gokhan hakkında ben kesinlikle satılması fikrindeyim simdi olur sonra olur ne zaman olursa olsun sonucta mental oalrak cok inisli cıkıslı o dediğiniz ücretlere gitme ihtimalı cok cok dusuk en fazla 12ye gider bi fazlası cok zor
değerini buldugunda satılsın tabiki durduk yere değil
cagrı demiş pedro baska yerlere gidince uzulucez fakat sunu unutmayalım bizde yıllarca oynasa nolur ne katabilirizki ona?

) onun için biz bence egerki uzun yıllık planlar yapmıyorsak o oyuncu uzerinde kesinlikle iyi fiyata gitmeli mesela pedro bizim lige uygun bir profil değil onun için gitsin yani bu anlamda bu sekilde dusunursek kazanan biz oluruz ama obur turlu bekletirsek o işte kontratını bitirip sıfıra gidiceğini gosterir....orneklerı bol hayır yanılıyorsun diyemezsiniz
dembayı satmaya calısıyordum hatırlarsınız vazgectim cnk bakıyorum simdi ilk yarı yani ilk6 ayında inanılmaz sekilde uzerinde sakatlıktan yeni cıkmıs havası vardı macın tamamında hukmeden bir profil değildi fakat simdi bakıyorum ustunde o goruntuden eser yok işte o zaman diyorumki satılmasın bizde kontratını bitirsin yada son senesinde gitsin
farklı dusunuyorum bircogunuzdan bunada saygınız olsun