2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572065 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Atar bir kaç güne imza  :)
Atsın atsın Genç yetenek toplama merkeziyiz...! Yalçında genç adayımız...!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 11:08:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Forvet adayları tek tek elden kaçtı. Şu zaman diliminde sponsor filan bulsalardı en azından tekrar Etoo'ya gider biraz taraftarın ateşini alırlardı ama sanırım onu da yapmıyorlar. Sponsorlarla Etoo Bonservisiyle Lanzini ve Töre. Tek yapacakları buydu ama ben ce transfer yapılamamsının sebebi peşinat. Kredi onaylanmadı kulüp hala dar boğazda muhtemelen Peşinat isteyen menajer ve oyuncular var ondan imzalar atılamıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

12 temmuz oldu transfer yok sampiyonlar ligi treni kacti bile.benim beklentim yok artik bu dkdan sonra etoyu da alsalar ronaldinhoyu da alsalar boş.şampiyonlar ligi gittikten sonra neyleyim transferi.beklentiye girmeyin bence siz de :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Onu bunu kiralamaya çalışıyolar, hiçbir iyi topçu kiralık gitmek istemiyor zaten , ne dedi Lescott '' Beşiktaş kiralama yöntemini istiyor, benim için öyle bir durum söz konusu olamaz'' , gidin Khouma Babacar'ı alın bari hem leblebi gibi gol atar hemde güzel para kazandırır satarken , baştan beri söylüyorum.

birde amkspor sabri beşiktaş yolunda diye haber yapmış, ihtimal vermek istemiyorum yoksa azınlıkta kalan FO destekleyicileri bile yönetimi semtte yürütmez.

Çevrimdışı Tolga

ben transfer beklemeyi aylar öncesinden bıraktım zaten bu saatten sonra transfer olsa nolur olmasa nolur maddi kaynak sağlamadan bu işlere girersen böyle olur
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı hamdi

tolga
atiba.          Pedro.      ersann.   Motta
                                  Veli                                                                 
    Oguzhan.                                  Olcay
                                Lanzini     
             Samaras.                Cenk tosun   
   Iste.bu bee

Çevrimdışı hamdi

yedegede bi stoper bide sefa yilmaz oldu mu sampiyonuz  :tabe:

Çevrimdışı Volkan Başaran

tolga
atiba.          Pedro.      ersann.   Motta
                                  Veli                                                                 
    Oguzhan.                                  Olcay
                                Lanzini     
             Samaras.                Cenk tosun   
   Iste.bu bee

en iyi 3. olur.

İkincidende 10 puandan fazla fark yer..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 17:23:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu durumda Töresiz varyasyon düşünürsek olacak şudur bence. Tutarsa 2.liğe oynarız.

Tolga

Pedro Sivok Ersan

Atiba            Veli           Motta

Oğuzhan   Lanzini

Pektemek  Cenk

3-5-2.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 17:27:02 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bunların yedekleri kim. En kötü senaryoda bile transfer yapmamak imkansız hadi hiç yapmicaz desen bi sakatlık, ceza durumunda çöker sistem. Eninde sonunda transfer olacak ama baya geciktik. Nerden tutsan elinde kalıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 18:06:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunların yedekleri kim. En kötü senaryoda bile transfer yapmamak imkansız hadi hiç yapmicaz desen bi sakatlık, ceza durumunda çöker sistem. Eninde sonunda transfer olacak ama baya geciktik. Nerden tutsan elinde kalıyor.

Yedek mi  :D İlk 11 çıkarttım şükret şu kadroyla  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

:evillol:

1 kuruşu önemli Beşiktaşın.  :ebebe: :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Oğuzhan

3-5-2'nin neler yapabildiğini, nasıl faydaları olduğunu DK'da gördük. Bende BEŞİKTAŞ'ın 3-5-2 oynamasını isterim ama eldeki malzeme buna pek uygun değil gibi. Töre alınamazsa 3-5-2 düşünülebilir ama bu sistemin devamlılığını sağlamak asıl mesele. Sezon boyu götüremeyiz bence. Yaşımdan dolayı hatırlayamıyorum ama bildiğim kadarıyla 100. yılda Lucescu ile beraber 3-5-2 bizde muhteşem uygulanmış.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Tolga

3-5-2'nin neler yapabildiğini, nasıl faydaları olduğunu DK'da gördük. Bende BEŞİKTAŞ'ın 3-5-2 oynamasını isterim ama eldeki malzeme buna pek uygun değil gibi. Töre alınamazsa 3-5-2 düşünülebilir ama bu sistemin devamlılığını sağlamak asıl mesele. Sezon boyu götüremeyiz bence. Yaşımdan dolayı hatırlayamıyorum ama bildiğim kadarıyla 100. yılda Lucescu ile beraber 3-5-2 bizde muhteşem uygulanmış.
doğru 3-5-2 ile baya iyi işler yapmıştık 100. yılımızda fakat o takımda 2 tane iyi kanat bekleri vardı kaan dobra ve i.üzülmez gibi.oyunu geriden kuran ayakları çok iyi bir stoper vardı ronaldo gibi yanında savaşçı,hırslı zago vardı ve ahmet yıldırım tabiki.önlerinde guinti tayfur gibi iki tane gerçek orta saha oyuncuları vardı oyunu iki yönlü oynayabilen.sergen tümer gibi iki klas ayağımız vardı ve en önemlisi ilhan,pancu,nouma ve a.dursun gibi bitiriciliği yüksek olan forvetlermiz vardı yani kısacası var oğlu vardı o takıma her türlü sistem uyabilirdi aslında ama 3-5-2 cuk oturmuştu şuanki takımda ne o ayarda stoperler var ne o ayarda klas ayaklar ne o ayarda bitirici golcüler o yüzden sistemlerden evvel kadro kalitesi gereklidir o olmadan sistem belli bir yere kadar işler

