Arkadaş alıştınız 400.000 500.000 Euro'ya Avrupa'dan gelen oyunculara, şimdi Ersan'ın aldığı para fazla geliyor.

Tamam bana da biraz serseri mayın gibi geliyor Ersan ama abartmayın. Bu takımın her oyuncusu ligin ilk yarısını 38 puanla 2. bitiren, Avrupa'da Tottenham'ı perişan edip grubu lider bitiren, Liverpool'u gözümüze kestirmemizi sağlayan adamlar. Ayrıca yabancı sınırı devam ederken, stadyumsuz bir şekilde şampiyonluk yarışındayken, zamanında feda demiş Ersan'a 900.000 maaş önerirseniz nasıl bir verim almayı düşünüyorsunuz? İstesek de istemesek de bu sezonun sonuna kadar bu takımın 1. stoperi Ersan. Atınç olmasını isterim ama bu kadar stres dolu maçlar için ilk tercih olarak Ersan demek zorundayız Pedro yabancı statüsünde oynadığı sürece. Cenk Gönen de bu ligde bulabileceğimiz en iyi yedek kalecidir. Ki yeni yabancı kuralında bildiğim kadarıyla yerli yedek kaleci bulundurmak zorundayız.
Benim tek beklentim Pektemek'in de Almeida gibi yüksek ücrette diretip sözleşme yenilenmemesi olur. Mustafa çok iyi niyetli, çok çalışkan. Ama Cenk Tosun gibi bir gol tehdidi değil. Ayrıca sakatlıklarının çoğunun sebebi de maç içinde kendini sakatlıktan korumayı bilmemesi, vücut koordinasyonunun zayıf olması, vücudunu pozisyona göre ayarlayamaması.