2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545243 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı blackeagle35

Bence bu ücretlere garanti para üzerinden bakmamak lazım sadece..Bakın maç başına yaklaşık 150 bin avro maliyet yazıyoruz..Primleri de eklerseniz bu ortalama 200 bin avro yapar..45 maç oynansa ortalama 9 milyon avro yapar yılda ki bu da maaş bütçesi 30 gibi görünürken aslında 40'tır..Ya da şöyle düşünelim..1.5 alan Ersan aslında 1.9 alıyor demektir..Buna da Avrupa ölçeğinde bakarsanız ne kadar fazla olduğunu görürsünüz..

Çevrimdışı Ozan E.

Pektemekle anlasmak cok mantikli degil. Seneye zaten sismanoglu donecek.

Çevrimdışı cisse557

Öyle yada böyle bu adam geldiğinden beri 11'de oynadı mı.  E sen istermisin seninle aynı işi yapan 3 alsın sen 2 al. Sen böyle bir iş yapmak istermisin.
Aynı işte çalışmasınlar abi

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  53 sn.53 saniye önce
Mustafa Pektemek'le de anlaşma sağlandı..
Bu akşam açıklanır..

Geçmiş olsun Atiba ile de anlaşma yakın. Yarın imza töreni olacak hepsi hazır olacak.
Atiba bile 3 sene imzalasın ama şu pektemek imzalamasın.Yetti be yetti 3 senedir yetti yatarak kazandığı milyonlar.Vallaha da yetti.Tam sözleşmesi bitti kurtulduk diyoruz adamla sözleşme yeniliyorlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Türk kulüpleri neden batıyor diye kimse düşünmesin.
Öyle güzel menajerler var ki 65lik nenesini 18 lik genç kız diye Türk kulüplerine kakalayacaklar..
Ersan,Mustafa pektemek,Necip Uysal,Cenk Gönen...
Yabancı sınırı kalkmış sen bunlara %300 e yakın zam yapıyorsun.
Biz de dişimizden tırnağımızdan arttırıp forma kombine vs alıyoruz 1-2 tuğla daha fazla koyarız diye.
Yazıklar olsun.
%100 katılıyorum.Bu oyuncular bu kadar paraya Qatar da oynarmı acaba o bile muamma...

Çevrimdışı Türker

Avrupada 500bin€ alamayacak adamlar Türkiyede 1m€ üzeri rakamlar alıyor. Sonra adamlar bize batılı Katar diyince kızıyoruz  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Yine söylüyorum bundan sonra kimse transferde paramız yok da bu yüzden istediğimiz oyuncuları alamıyoruz demesin.

Paramız var ama saçma sapan şekilde kullandığımız için tüketiyoruz.

Ersan,Necip ve Pektemek ile bu paralara devam ettiğimiz müddetçe ne bu borçlardan kurtulabiliriz ne de çok kaliteli bir kadroya sahip olabiliriz kimse kusura bakmasın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

İyi futbolcular alırken bu kadar cimri, vasat futbolculara karşı bir o kadar cömert. Yeni yönetim anlayışımız.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 17:51:06
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Ersan'a biraz fazla verilmis olabilir, ama bir iki noktaya aciklik getirelim.

1) 14 yabanci demek, en az 14 yerli demek. Yonetimin yerli oyuncu stratejisini begenmiyorsaniz, buna Tolgay-Gokhan Tore vs de dahil, ve daha iyi, daha ucuz maaslara oynayacak bonservissiz oyuncu biliyorum diyosaniz yazin, belki onlar da buradan gorurler.

2) Kadro icinde belli bir maas dengesi olusturmamiz sart, bu yuzden maaslari belli bir sekilde organize etmek gerekiyordu ve yonetim bunu yapiyor.

3) Bence yonetimin hatali oldugu bir nokta var, o da Turk oyuncularin maaslarini hala Euro bazinda sozlesmelerle vermeleri. Klubun gelirleri TL ustunden, Euro ustunden yukumluluge girmek gereksiz bir kur riski olusturuyor, buna sonraki donemlerde dikkat etseler iyi olur. Belki yabanci oyuncular TL bazli kabul etmeyebilir ama Turkler icin cok da mantiksiz bir tercih olmaz.

4) Yabanci oyuncu stratejimizi bozacak kadar yuksek sozlesmeler imzalanmamis, bonservis bedeli veya imza parasi odenmemis, en yuksek bedel 4. sene sonunda Veli'nin alacagi 1.7M Euro, o zamana kadar planlarimiz dogru gidiyorsa zaten aradaki 300-400binlik farkin lafini dahi etmeyecegimiz bir konumda olacagiz.

Hocam Türk oyuncuların yarısından fazla Türkçe bilmiyor ki onlara TL kabul ettiresin  :evillol:

Bu arada eninde sonunda yabancı serbestisi vs. ile bu maaşlar uzun vadede geri gelecektir ama bu konuda ilk olmayı hele ki stadı yokken şampiyonluğa gitmeye çalışan Beşiktaş'tan beklemek bence haksızlık.

Bu oyunculara ligdeki emsallerinin yarısı değerinde kontrat teklif etseydik ya kabul etmeyeceklerdi ya da mutsuz ve verimsiz olacaklardı. Zaten bazılarının hali hazırdaki veriminden şikayetçiyiz.

Diğer oyuncularda da muhtemelen huzursuzluk olacaktı.

Bizi çok seven medyada haberler başlayacaktı şu oyuncu mutsuz, şu kulüp peşinde vs.

Kulübün, taraftarların ve sözleşme yenileyen futbolcuların hakkında hayırlısı olsun diyelim ve daha fazla da yıpratıcı yorumlardan kaçınalım bence.

imza: Polyanna  :eyes
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ozan E.

Avrupada 500bin€ alamayacak adamlar Türkiyede 1m€ üzeri rakamlar alıyor. Sonra adamlar bize batılı Katar diyince kızıyoruz  :s20:
Kotu olan taraf avrupadan bir oyuncu alacagimiz zaman da farkli fiyat cekiyorlar. Pedro, Milosevic gibi isimleri getirip iyi fiyatlara avrupa piyasasina satabilirsek referans olacaktir. Boyle yaptigimiz bir oyuncuyu ben hic hatirlamiyorum yakin gecmiste veya tek tuk ancak.

Çevrimdışı eski inönü

Yine söylüyorum bundan sonra kimse transferde paramız yok da bu yüzden istediğimiz oyuncuları alamıyoruz demesin.

Paramız var ama saçma sapan şekilde kullandığımız için tüketiyoruz.

Ersan,Necip ve Pektemek ile bu paralara devam ettiğimiz müddetçe ne bu borçlardan kurtulabiliriz ne de çok kaliteli bir kadroya sahip olabiliriz kimse kusura bakmasın.
:claps:

Çevrimdışı Dogan

Bugün bu oyuncuları satılığa cikarsalar Avrupa da hic bi kulüp bunları almaz..bizse avrupada oynayan çoğu kişiden daha fazla para ödüyoruz.İste bu olay kafa ağrıtan bi durum.Malesef hala ayni kafada ilerliyo gibi geliyo bana

Çevrimdışı ozan062

İyi futbolcular alırken bu kadar cimri, vasat futbolculara karşı bir o kadar cömert. Yeni yönetim anlayışımız.

bide taraftarın parası bu diye bide onem veriyoruz dagıtmamaya ozen gosteriyoruz diyor ama benzerini maaslarda gosteremiyorlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali

1- Yabancı sınırı kalkmadı, genişletildi
2- 14 yabancın varsa bir o kadar da yerli oyuncun olması lazım
3- Takımın şu an halihazırda 8 tane yabancısı var, gelecek transfer dönemlerinde ne 5-6 tane yabancı oyuncu alacak kadar parası var ne de finansal fair play buna müsade eder
4- İlk 11'de oynatmayacaksan bile yedek kulübende güçlü oyuncuların olması lazım, şu anki 11 oyuncuları seneye yedek kulübesinde oturursa o zaman güçlendin demektir.
5- Takımın halihazırda oturmuş başarılı sayılabilecek bir iskeleti var, bunları gönderip yerine yabancı doldurursan başarısız olursun

Cenk Gönen dışında kontratlarda abartı bir durum yok, diğer 2 büyüklerle karşılaştırıldığında bizim kontratlar pek de sırıtmıyor. M. Pektemek ile 100bin€ karşılığında bile anlaşılmamalı, o apayrı bir durum

Çevrimdışı cisse557

Kendime bi tane menajer bulmalıyım.

Çevrimdışı blackeagle35

Ben bu işlerin mantıklı bir plan-program dahilinde olduğuna da çok inanmıyorum ..Almeida'ya sözleşme öneren bu yönetimdi..Kabul etseydi,şu an forvette Ba değil Almeida vardı..

Çevrimdışı Deniz

Cenk gönenden kaleye 3 tane diz şu kalecinin yarısı etmez.Bu adam 700.000€ kazanıyordu yanılmıyorsam.Hem de daha fazka vergi kesintisiyle.Biz de gidip cenkle kontrat yeniliyoruz.Peki..

http://www.transfermarkt.com.tr/maksym-koval/profil/spieler/120211
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

1- Yabancı sınırı kalkmadı, genişletildi
2- 14 yabancın varsa bir o kadar da yerli oyuncun olması lazım
3- Takımın şu an halihazırda 8 tane yabancısı var, gelecek transfer dönemlerinde ne 5-6 tane yabancı oyuncu alacak kadar parası var ne de finansal fair play buna müsade eder
4- İlk 11'de oynatmayacaksan bile yedek kulübende güçlü oyuncuların olması lazım, şu anki 11 oyuncuları seneye yedek kulübesinde oturursa o zaman güçlendin demektir.
5- Takımın halihazırda oturmuş başarılı sayılabilecek bir iskeleti var, bunları gönderip yerine yabancı doldurursan başarısız olursun

Cenk Gönen dışında kontratlarda abartı bir durum yok, diğer 2 büyüklerle karşılaştırıldığında bizim kontratlar pek de sırıtmıyor. M. Pektemek ile 100bin€ karşılığında bile anlaşılmamalı, o apayrı bir durum
:hosgeldin ama bu kafadan kurtulmalıyız artık hem paramız yok diyoruz hem de kontratları renkliler ile karşılaştırıyoruz.

Çevrimdışı Dogan

Sadece Reus un aldığı paraya baksinlar bi de Burak la Selcuga baksinlar..türk futbolu ne halde en iyi örneği

Çevrimdışı eski inönü

Cenk gönenden kaleye 3 tane diz şu kalecinin yarısı etmez.Bu adam 700.000€ kazanıyordu yanılmıyorsam.Hem de daha fazka vergi kesintisiyle.Biz de gidip cenkle kontrat yeniliyoruz.Peki..

http://www.transfermarkt.com.tr/maksym-koval/profil/spieler/120211
Olur mu abisi Cenk Gönen daha 26 yaşında geleceğin kalecisi  :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben bu işlerin mantıklı bir plan-program dahilinde olduğuna da çok inanmıyorum ..Almeida'ya sözleşme öneren bu yönetimdi..Kabul etseydi,şu an forvette Ba değil Almeida vardı..
Güzel tespit Almeida'ya 2.5 milyon euro önermişlerdi.

Çevrimdışı Deniz

Almeidayla o paraya sözleşme de yenilense burada bunu savunacaklar çıkacaktı demek ki.

Kadro istikrarı ne abicim?

İstikrarı kaliteli,hemen hemen her maçta oynayan adamla yakalarsın.Sosadır istikrar Demba Ba dır Töre dir Pedrodur.

Cenk mi mustafa pektemek mi necip mi kadro istikrarı?

İnsan gerçekten hayret ediyor...

Çevrimdışı Tolga

Aynısını geçen gün ben de söyledim diye bana kızanlar vardı neyse şimdi eski konuları körüklemek istemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Olur mu abisi Cenk Gönen daha 26 yaşında geleceğin kalecisi  :akuma:
Yeni stadda yedek kulübesine özel koltuk da koysunlar cenk için.4 sene babalar gibi alır parasını yatarak.

Çevrimdışı eski inönü

aynen oyle. Ona da yıllık 2.5 milyon euro mu teklif etmiştik ?