Çevrimdışı Oğuzhan

Cenk Tosun, Pektemek ve Ömer. Ayrıca alınması planlanan yabancı forvet. Elimizde 4 tane forvet olacak. 4-2-3-1 sisteminde Pektemek ve Ömer şans bulamıyorlar. Bence yetenekli oyuncu. Özellikle Pektemek az forma şansı bulmasına rağmen o şansları iyi değerlendirmiş bir isim. Yani kalan 2 kişi anca antrenmanlar boy gösterebiliyor. Bence Cenk ve Pektemek'in kanat forvet oynayabilmesi lazım yeri geldiğinde. Olcay'ın yerine mesela.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı murat

Beşiktaş başkanı ve Beşiktaşın değerlerini eleştirirken saygılı olun.eleştiri başka birşey hakaret ve küçük düşürücü söylem farklı şeyler.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 21:49:40 Murat ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 22:00:32
  • Beşiktaş / Bodrum
doğru 3-5-2 ile baya iyi işler yapmıştık 100. yılımızda fakat o takımda 2 tane iyi kanat bekleri vardı kaan dobra ve i.üzülmez gibi.oyunu geriden kuran ayakları çok iyi bir stoper vardı ronaldo gibi yanında savaşçı,hırslı zago vardı ve ahmet yıldırım tabiki.önlerinde guinti tayfur gibi iki tane gerçek orta saha oyuncuları vardı oyunu iki yönlü oynayabilen.sergen tümer gibi iki klas ayağımız vardı ve en önemlisi ilhan,pancu,nouma ve a.dursun gibi bitiriciliği yüksek olan forvetlermiz vardı yani kısacası var oğlu vardı o takıma her türlü sistem uyabilirdi aslında ama 3-5-2 cuk oturmuştu şuanki takımda ne o ayarda stoperler var ne o ayarda klas ayaklar ne o ayarda bitirici golcüler o yüzden sistemlerden evvel kadro kalitesi gereklidir o olmadan sistem belli bir yere kadar işler

Her türlü sistem demeyelim 4-4-2 çıktığımız ilk maçta Aek'dan 5 tane yedik ondan geçtik 3-5-2'ye :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 22:07:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro'da bir Ronaldo görüyorum ben de Asıl kilit Kemikkıran Zago'ydu. Öyle bir stoper yok en başta elimizde ben diğer bölgeleri geçtim. Bir de Sergen tabi ki. O yüzden o 3-5-2 ile bu tabi ki asla bir olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Her türlü sistem demeyelim 4-4-2 çıktığımız ilk maçta Aek'dan 5 tane yedik ondan geçtik 3-5-2'ye :D
yok biliyorum o yüzden sistem değişikliğine gitmiştik ama bence 4-4-2 de devam etmiş olsaydıkta ben lucescunun gene başarılı ve üst seviyede futbol oynayan bir ekip yaratacağını düşünüyordum hep aklıma takılır lucescu sistem değişikliğine gitmeseydi nasıl bir bjk izlerdik diye ama bence oyun kalitesinde çok büyük farklılıklar olmazdı diye düşünüyorum :icool:

Çevrimdışı Deniz

Sadece bu sezon yöneticilerimiz (!) tarafından her tv kanalında konuşulup alınamayan oyuncular:

Hunt
Lescott
Etoo
Diego
Lanzini
Lukaku
Olcan
Töre
Tarık
Sefa
Moledo
Mitroglou
Demba BA

Alın size Beşiktaş yöneticileri.Her tv kanalında kendi reklamlarını yapmak için çıkan,taraftarın duygularıyla oynayan işe yaramaz yönetici ordusu.Beşiktaştan menfaat bekleyen...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Sadece bu sezon yöneticilerimiz (!) tarafından her tv kanalında konuşulup alınamayan oyuncular:

Hunt
Lescott
Etoo
Diego
Lanzini
Lukaku
Olcan
Töre
Tarık
Sefa
Moledo
Mitroglou
Demba BA

Alın size Beşiktaş yöneticileri.Her tv kanalında kendi reklamlarını yapmak için çıkan,taraftarın duygularıyla oynayan işe yaramaz yönetici ordusu.Beşiktaştan menfaat bekleyen...
şaka maka şu oyuncuların yarısı gelse gene iş yapabilirdi bu takım :)
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 22:30:46 1903burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 22:37:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Lukaku filan yalan da Töre Tarık Diego Moledo ve Mitroglou'na ortak olurduk lige.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 22:42:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Futbol modernleştikçe ortasaha daha da kalabalıklaşacak.

2-6-2 de göreceğiz ilerde. Zaten Barcelona gibi takımlar görünmez 2-7-1 oynayan takımlar düşünün. Bekler ortasaha bile değil bildiğin kanat. Hatta 2-7-1'e bir de Lucio tarzı stoperler olduğu zaman stoper koşusu yaptırıyor takımlar düşünün.

Fener geçen sene hesapta 4-3-3 oynadı değil mi? Caner ile Gönül hep ortasahadaydılar Topal yarım stoper oynadı aslında takım 2-5-3 oynuyordu. Ama işte ortasahada kuru kalabalık ile olmuyor mutlaka kaliteli oyuncular şart.

En önemlisi Holosko gibi hucum faul yapan forvetleriniz olmayacak. Takım tam köşede sıkıştırır hop ne olur? Holosko bastığı oyuncuyu iter faul yapar pres ölür. Her şeyden önce pres yapmayı öğrecek takım. Biz bunu öğrendik Bilic'ten geçen sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 00:28:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli