2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551237 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan 20m euro değerını gorunce Ba 22-23 m değerini görünce satılmalı benim görüşüm.
yorum gibi yorum :) törenin o değeri görmesi için şampiyonlar liginde oynaması lazım abiii
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bugün Gökhan Porto'da oynuyor olsaydı şuanki ederi 15 m euro civarında olurdu.

Ama Türkiye'de oynayan yerli bir oyuncuya yurt dışından gelen teklifler ilk etapta taş çatlasa 6-7 m euro arasında olur.(Arda istisna tabi)

Ş.Ligi bu yüzden önemli bir vitrin. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Onu bunu bırakında sene sonu pedro yolcu yerine nasıl bir tip stoper alınmalı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Onu bunu bırakında sene sonu pedro yolcu yerine nasıl bir tip stoper alınmalı
Nerden çıktı ki bu :icool:

Çevrimdışı f_madida

Gökhan'ı ne çabuk gözden çıkartıyorsunuz şaşırıyorum valla :)

Diyoruz ki Ş.Ligi'nde başarılı olmamız lazım ama bu takım en önemli parçalarından birini hemen göndermeye kalkıyorsunuz.

Gökhan en aşağı 2 sene daha bu takımda olmalı.

Herkes yabancı kuralını düşünerek gidebilir diyor da kimse şunu unutmasın bu ülkede herşey günübirlik olduğu için 2 sene sonra pat diye eski yabancı kuralına döndük derlerse Gökhan gibi yerli bir kanat oyuncusunu nasıl kaybettik diye üzülürsünüz o zaman :)

Ben de cok sasiriyorum, yani yabanci oyuncu bile olsa Gokhan kadar oynayan kim var? Satarsak yerine koyabilecegimiz kimse yok. Gecen yaz transfer donemi boyunca forumlarda dil doktuk, o zaman Olcan da Gokhan kadar oynar diyenlerle tartisiyorduk forumlarda. En iyi oyuncunu satmayi dusunmek ufak takim vizyonudur. Adamlar iflasin esigine geldi hala Sneijder'i satmiyorlar, sampiyon olursak nasil olsa parasini cikartiriz diyerek. Biz gelirleri arttiyoruz hala takimin en iyisini satalim diyoruz.

Gokhan kendi gitmek isterse Man U'ya, Chelsea'ye veya o kalitede bir takima, o zaman 20'ye satilir.. Ama once kendi isteyecek gitmeyi. BABA icin de ayni sey gecerli, onumuzdeki sene sonunda derse ki bana eyvallah ben son transferimi yapar Katar'dan 10-12 milyon Euro'yu cebime koyarim, o zaman makul bir bonservisle BABA da gidebilir 2016 Agustosunda. Bundan once transferi dahi konusulmamali.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:04:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
orta acmayı bilmeyen bir insandan ne hayır gelir biz artık belki atletik değil ama teknik birilerini almalıyız buralara yani arkadas hep alıyoruz ama bu konuda skor uretecek hiçbir hareketi olmuyor bu beklerle stoperlerin...bunlar bana senede 8 gol destegi yapsa ne guzel olur mesela dimi ama nerdeee

Şener mi bilmiyor orta yapmayı  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Şener mi bilmiyor orta yapmayı  :iscrewy:
şener iş yaparda oraya türk almayalım bence zaten bursada kapıyı kaçtan acıyor yabancı alırız o maliyete
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı f_madida

Nerden çıktı ki bu :icool:

Aynen, nereden cikti bu?

Allah'tan klubu satis meraklisi adamlar yonetmiyor, ellerine gecse bir seneye kalmaz siradan bir anadolu takimina cevirirler kadroyu.   
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

görürsün sene sonu :D
Valla gidebilir şaşırmam aslında ama belli de olmaz bu işler :icool:

Giderse de Miloseviç'i aldık zaten.1 tane de savunmanın lideri olabilecek kalitede bir stoper aldık mı tamamdır :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Aynen, nereden cikti bu?

Allah'tan klubu satis meraklisi adamlar yonetmiyor, ellerine gecse bir seneye kalmaz siradan bir anadolu takimina cevirirler kadroyu.   
ne alaka zaten satıs meraklısı olmadığımız icin bu günlere düstük bir adami ederini bulunca satmak normal birsey önemli
Olan aynı kalitede veya bir tık üstü adam bulup yerine koymak sezon basinda fernandesi satmadıkda ne oldu
Ben diyorum size sezon sonu pedro franco  4.5 -6 arasında bir rakama satılacak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:20:44
  • Beşiktaş / Bodrum
ne alaka zaten satıs meraklısı olmadığımız icin bu günlere düstük bir adami ederini bulunca satmak normal birsey önemli
Olan aynı kalitede veya bir tık üstü adam bulup yerine koymak sezon basinda fernandesi satmadıkda ne oldu
Ben diyorum size sezon sonu pedro franco  4.5 -6 arasında bir rakama satılacak

Resmi teklif var 7,3 milyon euro masada bekliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Peki hangi kulüpten bu teklif :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:23:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki hangi kulüpten bu teklif :)

O bende kalsın ama satılmadı bilin diye söylüyorum.

Çünkü millet Pedro'yu aşağılamaya çok meraklı anlamadığım şekilde herkes gidip de üst düzey stoper olunca anlayacak durumu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O bende kalsın ama satılmadı bilin diye söylüyorum.

Çünkü millet Pedro'yu aşağılamaya çok meraklı anlamadığım şekilde herkes gidip de üst düzey stoper olunca anlayacak durumu.
Pedro'yu geçen gün TRT SPOR'da bir eleştiriyorlar göreceksin.

Dediğin fiyatlara şayet satılırsa bu eleştirenlere de iyi bir kapak yapmış oluruz :ok:

Çevrimdışı panic13

Ben burada Çağrı'ya katılıyorum. Porto 20 yıldır bu düzende, ayrıca onlar asla yenisini almadan piyasası olanı yollamıyorlar. Biz ne zaman PEDRO gibisini buluruz, o zaman satılsın. Baktık Milo en az PEDRO kadar iyi, tamamdır. Daha emekleme aşamasındayız bu düzende. Bunun dışında mantık doğru; piyasası gelen satılmalı. Çünkü ekonomi bunu gerektiriyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:26:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro'yu geçen gün TRT SPOR'da bir eleştiriyorlar göreceksin.

Dediğin fiyatlara şayet satılırsa bu eleştirenlere de iyi bir kapak yapmış oluruz :ok:

Sezon sonu muhtemelen verecekler Dede alınabilir getirdiği bonservisle.

Zaten 8'den fazla gelmez 24 yaşına girdi ederini buldu yani gidebilir.

Dede Milosevic yapıp 2 sene sonra da Milosevic'i 10 civarına okutmak lazım. Tabi önce seneye Dede ile beraber potansiyelli bir stoper daha alarak  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sezon sonu muhtemelen verecekler Dede alınabilir getirdiği bonservisle.

Zaten 8'den fazla gelmez 24 yaşına girdi ederini buldu yani gidebilir.

Dede Milosevic yapıp 2 sene sonra da Milosevic'i 10 civarına okutmak lazım. Tabi önce seneye Dede ile beraber potansiyelli bir stoper daha alarak  :)
Pedro'nun gitme ihtimaline karşı Miloseviç'in alındığını söyleyebiliriz o zaman :)

Çevrimdışı Anıl

Ben Gökhan, Sosa, Ba, Pedro gibi oyuncuları Vodafone Arena'da görmek istiyorum. Yeni stadda bunlardan biri bile olmasa hep içimde kalır. O yüzden oyuncu satma işini bu yaz pas geçmek lazım :)

Çevrimdışı TØLGA

benim bildiğim tek bir klüpde değil talibi sezon sonu ben satılacağını düşünüyorum haaa beğenmediğimden satılsın flen demiyorum
şuanda bizim stoper oyuncularının içinde en farklı oyuncu o diğerleri aynı tip oyuncular biraz
dünya kupasına gitseydi bu ücret daha artardı tabi orasıda ayrı kısaca sene sonu böyle bir teklif gelirse

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı forzatunga

15 milyon veren olursa bir oyuncu satılır zaten oyuncuyu da tutmazsın verim alamazsın oyuncularında hedefleri var bizim maaşlar da makul olduğu için gitmek isteyeceklerdir.Rusya, Katar vb. hariç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:30:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro'nun gitme ihtimaline karşı Miloseviç'in alındığını söyleyebiliriz o zaman :)

:ok:

Fiyat biraz daha yükselse devre arası gidecekti ondan alındı Milosevic.

Yazın yüzde 90 satılacak 7-8 arasına. Artık onunla üst düzey bir stoper almaları gerek bizi 5-6 sene taşıyacak Kaboul'e de kabulüm ben :)

İsveç'te 1 Belçika'da 2 stoper var potansiyelli onlardan birine 1-2 milyonluk yatırım yapma ihtimalimiz yüksek yazın ek olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

:ok:

Fiyat biraz daha yükselse devre arası gidecekti ondan alındı Milosevic.

Yazın yüzde 90 satılacak 7-8 arasına. Artık onunla üst düzey bir stoper almaları gerek bizi 5-6 sene taşıyacak Kaboul'e de kabulüm ben :)

İsveç'te 1 Belçika'da 2 stoper var potansiyelli onlardan birine 1-2 milyonluk yatırım yapma ihtimalimiz yüksek yazın ek olarak.
pedro ile sivokun gittiğini varsayıyorum geriye ersan atınç ve miloseviç kalıyor oraya +2 yapmamız lazım diye düşünüyorum ben
1 tanesi tecrübeli şampiyonlar ligi havası yutmuş diğeride yatırım amaçlı haaa dede gelsin onada tavım tabi  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

gokhan hakkında ben kesinlikle satılması fikrindeyim simdi olur sonra olur ne zaman olursa olsun sonucta mental oalrak cok inisli cıkıslı o dediğiniz ücretlere gitme ihtimalı cok cok dusuk en fazla 12ye gider bi fazlası cok zor
değerini buldugunda satılsın tabiki durduk yere değil

cagrı demiş pedro baska yerlere gidince uzulucez fakat sunu unutmayalım bizde yıllarca oynasa nolur ne katabilirizki ona?:)) onun için biz bence egerki uzun yıllık planlar yapmıyorsak o oyuncu uzerinde kesinlikle iyi fiyata gitmeli mesela pedro bizim lige uygun bir profil değil onun için gitsin yani bu anlamda bu sekilde dusunursek kazanan biz oluruz ama obur turlu bekletirsek o işte kontratını bitirip sıfıra gidiceğini gosterir....orneklerı bol hayır yanılıyorsun diyemezsiniz

dembayı satmaya calısıyordum hatırlarsınız vazgectim cnk bakıyorum simdi ilk yarı yani ilk6 ayında inanılmaz sekilde uzerinde sakatlıktan yeni cıkmıs havası vardı macın tamamında hukmeden bir profil değildi fakat simdi bakıyorum ustunde o goruntuden eser yok işte o zaman diyorumki satılmasın bizde kontratını bitirsin yada son senesinde gitsin

farklı dusunuyorum bircogunuzdan bunada saygınız olsun :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 16:34:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz tamamen yetiştiri kulüp olamayız o çok uzun yıllar alır ama ortadaki takım olabiliriz.

Yetiştirici Takım >> Besleyici Takım >> Dev Takım

Malmo >> Beşiktaş >> Liverpool Örnek olarak.

Yani 500-600 e oyuncu nulup satamayız kolay kolay. Hedef 2-4 arasına bulup 8-15 arasına okutmak olalı oyuncuyu.

Çünkü 500 lük adam bizde oynayamaz, oynayamazsa gelişemez, gelişemezse satılamaz.

Bize bizim kalitemizin 1 tık altında potansiyeli de 2 tık üstünde 19-22 arası adamlar gerek hep.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli