2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4540178 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 23:57:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben kabul ederim. Ama bizim taraftarın kabul etmesi için Dani Alves ve Pepe'yi almamız gerek.

Aslında Kaboul ve Maxi iki yıldızdır mesela.

Ama gel de anlat.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı Abi sol bek icin Pablo Armero sözleşmesi bitiyo ne düşünüyorsun  :D
Onu bize yedirmezler :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Aslında gerçekçi olursak ortasaha lüks olur.

Sistem çift ön libero ile pres öndekilerle oyun kurma üzerine. Tolgay da geldi şimdi.

Arka taraf dökülüyorken ortasaha fazla masraf. Çok kaliteli bir sağ ve stoper gelmeli.

Lakin yeni stad için yıldız baskısını nasıl aşacaklar bakalım. Stoper ve sağ beki yıldız kabul etmez güzel ülkemin değerli insanları.
benim yıldızım ba onu tutsunlar yeter
Tabi illa alcaz diyolarsa sol acığa olabilir bir tane  :evillol:
Sağbek ile stoper alınacak kesinde solbekte transfer edilecek söylentisi vardı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ramayan

Oğuzhan'a ben de çok kızıyorum ama bu kadar kolay harcamayın adamı. 3 sene taşıdı çocuk bizi geldiğinde resmi maçı yoktu.

Her zaman çok iyi bir alternatiftir. Bir gün patlamasını umuyoruz.

abi sende haklısın ama yaa bugün tolgayın daha ilk maçında gösterdiği duruşu sene başından beri gösteremedi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:01:01
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı Abi sol bek icin Pablo Armero sözleşmesi bitiyo ne düşünüyorsun  :D

Çöktü artık yav dönsün o Kolombiya'ya  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında Kaboul ve Maxi iki yıldızdır mesela.

Ama gel de anlat.
Abi ülke taraftarı futboldan anlamıyor malum sadece isim önemli. O yüzden kimseyi dinlememek lazım doğru neyse onu yapmak lazım. Lafla olmuyor bu işler elinde Sosa,Ozi,Tolgay gibi 10 numara oynayabilecek üç adam varken sırf yeni stada yıldız gelsin diye 10 numaraya bir tane daha isim alırsan yazık olur. Eksiğin neyse onu alacaksın.

Çevrimdışı BabaKartal

Bu Tolgay Almanya doğumlu ama aslen nereli bilen var mı ?  :alala:
Baba Tekirdağ ,annesi çorumlu ..
Herifin transferi o kadar olay olduki .adamın her bilgisini takip ettim.
Ne diye memleketi aklımda kaldıysa onuda anlamış değilim şu an.

Çevrimdışı Kemal

Tolgay i Farkettiniz mi adamlar omuzla yukleniyorlar ayakta kalıyor adam yerlerde , birde bizim ismaile bakın ölmüş ağlayan yok...

Milo inanılmaz hatalar yaptı , lig maçı olsa yakmisti bizi İsmaille

Çevrimdışı eski inönü

artık transferde fazla abartmaya gerek yok. Yazın 2 tane top class transfer yapsınlar mevkileri bile onemli degil. Yeterki o kalibrede adamlar alsınlar. Takıma sınıf atlatıcak karakterler olsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:02:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Ama biz illa alacağız diyorlar Depay'ı alsınlar zaten bütün bütçe biter  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Onu bize yedirmezler :icool:
o kadar da deil ya smp. ligine katilsak yeni stadta aciliyo bal gibi gelir :ok:

Çevrimdışı Anil

Abi ülke taraftarı futboldan anlamıyor malum sadece isim önemli. O yüzden kimseyi dinlememek lazım doğru neyse onu yapmak lazım. Lafla olmuyor bu işler elinde Sosa,Ozi,Tolgay gibi 10 numara oynayabilecek üç adam varken sırf yeni stada yıldız gelsin diye 10 numaraya bir tane daha isim alırsan yazık olur. Eksiğin neyse onu alacaksın.
Aynen Portekizli çakma yıldızların bizi ne hale getirdiğini gördük

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:03:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay i Farkettiniz mi adamlar omuzla yukleniyorlar ayakta kalıyor adam yerlerde , birde bizim ismaile bakın ölmüş ağlayan yok...

İsmail gerçekten bitmiş çok yazık. Tam anadolu takımı oyuncusu olmuş.

Motta'yı yedeğe itecek kalitede bek alındığı gün yani 1 sene içinde malesef Beşiktaş defteri kapanacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

o kadar da deil ya smp. ligine katilsak yeni stadta aciliyo bal gibi gelir :ok:
Ben o adamı bayadır takip ediyorum boşta olursa alacak takım çok olur :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ama biz illa alacağız diyorlar Depay'ı alsınlar zaten bütün bütçe biter  :kop: :kop:
Depay deme bana içimde bir yara o. Özen'i dinlemediler parlamamışken alacaktık biz onu.  :bawling:

Çevrimdışı Dogan

Çöktü artık yav dönsün o Kolombiya'ya  :biggrinking:
Adam 28 yasinda nereye çöktü vur dedik öldürdün adami  :lol: füze gibi adam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:05:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben o adamı bayadır takip ediyorum boşta olursa alacak takım çok olur :)

Boşta zaten kimse almıyor özel hayatı çok sıkıntılı malesef :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:05:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam 28 yasinda nereye çöktü vur dedik öldürdün adami  :lol: füze gibi adam

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

tolgay tamamdır.
opare vadettikleri iyi.
miloseviç zamana ihityacı var.

sene sonu için sol bek transferi scouting çalışmaları başlasın. elimizdekilerin en iyi performansı vasat...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:06:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Depay deme bana içimde bir yara o. Özen'i dinlemediler parlamamışken alacaktık biz onu.  :bawling:

4 milyon verdik 6 istediler diye alamadık zamanında daha çok yanacak içimiz.

Futbol Direktörü Önder Özen'in, PSV'nin 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Memphis Depay'ı istediği öğrenildi
Futbol Direktörü Önder Özen'in, PSV'nin 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Memphis Depay'ı istediği öğrenildi. Özen'in, Depay için bizzat yürüttüğü görüşmelerde, PSV Eindhoven ile prensip anlaşmasına vardığı ve genç oyuncunun kiralancağı iddia edildi. Öte yandan Önder Özen'in kurduğu bir ekip ülkemizdeki U20 şampiyonasını sıkı takibe aldı. Burada belirlenen gençlerle turnuva sonrası görüşme yapılacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

İsmail gerçekten bitmiş çok yazık. Tam anadolu takımı oyuncusu olmuş.

Motta'yı yedeğe itecek kalitede bek alındığı gün yani 1 sene içinde malesef Beşiktaş defteri kapanacak.
İsmail bence bu haliyle Anadolu'da bile oynayamaz. Eskiden bile daha iyiydi bu halinden şimdiki tavırları bile itici bence. Topu ayağına alınca en az 5 6 sn geçirecek topla sonra oynayacak. Gerçekten insan sinir oluyor

Çevrimdışı Tolga

Boşta zaten kimse almıyor özel hayatı çok sıkıntılı malesef :)
Sezon sonu için demiştim ama özel hayatını bilmiyorum tabi ben sadece futbolculuğu üzerinden değerlendirme yaptım :)

Çevrimdışı ramayan

milo bugün gerçekten topla iyi değildi devre arasında videoları tekrardan izledim heralde zemine alışamadı birde 2.5 aydır top oynamıyorum dedi maç sonu..

Çevrimdışı Necmi

abiler kim gelmeli tartışılırda ismail, oğuzhan ve pektemeğin zartışmasız gitmeleri lazım.
tamam onları gönder ondan sonra kulübeye 7 yerli oyuncu say en az dört tanede dışarıya rotasyon oyuncusu lazım bulun bunlardan daha iyi yerli gönderin bu gün serbest bırak almak için renkliler birbirini yer

Çevrimiçi Samet Ç

4 milyon verdik 6 istediler diye alamadık zamanında daha çok yanacak içimiz.

Futbol Direktörü Önder Özen'in, PSV'nin 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Memphis Depay'ı istediği öğrenildi
Futbol Direktörü Önder Özen'in, PSV'nin 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Memphis Depay'ı istediği öğrenildi. Özen'in, Depay için bizzat yürüttüğü görüşmelerde, PSV Eindhoven ile prensip anlaşmasına vardığı ve genç oyuncunun kiralancağı iddia edildi. Öte yandan Önder Özen'in kurduğu bir ekip ülkemizdeki U20 şampiyonasını sıkı takibe aldı. Burada belirlenen gençlerle turnuva sonrası görüşme yapılacak.

5 e bağlardık onu da fazla üstüne gitmedi bizim yönetim hemen kestirip attılar diye hatırlıyorum.