2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548567 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Tolgayı yetistirseler lige bare,kulube saglamlassın cenkte iyilesir insallah
Opare yetismezse tolgayin olacagini hic sanmiyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 18:57:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rize deplasmaninda seyircisiz olacakmis.rizelilere yazik oldu..

Rizelilere değil bize seyircisizdir :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Rizelilere değil bize seyircisizdir :)
Rizeli Besiktaslilardan bahsediyorum zaten :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Opare'nin lisansı çıkmış cnn de faik gürses dedi  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 19:06:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben de diyorum ne oluyor şimdi oldu  :friendship:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Opare'nin lisansı çıkmış cnn de faik gürses dedi  :ishock:
Aynen ben yazacaktim :) .tolgay yokmus ama

Çevrimdışı Türkay

Aynen ben yazacaktim :) .tolgay yokmus ama

Mersin maçına kadroya girer bence 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 19:09:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Eflatun-beyazlı yönetimin, Arap ortaklarıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasına göre, stadın adı bundan böyle Abu Dabi Bernabeu olacak.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli şirketin, stadın yenilenmesi için Real yönetimine, yılda 20 milyon euro kaynak aktarması bekleniyor.

Başkana giydirmek için yılda 20 milyon euro alırız diyenler olmuştu zamanında buyrun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ulan ayda yılda bir maça gidecektik o da seyirci cezası mı geldi? Böyle şansın ben ne diyim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Burda da paylaşalım. Sponsor gibi sponsor BEKO   :claps:

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 20:19:47 Çağrı ]

Çevrimdışı ozan062

reklam cok baska olmus valla tuyler diken diken habire yeniliyorum :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Ulan ayda yılda bir maça gidecektik o da seyirci cezası mı geldi? Böyle şansın ben ne diyim.
@Çağrı sekil a da goruldugu gibi  :D

Çevrimdışı Türkay

bi sitenin haberine göre Atiba ile anlaşılmış 3 yıllık

Çevrimdışı Deniz

3 yil imkansiz atibayla..

Çevrimdışı Türkay

3 yil imkansiz atibayla..

en fazla 2 + 1 olur gibi geliyor bana da

Çevrimdışı ozan062

bi sitenin haberine göre Atiba ile anlaşılmış 3 yıllık

elvada de jonglar elvedaaa

artık önliberoya beklediğim atletik afrikalı oyunculara bay bay

elveda iki yonlu oyunculara artık ortasahaya iyi oyuncu almak ihtimalimize

suan cok baska duygular yasıyorum biraz once seviniyorduk simdi ne hallere dustum :s20:

hakikaten ben cok uzun yasamam yahu
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 19:34:58 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Neo Nesil

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Tolgay Arslan transferi nedeniyle devam eden söz düellosuna çarpıcı bir açıklama da, Beşiktaş'ın transferdeki Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'ndan geldi.
Doğan Haber Ajansı'na konuşan Torunoğulları, transferde Beşiktaş'ı tercih ettiği için futbolcuya yüklenen Ersun Yanal'a, "Karakteri bozuk olan bir oyuncu sizin 3 Milyon Euro'nuzu niye elinin tersiyle itti. Bence bunu bir sorgulayın" dedi. Torunoğulları, Trabzonspor Teknik Direktörüne ayrıca, "Bir hocanın yeri kulübüdür. Bizim kulüpçülükte aldığımız terbiye budur. Siz Biliç'i, ya da bir başka hocayı, transfer edeceği bir futbolcunun ayağına giderken gördünüz mü? Ersun hocanın yerinin Trabzonspor Futbol Takımı olduğunu biliyordum. Meğer başka görevleri de varmış" diye konuştu.

BENİ HAMBURG'A TOLGAY ÇAĞIRDI

Erdal Torunoğulları, Tolgay ile çok önceden konuşup, kendisinin sözle Beşiktaş'la oynamayı kabul ettiğini ifade eden Beşiktaş yöneticisi şöyle devam etti:

"Her an imzasını faks ile bize göndermesini beklediğim bir futbolcu Cumartesi günü aniden telefon edip 'Ağabey çabuk gel kafam çok karışık. Ersun hoca aradı' dedi. Uçağa atladığım gibi gittim. Konuştuğum harfi harfine aynen şöyledir;

"Bak Tolgay, Ersun Yanal bu ülkenin yetiştirdiği en önemli hocalardan biridir. Bu seçimi sen yapacaksın. Eğer Trabzonspor'u tercih edeceksen, biz sana güle güle hayırlı olsun deriz. Yok Beşiktaş'ı tercih edeceksen, hoş geldin deriz. Artık karar senin. Bu konuşmayı isteyen Tolgay Arslan'dan teyit eder"

HADDİMİ ZORLUYORLAR

Erdal Torunoğulları, nezaket ve saygı kurallarının dışına çıkmamayı kendine prensip edindiğini belirterek, "Haddimi zorluyorlar ama başaramayacaklar. Çünkü onların lisanı ile konuşmayacağım" diye konuştu.

ARSENAL'IN RESMİ TEKLİFİ DE VARDI

Torunoğulları ayrıca, "Tolgay mert olduğu kadar açık sözlü bir çocuk. Kendisine Arsenal'dan teklif geldiğini saklamadı. 'İsteseydim oraya giderdim ama İngiliz kulübünde ilk onbir şansım çok az olacaktı. Beşiktaş'ı bunun için tercih ettim' dedi.

İTALYAN MENAJERE 1 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİĞİ İDDİASI

Diğer taraftan, transfer sürerken, Tolgay'ın, İtalyan menajerine Erdal Torunoğulları'nın açıktan 1 milyon teklif ettiği sorusuna ise, Beşiktaş yöneticisi, "Allah'a şükür akli dengem yerinde. Herhangi bir rahatsızlığımda yok. Bunu uyduranlar kendi yalanlarına da inanıyorlar. Menajerlerin tehdit edildiği kulağıma gelmişti. Ama bu kuyruklu yalan karşısında diyeceğim şudur 'Allah ıslah etsin'. Bunun dışında çıkan hiçbir haber gerçeği yansıtmamaktadır. Artık isteseler de Tolgay transferi hakkında konuşmam" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı Türkay

elvada de jonglar elvedaaa

artık önliberoya beklediğim atletik afrikalı oyunculara bay bay

elveda iki yonlu oyunculara artık ortasahaya iyi oyuncu almak ihtimalimize

suan cok baska duygular yasıyorum biraz once seviniyorduk simdi ne hallere dustum :s20:

ben doğru olduğuna en azından 3 yıl olduğuna inanmıyorum ama görünce yazıyım dedim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 20:15:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı haluk.m

Bugün Ali Ece'yi radyo da dinledim, Atiba yüksek bir imza parası istiyormuş.  Dediğine göre Tolgay'ın bonservisinin 2*3 katı.  :iscrewy:

Ali Ece kulübün içinden sayılır yalan ya da sallama olduğuna inanmam.  %100 doğrudur.

Çevrimdışı Dogan

Atiba ile 3 yil yapsinlar morali yerine gelsin oynasin 1 sene sonra satarız öyle yapsakta olur en azindan satarken biseyler kazaniriz....ha ekstra bi maliyeti olurmu böyle orasini bilemem  :money:

Çevrimdışı TØLGA

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  13 dk.13 dakika önce
BİLGİ | 17 yaşındaki genç orta sahamız Eslem Öztürk ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı forzatunga

Atiba ile 3 yil yapsinlar morali yerine gelsin oynasin 1 sene sonra satarız öyle yapsakta olur en azindan satarken biseyler kazaniriz....ha ekstra bi maliyeti olurmu böyle orasini bilemem  :money:

yüksek maaşı olursa satamayız ,gitmez yani parasını alır keyfine bakar.

Çevrimdışı talha

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  13 dk.13 dakika önce
BİLGİ | 17 yaşındaki genç orta sahamız Eslem Öztürk ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

Hadi bakalım baya övüyrlardı çocuğu Oğuz ile birlikte. Bir de Mustafa Raşit Şahingöz diyorlardı. Bakalım neler olarak 5 yıl beklemek lazım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Dogan

yüksek maaşı olursa satamayız ,gitmez yani parasını alır keyfine bakar.
Orasida dogru ya  :busted_cop: o zmn yapicak tek sey kaldi kardesim sözleşme bu 1 yil oynarsan bas göz üstüne oynamazsan eyvallah deyip bu konuyu kapatmalari gerekir ki bu saatten sonra nazi cekilmez atibanin  :)