2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535849 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Biz 4. forvete 1.5 milyon mu verdik şimdi?  :ebebe:

Takım içi dengesi diyoruz da 2 senedir oynamamış bi adam 1.4 alıyordu robben gibi top oynayan Gökhan Töre niye onunla aynı parayı alıyor? Töre buna itiraz etmez mi? Veya Olcay 2 senedir takımın en istikrarlı en skorer oyuncusu 1.2 den başlıyor almaya? Bu haksızlık
Aynen öyle o yüzden diyorum ya Atiba ne isterse bundan sonra hakkıdır.

Bir de şunu anlamıyorum bir futbolcu iyi sezonlar geçirdiği için bir sonraki sözleşmesinde zam istemesi mantıklı tamam iyileştirme yapılabilir kabulüm.

Ama tam tersi bir futbolcu kötü oynuyorsa ya da sürekli sakatsa da bir sonraki sözleşmesinde yıllık maaşının azaltılması gerekiyor.

Biz de 2. madde hiç işlemiyor nedense.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi blackeagle35

Ciddi bir kalite arttırımı fırsatı kaçtı..Ne vereceği 3 aşağı 5 yukarı belli olan oyuncularla 4 yıl devam edeceğiz..Bu takımın ciddi bir seviye atlamasının önünde uzun bir süre var..Büyük oranda;savunma rotasyonu belli,orta saha belli,hücum belli..

Çevrimdışı Ocean

Pektemekten cacık olmaz. üst klas futbol takımlarıyla yarışabilmek için gönderirsin pektemeği, ismaili, necipi, 1-2 tecrübeli lider özellikli oyuncu alırsın keyfine bakarsın. tamam sene sonu bedavaya gitmesinler diye yapılmış olabilir ama kime satacan bu eşşekleri.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Toplum olarak zaten balik hafizaliyiz.Bugun elestirilir yarin bas taci edilir.Taraftar olarak Mustafaya yazilan yazilar zaman zaman ölcüyü asmaya baslamis gibi gorunuyor.Bazi futbolcular vardir 5 milyon veririsin aldigi parayla ilgilenir futbolu unutur , bazilari mac secer , ama pektemek sansizliginin kurbani , kurban olmadigi zamanlarda tekmeye kafa sokacak kadar kartal yürekli..o yuzden ben hala pektemegin gol demek oldugu inancini yitirmek istemiyorum...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:54:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aynen öyle o yüzden diyorum ya Atiba ne isterse bundan sonra hakkıdır.

Bir de şunu anlamıyorum bir futbolcu iyi sezonlar geçirdiği için bir sonraki sözleşmesinde zam istemesi mantıklı tamam iyileştirme yapılabilir kabulüm.

Ama tam tersi bir futbolcu kötü oynuyorsa ya da sürekli sakatsa da bir sonraki sözleşmesinde yıllık maaşının azaltılması gerekiyor.

Biz de 2. madde hiç işlemiyor nedense.

Bu konuda yönetimin ne düşündüğünü gerçekten ben de merak ediyorum.

Aynı hatayı Gs'de yapıyor fenerde. Niye yapılıoyr?

Gs'de bu 3 senede denge için tüm yerlilere 2 milyon euro verdi.

Fener de aynı şekilde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:55:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Pektemekten cacık olmaz. üst klas futbol takımlarıyla yarışabilmek için gönderirsin pektemeği, ismaili, necipi, 1-2 tecrübeli lider özellikli oyuncu alırsın keyfine bakarsın. tamam sene sonu bedavaya gitmesinler diye yapılmış olabilir ama kime satacan bu eşşekleri.

Oyuncularımıza seçtiğimiz kelimelere daha dikkat ediyoruz forumda diğer forumlara oranla seviyemizi korumak için lütfen özen gösterelim. En sert şekilde eleştirelim ama böyle değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

pektemeğe 1.4 milyon euro verilmesi çok sıkıntı olacak takım içi huzur bozulmaz inşallah umarım artık sakatlanmayı bırakır da adam gibi topunu oynayıp gollerini atmaya başlar yoksa en ufak bir hatada çok büyük tepki alır taraftardan
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi blackeagle35

Bu konuda yönetimin ne düşündüğünü gerçekten ben de merak ediyorum.

Aynı hatayı Gs'de yapıyor fenerde. Niye yapılıoyr?

Gs'de bu 3 senede denge için tüm yerlilere 2 milyon euro verdi.

Fener de aynı şekilde.
Onların verdikleri de saçma ancak onlar şampiyon olmuş,başarı sağlamış oyunculara verdiler bu paraları genellikle..

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa forvet gibi oynasın yeter bana defasa kadar gelmesin duran top dışında... ilerde top tutsun, gol atsın şut çeksin kanatta oynamasın... 4 yıl bunu yapsın yeterli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 15:57:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Onların verdikleri de saçma ancak onlar şampiyon olmuş,başarı sağlamış oyunculara verdiler bu paraları genellikle..

Biz şampiyon olamadığımız için verdiklerimiz onların 2/3'ü kadar zaten ama anlamadığım herkesinki anormal yani ciddi tutarsızlık var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

Biz şampiyon olamadığımız için verdiklerimiz onların 2/3'ü kadar zaten ama anlamadığım herkesinki anormal yani ciddi tutarsızlık var.
Bundan sonra vermeyecekler zaten,bazı oyuncular hariç..Kural değişikliğinden sonra..Dengeye geleceklerdir bence..Mustafa'ya,Ersan'a,Necip'e hangisi verirdi bu paraları..
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 16:04:07 blackeagle35 ]

Çevrimdışı Togay_1981

Toplum olarak zaten balik hafizaliyiz.Bugun elestirilir yarin bas taci edilir.Taraftar olarak Mustafaya yazilan yazilar zaman zaman ölcüyü asmaya baslamis gibi gorunuyor.Bazi futbolcular vardir 5 milyon veririsin aldigi parayla ilgilenir futbolu unutur , bazilari mac secer , ama pektemek sansizliginin kurbani , kurban olmadigi zamanlarda tekmeye kafa sokacak kadar kartal yürekli..o yuzden ben hala pektemegin gol demek oldugu inancini yitirmek istemiyorum...

Tekmeye kafa sokmak değil de topu kaleye sokmak daha mühim diye düşünüyorum. Bakarsan bizim takımda herkes tekmeye kafa sokuyor ama en son derbiyi ne zaman aldık hatırlayanımız var mı ? Artık taraftar olarak şu romantizmi bir bıraksak. 20 senedir aynı şarkıyı söylüyoruz ama bir adım ileri gidebilmiş değiliz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 16:03:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bundan sonra vermeyecekler zaten,bazı oyuncular hariç..Kural değişikliğinden sonra..Mustafa'ya,Ersan'a,Necip'e hangisi verirdi bu paraları..

Mustafa'ya verirdi, en başta Trabzon.

Çok iyi olduğundan değil oyuncu yok ellerinde.

Mustafa eğer iyi oynarsa bu yarı dönem yazın teklif gelirse yine 4-5 milyon bu kez kesin satılmalı Rusya'ya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tekmeye kafa sokmak değil de topu kaleye sokmak daha mühim diye düşünüyorum. Bakarsan bizim takımda herkes tekmeye kafa sokuyor ama en son derbiyi ne zaman aldık hatırlayanımız var mı ? Artık taraftar olarak şu romantizmi bir bıraksak. 20 senedir aynı şarkıyı söylüyoruz ama bir adım ileri gidebilmiş değiliz.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi blackeagle35

Mustafa'ya verirdi, en başta Trabzon.

Çok iyi olduğundan değil oyuncu yok ellerinde.

Mustafa eğer iyi oynarsa bu yarı dönem yazın teklif gelirse yine 4-5 milyon bu kez kesin satılmalı Rusya'ya.
Trabzon ayrı bir şey..Fenerbahçe falan vermez..

Çevrimiçi Samet Ç

:claps: .

Çevrimiçi blackeagle35

Bu oyunculara bu kadar para verilmesinin temel sebebi Cenk Tosun'a verilen paradır..Bu parayı verince doğal olarak seviye buralara çıkmıştır..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 16:10:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu oyunculara bu kadar para verilmesinin temel sebebi Cenk Tosun'a verilen paradır..Bu parayı verince doğal olarak seviye buralara çıkmıştır..

İçinde imza parası var onun yalnız 4 yıla bölünmüş halde. Çıkınca o da 1.3 civarı oluyor.

Ki Cenk bu parayı hakedecek işlerin ışığını verdi asıl mesele vermeden alanlarda.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 16:12:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de artık akıllanalım. Gerçekten.

6 ay kala sözleşme imzalanmaz oyuncuyla. Anlaşamazsan adam son 6 ay top oynamıyor.

1.5 yıl kala yeni teklif götürülür 6 ay boyunca görüşülür tam sezon başlangıcı gibi imzalanır. Yani 1 yıl kala. ( Opsiyon yılında )

Baktın kabul etmiyor mu? 1 yıl kala o yaz transfer dönemi satılır oyuncu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

İçinde imza parası var onun yalnız 4 yıla bölünmüş halde. Çıkınca o da 1.3 civarı oluyor.

Ki Cenk bu parayı hakedecek işlerin ışığını verdi asıl mesele vermeden alanlarda.
O zaman bildirimi öyle yapmasalardı keşke..Futbolcuların aklında aldığı maaş olarak bu vardır..

Çevrimdışı Fatih

Cenk gelirken kendi alacagi paradan da vazgecmisti... Yani alacagi parayi aslinda hak ediyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 16:16:08
  • Beşiktaş / Bodrum
O zaman bildirimi öyle yapmasalardı keşke..Futbolcuların aklında aldığı maaş olarak bu vardır..

Futbolcular kimin kaç gol atıp kaç asist yaptığını bilmez ama emin ol kimin neyi nasıl aldığını maç başına kuruşuna kadar bilirler :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

Bundan sonra el attığımız oyuncu kapağı bu 2 milyon avrodan açar..Ciddi bir maaş maliyeti artışı var,olacak..

Çevrimiçi blackeagle35

Futbolcular kimin kaç gol atıp kaç asist yaptığını bilmez ama emin ol kimin neyi nasıl aldığını maç başına kuruşuna kadar bilirler :)
Aynı fikirdeyim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 16:18:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Bundan sonra el attığımız oyuncu kapağı bu 2 milyon avrodan açar..Ciddi bir maaş maliyeti artışı var,olacak..

Bu kaçınılmaz ama. Bunu dengelemek marifettir.

Gelir artınca gider de artar. Her yerde böyle bu.

Seneye Bursa'daki maaşlar bile stadtan dolayı 200-300 tık artacak.

Hakedene verilsin yeter yoksa banka değil kulüpler zaten sporculara dağıtmak için para kazanıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli