaklasimin daha güzel :) isimiz cok zor diyosun burda, havlu atariz o gider bu gider demiyosun
:) transferleri zamanında yapalım ne havlu atalım ne işimiz zor olsun şampiyonluğa oynayalım tek isteğim bu  :)

Çevrimdışı Karabay

Bir şey soracağım.
Transfer dönemi açılmadan mesela sezon içerisinde bir kulüple o kulübün herhangi bir oyuncusu için görüşme yapamıyor muyuz? Yasak mı? Oyuncunun kendisiyle yapmak yasak zaten onu biliyorum da kulüplede mi görüşemiyoruz?

o kadar da değildir heralde... :/

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı BEŞİKTAŞHAYATTIR_1903

Ön elemeye 16 gün kaldı.Transferde çok geç kalındığı ortada, daha da geç kalmadan takıma sağlam oyuncular katmak gerek.Özellikle Lanzini çok iyi bir transfer olur bana göre, inşallah gerçekleşir.Saygılar  :)

Çevrimdışı murat

Bir şey soracağım.

Takımından habersiz futbolcuyla görüşmen yasak futbolcudan habersiz takımıyla görüşmek serbest. :D