2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550661 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

:ok:

Fiyat biraz daha yükselse devre arası gidecekti ondan alındı Milosevic.

Yazın yüzde 90 satılacak 7-8 arasına. Artık onunla üst düzey bir stoper almaları gerek bizi 5-6 sene taşıyacak Kaboul'e de kabulüm ben :)

İsveç'te 1 Belçika'da 2 stoper var potansiyelli onlardan birine 1-2 milyonluk yatırım yapma ihtimalimiz yüksek yazın ek olarak.
Pedro giderse dediğin gibi mutlaka çok iyi bir stoper alınması gerekiyor ki ben alınacağından da eminim. :)

Hele hele Pedro bu fiyatlara satılırsa banko alınır. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

gokhan hakkında ben kesinlikle satılması fikrindeyim simdi olur sonra olur ne zaman olursa olsun sonucta mental oalrak cok inisli cıkıslı o dediğiniz ücretlere gitme ihtimalı cok cok dusuk en fazla 12ye gider bi fazlası cok zor
değerini buldugunda satılsın tabiki durduk yere değil

cagrı demiş pedro baska yerlere gidince uzulucez fakat sunu unutmayalım bizde yıllarca oynasa nolur ne katabilirizki ona?:)) onun için biz bence egerki uzun yıllık planlar yapmıyorsak o oyuncu uzerinde kesinlikle iyi fiyata gitmeli mesela pedro bizim lige uygun bir profil değil onun için gitsin yani bu anlamda bu sekilde dusunursek kazanan biz oluruz ama obur turlu bekletirsek o işte kontratını bitirip sıfıra gidiceğini gosterir....orneklerı bol hayır yanılıyorsun diyemezsiniz

dembayı satmaya calısıyordum hatırlarsınız vazgectim cnk bakıyorum simdi ilk yarı yani ilk6 ayında inanılmaz sekilde uzerinde sakatlıktan yeni cıkmıs havası vardı macın tamamında hukmeden bir profil değildi fakat simdi bakıyorum ustunde o goruntuden eser yok işte o zaman diyorumki satılmasın bizde kontratını bitirsin yada son senesinde gitsin

farklı dusunuyorum bircogunuzdan bunada saygınız olsun :ok:

sen buralarda yenisin galiba delikanlı, biz burada farklı görüşlere tahammül etmeyiz. Söyleyecem adminlere senin gibi bir iki tanesini sallandırsınlar Arena'da bak bakalım aykırı görüş kalıyor mu? Çıt çıkmayacka tamam mı?

:P :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:36:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
gokhan hakkında ben kesinlikle satılması fikrindeyim simdi olur sonra olur ne zaman olursa olsun sonucta mental oalrak cok inisli cıkıslı o dediğiniz ücretlere gitme ihtimalı cok cok dusuk en fazla 12ye gider bi fazlası cok zor
değerini buldugunda satılsın tabiki durduk yere değil

cagrı demiş pedro baska yerlere gidince uzulucez fakat sunu unutmayalım bizde yıllarca oynasa nolur ne katabilirizki ona?:)) onun için biz bence egerki uzun yıllık planlar yapmıyorsak o oyuncu uzerinde kesinlikle iyi fiyata gitmeli mesela pedro bizim lige uygun bir profil değil onun için gitsin yani bu anlamda bu sekilde dusunursek kazanan biz oluruz ama obur turlu bekletirsek o işte kontratını bitirip sıfıra gidiceğini gosterir....orneklerı bol hayır yanılıyorsun diyemezsiniz

dembayı satmaya calısıyordum hatırlarsınız vazgectim cnk bakıyorum simdi ilk yarı yani ilk6 ayında inanılmaz sekilde uzerinde sakatlıktan yeni cıkmıs havası vardı macın tamamında hukmeden bir profil değildi fakat simdi bakıyorum ustunde o goruntuden eser yok işte o zaman diyorumki satılmasın bizde kontratını bitirsin yada son senesinde gitsin

farklı dusunuyorum bircogunuzdan bunada saygınız olsun :ok:

Tabi ki saygımız var ozancım.

Töre konusunda psikoloji olarak haklısın ancak yeteneği 15-20 arası gider.

Töre buradan 15 üzeri bonservisle gidecektir 3 yıl içinde tahminim bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ben Töreyle Türkiye de bonservis rekoru kıracağımızı düşünüyorum.  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı nannan

O bende kalsın ama satılmadı bilin diye söylüyorum.

Çünkü millet Pedro'yu aşağılamaya çok meraklı anlamadığım şekilde herkes gidip de üst düzey stoper olunca anlayacak durumu.

@Çağrı Pedro'yu zaten satmak için aldık. Eğer satmazsak ve bizde uzun zaman oynarsa başarısızlık olur bence. :) Pedro'yu şahsen acayip seviyorum işinde gücünde kendine güveni yerinde ayaklarına hakim temiz bi çocuk.
Pedro alıcının ve Beşiktaş'ın pazarlık gücüne göre 5-8 arasına gider kesin. Olur da Liverpool'u eleyip bi çeyrek-yarı final yapabilirsek çift haneye de kilitleyebiliriz bence. Tabi taliplisi olan kulübü söylesen bütün bunlar anlam kazanır ona göre plan yapılır. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:43:03
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı Pedro'yu zaten satmak için aldık. Eğer satmazsak ve bizde uzun zaman oynarsa başarısızlık olur bence. :) Pedro'yu şahsen acayip seviyorum işinde gücünde kendine güveni yerinde ayaklarına hakim temiz bi çocuk.
Pedro alıcının ve Beşiktaş'ın pazarlık gücüne göre 5-8 arasına gider kesin. Olur da Liverpool'u eleyip bi çeyrek-yarı final yapabilirsek çift haneye de kilitleyebiliriz bence. Tabi taliplisi olan kulübü söylesen bütün bunlar anlam kazanır ona göre plan yapılır. :)

La Liga diyim 3 aşağı 5 yukarı tahmin edersiniz zaten :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı carlos zambranoyu biliyormusun aslında bizim takımda olur bu adam
ama talipleri fazlaymış diye biliyorum http://www.transfermarkt.com.tr/carlos-zambrano/profil/spieler/53533
oyuncu raporuda burda http://www.besiktasscout.com/carlos-zambrano/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

bi takım 1 yılda 11 inden max 2 oyuncu satmalidir onun fazlası abartı olur..tabi suan ki bjk kadrosu nu kastetmiyorum.serdar motta ersan tolga hepsini seneye satsinlar halay cekerim ama pedro töre demba ba satılmaz bu intihar olur

Çevrimdışı Tolga

Valencia diyorum ben o zaman :icool:

Çevrimdışı Kemal

Öyle bir teklif en azından yakın zamanda gelmeyeceğine göre :)

aynen öyle, şampiyon olup CL de başarılı bir ilk yarı geçirdiğimizde vodafone arenayla o zaman gelir bu meblağlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:45:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu oyunculara teklifler hep maaş bandını düşük tuttuğumuz için gelecek bu da unutulmasın.

Biz aslında ülke olarak futbolcu satmaya çok uygun bir ülkeyiz.

Adamı alacak alım gücümüz var çoğu ülkede yok.

Alım gücü olan ülkenin takımlardan daha fazla maaş verme durumumuz var onların yok.

Bir tek oynatma sorunumuz vardı artık oda yok.

E artık alıp satamayanı döverler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

aynen öyle, şampiyon olup CL de başarılı bir ilk yarı geçirdiğimizde vodafone arenayla o zaman gelir bu meblağlar.
:claps:

Çevrimdışı ozan062

sen buralarda yenisin galiba delikanlı, biz burada farklı görüşlere tahammül etmeyiz. Söyleyecem adminlere senin gibi bir iki tanesini sallandırsınlar Arena'da bak bakalım aykırı görüş kalıyor mu? Çıt çıkmayacka tamam mı?

:P :D

eyvah eyvah fena tırstım
 :pes
 :lol:

Tabi ki saygımız var ozancım.

Töre konusunda psikoloji olarak haklısın ancak yeteneği 15-20 arası gider.

Töre buradan 15 üzeri bonservisle gidecektir 3 yıl içinde tahminim bu.

torenin onceki kariyeri benim kafayı bulandırıyor onu alacak takımı herturlu bulandırır yani devamlılık tutarlılık onemli mesela tekrar almanya yapamaz calım ve mental acıdan bi tek ispanya italya kalıyor onlardada kriz var bakalım ama dediğin gibi zorlasak 15-6-7 ye gider yani ama bizim yonetim dahasını isterse kacarlar :kop:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı nannan

Sevilla'dır o zaman. Pedro tarzında bir stoperin oynayabileceği ve o parayı verecek başka kulüp gelmedi aklıma. Tamamdır o zaman Avrupa Ligi'nde bu dakikadan sonra atladığımız her tur Pedro'nun bonservisine +1 milyon olarak yansır. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:47:31
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı carlos zambranoyu biliyormusun aslında bizim takımda olur bu adam
ama talipleri fazlaymış diye biliyorum http://www.transfermarkt.com.tr/carlos-zambrano/profil/spieler/53533
oyuncu raporuda burda http://www.besiktasscout.com/carlos-zambrano/

Daha önce istedik alamadık pahalı geldi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

ne alaka zaten satıs meraklısı olmadığımız icin bu günlere düstük bir adami ederini bulunca satmak normal birsey önemli
Olan aynı kalitede veya bir tık üstü adam bulup yerine koymak sezon basinda fernandesi satmadıkda ne oldu
Ben diyorum size sezon sonu pedro franco  4.5 -6 arasında bir rakama satılacak

Yerine daha iyisi gelsin, oynasin, performansini gorelim ondan sonra satariz...Fernandes olayini yonetim kotu yonetti, medya iliskileri kotu, oyuncuyu da yonetemedik, sozlesmesini uzatamadigin oyuncuyu satarsin, 6 ay daha bekleyelim diye diye oyuncuyu bedavaya gonderdik...Bakin benzer birsey gsnin basina gelecek, wesley'i satmadilar, yaz donemi satabilirlerse satarlar 3-5 milyona, yoksa free transfer gider onumuzdeki ocak ayina.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:49:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Devre arası sözleşmesi bitecek olan oyuncu ucuz kapatılır evet ama kalibresine göre ucuz.

