Iyi de hem planlamamizi yaptik deyip 5+3 diye diretiyorsun hem de oyuncu bulamiyorum diyorsun
Madem dedigin gibi Turk sagbek icin fazla alternatif bulamadi o meshur scoutlarimiz (oyuncuyu ben degil onlar bulacak)
O.zaman tum planimiz hazir demeyecek ozen,renklilerin Turk piyasasini ne hale getirecegini on gorecek
Allah korusun 5+0+3 diyolardi bi de basta,anadolu takimlarindan oyuncu toplayacaktik herhalde o zaman 
Transferler ve Sağbek konusunda benimde söyleyeceklerim var. Şimdi normalde bu takımın sağbeke kesin ihtiyacı var ama olaya daha geniş açıdan bakmak lazım.
Bizim transfer bütçemiz belli, değil mi? 12-15M Euro civarı deniyordu ama para sıkışıklığından çok da net değil aslında. Neyse takımın ihtiyacı olan mevkiler nereleri peki? Bana göre ihtiyaç sıralaması yapacak olursak;
1-Sağ Açık (Şu anda ilk 11'e koyabileceğin oyuncu yok. Frei-Holosko yedek)
2-Forvet (Cenk Tosundan ümitliyim ama bu takımın yükünü hemen sırtlayamaz gibi geliyor. Tosun bu arada sol forvet de oynayabilir. Fark yaratacak etkili Forvet şart. Mustafa Pektemek ve Şişmanoğlu yedek olmalı)
3-Ofansif Ortasaha (Sadece Oğuzhan var, Olcay denenebilir, Demirci kesin kiralanmalı. Oğuzhan bana göre enerjik bir 8 numaraya evrilirse müthiş olur. Örnek: Lanzini-Oğuzhan-Veli(Atiba) ortasahası müthiş olabilir.)
4-Defans (Ersan-Pedro tandemi lig için yeterli ama hedef Avrupa ise orada Pedronun yanına onu tamamlayan bir defans şart.)
5-Sağ bek
Sağ bek konusunu biraz daha açmak istiyorum. Bence diğer öncelikli transfer yüzünden en az para harcamamız gereken yer sağ bek. Şu an mevcut isimler şunlar; Atiba(para verip alabileceğimiz her Türk kadar iş yapar.), Serdar(yedek olmalı), Necip(Yedek). Bence sağ bek'e yabancı almayacaksak (sınırlamadan dolayı alamayız zaten) hiç kimseyi almayalım. Çünkü Türk oyuncular arasında Atiba'dan daha iyisi yok. Hatta iddia ediyorum Serdar'dan çok daha iyisi de yok. Tarık veya Şener çok daha iyi derseniz karşı çıkarım. Tarık'ı dikkatli izlerseniz defansta çok kötü, sürekli açık veriyor. Tamam bileklerine hakim ama bu sene ligde 0(!) asist yapabilmiş bir adama 3-4M Euro verilmez. Şener ise defansta Tarık'dan da kötü. Bursa-GS kupa maçını izleyenleriniz anlar ne demek istediğimi. Tam bir kulvar oldu Şenerin kanadı. Örnek olarak Necip bile sağ bek oynadığında defansif olarak Tarık ve Şenerden çok daha iyi performans sergiledi. Anlayacağınız maalesef Türk sağ bek transferine ihtiyacımız yok.
İlk 11'i ligde şöyle kurabiliriz;
-------------------Tolga---------------------
Atiba----Pedro(Transfer)----Ersan----Motta
-------------Veli------Oğuzhan--------------
Transfer-------Transfer---------Olcay-------
--------------Transfer-----------------------
Eğer bütçemize uygun bu 4 transferi iyi yapabilirsek bu kadro Biliç ile şampiyonluğa oynar