2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559612 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Yani ben böyle bi mesaj atacağına inanmıyorum istiyo olabilir orası ayrı ama bence tabi.
sana kalmış dedim bende sen demekki bonzai kullanan bu İHOya inanıyorsun  saygı duyarım :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

ROK öldürmek suç mu acaba TCK var mı suçu acaba  :evillol:
Bi dakakka bi dakka hopppp dur diyor yav  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ilhan

S.E senin eski manita seda abla da öğlenleride mini mini kızları (20 21 yasındakini) büyük erkeklere pazarlıyor resmen git ona ayar çek BJK karıştırma...
Aboooooooooooooooov (Adanalı ağzı oldu)  :s20:

Çevrimdışı TØLGA

Bilic, tolgay'a, gel gündüzle gece olalım, gel gökyüzünde yıldız olalım diye sms atmış

:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

ROK öldürmek suç mu acaba TCK var mı suçu acaba  :evillol:
Bi dakakka bi dakka hopppp dur diyor yav  :kop: :kop: :kop: :kop:
Nüfusa kaydı varsa suçtur kardeş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZORBEY

haala bu transferin iyi olduğunu düşünen arkadaşlarım varki, bu durumlarıda beni üzüyor. adam tam anlamıyla iki yüzlü bir karakter. bende diyorumki bizim kulübe iki yüzlü nankör dalavereci insan gelmesin dengeler bozulur diğer futbolcularımız da yoldan cıkar. ve bilic o mesajı atmamıştır buna öyle inanıyorum, haa ANÇ eğri oturup düz konuşmuyor olabilir Futbolun icinde olmaması gereken tek şey siyaset ve ırkcılıktır. Politika karıştırmış ve ama abartmışşsa tecrübesizliğinden dir. telefon da İHO ya delikanlı gibi başkan biz sizden OLCAN ı cok istedik ama siz bize vermediniz gidip ezeli rakibimize verip madara ettiniz Birşey demedik, saygıyla karşıladık. Bizimde hedefimiz var Teknik ekibimizin ihtiyacı olduğu bir futbolcudur bu. eğer siz alabiliyorsanız hayırlı olsun, yok alamazsanız Bizimdir deyip cevap vermesi daha mantıklı olurdu, bir insanda aranması gereken ilk şey karakterdir. ne yani bunu diyemeyeceğin için İHO seni öldürecek mi? şimdi adama bahane ve malzeme verdiniz sizi istediği gibi evirip cevirecek, ben başkanın yerinde olsam bu durumu kendime ve kulübe yakıştırmayıp TOLGAY a imza atmadan tekme atar gönderirdim geldiği yere:) Başkanın takdir ettiğim bir mevzusu var, eski yöneticilerimizden Biri ELİ demir Cubuklu gazetelerde Siyah ceketli adamlar diye adlandırdıkları misafirlerini Protokol tribününe almıştı, sonra o Siyah ceketli adamlar aynı tribünde oturan taraftarlara saldırıp ellerinde Demir Cubuk JOPLAR ile darp etmişti. Bizim başkan Cıkıp o yöneticinin istifasini istedi. ve olması gereken buydu sorumlu her kimse cezasiz kalmadi deyip ASİL bir davranış sergilemişti. şimdi aynısını yine bekliyoruz.

BU TOLGAY BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞAN BİZE FAYDA SAĞLAYABİLECEK BİRİ DEĞİLDİR. YARIN BİR GÜN TAKTİK KONUSUNU BİLE DERT EDİP CIKIP SAĞDA SOLDA BEN SÖZLEŞMEM DE BUNLARI KONUŞMUŞTUM AMA SİZ YERİNE GETİRMEDİNİZ DİYECEK KADAR KİŞİLİKSİZ RENKLİ TAKIM TARAFTARIDIR nokta.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bu duyduklarını söyleyen adam bi hafta önce İbrahimovic'in Erkan'ı arayıp "iyi ki Trabzon'u seçtin." dediğini iddia etti. :D
Hepsini geçtim; Bilic'in İngiltere'ye gideceğini hepimiz tahmin ediyorduk zaten ilk defa duymadık. Ayrıca bir teknik direktör istediği oyuncuya takımına gelmesi için istediği mesajı atabilir. Kimseyi ilgilendirmez. Kişisel bilgidir bunlar. Ayrıca bunun gerçekleşmesi için Liverpool'u elememiz lazım; Bu da kupayı alacağımız anlamına geliyor :D
@nannan hocam biz bu iho olacak herife dün cevap vermedik bugün çıktı daha ağırını konuştu.Sustukça elemanlar azıtıyor.Ağızlarının payını vermek lazım..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nannan