Mesela Tolgay'ı normalde istesek en az 3'tü bonservis.

Şuan Dede'nin bitiyor olsun mesela ucuzu bile 5 olurdu.

Konopylanka ortada. 6 ay kalmış adama 12 milyon yıktı adamlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

abi salah hayal yaaa unutun ona gökhanada teklif var deniyor en az 1sene daha durmalı bizle

salah bencede hayal yani bilmiyorum bizi seçmeyebilir zaten 2.5 istemiş bizden baskan direk veto etmiş:D

Çevrimdışı Kemal

Bu oyunculara teklifler hep maaş bandını düşük tuttuğumuz için gelecek bu da unutulmasın.

Biz aslında ülke olarak futbolcu satmaya çok uygun bir ülkeyiz.

Adamı alacak alım gücümüz var çoğu ülkede yok.

Alım gücü olan ülkenin takımlardan daha fazla maaş verme durumumuz var onların yok.

Bir tek oynatma sorunumuz vardı artık oda yok.

E artık alıp satamayanı döverler.

işte o bandın üzerine birde %40 vergi koyunca adam satamıyosun. Şimdi mesela Töre diyelimki 1.6 alıyor  2 net cebine kalması için 3.2 m euro civarı maaş alması lazım.

Ama GS deki futbolcuları düşünün mesela 3-4 m euro maaş alanları onların satılması imkansız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:52:06
  • Beşiktaş / Bodrum
işte o bandın üzerine birde %40 vergi koyunca adam satamıyosun. Şimdi mesela Töre diyelimki 1.6 alıyor  2 net cebine kalması için 3.2 m euro civarı maaş alması lazım.

Ama GS deki futbolcuları düşünün mesela 3-4 m euro maaş alanları onların satılması imkansız.

Aynen abi anca top class takım isteyecek oyuncu da kariyer için paradan fedakarlık yapacak.

Caner Chelsea'nin net 1.2 milyon euroluk teklifini reddetti sene başı işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Daha önce istedik alamadık pahalı geldi :)
birşey sorucam sana defansda ersan ile atınç var stoper olarak türk sadece
atınç çok büyük gelişme gösterdi tabide ilk 11'e direk yazmaz hoca stoperlerdeki yerlilerimiz yetersiz değilmi sence yetenek olarak yani
özellikle ersan için söylüyorum bunu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Pedronun raporu ne oldu bılen var mı yada acıklandı mı?

Gole gideni engellemeyse 1 maç kasti tekmeyle kırmızıysa 2 maç kuralı denmişti. Raporu nasıl yazdıki hakem.

Çevrimdışı ozan062

gokhan mesela diyoruz ama bizimkiler onceden onun gitme ihtimaline karsı orayı simdiden dolduracaklar gibime geliyor yani hazırlanıyorlar boyle birseye

bu hamlelere ben ucuyorum bayılıyorum işte vizyon budur

Çevrimdışı nannan

Yerine daha iyisi gelsin, oynasin, performansini gorelim ondan sonra satariz...Fernandes olayini yonetim kotu yonetti, medya iliskileri kotu, oyuncuyu da yonetemedik, sozlesmesini uzatamadigin oyuncuyu satarsin, 6 ay daha bekleyelim diye diye oyuncuyu bedavaya gonderdik...Bakin benzer birsey gsnin basina gelecek, wesley'i satmadilar, yaz donemi satabilirlerse satarlar 3-5 milyona, yoksa free transfer gider onumuzdeki ocak ayina.

Aslında olması gereken o değil. Değerini bulan oyuncuyu satarsın-tabi bu arada elinde minimum 5-10 oyuncudan oluşan bir liste veya bir alttan gelecek daha genç bir oyuncun olacak-sonra hazırladığın genci veya bu listeden en uygununu yerine koyarsın devam edersin. Önce yenisini alıp sonra satmak diye bir şey yok zaten.
Çoğu oyuncumuzun değeri aşağı yukarı bellidir. Buna yaklaşan teklifler oyuncunun çok büyük manevi değeri yoksa hemen kabul edilir yeri doldurulmaya bakılır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:53:41
  • Beşiktaş / Bodrum
birşey sorucam sana defansda ersan ile atınç var stoper olarak türk sadece
atınç çok büyük gelişme gösterdi tabide ilk 11'e direk yazmaz hoca stoperlerdeki yerlilerimiz yetersiz değilmi sence yetenek olarak yani
özellikle ersan için söylüyorum bunu

Bence kesinlikle yetersiz. Seneye defansta yerli filan göremeyiz hepsi yedek olacaklar. Acı gerçek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli