2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578896 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

almeidadan kurtulduk sayılır.inşallah bir daha kulübün kapısının önünden bile geçmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Transfer dıye beklerken ömrümüz soldu

Şu klüpte herseye bi anlam veririm, transferler gecikir bütün bahtsizliklar bizi nulur vs, yalnız yıllardır bu ligde yabancı kuralı diye bişey varken holosko gibi bi adamin gonderilmemesine hatta bunun dusunulmemesine bile bi anlam veremicem. Kimler geldi gitti bizim kaval kemigiyle top süren casper yılları devirdi su takımda be

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2014, 14:41:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gary Medel diyorum başka bir şey demiyorum. Gerekirse defans gerekirse defansif orta saha savaşçı hırslı adam. Dinamomuz olur ama inter ilgileniyomuş  :bawling:

Medel bize uymaz. Çok kaliteli futbolcu ama ihtiyacımız olan adam değil. Bize uzun çıkıp kafa vuracak adam gerek Medel 1.71. Ön libero açığı zaten yok 3 tane var ön libero gereksiz olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2014, 14:48:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu klüpte herseye bi anlam veririm, transferler gecikir bütün bahtsizliklar bizi nulur vs, yalnız yıllardır bu ligde yabancı kuralı diye bişey varken holosko gibi bi adamin gonderilmemesine hatta bunun dusunulmemesine bile bi anlam veremicem. Kimler geldi gitti bizim kaval kemigiyle top süren casper yılları devirdi su takımda be

Hocam gönderip de ne yapacaksın? Hayır alacağız 4 yabancı kuyrukta bekliyor olsa analayacağım da yabancı sorunumuz yok ve adam sorun çıkarmayan 1 milyon euroya oynayan buraya alışık bir adam. Evet çok yetersiz evet sakar ama Holosko'dan önce çok sorgulanacak adam var takımda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Holoskonun takımda olması bile büyük rezilliktir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Atınç'ı kaç kez izledin? Bak maçları filan geçtim altyapıda filan izledin mi? Atınç 3. lig futbolcusu bile olamayacak derecede ağır. Semih ile Atınç'ı bir mi tutuyorsun? Geleceğin takımını kimsenin Yalçın ile kurduğu yok adı üstünde yedek bu. Gökhan Zan gibi. Selçuk Şahin gibi. İbrahim Toraman gibi.
atınçı mustafa denizli bir manisa maçıydı yanlış hatırlamıyorsam orada oynatmıştı ilk orada izledim ve boyuna rağmen o kadar da ağır değildi hani gören de yalçını turbo hızlı bir oyuncu sanacak asıl yalçın tank gibi bir adam
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Balıkesirspor kadar olamadık, Kapı-resmi siteyi f5 lemekten bihal oluyorum gün boyu. Bu arada yarın hazırlık maçları başlıyo, yeni sakatlıklara hazır olun .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2014, 21:59:20
  • Beşiktaş / Bodrum
atınçı mustafa denizli bir manisa maçıydı yanlış hatırlamıyorsam orada oynatmıştı ilk orada izledim ve boyuna rağmen o kadar da ağır değildi hani gören de yalçını turbo hızlı bir oyuncu sanacak asıl yalçın tank gibi bir adam

Üzgünüm ama Yalçın Atınç'tan daha hızlı. Bana Yalçın'ı övdürme zorla sevdiğim bir oyuncu değil ama Atunç mı Yalçın mı deseler kesin Yalçın derim tecrübeli hiç olmazsa. Hasan Türk nasıl ki olmayacaksa Atınç da olmayacak boşuna umutlanmayalım potansiyel yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Deniz holoskoya da fena taktın ona kadar bu takımdan gidecek o kadar çok oyuncu
varki hiç olmazsa sahaya çıktığında takım kazansın diye elinden geleni yapıyor
bence kesinlikle kötü oyuncu değil yedekte yabancı bekleteceksem holoskoyu
bekletirim küsmez görev verildiğinde elinden geleni yapar bize kaç defa maç kazandırmış
oyuncu holosko candır :ok: @Deniz
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 00:21:32 Necmi ]

Çevrimdışı Deniz

Deniz holoskoya da fena taktın ona kadar bu takımdan gidecek o kadar çok oyuncu
varki hiç olmazsa sahaya çıktığında takım kazansın diye elinden geleni yapıyor
bence kesinlikle kötü oyuncu değil yedekte yabancı bekleteceksem holoskoyu
bekletirim küsmez görev verildiğinde elinden geleni yapar bize kaç defa maç kazandırmış
oyuncu holosko candır :ok:
@Necmi abi holosko bundan 3 sene önce iyiydi ama artık değil.Vizyonunu tamamladı.Sakatlıklardan çıkamıyor ki görev verince oynasın.Oynadığı maçlara bakınca özellikle geçen sezon takıma nerdeyse katkısı olmadı.

Holoskoyu şampiyonluğa oynayacak bir takımda düşünemiyorum.Eğer öyle bir takım kurabilirsek Holosko bu takımda duramaz.Yok eğer kuramayacaksak Holoskoyla devam edilir

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi holosko bundan 3 sene önce iyiydi ama artık değil.Vizyonunu tamamladı.Sakatlıklardan çıkamıyor ki görev verince oynasın.Oynadığı maçlara bakınca özellikle geçen sezon takıma nerdeyse katkısı olmadı.

Holoskoyu şampiyonluğa oynayacak bir takımda düşünemiyorum.Eğer öyle bir takım kurabilirsek Holosko bu takımda duramaz.Yok eğer kuramayacaksak Holoskoyla devam edilir
iyide adamın sakatlıkları darbeye bağlı sakatlık geçen sene katkısı olmadı diyorsunda
emin ol fernandes den fazla katkı yaptı nasıl sakatlandığınıda biliyorsun sağlam olsaydı
güzelde katkı yapardı bazı oyuncular gibi en azından takıma ihanet etmiyor git diyorsun
gidiyor otur diyorsun oturuyor o iyi bir oyuncu ama biz kullanmayı beceremedik böyle
yazılar yazıp kendi oyuncularımızı yıpratmak doğrumu sanki renkli takım oyuncusu eleştirir gibi
Beşiktaş taraftarının çok pis bir huyu var renkliler yapıyormu hiç en kazma oyuncularını bile
göklere çıkartır bize Messi gelse iki günde yerin dibine sokarız olmadı gider sahanın ortasında
döveriz @Deniz

Çevrimdışı Deniz

iyide adamın sakatlıkları darbeye bağlı sakatlık geçen sene katkısı olmadı diyorsunda
emin ol fernandes den fazla katkı yaptı nasıl sakatlandığınıda biliyorsun sağlam olsaydı
güzelde katkı yapardı bazı oyuncular gibi en azından takıma ihanet etmiyor git diyorsun
gidiyor otur diyorsun oturuyor o iyi bir oyuncu ama biz kullanmayı beceremedik böyle
yazılar yazıp kendi oyuncularımızı yıpratmak doğrumu sanki renkli takım oyuncusu eleştirir gibi
Beşiktaş taraftarının çok pis bir huyu var renkliler yapıyormu hiç en kazma oyuncularını bile
göklere çıkartır bize Messi gelse iki günde yerin dibine sokarız olmadı gider sahanın ortasında
döveriz @Deniz
abi adam 12 maçta görev almış 2 gol atabilmiş geçen sezon.yabancı kontenjanını işgal eden 30 yaşında biri için bu rakam çok gülünç.20 maçı göremeyen bir yabancıyı kimse takımında tutmaz.hele ki bu yaşa gelmişse

Çevrimdışı murat

abi adam 12 maçta görev almış 2 gol atabilmiş geçen sezon.yabancı kontenjanını işgal eden 30 yaşında biri için bu rakam çok gülünç.20 maçı göremeyen bir yabancıyı kimse takımında tutmaz.hele ki bu yaşa gelmişse
nasrettin hocanın hikayesi gibi ikinizde haklısınız.kendini hiç geliştiremedi.türkiyeye geldiği gibi kldı.adam geçme özelliği yok önünü boş bulursa hızlı okadar.birde insan olarak güzel karakterli.

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi demek istediğim 34 hafta lig de 12 maç zar zor forma alabilen bir yabancının takımda işi olmamalı.Geçmişinden bağımsız olarak söylüyorum.Geçmişte holoskonun katkıları tartışılmaz ama mazi mazide kaldı her oyuncunun belli bir zamanı var.Holosko da bu süreyi doldurdu ve anadoludan kendine bir takım bulmalı ve gönderilmeli.Bize devamlılığı olan yaşı daha genç ve daha yetenekli oyuncu lazım.

Renklilerin hiçbiri devamlılığı olmayan bir oyuncuyu kadrosunda tutmuyor.Devamlılık takımda esas olmalıdır.

Çevrimdışı ALDENYX

yanlız şu formamızda holoskoya çok yakışıyor  :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kemal

3000 yıldır var Holosko, Sinan Enginlere göre de 5000 sene daha var olmalı. Adam doğma buyume Türkiyede Türk Vatandaşı da değil, istanbuldan başka yerde oynamam diyede tutturuyo, Kasımpaşa'ya-Başakşehir'e falan itelesek diyecemde adamlar saf değilki.

Çevrimdışı Semih

bence de misyonunu tamamladı ve gitmesi gerekir ama takımda olması rezillik falan değil, abartmaya gerek yok. eğer alıcısı yoksa ve yabancı sınırımızı da dolduramıyorsak +3 için durabilir takımda. kapı gibi sözleşmesi var adamın, gitmek istemiyorsa ne yapalım? tazminat ödeyerek sözleşmeyi fesh mi edelim? eğer kontenjan sıkıntımız olacaksa zaten bir şekilde gönderilir de sıkıntı olmayacaksa en fazla 1 sene daha durur takımda, seneye sözleşmesi bitecek zaten.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı yigitcan1903

Mesele Türk sagbek alın demek değil. Ezbere Türk sağbek diyosun disardan ezbere topcu alin demekle olsa keske diyorum. Yazinin sonunda da demissin artık naparlar bilmem diye :) hem ezbere sen bile kimin alinacagini bilmeden alinsin işte ya de. Ondan sonra alinmayinca alamadik olsun :) hani desek ki anadolu kluplerinde falan şöyle uygun bonservise iyi gençler var diye. O da yok. Olabilecek en uygunlar. Tarık camdalı, erdem Özgenç ve leverkusenden levin oztunali. Tarikın bonservis alip basini gitmistir simdi. Erdem desen ne serdardan iyi ne kötü, değişen bişey olmaz. Levin zaten leverkusen de yedirmezler. Piyasa bu bulunda bi bek onder hocaya ulastiralim bi izlesin :)
Iyi de hem planlamamizi yaptik deyip 5+3 diye diretiyorsun hem de oyuncu bulamiyorum diyorsun
Madem dedigin gibi Turk sagbek icin fazla alternatif bulamadi o meshur scoutlarimiz (oyuncuyu ben degil onlar bulacak)
O.zaman tum planimiz hazir demeyecek ozen,renklilerin Turk piyasasini ne hale getirecegini on gorecek
Allah korusun 5+0+3 diyolardi bi de basta,anadolu takimlarindan oyuncu toplayacaktik herhalde o zaman  :tabe:

Çevrimdışı eski inönü

Anlaşılan Önder Özen yine devreye girdi bu sezon Kerim Frei daha çok şans bulacak. Muahmmeti de keşke Belçikadaki takıma kiraya versinler. Gözden uzak olsun o çocuk yoksa olmayacak.

Çevrimdışı ALDENYX

geçtiğimiz devre arasında öğle bir konuşuyorlardıki ! yönetim vede Önder Özen ,sanki lig biter scoout ekibi vede 5 aylık sürdürülen transfer çalişmalari ile ( şehsen ben lescot, HUNT anlaşildi. ) vede scoout ekibinde sunacakları ile transferi hemen bitereceklerini sanıyordum Önder Özen öğle güzel konuşuyorki vede yapmak istedikleride var ama "bence yanliş zamanda BJK geldiğini düşünüyorum çünkü PARA YOK.vede bu transfer listesinin en alt sıradaki oyunculara doğru yol alınıyor bir çıkmaz girdap gibi koca bir 6 aylık sürecte yapamadıklarını 1 ayda yapabilmeleri çok zor gibi geliyor bana yine istemedikleri menejerlerden biri ile anlaşmak zorunda kalacaklar.Alfred Finnbogason Önder Özen çok istedi ama olmadı Real Sociedad da kapti adami.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 00:56:29 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı If Else

Iyi de hem planlamamizi yaptik deyip 5+3 diye diretiyorsun hem de oyuncu bulamiyorum diyorsun
Madem dedigin gibi Turk sagbek icin fazla alternatif bulamadi o meshur scoutlarimiz (oyuncuyu ben degil onlar bulacak)
O.zaman tum planimiz hazir demeyecek ozen,renklilerin Turk piyasasini ne hale getirecegini on gorecek
Allah korusun 5+0+3 diyolardi bi de basta,anadolu takimlarindan oyuncu toplayacaktik herhalde o zaman  :tabe:

Transferler ve Sağbek konusunda benimde söyleyeceklerim var. Şimdi normalde bu takımın sağbeke kesin ihtiyacı var ama olaya daha geniş açıdan bakmak lazım.

