2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559586 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan

haala bu transferin iyi olduğunu düşünen arkadaşlarım varki, bu durumlarıda beni üzüyor. adam tam anlamıyla iki yüzlü bir karakter. bende diyorumki bizim kulübe iki yüzlü nankör dalavereci insan gelmesin dengeler bozulur diğer futbolcularımız da yoldan cıkar. ve bilic o mesajı atmamıştır buna öyle inanıyorum, haa ANÇ eğri oturup düz konuşmuyor olabilir Futbolun icinde olmaması gereken tek şey siyaset ve ırkcılıktır. Politika karıştırmış ve ama abartmışşsa tecrübesizliğinden dir. telefon da İHO ya delikanlı gibi başkan biz sizden OLCAN ı cok istedik ama siz bize vermediniz gidip ezeli rakibimize verip madara ettiniz Birşey demedik, saygıyla karşıladık. Bizimde hedefimiz var Teknik ekibimizin ihtiyacı olduğu bir futbolcudur bu. eğer siz alabiliyorsanız hayırlı olsun, yok alamazsanız Bizimdir deyip cevap vermesi daha mantıklı olurdu, bir insanda aranması gereken ilk şey karakterdir. ne yani bunu diyemeyeceğin için İHO seni öldürecek mi? şimdi adama bahane ve malzeme verdiniz sizi istediği gibi evirip cevirecek, ben başkanın yerinde olsam bu durumu kendime ve kulübe yakıştırmayıp TOLGAY a imza atmadan tekme atar gönderirdim geldiği yere:) Başkanın takdir ettiğim bir mevzusu var, eski yöneticilerimizden Biri ELİ demir Cubuklu gazetelerde Siyah ceketli adamlar diye adlandırdıkları misafirlerini Protokol tribününe almıştı, sonra o Siyah ceketli adamlar aynı tribünde oturan taraftarlara saldırıp ellerinde Demir Cubuk JOPLAR ile darp etmişti. Bizim başkan Cıkıp o yöneticinin istifasini istedi. ve olması gereken buydu sorumlu her kimse cezasiz kalmadi deyip ASİL bir davranış sergilemişti. şimdi aynısını yine bekliyoruz.

BU TOLGAY BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞAN BİZE FAYDA SAĞLAYABİLECEK BİRİ DEĞİLDİR. YARIN BİR GÜN TAKTİK KONUSUNU BİLE DERT EDİP CIKIP SAĞDA SOLDA BEN SÖZLEŞMEM DE BUNLARI KONUŞMUŞTUM AMA SİZ YERİNE GETİRMEDİNİZ DİYECEK KADAR KİŞİLİKSİZ RENKLİ TAKIM TARAFTARIDIR nokta.
Profesyonellik budur işte, zannediyor musun ki yarın öbür gün, bu gün 3'lü çektiren Olcay'a veya Töre'ye milyon Avruluk bi teklif gelse arma aşkına bizde kalacağını. Futbolcunun olmazsa olmazı paradır, altın bileziği odur onun ve  kim arayı çok verirse vazgeçilmez arma odur onun için.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgay geldi, sene sonu şampiyon olalım. Bilic'i İngiltere'ye uğurlayalım güzel bir şekilde. Ama Tolgay kalsın :D
onu da satarız... temiz paraya gider...

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Ozan ile fener prensip anlaşması yapmışlar. Bursa bunlara bi 5-6 milyon kitlese bari  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Neo Nesil

haala bu transferin iyi olduğunu düşünen arkadaşlarım varki, bu durumlarıda beni üzüyor. adam tam anlamıyla iki yüzlü bir karakter. bende diyorumki bizim kulübe iki yüzlü nankör dalavereci insan gelmesin dengeler bozulur diğer futbolcularımız da yoldan cıkar. ve bilic o mesajı atmamıştır buna öyle inanıyorum, haa ANÇ eğri oturup düz konuşmuyor olabilir Futbolun icinde olmaması gereken tek şey siyaset ve ırkcılıktır. Politika karıştırmış ve ama abartmışşsa tecrübesizliğinden dir. telefon da İHO ya delikanlı gibi başkan biz sizden OLCAN ı cok istedik ama siz bize vermediniz gidip ezeli rakibimize verip madara ettiniz Birşey demedik, saygıyla karşıladık. Bizimde hedefimiz var Teknik ekibimizin ihtiyacı olduğu bir futbolcudur bu. eğer siz alabiliyorsanız hayırlı olsun, yok alamazsanız Bizimdir deyip cevap vermesi daha mantıklı olurdu, bir insanda aranması gereken ilk şey karakterdir. ne yani bunu diyemeyeceğin için İHO seni öldürecek mi? şimdi adama bahane ve malzeme verdiniz sizi istediği gibi evirip cevirecek, ben başkanın yerinde olsam bu durumu kendime ve kulübe yakıştırmayıp TOLGAY a imza atmadan tekme atar gönderirdim geldiği yere:) Başkanın takdir ettiğim bir mevzusu var, eski yöneticilerimizden Biri ELİ demir Cubuklu gazetelerde Siyah ceketli adamlar diye adlandırdıkları misafirlerini Protokol tribününe almıştı, sonra o Siyah ceketli adamlar aynı tribünde oturan taraftarlara saldırıp ellerinde Demir Cubuk JOPLAR ile darp etmişti. Bizim başkan Cıkıp o yöneticinin istifasini istedi. ve olması gereken buydu sorumlu her kimse cezasiz kalmadi deyip ASİL bir davranış sergilemişti. şimdi aynısını yine bekliyoruz.

