2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4556108 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bu trabzonlular cok komik adamlar

Çok rüzgarlı bir şehirya @ZEKI abi, küçük yaştan itibaren yıkanıp sokağa çıkıyolar oda sinüzitle birlikte sağlıklı düşünememe değişik tepkiler verme gibi yan etkiler yaratıyor zamanla. Sorun bu.

Çevrimiçi Samet Ç

yani bunun yolu sampiyonluktan geciyor
bu onemli bir detay bakalım dun dedim simdi tekrarlayalım bizimkiler rakplerinden sonra oynamasına ragmen kazanıyorlar farkındasınız dimi baskıyı yeneiyorlar dun sinanda soyledi
yenmeyi ogrendik sindirdik iyi oldu bu iş :ok:

arada kaliteyi arttıracak hamlelerle takviye olması sart
dün oyunu tutmayı da öğrenmişiz gibi geldi bana rakip hiç üstümüze gelemedi artı olarak da 2-0 dan sonra değerlendiremediğimiz bir kaç pozisyon var.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 11:47:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kulüp değerleri güncellensin bakalım Fenerle aramızdaki fark kaça indi onu merak ediyorum ben
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Bu yaş ortalamasıyla şampiyon olursak tarihe geçeriz.
Fenerbahçe SK                            29,7
Akhisar Belediye                       28,5   
İstanbul Başakşehir A.Ş       28,4   
Medicana Sivasspor         27,7   
Mersin İdmanyurdu         27,4   
Torku Konyaspor                           27,4   
Çaykur Rizespor                      27,4   
Galatasaray SK                      27,3   
Balıkesirspor                      26,0   
Gaziantepspor                      25,8   
Kasımpaşa A.Ş.                      25,8   
Kayseri Erciyesspor                   25,8   
Trabzonspor A.Ş.                           25,8   
Beşiktaş JK                                   25,5   
Kardemir Karabükspor              25,5   
Bursaspor                                   25,4   
Eskişehirspor                      25,3   
Gençlerbirliği SK                      25,3   
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 11:50:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş Takım Değeri 97 Milyon Eurodan 116 Milyon Euroya Yükseldi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

nerden bakıyorsun buna @Çağrı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

hala 103,35  yazıyor?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 11:59:54
  • Beşiktaş / Bodrum
nerden bakıyorsun buna @Çağrı

Transfermarkt.com.tr @ahmetx Abi

hala 103,35  yazıyor?  :alala:

Takım değeri daha günellenmedi değiştiriler bugün genç adam
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bende halen daha 103 yazıyor
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Daha Tolgay - Milo- Opare patlama yapmadı , Tolgay 2m euro gozukuyo mesela 3 unden 10 m daha artış olur en az.

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı sen bu sporcu sağlık işlerınden anlıyosun, Tolgayın eli oynamasına engel midir görüşün nedir?

Çevrimdışı ahmetx

Transfermarkt.com.tr @ahmetx Abi

Takım değeri daha günellenmedi değiştiriler bugün genç adam
bende oraya bakmıştım,demek ki oyuncu artışlarını takıma yansıtmamışlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 12:18:11
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı sen bu sporcu sağlık işlerınden anlıyosun, Tolgayın eli oynamasına engel midir görüşün nedir?

Kırığın durumunu bilmiyorum normal şartlarda Sıkıntı olmaz abi splintle oynar her türlü çok örneği var
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Kırığın durumunu bilmiyorum normal şartlarda Sıkıntı olmaz abi splintle oynar her türlü çok örneği var

oo süper haber , saol kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 12:21:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ali Cansun, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tolgay transferindeki açıklamalarının ardından Trabzonspor Kulübü başkanına sert bir göndermede bulundu.
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Bizim ailemizin büyüğü Ali Ağaoğlu, ne zaman gitsem istediğim kadar parayı aldım” sözlerine Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansu’ndan sert yanıt geldi.

Cansun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ali Ağaoğlu’nun parasıyla değil Beşiktaş’ın anasının ak sütünün parasıyla geldi” sözleriye Hacıosmanoğlu’na tepki gösterdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Altuğ

Transfermarkt verilerine göre Beşiktaş Takım Değeri 97 Milyon Euro'dan 116 Milyon Euro'ya Yükseldi.

http://haber.besiktasarena.com/besiktas-takim-degeri-116-milyon-euroya-yukseldi.html

Çevrimdışı Kemal

Transfermarkt verilerine göre Beşiktaş Takım Değeri 97 Milyon Euro'dan 116 Milyon Euro'ya Yükseldi.

http://haber.besiktasarena.com/besiktas-takim-degeri-116-milyon-euroya-yukseldi.html

Haber Portalımız 10 numara çalışıyor, şuanda malum site dahil bakın Beşiktaş haber sitelerine goy goy dan başka bişey yok .

Elinize sağlık.

Çevrimdışı Deniz

Oguzhan bi daha tr kupasi haric zor alir formayi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ali Cansun, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tolgay transferindeki açıklamalarının ardından Trabzonspor Kulübü başkanına sert bir göndermede bulundu.
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Bizim ailemizin büyüğü Ali Ağaoğlu, ne zaman gitsem istediğim kadar parayı aldım” sözlerine Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansu’ndan sert yanıt geldi.

Cansun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ali Ağaoğlu’nun parasıyla değil Beşiktaş’ın anasının ak sütünün parasıyla geldi” sözleriye Hacıosmanoğlu’na tepki gösterdi.
:claps:

Çevrimdışı ahmetx

Oguzhan bi daha tr kupasi haric zor alir formayi..
görünen köy kılavuz istemez,Oğuzhandan ne köy olur ne kasaba.

Çevrimdışı ALI RIZA

nereli olduğun değil niceliğin önemli ister rum ol ister alman ,benim için önemli olan akıllı mantıklı bilgili olman ,yeterki insan ol değerli kardeşim küçücük hesaplar peşinde olan insanların alçaklığı, tarih boyunca hep yazılmış ve okunmuştur ,doğru olan hiç bir insan rüstem paşanın yerinde olmak istemez . ayrıca belirtmek isterim ,ben doğma buyüme istyanbulluyum ama benim komşularımın tamamı pötürgeli ve diyarbakırlılardı.
@ahmet türker abi  :pray: :pray: :pray: :pray:

Çevrimiçi Samet Ç

Yasaklı Link da açılan başlığa bak

olcay: sahtekarlık yapacak değiliz ya / yapıyorsunuz anam....

Bize diyenler çok namuslu sanki  :kop: :kop:

Şaka bir yana bize böyle davranmaları çok hoşuma gidiyor. Başarısızken bunlar Bilic'i oyuncuları Beşiktaş'ı sempatik buluyorlardı şimdi bizim üstümüze oynamaya başladılar.  :)
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 12:37:54 Samo1903 ]

Çevrimdışı Oktay A.

Beşiktaşta oynarken atamadığı golleri rövaşatayla İHO ya  çakmış resmen  :claps: :claps:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı ALI RIZA

Sporcu adamsın Futbolcu adamsın Profesyonel birisisin sözde ama artık değilsin... Reklam yapmak için kendini bir klüp başkanına yem olarak atıyorsun... Seni BJK geri almaz bu hareketinden dolayı tepki bile verir BJK yetişmiş birisisin senin bir klüp başkanına futbolcu kişiliğinle laf söyleme hakkın yok... senin su an bulunduğun klüp bile sana tepki gösterip sözleşmeni fesihedebilir...

Çevrimdışı TURKahvesi

yalnız @Altuğ Olcay'ın piyasa değerini 1 m.euro eksik göstermişsiniz düzeltirsiniz umarım

http://www.transfermarkt.de/besiktas-istanbul/kader/verein/114/saison_id/2014  (buradan bakabilirsiniz son güncellemeyi)

son olarak şunu belirteyim buradaki yorumları okuyorum ve diyorumki Biliç ile devam edilmesi taraftarıyım ha olur da Biliç ile yollar ayrıldı yerine gelebilecek en iyi en makul teknik adam Portekizli Jorge Fernando Pinheiro de Jesus'tur öyle Bielsa falan hikaye k.bakmasınlar
bir de son zamanlarda ikidebir De Jong ismi ortaya atılıyor bu  oyuncu gelirse orta saha anlayışı kitlenir yani orta sahamız sınırlı kalitede olur zaten çakılı ön libero De Jong bunu iyi idrak etmelisiniz günümüzün futbolunda artık çakılı ön liberolara yer yok bunlar geride kaldı orta saha anlayışı her 2 alanda (gerek defansif gerek de hucümda) rahatlıkla top yapabilecek oyuncular lazim bunun için zaten G.İnler'i istiyorum ayrıca şu bonservisi elinde olacak diye futbolcu alınmalıdır zihniyetinden de kurtulmak gerek yok böyle bir şey zaten ikisi de aynı şeydir ortalama rakam açısından örnek veriyorum x futbolcuyu transfer ederken bonservisini ödediğinizde futbolcunun yıllık maaşı bir miktar düşer elinde bonservisi olan futbolcuyu aldığınızda yıllık maaşı tahmin edildiğinden daha yüksek olur imzsa parası vs gibi şeyler.