Ulan nasıl da ağlarına düşürdüler bizi beeee. Tolgay'ı bir aydır konuşulan ücrete almışız. Bizden çok daha fazla para veren olmasına rağmen. Dembabuşun borusuyla olcayın beşliğiyle Ankara'dan 3 puanla dönmüşüz, biz hala Bilic Tolgay İHO tartışıyoruz. :D sıkıntı yapmayın beyler. Akşam da bit yavrusu erman'la kaya da bir olumlu cümle kurmadan 45 dakka takıma salladı. :D yemeyin bunları rahatınıza bakın.

Çevrimdışı ilhan

Bilic, tolgay'a, gel gündüzle gece olalım, gel gökyüzünde yıldız olalım diye sms atmış

:kop: :kop:
Ulenn Rakı ağzımdan burnumdan geldi  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Aboooooooooooooooov (Adanalı ağzı oldu)  :s20:
@ilhan Abi Ben diyarbakırlıyım :) o dille konuşsam olmaz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Ya boşverin İHO'yu ve dediklerini. Trabzonsporu falan iplememek lazım. Ama Bilic'in mesajı doğrudur umarım :D

Çevrimdışı acan07

evet burdan açıklıyorum  İHO ya ibrahimoviç diye mesaj atan adamda gerçekte Bilic ti  :halay: :halay:

Çevrimdışı BabaKartal

Nüfusa kaydı varsa suçtur kardeş  :evillol: :evillol:
İnsandan sayıyorlar işte bunun gibi totoyu.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız kafama takılan birşey var.Tolgay İngiltere'ye gitmek istiyorsa niye önce buraya gelsin ki direk İngiltere'ye giderdi yani.

İşin bu tarafında da saçmalık var aslında.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Ulenn Rakı ağzımdan burnumdan geldi  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Rakı mı  :alala: yanında Şalgam var mı acaba  :naughty: :naughty: :naughty: :us: :us: :us:

Çevrimdışı Türkay

sana kalmış dedim bende sen demekki bonzai kullanan bu İHOya inanıyorsun  saygı duyarım :biggrinking:

Mantıken zaten bi teknik direktör öyle bi mesaj atmaz ya bu mesaj ifşa olursa korkusuyla. Ama Ibra da İHO yu aramıs ya zaten her sey beklenebilir bu adamdan  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Ya boşverin İHO'yu ve dediklerini. Trabzonsporu falan iplememek lazım. Ama Bilic'in mesajı doğrudur umarım :D
dur lenn sende hemen çıktın Bilicin ingiltereye gideceğini duyunca  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

haala bu transferin iyi olduğunu düşünen arkadaşlarım varki, bu durumlarıda beni üzüyor. adam tam anlamıyla iki yüzlü bir karakter. bende diyorumki bizim kulübe iki yüzlü nankör dalavereci insan gelmesin dengeler bozulur diğer futbolcularımız da yoldan cıkar. ve bilic o mesajı atmamıştır buna öyle inanıyorum, haa ANÇ eğri oturup düz konuşmuyor olabilir Futbolun icinde olmaması gereken tek şey siyaset ve ırkcılıktır. Politika karıştırmış ve ama abartmışşsa tecrübesizliğinden dir. telefon da İHO ya delikanlı gibi başkan biz sizden OLCAN ı cok istedik ama siz bize vermediniz gidip ezeli rakibimize verip madara ettiniz Birşey demedik, saygıyla karşıladık. Bizimde hedefimiz var Teknik ekibimizin ihtiyacı olduğu bir futbolcudur bu. eğer siz alabiliyorsanız hayırlı olsun, yok alamazsanız Bizimdir deyip cevap vermesi daha mantıklı olurdu, bir insanda aranması gereken ilk şey karakterdir. ne yani bunu diyemeyeceğin için İHO seni öldürecek mi? şimdi adama bahane ve malzeme verdiniz sizi istediği gibi evirip cevirecek, ben başkanın yerinde olsam bu durumu kendime ve kulübe yakıştırmayıp TOLGAY a imza atmadan tekme atar gönderirdim geldiği yere:) Başkanın takdir ettiğim bir mevzusu var, eski yöneticilerimizden Biri ELİ demir Cubuklu gazetelerde Siyah ceketli adamlar diye adlandırdıkları misafirlerini Protokol tribününe almıştı, sonra o Siyah ceketli adamlar aynı tribünde oturan taraftarlara saldırıp ellerinde Demir Cubuk JOPLAR ile darp etmişti. Bizim başkan Cıkıp o yöneticinin istifasini istedi. ve olması gereken buydu sorumlu her kimse cezasiz kalmadi deyip ASİL bir davranış sergilemişti. şimdi aynısını yine bekliyoruz.

BU TOLGAY BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞAN BİZE FAYDA SAĞLAYABİLECEK BİRİ DEĞİLDİR. YARIN BİR GÜN TAKTİK KONUSUNU BİLE DERT EDİP CIKIP SAĞDA SOLDA BEN SÖZLEŞMEM DE BUNLARI KONUŞMUŞTUM AMA SİZ YERİNE GETİRMEDİNİZ DİYECEK KADAR KİŞİLİKSİZ RENKLİ TAKIM TARAFTARIDIR nokta.

Abi 24 yaşında futbolcunun aklı böyle şeylere ermez. Bu çocuğun sıkıntısı menajerinde, babasında. Sinan Engin'i sevmem ama bu işlerden anladığını tahmin ediyorum, o da aynısını söylüyor. Böyle sözleşme vs işlerine futbolcular dahil olmaz zaten. Gelir buraya Olcay'la Töre'yle kaynaşır Veli'yle çalışır fayda verir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı nannan

@nannan hocam biz bu iho olacak herife dün cevap vermedik bugün çıktı daha ağırını konuştu.Sustukça elemanlar azıtıyor.Ağızlarının payını vermek lazım..

@Deniz Hiç gerek yok. Adam söyledi. 2 milyon maaş+ 1 milyon imza parası dedi.
Yarın KAP'a açıklarız 1.3 milyon diye; en kral açıklama olur.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 01:53:23 nannan ]

Çevrimdışı ALI RIZA

@anilt ben biliç mesajına da takılmıyorum gayet iyi oyuncu alıyorsun gayet güzel...

Çevrimdışı Deniz

Menajeri çok .... Tolgay bu menajerden acil kurtulmalı ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Yalnız kafama takılan birşey var.Tolgay İngiltere'ye gitmek istiyorsa niye önce buraya gelsin ki direk İngiltere'ye giderdi yani.

İşin bu tarafında da saçmalık var aslında.
valla benim işime gelir ingiltereye giderse 500 800 kaçsa artık aldığım adamı 4 5 artık kaçsa satıcam kar edicem
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

dur lenn sende hemen çıktın Bilicin ingiltereye gideceğini duyunca  :evillol: :evillol:
:bandit: :bandit: Şampiyon yapsın da ondan sonra isterse Afrika'ya gitsin farketmez :D

Çevrimdışı Türkay

Tolgay ın imza törenin de bu konuya açıklık getirilmeli
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

@anilt ben biliç mesajına da takılmıyorum gayet iyi oyuncu alıyorsun gayet güzel...
Tolgay geldi, sene sonu şampiyon olalım. Bilic'i İngiltere'ye uğurlayalım güzel bir şekilde. Ama Tolgay kalsın :D