BU TOLGAY BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞAN BİZE FAYDA SAĞLAYABİLECEK BİRİ DEĞİLDİR. YARIN BİR GÜN TAKTİK KONUSUNU BİLE DERT EDİP CIKIP SAĞDA SOLDA BEN SÖZLEŞMEM DE BUNLARI KONUŞMUŞTUM AMA SİZ YERİNE GETİRMEDİNİZ DİYECEK KADAR KİŞİLİKSİZ RENKLİ TAKIM TARAFTARIDIR nokta.

sen kapat biz seni daha sonra ararız....  :lol:

biz bu duygusallıklarla bir yere varamayız...

Ayrıca İhonun ve basının gazıyla hareket ediyorsan bilki yanlış yoldasın... her ne kadar büyüğüm olsanda...

Tolgay yerine kimi alcan mesela? çift yönlü oynayabilen vs..

gayette takıma uyum sağlar tolgay, ayrıca 4 senede 15 mio euroyu reddeden adamdan bahsediyoruz QUARESMAYI SIMAOYU ALMIEDAYI FERNANDESI DEGIL!!!

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 01:57:32 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Anıl

"Ersun Yanal da Erkan'a mesaj atmış. "Gel bize kümede kalalım seneye Biliç İngiltere'ye gidince biz de birlikte Beşiktaş'a gideriz" demiş." :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

tolgay bizim bincez üstüne vurucaz kırbacı  :hiho:

İHO bunu beğenmedi   :angryrazz:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

Rakı mı  :alala: yanında Şalgam var mı acaba  :naughty: :naughty: :naughty: :us: :us: :us:
Valla var kardeş, eeeee 10 yıllık bi Adana kültürümüz var olsun o kadar

Çevrimdışı TØLGA

@Er_Aytek: Bilic, İngiltere'ye gidelim derken Liverpool maçını kastetmiştir :))"  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Hep bu ertem şener karıştırıyo ortalığı  :lol:

Çevrimdışı BabaKartal

2 topçu ,5.5m eoru vermiş fb....
tesede devreye girmiş

Çevrimdışı Deniz

iho meydanı çok boş sandı buna dersini vermek lazım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı acan07

Hep bu ertem şener karıştırıyo ortalığı  :lol:
ertemin ne olduğu belli , kimi yalaması gerektiğini iyi biliyo . yalasın dursun İHO sunu

Çevrimdışı nannan

Şu program bi bitsin bombayı bırakıcam hevesle bitmesini bekliyorum :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla var kardeş, eeeee 10 yıllık bi Adana kültürümüz var olsun o kadar
Adana güzel hayatları daha güzel... @ilhan abi  :ok:

Çevrimdışı nannan

iho meydanı çok boş sandı buna dersini vermek lazım
@Deniz kardeşim senin canın sıkkın herhalde. :) rahat ol sen yarınki KAP açıklamasını TS'nin teklifiyle karşılaştırınca kimin kime ders verdiğini görücez. :ok:

Çevrimdışı Türkay

Şu program bi bitsin bombayı bırakıcam hevesle bitmesini bekliyorum :D

:upto:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Anıl

2 topçu ,5.5m eoru vermiş fb....
tesede devreye girmiş
Güzel güzel :D Tolgay'ı gömen Abdülkerim FB ismini duyunca 2 saat Ozan'ı övdü. Komik adam Abdülkerim

Çevrimdışı Türkay

Ahmet Çakar: Türk futboluna bir cisim yaklaşıyor

hahahahahhaha  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

imza töreni olmaz yaa olsa keşke çok zevkli olurdu alsınlar 3 transferide imza töreni yapsınlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Ya adamlar 1-2.1-2.2-2.3-2.4 + imza parasıyla 4.5 sözleşme teklif etmişler. Ve üstüne maç başılarda var. Ama adam parayı görüp atlamamış demek ki gerçekten bizde oynamak istiyormuş. Konu bu kadar basit ne kadar uzattılar ya.

Çevrimdışı acan07

yav fener daha salih i bile oynatamadı , ozanı nasıl oynatacak .
emre gibi adamın krallığını kurduğu yerde nasıl oynasın bu çocuk  :D

Çevrimdışı nannan

:upto:

Program 2'de bitiyor. Ersan'la Olcay Beyaz Tv mikrofonunu görünce goygoya başladılar; Bu akşam İHO saçma sapan bir saat konuştu, herkes ANÇ'ye Bilic'e salladı ve kulüpten kimse söz hakkı doğmasına rağmen bağlanmadı. Hem yönetim hem de takım kimi ciddiye almayacağını gaye iyi biliyor. Basındaki garip tipler futbolcuları etkilemiyor; taraftarı da etkilemezse bize kimse dokunamaz. Bu gece içim çok rahatladı takımdaki herkes bilinçli.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz kardeşim senin canın sıkkın herhalde. :) rahat ol sen yarınki KAP açıklamasını TS'nin teklifiyle karşılaştırınca kimin kime ders verdiğini görücez. :ok:
@nannan hocam valla canım sıkkın yalan yok.

Tolgay ihoyla foto çektirdiğinde de aynen şöyle dedim:

"hayırlısı olsun ,yönetim dik durmuş Beşiktaşın parasını çar çur etmemiş başkasını alırız"

Ama bugün gelinen noktada oyuncuyu aldık ama iho olacak herif 70 milyonun önünde Başkanımızı 2. başkanımızı ve Teknik Direktörümüzü çok ağır ithamlar altında bırakıyor.

Oyuncuyu almasaydık da bunların hiçbiri olmasaydı.İhonun söylediği iddialardan 1 i bile doğruysa çok üzülürüm..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Adana candır gerisi heyecan @ilhan @ALI RIZA  :eyes :bandit: