2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555936 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

şu anda benim yanımda var .şalgamsız asla içmem . :tabe:  :tabe:
Aynen valla  :ok: şalgamsız olmaz

Çevrimdışı ahmet türker

Hah büyük geldi işte   :hosgeldin
hoş buldum değerli kardeşim ,ben hala devam ediyorum  :drunkard: sabaha kadar devam . sevgili kardeşim.. :ok:

Çevrimdışı TØLGA

neyse adamın numarası dursunda tolgay ile ilgili dedikodular çıktığında ilerde sorarız  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı acan07

*********************tolga**cenk**************

opare-serdar****milo-franco***ersan-atınç**ismail-motta

**************veli-necip*****atiba-tolgay*************

töre-kerim***********sosa-oğuzhan**********olcay-uğur

*****************cenk-demba ba-pektemek************

o değilde baya baya rotasyon oyuncumuz oldu . yedek kadronun bile gideri var artık .

Çevrimdışı TØLGA

o değilde baya baya rotasyon oyuncumuz oldu . yedek kadronun bile gideri var artık .

şuanda her oyuncunun yedeği var  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Aynen valla  :ok: şalgamsız olmaz
benim askerde en değerli arkadaşlarim adanalı ve mersinlilerdi onlardan içki mezeleri konusunda çok konuşurduk . ben onlardan onlarda benden ,çok şey öğrendik . hatatımda kendi tayfamdan sonra adanalıları ve mersinlileri çok sevdim. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı ilhan

hoş buldum değerli kardeşim ,ben hala devam ediyorum  :drunkard: sabaha kadar devam . sevgili kardeşim.. :ok:
:ok: :super: :drunkard:

Çevrimdışı ALI RIZA

extra sivok var... alt yapı atınç aldık diyelim... diğer leri oğuz da var...

Çevrimdışı TØLGA

sivok toparlayamaz ben sanmıyorum oynayabileceğini
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

Orası öyle tabi sadece üzüldüm böyle muhabbetlerin içinde olmaya.
İho da adam değilmiş gördük olduk kadın günü sanki kendi gözüyle görmediği ÖZEL mesajları 70 milyonun önünde paylaşıyor :)
Küçük camiaların küçük insanlarıyla bir daha muhattap olmamayı dilerim ..
@Deniz adamların seviyesi bu işte. O seviyeye inip cevap vermeye gerek yok. İmzanı atarsın devam edersin tartışmaktan fayda gelmez. Ayrıca Bilic'in attığı iddia edilen mesaj doğruysa bile ben mutlu olurum. Demek ki artık Beşiktaş'ı para kapısından öte bir üst seviyeye çıkmak için bir basamak olarak gören insanlarla futbol oynuyoruz. Hep Porto Porto diye adamları yere göğe sığdıramıyoruz. Bu ligden kaç oyuncu İngiltere'ye transfer yapabilmiş de Beşiktaş'da başarılı olup İngiltere'ye transfer yapmayı planlayan insanlara kızıyoruz.
Bu mesaj muhabbetinin doğruluğu şunu gösterir: Artık Beşiktaş yatarak büyük paraların alınacağı bir kulüp olarak değil, hem teknik direktörü hem de futbolcuları tarafından daha büyük paralar kazanmak için daha büyük kulüplere gitmek için bir basamak olarak görülüyor. Ben bundan gocunmam aksine mutlu bile olurum. Biz taraftarız bizim gözümüzde en büyük Beşiktaş her zaman ama profesyoneller için (Futbolcu, Antrenör, teknik direktör) en yukarısının Beşiktaş olmaması gayet normal. Eğer bu kişiler Beşiktaş'ta başarılı olarak daha büyük liglere, daha önemli takımlara transfer olacağına inanıyorsa biz zihniyet olarak seviye atlamışız demektir.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 02:37:12 nannan ]

Çevrimdışı ALI RIZA

benim askerde en değerli arkadaşlarim adanalı ve mersinlilerdi onlardan içki mezeleri konusunda çok konuşurduk . ben onlardan onlarda benden ,çok şey öğrendik . hatatımda kendi tayfamdan sonra adanalıları ve mersinlileri çok sevdim. :tabe:  :tabe:
Ben 2 de değilim :) kafa kağıdının önünde Diyarbakır Kafa kagıdını arkasında ELAZIĞ yazıyor  :sevinc :evillol: Adanalı arkadaşlarım var :) Alkol bir yaşam biçimi idi bizde üniversitede ozamanlar güzel idi  :kop:

Çevrimdışı talha

oğuza daha var. en azından bir sene ya kirlaık gitmeli ya da geliştirilmeli. ya da kupalarda düzenli 11'de kendine yer bulmalı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALI RIZA

sivok toparlayamaz ben sanmıyorum oynayabileceğini
Oynar sorun olmaz performans önemli tabi BJK ne kadar oynar 2. yarıda o önemli yada ülkesine gider...

Çevrimdışı ALI RIZA

oğuza daha var. en azından bir sene ya kirlaık gitmeli ya da geliştirilmeli. ya da kupalarda düzenli 11'de kendine yer bulmalı.
gitmesin gideni de gördük bugun... Evimizde olsun pişsin oynar... 1 yıl sonra 11 de çıkar... Muhammed ah ah sen nasıl böyle hata yaparsın  :s20:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz adamların seviyesi bu işte. O seviyeye inip cevap vermeye gerek yok. İmzanı atarsın devam edersin tartışmaktan fayda gelmez. Ayrıca Bilic'in attığı iddia edilen mesaj doğruysa bile ben mutlu olurum. Demek ki artık Beşiktaş'ı para kapısından öte bir üst seviyeye çıkmak için bir basamak olarak gören insanlarla futbol oynuyoruz. Hep Porto Porto diye adamları yere göğe sığdıramıyoruz. Bu ligden kaç oyuncu İngiltere'ye transfer yapabilmiş de Beşiktaş'da başarılı olup İngiltere'ye transfer yapmayı planlayan insanlara kızıyoruz.
Bu mesaj muhabbetinin doğruluğu şunu gösterir: Artık Beşiktaş yatarak büyük paraların alınacağı bir kulüp olarak değil, hem teknik direktörü hem de futbolcuları tarafından daha büyük paralar kazanmak için daha büyük kulüplere gitmek için bir basamak olarak görülüyor. Ben bundan gocunmam aksine mutlu bile olurum. Biz taraftarız bizim gözümüzde en büyük Beşiktaş her zaman ama profesyoneller için (Futbolcu, Antrenör, teknik direktör) en yukarısının Beşiktaş olmaması gayet normal. Eğer bu kişiler Beşiktaş'ta başarılı olarak daha büyük liglere, daha önemli takımlara transfer olacağına inanıyorsa biz zihniyet olarak seviye atlamışız demektir.
@nannan hocam mesajın doğru olup olmaması değil de iho nun bunu rahatça paylaşabilmesi yani bizim camiamıza böyle rahatça dil uzatabilmesi sıkıntı..
Yoksa ihonun ne karakterde olduğunu biliyoruz.
2010 un şampiyonu fenerbahçe diyen ersunu getiren de iho,trabzon değil kapa nasaya bildirse de orda oynamam feneri istiyorum diyen erkanın ayağına yalvarmaya giden de iho..
Sadece böyle karaktersiz adamlara artık daha ciddi mesafeler konmalı.Hadlerini bilsinler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Oynar sorun olmaz performans önemli tabi BJK ne kadar oynar 2. yarıda o önemli yada ülkesine gider...
geçen senede hatırlarsan bir sakatlanmıştı 2. yarı full yoktu
bu senede öyle ben oynamasını beklemiyorum onun yerine hatta bir oyuncu düşünülüyormuş
beşiktaşda transfer bitmez  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

geçen senede hatırlarsan bir sakatlanmıştı 2. yarı full yoktu
bu senede öyle ben oynamasını beklemiyorum onun yerine hatta bir oyuncu düşünülüyormuş
beşiktaşda transfer bitmez  :biggrinking:
mümkünse yapmasınlar gelen laf sayıyor giden laf sayıyor  :evillol: menagerler resmen ülkenin içine ediyor sporda yasa çıkartacaksın resmen menagerlik ülkede haksız kazanç oluyor diye kaldıracaksın...

Çevrimdışı nannan

@nannan hocam mesajın doğru olup olmaması değil de iho nun bunu rahatça paylaşabilmesi yani bizim camiamıza böyle rahatça dil uzatabilmesi sıkıntı..
Yoksa ihonun ne karakterde olduğunu biliyoruz.
2010 un şampiyonu fenerbahçe diyen ersunu getiren de iho,trabzon değil kapa nasaya bildirse de orda oynamam feneri istiyorum diyen erkanın ayağına yalvarmaya giden de iho..
Sadece böyle karaktersiz adamlara artık daha ciddi mesafeler konmalı.Hadlerini bilsinler..

Tamam işte zorla mikrofon uzatılmadığı sürece kulüpten kimse muhattap olmuyor adamla. Verilen demeçler de gayet yüzeysel ve suya sabuna dokunmayacak şekilde. Daha nasıl mesafe koyabiliriz ki? İHO'nun ağzı torba değil de büzesin. Adam oturduğu koltuğun öneminden habersiz altın gününe gelmiş gibi dedikodu yapıyor. Bu adam herkese sallayabilir. Onun sallamasıyla bizden bir şey eksilmez. saçma sapan bin tane sözde spor yorumcusu Beşiktaş'a sallayınca büyüklüğümüzden bir şey kaybetmiyorsak, bu adamın lafları da büyüklüğümüzden bir şey kaybettirmez. Biz işimize bakalım. Baba önce adanada sonra da ankarada boruyu koymuş döndür döndür izle golleri işte sıkma canını. :halay:

Çevrimdışı TØLGA

mümkünse yapmasınlar gelen laf sayıyor giden laf sayıyor  :evillol: menagerler resmen ülkenin içine ediyor sporda yasa çıkartacaksın resmen menagerlik ülkede haksız kazanç oluyor diye kaldıracaksın...
yemişim valla konuşan konuşsun kendi seviyelerine çekmeye çalısıyorlar 
Beşiktaş şampiyon olsun yeterki
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 02:54:27 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Ben 2 de değilim :) kafa kağıdının önünde Diyarbakır Kafa kagıdını arkasında ELAZIĞ yazıyor  :sevinc :evillol: Adanalı arkadaşlarım var :) Alkol bir yaşam biçimi idi bizde üniversitede ozamanlar güzel idi  :kop:
nereli olduğun değil niceliğin önemli ister rum ol ister alman ,benim için önemli olan akıllı mantıklı bilgili olman ,yeterki insan ol değerli kardeşim küçücük hesaplar peşinde olan insanların alçaklığı, tarih boyunca hep yazılmış ve okunmuştur ,doğru olan hiç bir insan rüstem paşanın yerinde olmak istemez . ayrıca belirtmek isterim ,ben doğma buyüme istyanbulluyum ama benim komşularımın tamamı pötürgeli ve diyarbakırlılardı.

Çevrimdışı Geovani

İho yala pırasayı derler bu durumda sedece,cevap bile verilmeyecek değerdeler..Bide ikinci yarıda tolgay koyar bunlara üstüne mum olur  :D :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı haluk.m

Tolgay konusunu iho abartıyor, Erkan'ı o sözlere rağmen alan adam sonuçta.  Ayrıca  medya üstünden takımı yıpratıyorlar çünkü beşiktaş iyi yolda. Dikkat ettiyseniz ROK "tüm kulüplere devlet el koyup satmalı" dedi oradan anlayın yapılmak istenenleri düzgün giden bir beşiktaş kimsenin işine gelmez. 

Sonuçta romantikliğe gerek yok, Tolgay bize çok yararlı olacaktır. Şampiyon olmak için gerekiyorsa başkan; hergün birine sallasın, gitsin her kulübün oyuncusunu ayartmaya çalışsın, herkese ateş etsin  :steamed: adamlar şikeyi akladı, normal bir lig değil STL.

Not: Tolgay büyük ihtimalle yumruk atarak(duvar v.b bir şeye) :boxin: sağ  el tarak, parmak kemiklerini kırmış(çatlatmış) olabilir, muhtemelen babası ya da menejerine tepki koydu. neden vurdu ? belki ts araya soktukları için belki de 12 milyon € (menejer ücreti düşün 2-3m €) kaçırdığı için  :lol:  Neyse hayırlı olsun necipten kötü olamaz herhalde  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 05:26:03 jokerhm ]

Çevrimdışı Karabay

Çok doğru.  Beşiktaş bizim için dünyanın en büyük takımı diye futbolcular ve menejerler için de öyle olması gerekmiyor.

Dün ihonun açıklamalarıyla gaza gelip bu transfer için pişman olan arkadaşları biraz daha sağ duyuya davet ediyorum.

Daha yakın zamana kadar diğer büyükler aynı bu şekilde bizim almak istediğimiz oyuncuları son anda elimizden almadı mı?  Bizde onlara gıpta etmedik mi?

Iho bildiğin mikser. Bizim kulüp tek bir cevap vermez umarım.  Tolgayda imza töreninde cevap vermez umarım.  Oyunca daha gekmeden girdaba çekmenin anlamı yok.

Oyuncusundan yöneticisine,  doktorundan hizmetlisine kadar herkes beyaz tv ve benzeri mikrofonlara lakayit cevap veriyorsa gurur duyarım.  Buna istinaden de beyaz futbolun bize sallamasi doğaldır.

Iho dediğiniz adam çok uyanık ve bir o kadar da  kötü niyetli olduğunu saraçoğlunda ortaya koymadı mı?  Kaç paralik bir adamki bu bir lafiyla oyuncuyu ve yöneticileri afaroz edeceğiz. 

Tolgayin fiyatı bu gün açıklanır ts'yede en güzel cevap verilmiş olur.

Ts gibi bir kulübün ülkemizin paralarını car cur etmesinin yanında böyle ekonomik bir transfer yaptığımız için bize devlet nişanı vermeleri lazimken bizim kendi öz taraftarimizin bize lanet okuması ki bunuda ciğeri beş para etmez adamlar yüzünde yapması beni üzen tek şeydir.

Çevrimdışı Karabay

Ayrıca, tolgay bir açıklama yapmalı, açıklama yapmadığı sürece benim için bitmiştir diyenler için söylüyorum.

Tolgay gerekli açıklamayı elini kırarak yapmış işte akıllı olan şunu anlamalı ki bu transferi tolgay hariç kimse istemedi. Adam gerek babası, menejeri, ts'nin savurgan şımarık yöneticileri, gerekse Türk medyası ve cahil taraftarlara rağmen dirayet gösterip bizi seçti. Buda ona bir ele maloldu. Halen neyin açıklamasını istiyorsunuz.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 08:37:21 Karabay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Opareyi iyiki almışız :bandit: Serdar Hırsından Turkiyenin en iyi sagbeki olacak nerdeyse :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık