@Deniz adamların seviyesi bu işte. O seviyeye inip cevap vermeye gerek yok. İmzanı atarsın devam edersin tartışmaktan fayda gelmez. Ayrıca Bilic'in attığı iddia edilen mesaj doğruysa bile ben mutlu olurum. Demek ki artık Beşiktaş'ı para kapısından öte bir üst seviyeye çıkmak için bir basamak olarak gören insanlarla futbol oynuyoruz. Hep Porto Porto diye adamları yere göğe sığdıramıyoruz. Bu ligden kaç oyuncu İngiltere'ye transfer yapabilmiş de Beşiktaş'da başarılı olup İngiltere'ye transfer yapmayı planlayan insanlara kızıyoruz.
Bu mesaj muhabbetinin doğruluğu şunu gösterir: Artık Beşiktaş yatarak büyük paraların alınacağı bir kulüp olarak değil, hem teknik direktörü hem de futbolcuları tarafından daha büyük paralar kazanmak için daha büyük kulüplere gitmek için bir basamak olarak görülüyor. Ben bundan gocunmam aksine mutlu bile olurum. Biz taraftarız bizim gözümüzde en büyük Beşiktaş her zaman ama profesyoneller için (Futbolcu, Antrenör, teknik direktör) en yukarısının Beşiktaş olmaması gayet normal. Eğer bu kişiler Beşiktaş'ta başarılı olarak daha büyük liglere, daha önemli takımlara transfer olacağına inanıyorsa biz zihniyet olarak seviye atlamışız demektir.
Çok doğru. Beşiktaş bizim için dünyanın en büyük takımı diye futbolcular ve menejerler için de öyle olması gerekmiyor.
Dün ihonun açıklamalarıyla gaza gelip bu transfer için pişman olan arkadaşları biraz daha sağ duyuya davet ediyorum.
Daha yakın zamana kadar diğer büyükler aynı bu şekilde bizim almak istediğimiz oyuncuları son anda elimizden almadı mı? Bizde onlara gıpta etmedik mi?
Iho bildiğin mikser. Bizim kulüp tek bir cevap vermez umarım. Tolgayda imza töreninde cevap vermez umarım. Oyunca daha gekmeden girdaba çekmenin anlamı yok.
Oyuncusundan yöneticisine, doktorundan hizmetlisine kadar herkes beyaz tv ve benzeri mikrofonlara lakayit cevap veriyorsa gurur duyarım. Buna istinaden de beyaz futbolun bize sallamasi doğaldır.
Iho dediğiniz adam çok uyanık ve bir o kadar da kötü niyetli olduğunu saraçoğlunda ortaya koymadı mı? Kaç paralik bir adamki bu bir lafiyla oyuncuyu ve yöneticileri afaroz edeceğiz.
Tolgayin fiyatı bu gün açıklanır ts'yede en güzel cevap verilmiş olur.
Ts gibi bir kulübün ülkemizin paralarını car cur etmesinin yanında böyle ekonomik bir transfer yaptığımız için bize devlet nişanı vermeleri lazimken bizim kendi öz taraftarimizin bize lanet okuması ki bunuda ciğeri beş para etmez adamlar yüzünde yapması beni üzen tek şeydir.