2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546322 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Sosanın aldığı maaşın yıllara göre yayılışını bilen varmı?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Ersan yerli stoper olarak gayet normal fiyat arkadaşlar birde dar zamanda fedakarlık yapmıştı yıllık 450 bin euro iki buçuk yıl,onun da mükafatını  almış işte.

Egemen Korkmaz = 1.750.000 €
Semih Kaya = 1.500.000 €
Bekir Irtegün = 1.450.000 €
Serdar Kesimal = 1.200.000 €
Aykut Demir = 1.123.000 €

iyide mesela gsde burakla selcuga yaptıkları 4er yıllık sozlesme ve inanılmaz artıslar beni hayli sasırtmıstı bende seviniyordum bizde yok diye daha 1sene geçmedi aynısı bizde var hadi o zaman turk kısıtlaması vardı simdi yok nasıl bir zihniyettir sen oburkulerinden farklısın ama o farkın kalmadı banane benzerlerinin aldıgı maas sen besiktaslıysan kuralına gore oynayacaksın... neyse artık yapacak birsey yok ama 4er yıllık olması sebebiyle su ortaya cıkıyor

hersene en fazla 3 oyuncu alınacak...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;

Jose Ernesto Sosa'nın geçici transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre;

FC Metalist kulübüne kiralama bedeli olarak 1.400.000 Avro ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz FC Metalist Kulübüne 15 Ekim 2014 tarihine kadar 2.000.000 Avro ödemek suretiyle sezon sonunda oyuncunun transfer haklarını satın alma opsiyonuna sahiptir.

Oyuncuya 2014-2015 sezonu için 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun transfer opsiyonunun kullanılması halinde oyuncunun kendisi ile aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır;

-2015-2016 sezonu; 1.550.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu; 1.600.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu; 1.650.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.

Sosa ile Ersan aşağı yukarı aynı paraları mı alacak neyse yorumsuz.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 16:50:14 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı halvetifarazi

yabancı serbestliği geldi verilen paralar bakın. rezalet. şirket yönetmeyi bilmiyorlar. vizyonsuzluk.
bakalım mustafa pektemek efendiye kaç verecekler.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ersan yerli stoper olarak gayet normal fiyat arkadaşlar birde dar zamanda fedakarlık yapmıştı yıllık 450 bin euro iki buçuk yıl,onun da mükafatını  almış işte.

Egemen Korkmaz = 1.750.000 €
Semih Kaya = 1.500.000 €
Bekir Irtegün = 1.450.000 €
Serdar Kesimal = 1.200.000 €
Aykut Demir = 1.123.000 €

klüp para sıkıntısı çekerken toplamda 1 milyon euroya yakın harcamadan kurtarmış adam klübü.
istese çatır çatır alırdı o parayı kimse de bişey diyemezdi. egemen 1 yıl sakattı fenerde ama 1.750 den indirim yaptı mı?
yeni yapılan sözleşmelerin hepsinde yıllık 100 bin euro artış var.

1.2 den fazlasını hak etmiyor diyorsanız zaten 4 yılda ödenecek ekstra para 600 bin euro oluyor. adamın bize fedasına göre hala 400 bin euro borçlu oluyoruz.
bu yeni anlaşmaya çok para verilmiş dememek lazım.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 18:14:32 Kartal Ç ]

Çevrimiçi murat

Güntekin Onay, "Gs ve Fb bir oyuncuyu aldıktan sonra katkı vermediğini gördüğü an yollayıp daha iyisini alıyor BJK gibi zaman kaybetmiyor" demişti.

Ne kadar doğru bir söz olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

Biz kaybediyorsak bu yüzden kaybediyoruz işte.
fb mi katkı almadığını gönderiyor.krasiç nerede?mehmet topuz ne yapıyor.hasan ali kaldırım.say say bitmez.kaldıki ersan oynayan bir oyuncu.bir çok konuda Türkiyenin en iyi stoperidir.kesinlikle kaılmıyorum ersan konusundaki görüşlerinize.daha iyiside gelirse yedekte olması gereken bir oyuncudur.

Çevrimdışı ozan062

işte esas haberde geldi pektemekle an meselesiymis sozlesme yapmak,,inanılmaz saskın durumdayım  bizimkiler abarttılar ama hadi neyse yorum yapmayım
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 16:54:49 ozan062 ]

Çevrimdışı nannan

Arkadaş alıştınız 400.000 500.000 Euro'ya Avrupa'dan gelen oyunculara, şimdi Ersan'ın aldığı para fazla geliyor. :)
Tamam bana da biraz serseri mayın gibi geliyor Ersan ama abartmayın. Bu takımın her oyuncusu ligin ilk yarısını 38 puanla 2. bitiren, Avrupa'da Tottenham'ı perişan edip grubu lider bitiren, Liverpool'u gözümüze kestirmemizi sağlayan adamlar. Ayrıca yabancı sınırı devam ederken, stadyumsuz bir şekilde şampiyonluk yarışındayken, zamanında feda demiş Ersan'a 900.000 maaş önerirseniz nasıl bir verim almayı düşünüyorsunuz? İstesek de istemesek de bu sezonun sonuna kadar bu takımın 1. stoperi Ersan. Atınç olmasını isterim ama bu kadar stres dolu maçlar için ilk tercih olarak Ersan demek zorundayız Pedro yabancı statüsünde oynadığı sürece. Cenk Gönen de bu ligde bulabileceğimiz en iyi yedek kalecidir. Ki yeni yabancı kuralında bildiğim kadarıyla yerli yedek kaleci bulundurmak zorundayız.
Benim tek beklentim Pektemek'in de Almeida gibi yüksek ücrette diretip sözleşme yenilenmemesi olur. Mustafa çok iyi niyetli, çok çalışkan. Ama Cenk Tosun gibi bir gol tehdidi değil. Ayrıca sakatlıklarının çoğunun sebebi de maç içinde kendini sakatlıktan korumayı bilmemesi, vücut koordinasyonunun zayıf olması, vücudunu pozisyona göre ayarlayamaması.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 16:53:43 nannan ]

Çevrimdışı TØLGA

KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;

Jose Ernesto Sosa'nın geçici transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre;

FC Metalist kulübüne kiralama bedeli olarak 1.400.000 Avro ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz FC Metalist Kulübüne 15 Ekim 2014 tarihine kadar 2.000.000 Avro ödemek suretiyle sezon sonunda oyuncunun transfer haklarını satın alma opsiyonuna sahiptir.

Oyuncuya 2014-2015 sezonu için 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun transfer opsiyonunun kullanılması halinde oyuncunun kendisi ile aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır;

-2015-2016 sezonu; 1.550.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu; 1.600.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu; 1.650.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.
bu maas tabolosuna bakarsak veli ile ersan geçmis yilların öcünü almis gibi neyse arkadaslar hayırlısı olsun demek düşer
Mustafa pektemeke atıncın sözlesmesini teklif ederdim begenmiyosa kendi bilir ki görürsün
Bu paraları onada teklif edicekler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı scape_bjk

Kulüp futbolcular arasında maaşla ilgili bi denge oluşturmaya çalışıyor

Çevrimdışı Tolga

fb mi katkı almadığını gönderiyor.krasiç nerede?mehmet topuz ne yapıyor.hasan ali kaldırım.say say bitmez.kaldıki ersan oynayan bir oyuncu.bir çok konuda Türkiyenin en iyi stoperidir.kesinlikle kaılmıyorum ersan konusundaki görüşlerinize.daha iyiside gelirse yedekte olması gereken bir oyuncudur.
Krasiç'i zaten gönderemiyor alan yok çünkü. :D

Hasan Ali Caner'den önce oynayan bir oyuncuydu bir tek M.Topuz da haklısın :)

Çevrimdışı TØLGA

yabancı serbestliği geldi verilen paralar bakın. rezalet. şirket yönetmeyi bilmiyorlar. vizyonsuzluk.
heh hoşgeldin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Sözleşmeler hakkında yorum yapmak için gelmiştim ama diyebilecek her şeyi demişsiniz yönetim bazı şeyleri yanlış yapıyor BENCEde.. Bu paralara avrupadan ersan veli cenk gibi ne oyuncular buluruz hemde yabancı kuralı kalkmışken yönetimin aklında ne var anlamadım ne amaçla bu ücretlere çıkıldı ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi murat

bu yapılan artışlardan en çok necip e yapılan beni üzmüştür.bir şekilde takımın iskeletinde olan oyuncular neysede senelerdir kendini geliştiremeyen necip e neden zam yapılır anlamak zor.

Çevrimdışı mehmetthedum

Furkan gittiyse, forvet mi alacağız şimdi bir de. Almazsak 2,5 santraforla 3 kulvar nasıl olacak? ( pektemek ve cenk'in hassas bünyelerinden dolayı ikisini toplamda 1,5 sayıyorum.) Neticede çift forvet oyundayken yedek kulübesi boş olacak.

Ki pektemek bu sezon ne olur Allah bilir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Hadi Ersan oynuyor deriz de Pektemek ile anlaşma yaparlarsa diyecek birşey bulamıyorum.

Adam sezonun yarısından çoğunu sakat geçiriyor.

Üstüne para vermesi lazım bu takımda oynayabilmek için bir de teklifleri beğenmiyor.

Çevrimdışı ozan062

Furkan gittiyse, forvet mi alacağız şimdi bir de. Almazsak 2,5 santraforla 3 kulvar nasıl olacak? ( pektemek ve cenk'in hassas bünyelerinden dolayı ikisini toplamda 1,5 sayıyorum.) Neticede çift forvet oyundayken yedek kulübesi boş olacak.

Ki pektemek bu sezon ne olur Allah bilir.
furkanı forvet saymıyor bilic zaten ondan dolayı onu oynatmazdı hiçbir zaman eminim... forvette zaten pektemek yuzunden hep eksik plannlama yapıldı

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 16:56:36
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Serbestlik geldi ama yerli oyuncuların maaşlarında ve bonservislerinde sert bir geriye dönüş olmayacağı anlaşılıyor.
Asıl değişim mali durumu düzgün olmayan kulüplere ceza verilmesiyle olur.
Nasıl ödeneceği hesaplanmadan bol kepçeden sözleşmeler yapılmaya devam ediyor.
Büyük küçük ayırmadan sağlam transfer yasakları, Avrupa yasakları, vs. verilmedikçe kolay kolay bu düzen değişmez bence
En azından kısa vadede
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı halvetifarazi

heh hoşgeldin  :biggrinking:
hoşbulduk  :D aslında hep burdayım da yazmıyorum ama bu sefer dayanamadım.

Çevrimdışı TØLGA

Pektemek`e1.4 diyolar  :bawling: :bawling: o paraya genç bi yabanci forvet getr daha fazla gol atar pektemekten
Ulaaa bi baksınlar pektemek napmis  4 yılda 16 golü var senede 4 tane bu adam revir masrafı maaşından daha fazladır zaten töbe töbeeee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

off off off 1.4ten baslıcakmıs pektemek

tamam ben bu konuda faaliyetimi kesmis bulunmaktayım.....
artık staddayız :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaş'ta bir futbol aklı yok lafımın dogrulugunu bir kez daha kanıtladılar sagolsunlar. Yahu sen Artık Ersan'dan ne bekliyorsun. Bundan once yabancı kısıtlaması vardı yerli defans olarak para ediyordu. Artık 14 yabancı hakkın var. Ersan gelmiş 27 yaşına, sen git 4 senelik anlaşma yap. Toplamda maliyeti 5.4 milyon euro. Senin elinde 3 tane pırlanta gibi genc defans var. Bırak Ersan'ı git 1. sınıf tecrubeli bir stoper getir yıllık 2 milyondan. Takıma sınıf atlatırsın. Hem elindeki gencler de pişer.
Hayır bir de şoyle bir şey var. Elindeki adam Demba ba gibi tartışmasız kalite olur ona verecegin para kimseye batmaz. Şimdi yıllık 750 bine oynayan Franco'ya kim açıklayabilir Ersan'ın yıllık aldıgı parayı? Takım içi denge boyle mi kurulur?

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaş'ta bir futbol aklı yok   :s20:

Çevrimdışı TØLGA

Klüptd para yok güya pektemekin sözlesmesi acıklansın cok büyük eleştircem
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

şu pektemeğe verilecek parayla linkteki sergenleri toplayıp SERGEN İDMAN YURDU nu kurarsın :kop: nedir bu pektemek aşkı

http://www.transfermarkt.com.tr/schnellsuche/ergebnis/schnellsuche?query=sergen&x=9&y=3
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 17:06:45 MURAT ]