2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4540150 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Bu takıma artık tecrübeli adam lazım ba sosa gibi ake flen yazıp endiselendirmetin beni
Genc oyuncu transferini kapadik artik bence cok büyük bir durum olmaz ise
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Açıkçası iyi transfer olmaz :)

O kadar  da kolej olmayalım bize 2 tane taş gibi 30 yaş civarı winner stoper ve sağ bek bulsunlar.

Maxi Pereira ile Dede gelsin başka adam almasınlar razıyım ben.
bonservis menajer parasi 10 milyona olurmu bu iş :)
Maxinin sözlesmesi bitiyor galba imza parası alırlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

Seneye orta sahaymis forvetmis kanatmis vs. yerine şöyle stoper sag bek sol bek bide kaleci al 4 transfer le arenada sampiyon olalim yoksa isimiz gercekten cok zor

Çevrimdışı talha

O kadar  da kolej olmayalım bize 2 tane taş gibi 30 yaş civarı winner stoper ve sağ bek bulsunlar.

Ne 30'u yav. 30 yaşında ki adam sadece parsına bakıyor belli bir noktadan sonra. Bize Top class 25-27 yaşları arası iki oyuncu lazım. Kim olur kim olmaz bilemiyorum ama. Mayke gibi bir isim olabilir. Ya da Abate. Çok yaşlı adamı istemiyorm ben takımda.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Chelsea ile ortaklık yaptık o kadar abi belese alalım da kenarda dursun belki isimize yarar  :bandit:

Yazın benim pereira dan umudum varda Dede gelmez, kaboul olur belki
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 23:42:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bonservis menajer parasi 10 milyona olurmu bu iş :)
Maxinin sözlesmesi bitiyor galba imza parası alırlar

Maxi : 2 milyon euro imza parası 2 milyon euro yıllıktan 3 yıllık sözleşme 500bin  euro da menajer alır rahat.

Dede : 8-9 milyon euro bonservis - 2.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme

En HAFİF Şartlar böyle olur malesef  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Maxi : 2 milyon euro imza parası 2 milyon euro yıllıktan 3 yıllık sözleşme 500bin  euro da menajer alır rahat.

hayırlısı be gülüm  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

Cech-Abate/Maxi-Vidic-Sol bek  sampiyonlugun kilidi bu anca bununla açarız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 23:43:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne 30'u yav. 30 yaşında ki adam sadece parsına bakıyor belli bir noktadan sonra. Bize Top class 25-27 yaşları arası iki oyuncu lazım. Kim olur kim olmaz bilemiyorum ama. Mayke gibi bir isim olabilir. Ya da Abate. Çok yaşlı adamı istemiyorm ben takımda.

25-27 top class'ı 15 milyon euroya alamazsın  :ebebe:  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İrfan

Ufak bir analiz yapayım dedim kafamdan, tüm takımımızı şöyle bir incelersek; 1-5 arası puanlama ile;

5'ler : Ba,Sosa
4'ler : Töre*,Olcay,Tolgay*,Atiba
3'ler : Pedro,Ersan,Tosun,Pektemek,Veli*,Tolga,Oğuzhan*,Frei*
2'ler : Cenk Gönen, Serdar, Miloseviç*, Atınç*, Necip, Opare, Motta, İsmail

1'lik oyuncu yazmıyorum, öyle çöp oyuncumuz olduğuna inanmıyorum. * koyduklarım da muhtemel bir üste atlayabilecek potansiyeli olanlar.

Bizim kalibremizdeki takımlarda "5" lerden 2 yada max 3 tane olması yeterlidir diye düşünüyorum. Önemli olan bizim 4'leri arttırabilmemiz. Ama 3 ve 2 lerden ama transfer yaparak. Orası bizim oyuncuyu geliştirebilmemize bağlı.

Siz ne düşünürsünüz bu konuda ?  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 23:45:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Atış serbestse Newcastle'dan Sissoko istiyorum acil yazdırın 15 milyon euro üstü kalsın  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 23:47:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Ufak bir analiz yapayım dedim kafamdan, tüm takımımızı şöyle bir incelersek; 1-5 arası puanlama ile;

5'ler : Ba,Sosa
4'ler : Töre*,Olcay,Tolgay*,Atiba
3'ler : Pedro,Ersan,Tosun,Pektemek,Veli*,Tolga,Oğuzhan*,Frei*
2'ler : Cenk Gönen, Serdar, Miloseviç*, Atınç*, Necip, Opare, Motta, İsmail

1'lik oyuncu yazmıyorum, öyle çöp oyuncumuz olduğuna inanmıyorum. * koyduklarım da muhtemel bir üste atlayabilecek potansiyeli olanlar.

Bizim kalibremizdeki takımlarda "5" lerden 2 yada max 3 tane olması yeterlidir diye düşünüyorum. Önemli olan bizim 4'leri arttırabilmemiz. Ama 3 ve 2 lerden ama transfer yaparak. Orası bizim oyuncuyu geliştirebilmemize bağlı.

Siz ne düşünürsünüz bu konuda ?  :)

Gayet mantıklı bence de Ersan 3 değil sadece ona katılmam 2 olur anca :)

11 kişilik kadroda 5 tane 5 yıldızlık oyuncu olmalı oyun kontrolü hep bizde kalması için.

1 Kaleci , 1 stoper , 2 ortasaha , 1 forvet. Merkezler yani.

Bizde kaleci stoper ve 1 ortasaha açığı var  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Şöyle bi algi var 30 u gecmis adam çöpmüş  muamelesi görüyor sanki.Bu kadar genc oyuncuyla uzun süreli basari yakalayamayiz bunları 30 un uzerinde ilk 11 de 3 tane oyuncuyla harmanlarsak o zaman görün takimi

Çevrimiçi Samet Ç

Dede olmaz ise Adil Rami , Toby Alderweireld, Andrea Ranocchia, Angelo Ogbonna, Carlos Zambrano'dan biri de olur.  :) Fazla uçmuş olabilirim.

Çevrimdışı ALI RIZA

kimi almışız kim gelmiş  :evillol: son bomba kim ronaldo mu geliyor  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Yazın belli ki stoper ve sağ bek transferi olacak gibi.

Atiba kalacaksa orta saha alınmaz.

Bir ihtimal belki hücuma bir oyuncu alınabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Valla Katar muamelesi görmek istemiyorsak transfer politikamıza biraz dikkat edeceğiz.

15 m'luk adam olmasada en azından 10m'luk 2 tane almalı yani. Zaten şampiyon olursak kesinlikle iki tane sağlam bek alınmalı. Bunun içinde paranın ucunu göstereceksin gerekirse 15m'luk kısmı sadece bu bölgede kullanacaksın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 23:54:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Yazın belli ki stoper ve sağ bek transferi olacak gibi.

Atiba kalacaksa orta saha alınmaz.

Bir ihtimal belki hücuma bir oyuncu alınabilir.

Aslında gerçekçi olursak ortasaha lüks olur.

Sistem çift ön libero ile pres öndekilerle oyun kurma üzerine. Tolgay da geldi şimdi.

Arka taraf dökülüyorken ortasaha fazla masraf. Çok kaliteli bir sağ ve stoper gelmeli.

Lakin yeni stad için yıldız baskısını nasıl aşacaklar bakalım. Stoper ve sağ beki yıldız kabul etmez güzel ülkemin değerli insanları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bu arada transfer bitmiş yapılmıcakmıs dagılabiliriz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ramayan

abiler kim gelmeli tartışılırda ismail, oğuzhan ve pektemeğin zartışmasız gitmeleri lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Sistem çift ön libero ile pres öndekilerle oyun kurma üzerine. Tolgay da geldi şimdi.

Arka taraf dökülüyorken ortasaha fazla masraf. Çok kaliteli bir sağ ve stoper gelmeli.

Lakin yeni stad için yıldız baskısını nasıl aşacaklar bakalım. Stoper ve sağ beki yıldız kabul etmez güzel ülkemin değerli insanları.
Ben kabul ederim. Ama bizim taraftarın kabul etmesi için Dani Alves ve Pepe'yi almamız gerek.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bu Tolgay Almanya doğumlu ama aslen nereli bilen var mı ?  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 23:57:00
  • Beşiktaş / Bodrum
abiler kim gelmeli tartışılırda ismail, oğuzhan ve pektemeğin zartışmasız gitmeleri lazım.

Oğuzhan'a ben de çok kızıyorum ama bu kadar kolay harcamayın adamı. 3 sene taşıdı çocuk bizi geldiğinde resmi maçı yoktu.

Her zaman çok iyi bir alternatiftir. Bir gün patlamasını umuyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

@Çağrı Abi sol bek icin Pablo Armero sözleşmesi bitiyo ne düşünüyorsun  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

çağrı tolgay tam isabet bizi 1 tık ilerye rahatlıkla gole götürecek oyuncu bugun 8 dk izledim sadece ama gayet olumlu yaptı atiba ve veli alışıklıgımızın yanından gayet güzel ileriye donük direk paslarla çıkan oyuncu sosa olmadıgında tolgay güzel oynar oguzhan dan ben ümidimi kestim bu sezon da top oynamadı...