Selam arkadaşlar,
Benim için Veli'nin ve Ersan'ın alması gereken paralar 1,00-1,20 milyon EUR arası, Pektemek'in ise EUR 600-800 bin civarı idi. Baktığımızda yönetin %20 fazla ödemiş hepsine. Şöyle diyeyim, avrupa'dan gelecek olan bu kalitelerde adamlara gerçekten EUR 1 milyondan aşağı oynar mı Türkiye'de? Oynar diyen çıkmayacaktır. Ne atılım yapmak isteyen, ne atılım yapmış ne de hali hazırda performanslı bir adam Türkiye'de EUR 1 milyondan aşağı oynamaz. Kimse kendini kandırmasın. BJK en az 4 yıl ucuza adam alıp pahalıya satacak, bu alanda bir isim olacak, belki o zaman. O yüzden kimse "avrupadan bu paralara daha iyi adamlar alırdık, ne yaptı yönetim!" demesin, çünkü alamazdık. Alacağımız işte SIVOK gibi, SOSA gibi olur. Onlarda zaten bizde oynuyor. işte 300-500 bine ancak Milo gibi kimsenin bilmediği yazı tura adam geliyor. O da biraz iyi oynasın, maaşı direkt EUR 800-900 bin falan olacak. Düzen bu çünkü.
Abartmanın manası yok, yönetim kendince jest yapmış ve oyuncuara %15-20 fazla para vermiş. Hemde oturmuş bi düzeni bozmamış. Buraya eleştiriye gelmiştim ama baktım yönetimi öldürmüş millet

Savunmak zorunda kaldım.
Necip'e fazla para verilmiş. Pektemek'e EUR 800 binden fazla veren uyuz olsun da kaşıyacak tırnak bulamasın.