Bizim transfer bütçemiz belli, değil mi? 12-15M Euro civarı deniyordu ama para sıkışıklığından çok da net değil aslında. Neyse takımın ihtiyacı olan mevkiler nereleri peki? Bana göre ihtiyaç sıralaması yapacak olursak;

1-Sağ Açık (Şu anda ilk 11'e koyabileceğin oyuncu yok. Frei-Holosko yedek)
2-Forvet (Cenk Tosundan ümitliyim ama bu takımın yükünü hemen sırtlayamaz gibi geliyor. Tosun bu arada sol forvet de oynayabilir. Fark yaratacak etkili Forvet şart. Mustafa Pektemek ve Şişmanoğlu yedek olmalı)
3-Ofansif Ortasaha (Sadece Oğuzhan var, Olcay denenebilir, Demirci kesin kiralanmalı. Oğuzhan bana göre enerjik bir 8 numaraya evrilirse müthiş olur. Örnek: Lanzini-Oğuzhan-Veli(Atiba) ortasahası müthiş olabilir.)
4-Defans (Ersan-Pedro tandemi lig için yeterli ama hedef Avrupa ise orada Pedronun yanına onu tamamlayan bir defans şart.)
5-Sağ bek

Sağ bek konusunu biraz daha açmak istiyorum. Bence diğer öncelikli transfer yüzünden en az para harcamamız gereken yer sağ bek. Şu an mevcut isimler şunlar; Atiba(para verip alabileceğimiz her Türk kadar iş yapar.), Serdar(yedek olmalı), Necip(Yedek). Bence sağ bek'e yabancı almayacaksak (sınırlamadan dolayı alamayız zaten) hiç kimseyi almayalım. Çünkü Türk oyuncular arasında Atiba'dan daha iyisi yok. Hatta iddia ediyorum Serdar'dan çok daha iyisi de yok. Tarık veya Şener çok daha iyi derseniz karşı çıkarım. Tarık'ı dikkatli izlerseniz defansta çok kötü, sürekli açık veriyor. Tamam bileklerine hakim ama bu sene ligde 0(!) asist yapabilmiş bir adama 3-4M Euro verilmez. Şener ise defansta Tarık'dan da kötü. Bursa-GS kupa maçını izleyenleriniz anlar ne demek istediğimi. Tam bir kulvar oldu Şenerin kanadı. Örnek olarak Necip bile sağ bek oynadığında defansif olarak Tarık ve Şenerden çok daha iyi performans sergiledi. Anlayacağınız maalesef Türk sağ bek transferine ihtiyacımız yok.

İlk 11'i ligde şöyle kurabiliriz;

-------------------Tolga---------------------
Atiba----Pedro(Transfer)----Ersan----Motta
-------------Veli------Oğuzhan--------------
Transfer-------Transfer---------Olcay-------
--------------Transfer-----------------------

Eğer bütçemize uygun bu 4 transferi iyi yapabilirsek bu kadro Biliç ile şampiyonluğa oynar  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı murat

-------------------tolga----------------
        -----pedro        transfer        ersan----

olcay ---- -veli---------atiba-----motta

oğuzhan

transfer              transfer

bence çok iyi iki golcü ve bir ortasahaya birde her iki kanatta ileri geri oynayabilecek bir transfere ihtiyacımız var.tabi stoperede tecrübeli pozisyon bilgisi yüksek bir isim.

Çevrimdışı If Else

-------------------tolga----------------
        -----pedro        transfer        ersan----

olcay ---- -veli---------atiba-----motta

oğuzhan

transfer              transfer

bence çok iyi iki golcü ve bir ortasahaya birde her iki kanatta ileri geri oynayabilecek bir transfere ihtiyacımız var.tabi stoperede tecrübeli pozisyon bilgisi yüksek bir isim.

3-5-2 tekrar moda oluyor. Aslında denenebilir. Ama kadro planlamasını sil baştan yapmak gerekir bu durumda. Mesela frei bu sistemde yedek dahi olamaz. Oğuzhan'ı ve Olcay'ı yedeklemek için de adam lazım gibi...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı murat

3-5-2 tekrar moda oluyor. Aslında denenebilir. Ama kadro planlamasını sil baştan yapmak gerekir bu durumda. Mesela frei bu sistemde yedek dahi olamaz. Oğuzhan'ı ve Olcay'ı yedeklemek için de adam lazım gibi...
modadan ziyade eldeki kadroya göre sistem yapmak gerekiyor.büyük takımlar özellikle kendi evinde çift santrafor deplasmanda ise kalabalık ortasaha ile oynamalı.defansa yığılmak zorunda kalmayan ortasahada baskı kurabilen defansa iş düşürmeyen bir takım kurulmalı.