2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544610 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Ersan gene takım da pozitif etki yapıyor antrenman da  hareketli davranışları falan takım için önemli biri. Ama Pektemek ile 1.4 den başlayan 4 yıllık anlaşma konuşuluyor. Ben buna itiraz ederim el insaf yani  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

Yahu sen Cenk'ten ne bekliyorsun. Adam defalarca kanıtlamadı mı belli bir eşiği atlayamadıgını. Yıllık 900den 4 yıllık anlaşma nedir ya :s20: Yahu bırak gitsin ne yapıcan sen Cenk'i. Kalende Tolga var yerli. 2-3 tane genc kalecin var yerli. Artık sen Cenk'e verecegin parayla gidip genc potansiyelli yabancı bir kaleci getireceksin ki hem ilerde Tolga'nın yerine gecsin hem Tolga yokken kaleyi kapatsın. Cenk sana ne verebilir bu saatten sonra? Allahım cıldırıcam  :s20:

Çevrimdışı nannan

Beşiktaş'ta bir futbol aklı yok lafımın dogrulugunu bir kez daha kanıtladılar sagolsunlar. Yahu sen Artık Ersan'dan ne bekliyorsun. Bundan once yabancı kısıtlaması vardı yerli defans olarak para ediyordu. Artık 14 yabancı hakkın var. Ersan gelmiş 27 yaşına, sen git 4 senelik anlaşma yap. Toplamda maliyeti 5.4 milyon euro. Senin elinde 3 tane pırlanta gibi genc defans var. Bırak Ersan'ı git 1. sınıf tecrubeli bir stoper getir yıllık 2 milyondan. Takıma sınıf atlatırsın. Hem elindeki gencler de pişer.
Hayır bir de şoyle bir şey var. Elindeki adam Demba ba gibi tartışmasız kalite olur ona verecegin para kimseye batmaz. Şimdi yıllık 750 bine oynayan Franco'ya kim açıklayabilir Ersan'ın yıllık aldıgı parayı? Takım içi denge boyle mi kurulur?
Ersan'dan "bu sezon" şampiyonluğa oynayacak takımın 1. stoperi olmasını bekliyoruz.Abartmayın. Kendi standartlarımızda bir ücret veriyoruz.
Ayrıca sözleşmeleri bitiyo diye 4-5 tane adamı takımdan gönderip yerine yenilerini almak gelecek sezondan itibaren yeni yabancı kuralıyla yeniden takım kuracak olanlara karşı en büyük avantajımızı kaybetmemize yol açar: takım uyumu.

Çevrimdışı TØLGA

Pektemek 1.4 1.7 ye doğru her sene  100. Bin artacak kapatın dükkanı beyler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

Yok ya ben artık bu işlerin içinde hile hurda aramaya başlıcam. Yahu yabancı kısıtlaması kalktı biz elimizdeki vasat yerlilere daha cok paralar vermeye başladık. Ne iş ?

Çevrimdışı Türkay

Yönetim sağlam bi Türk oyuncu iskeleti kurmakta kararlı anlaşılan

Çevrimiçi Samet Ç

Pektemek'e verecekleri paraya 10 tane Pektemek'ten 3 gömlek üstün oyuncu bulurum. Yarın açıklanır Pektemek'te Atiba'da konuşulan paralar verilirse kimse para yok stad yapıyoruz muhabbetlerine girmesin olası bir başarısızlık konusunda. İnsanları kandırmasınlar.

Çevrimdışı eski inönü

Ersan'dan "bu sezon" şampiyonluğa oynayacak takımın 1. stoperi olmasını bekliyoruz.Abartmayın. Kendi standartlarımızda bir ücret veriyoruz.
Ayrıca sözleşmeleri bitiyo diye 4-5 tane adamı takımdan gönderip yerine yenilerini almak gelecek sezondan itibaren yeni yabancı kuralıyla yeniden takım kuracak olanlara karşı en büyük avantajımızı kaybetmemize yol açar: takım uyumu.
4 sene imzalayarak mı bekliyorsunuz bunu? Bu sezondan sonra Ersan'ı ne yapıcaksın acıklarmısınız bana?

Çevrimdışı Türkay

O değil de @Çağrı abi nerelerde 2 gündür yok :alala:

Çevrimdışı nannan

Beşiktaş'ta bir futbol aklı yok lafımın dogrulugunu bir kez daha kanıtladılar sagolsunlar. Yahu sen Artık Ersan'dan ne bekliyorsun. Bundan once yabancı kısıtlaması vardı yerli defans olarak para ediyordu. Artık 14 yabancı hakkın var. Ersan gelmiş 27 yaşına, sen git 4 senelik anlaşma yap. Toplamda maliyeti 5.4 milyon euro. Senin elinde 3 tane pırlanta gibi genc defans var. Bırak Ersan'ı git 1. sınıf tecrubeli bir stoper getir yıllık 2 milyondan. Takıma sınıf atlatırsın. Hem elindeki gencler de pişer.
Hayır bir de şoyle bir şey var. Elindeki adam Demba ba gibi tartışmasız kalite olur ona verecegin para kimseye batmaz. Şimdi yıllık 750 bine oynayan Franco'ya kim açıklayabilir Ersan'ın yıllık aldıgı parayı? Takım içi denge boyle mi kurulur?

Franco'ya açıklamaya gerek yok. Onun kariyer planı farklı. Ersan futbolu burada bırakmak istiyor; Franco Avrupa'ya, özellikle İspanya'ya transfer olmak için geldi. Franco'nun beklentisi Ersan'ın bizden aldığı paradan daha azına Avrupa'da oynamak zaten. Denge de tam böyle kurulur. Kulübün planları çerçevesinde herkese istediğini verip, kariyer hedeflerine ulaşmasını sağlayacak bir "takım" kurarak.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim sağlam bi Türk oyuncu iskeleti kurmakta kararlı anlaşılan
sağlam dedikleri adamlar ersan ve pektemek güler geçerim bana biri gelse böyle bir şey dese.

Çevrimdışı Türkay

Franco'ya açıklamaya gerek yok. Onun kariyer planı farklı. Ersan futbolu burada bırakmak istiyor; Franco Avrupa'ya, özellikle İspanya'ya transfer olmak için geldi. Franco'nun beklentisi Ersan'ın bizden aldığı paradan daha azına Avrupa'da oynamak zaten. Denge de tam böyle kurulur. Kulübün planları çerçevesinde herkese istediğini verip, kariyer hedeflerine ulaşmasını sağlayacak bir "takım" kurarak.

Pektemek in alacağı para hariç katılıyorum

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 17:09:09
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Yok ya ben artık bu işlerin içinde hile hurda aramaya başlıcam. Yahu yabancı kısıtlaması kalktı biz elimizdeki vasat yerlilere daha cok paralar vermeye başladık. Ne iş ?
YAbancı sayısı arttıkça da TFF'ye ödenmesi gereken bir lisans bedeli vardı.
Hatta bu para yabancı sayısı az olanlara mı verilecekti ne. bu kısmı uydurmuş olabilirim.
O hesaba göre bir denge oluşturmak istemiş olabilirler mi diyecektim ama Pektemek ve Ersan aklıma gelince vazgeçtim demeyeceğim  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ozan E.

Yabanci kurali daha yasalasmadi. Belki yazin eski sistem devam edecek denecek. Sozlesmeler gayet iyi yenilendi bence. Pektemek ile yollar ayrilmali orasi dogru. Gecmis yillardaki verilen ucretlere bakarak dogru yolda oldugumuzu soyleyebiliriz.

Çevrimdışı aykut.celenk

Ufak bir detay var yabancı sınırlaması ile alakalı borca göre transfer yapabiliyorsun kraterlere uymuyorsan transfer yasak bunu da unutmayalım garanti ücret konusunda performansa göre haklı olabiliriz bu para şuan için çok fazla

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 17:11:06
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Yabanci kurali daha yasalasmadi. Belki yazin eski sistem devam edecek denecek. Sozlesmeler gayet iyi yenilendi bence. Pektemek ile yollar ayrilmali orasi dogru. Gecmis yillardaki verilen ucretlere bakarak dogru yolda oldugumuzu soyleyebiliriz.
evet bu bir geçiş dönemi ama kontratlar da 4 senelik.  :s20:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ozan E.

sağlam dedikleri adamlar ersan ve pektemek güler geçerim bana biri gelse böyle bir şey dese.
Ersani almak icin baya bir ugrasmistik hatirlatirim :)

Çevrimiçi murat

ibrahim akın sivasa gitmiş :D sivasa hipodrom :hiho:

Çevrimdışı Kemal

Yazın Pektemeği satalım bize para girecek pektemeği satalım dediğimizde, burdaki arkadaşlardan bazıları '' Pektemek satılmaz- Pektemek bu sene süper- Al bak Feyenord maçında ilk deplasman golüyle takımı kaldırdı'' falan yazmışlardı , onları alkışlıyorum . :claps:

Çevrimdışı Ozan E.

evet bu bir geçiş dönemi ama kontratlar da 4 senelik.  :s20:
Maalesef oyle :/ opsiyonlu yapabilirlerdi aslinda ama boyle uygun gormusler demekki. Bir sonraki sene de en tecrubeli defanscimiz Ersan olarak kalmis olacak sivok gidecegi icin

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Benim için Veli'nin ve Ersan'ın alması gereken paralar 1,00-1,20 milyon EUR arası, Pektemek'in ise EUR 600-800 bin civarı idi. Baktığımızda yönetin %20 fazla ödemiş hepsine. Şöyle diyeyim, avrupa'dan gelecek olan bu kalitelerde adamlara gerçekten EUR 1 milyondan aşağı oynar mı Türkiye'de? Oynar diyen çıkmayacaktır. Ne atılım yapmak isteyen, ne atılım yapmış ne de hali hazırda performanslı bir adam Türkiye'de EUR 1 milyondan aşağı oynamaz. Kimse kendini kandırmasın. BJK en az 4 yıl ucuza adam alıp pahalıya satacak, bu alanda bir isim olacak, belki o zaman. O yüzden kimse "avrupadan bu paralara daha iyi adamlar alırdık, ne yaptı yönetim!" demesin, çünkü alamazdık. Alacağımız işte SIVOK gibi, SOSA gibi olur. Onlarda zaten bizde oynuyor. işte 300-500 bine ancak Milo gibi kimsenin bilmediği yazı tura adam geliyor. O da biraz iyi oynasın, maaşı direkt EUR 800-900 bin falan olacak. Düzen bu çünkü.

Abartmanın manası yok, yönetim kendince jest yapmış ve oyuncuara %15-20 fazla para vermiş. Hemde oturmuş bi düzeni bozmamış. Buraya eleştiriye gelmiştim ama baktım yönetimi öldürmüş millet :D Savunmak zorunda kaldım.

Necip'e fazla para verilmiş. Pektemek'e EUR 800 binden fazla veren uyuz olsun da kaşıyacak tırnak bulamasın.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Samet Ç

Ersani almak icin baya bir ugrasmistik hatirlatirim :)
ben o zaman da karşıydım. Ersan'a Necip'e Pektemek'e verilen paralar bu kulüpte işlerin doğru gitmediğini gösterir.

Çevrimdışı halvetifarazi

Yahu sen Cenk'ten ne bekliyorsun. Adam defalarca kanıtlamadı mı belli bir eşiği atlayamadıgını. Yıllık 900den 4 yıllık anlaşma nedir ya :s20: Yahu bırak gitsin ne yapıcan sen Cenk'i. Kalende Tolga var yerli. 2-3 tane genc kalecin var yerli. Artık sen Cenk'e verecegin parayla gidip genc potansiyelli yabancı bir kaleci getireceksin ki hem ilerde Tolga'nın yerine gecsin hem Tolga yokken kaleyi kapatsın. Cenk sana ne verebilir bu saatten sonra? Allahım cıldırıcam  :s20:

sırf kenarda oturmak için para alacak. bu maaşa güney amerika'dan tolga'dan bile daha iyi kaleci bulursun. hem 1. kalecin olur hem az para verirsin. yazık valla.

Çevrimdışı eski inönü

Arkadaşım ben Beşiktaş takımı nasıl 1 sınıf atlar onun derdindeyim.

Ersan Gülüm
Cenk Gonen
İsmail Koybaşı
Mustafa Pektemek
Necip Uysal
Serdar Kurtuluş

Bu oyuncuların ortak ozellikleri gelişimlerini tamamlamış ve belli bir eşiği aşamayan vasat futbolcular oluşu. Yabancı kısıtlaması varken mecburduk oynatıyorduk. Şimdi kısıtlama kalktı benim beklentim bu oyuncuların sözleşmesi bitenleri peyder pey gonderip yerlerine yabancı daha ucuz ve daha potansiyelli futbolcuları kadroya katmaktı. Artık bu tip futbolcuların miadı doldu. Beşiktaş bunlarla sınıf atlayamaz. Beşiktaş bunlarla yerinde sayar.

Çevrimdışı Türkay

Bu yönetim en zor maddi sınavlardan geçip düzlüğe çıktılar para konularını iyi biliyorlar ki 500 milyon borç varken dünya klasında stat yapıyoruz. Şimdi bunları yapan bu yönetim ise akılların da belli bir düzen var ki bu paraları veriyolar ki bana kalırsa Pektemek harici diğerleri çok da abartılacak değil.