2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559839 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

menajerin tepkisi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı acan07

yahu bu mesajı ben tolgaya atacağıma inanırım ama bilic in böyle bir mesaj atacağına hayatta inanmam.

Çevrimdışı Tolga

En güzeli bu zaten. Olması gerekende bu. Transfer işi başkanın işi değil. Onun yetkili gösterdiği isimlerdir.
Tamam haklısın ben de öyle düşünüyorum ama bundan önceki her transferde başkanın da girişimleri olmuştu ya da transfer görüşmelerinin belli bir döneminde başkan da dahil olmuştu o görüşmelere o yüzden söyledim bunu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OEAL

bilic ingiltereye gitmek istiyorsa gider tolgay 3 yıllık anlaştı alacak olan parasını ödesin alsın bizde kara geçeriz bilic yerinede alman hoca bulup getirsinler alman alt yapılı oyuncularla alman takımı şeklinde yönetiliriz güzel olur

bilic atarmı atmaz mı bilmem ama bu adamı sustursunlar cevap vermemek en iyisidir yoksa bu adam susmayacak

Çevrimdışı Türkay

Slaven Bilic'in telefonlarını açmayan biri niye onun takımına gitmek istesin ki?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı aykut.celenk

Bilic bu mesajı atmışsa gerçekten tolgayı istemiş ve bizim için yararlı olacağını biliyor demekki bu sene şampiyon olacaz :)  :sevinc  :halay:

Çevrimdışı nannan

Tolgay 1,5 milyonun altında garanti ücret alacaksa bu transfer konusunda benim için sorun olmaz. Ayrıca İnşallah Bilic Tolgay'a öyle bir mesaj atmıştır, inşallah Tolgay o mesajla ikna olmuştur. Bu sene veya seneye İngiltere'ye giderler beraber.
24 yaşında biri bu kadar entrika peşinde koşmaz. Menajerler vs bu mevzuyu karıştırmış muhtemelen. Tolgay nasıl bir futbolcu bilmiyorum ama yabancı kökenli çok futbolcumuz varken kadroya uyum sağlar Olcay'ı da görünce iyice hırslanır. Trabzon başkanı makamının öneminin farkında değil. Hatta bu gece alkollü olduğunu bile düşünüyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yaşar Kaptan Adamları yolaldı iho dönmeye başladı az evvel yaşar kaptan hesabını kesecektin hani...

Çevrimdışı talha

Tamam haklısın ben de öyle düşünüyorum ama bundan önceki her transferde başkanın da girişimleri olmuştu ya da transfer görüşmelerinin belli bir döneminde başkan da dahil olmuştu o görüşmelere o yüzden söyledim bunu.

Abi muazzam bir ilerleme var bizim takımda farkında mısınız bilmiyorum ama. O acemi tarafları tamamen gitti desem yeridir. Adamlar hersene futbolu gibi yönetimlerine birşeyler koyara götürüyorlar işi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Yazacak yorum bulamıyorum bizimkilerin kalkıp nokta koyacak bir açıklama yapması lazım.Yoksa bu herifin susacağı yok ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Tercüme et @Tolga
menajere soruyorlar tolgaya biliç mesaj atmış gel beşiktaşı şampiyon yapalım beraber ingiltereye gidelim demiş
:D adamda gülüyor bunlara
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 01:36:46 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Abi muazzam bir ilerleme var bizim takımda farkında mısınız bilmiyorum ama. O acemi tarafları tamamen gitti desem yeridir. Adamlar hersene futbolu gibi yönetimlerine birşeyler koyara götürüyorlar işi.
Ona katılıyorum deneye deneye bazı konularda deneyim kazandı bu yönetim :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan

Yazacak yorum bulamıyorum bizimkilerin kalkıp nokta koyacak bir açıklama yapması lazım.Yoksa bu herifin susacağı yok ..
Boş ver @Deniz konuşsun kuyruk acısı zordur be

Çevrimdışı TØLGA

Mesaj konusunda da Ceo Burak Gurdal yayinlasin mesaji diyor.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Bilic bana da utanan maymun yollamış  :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

yav hiçbirsey olmaz Tolgay top oynamaya başlasın görürler nasıl oyucu oldugunu artık... ediyor mu etmiyor mu diye...

Çevrimdışı Türkay

Yarın muhtemelen ANÇ ve Fikret Orman ayrı ayrı sakin birer açıklama yaparlar. İmza törenin de de Tolgay böyle bir şey yok der .

Çevrimdışı nannan

@Deniz bu duyduklarını söyleyen adam bi hafta önce İbrahimovic'in Erkan'ı arayıp "iyi ki Trabzon'u seçtin." dediğini iddia etti. :D
Hepsini geçtim; Bilic'in İngiltere'ye gideceğini hepimiz tahmin ediyorduk zaten ilk defa duymadık. Ayrıca bir teknik direktör istediği oyuncuya takımına gelmesi için istediği mesajı atabilir. Kimseyi ilgilendirmez. Kişisel bilgidir bunlar. Ayrıca bunun gerçekleşmesi için Liverpool'u elememiz lazım; Bu da kupayı alacağımız anlamına geliyor :D

Çevrimdışı talha

Şunlara toplu soda mı göndersek? En gzel cevap bu şekilde olur. :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı acan07

Yahu bu İHO menejerlerin eğlencesi olmuş , metin ile francesco arasında maymun olmuş .  tam bir cehalet abidesi bu adam koskoca klüb başkanı çıkıp bunları söylermi hiç .

Çevrimdışı Deniz

Ben yöneticilerimizden ciddi bir açıklama bekliyorum.sustukça bu herifler konuşuyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Bilic bana da utanan maymun yollamış  :lol:
ister inan ister inanma kardeşim sana kalmış
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

ister inan ister inanma kardeşim sana kalmış

Yani ben böyle bi mesaj atacağına inanmıyorum istiyo olabilir orası ayrı ama bence tabi.

Çevrimdışı ALI RIZA

S.E senin eski manita seda abla da öğlenleride mini mini kızları (20 21 yasındakini) büyük erkeklere pazarlıyor resmen git ona ayar çek BJK karıştırma...