2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559562 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anil

Beşiktaşın buralara gelmesindeki %45 pay sahibidir... hatırlayın 1-0 kazandığımız bala kazandığımız tottenham maçı veya 0-0 berabere kaldığımız arsenal maçını, o maçta RESMEN atibayı aradık.... hatta bu iki takım resmen ortasahamızı DELİK-DEŞİK ettiler...

Ayrıca BÜYÜK MAÇLARDA Tolgay-Veli ile heleki Liverpool maçlarında Atibasız çıkarsan iki maçta 3-4 yer evinde oturursun. Ayrıca renklilerin yıldız muhabbetini izlersin.

Zeus aşkına biraz beyin, please... Büyük maçlarda tolgay ile veliyi gerard-coutinho-henderson-lallana-henderson karşısına bi koy bakalım 5 inden en az 2 si bizimkileri TOKATLAR... Atiba-Tolgay veya Atiba-Veli denenmelidir...
Arkadaşım biz bu sene büyük maçlarda ne yapmışız?  Büyük maçlar atiba gibi oyuncularla kazanılmaz. Ayrıca burası premier lig değil. Tolgay veli ikilisi oyunun iki yönünüzü rahatlıkla oynar

Çevrimdışı Türkay

Ancak atiba kadar maalesef fizikli ve atletik oyuncu değil... tolgayı evet bende severim hatta oynamasını da isterim fakat Tolgay alındı diye "aydeee atibaya harcıyah, nassı olsa bi poha yaramıyo, sözleşmesini yeilemiyrük" diye Atibayı harcamak APTALLIKTIR...

Hadi Atiba gitti diyelim... De Jong bizimkiler ücretini kabul etmez. zaten milanı çiftlik gibi görüyor. 2 q7 vakası olur...

De Jong bu takıma ilaç olur abi eksik kaldığımız lider vasfını taşıyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Tolgayın anlaşma detayları yarın mı açıklanacak ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgayın anlaşma detayları yarın mı açıklanacak ?
İnşallah açıklanır ki tahminim açıklanır da... Hafta sonuna lisans yetiştirmek lazım.. mersin macında oynar...

Çevrimdışı Neo Nesil

Arkadaşım biz bu sene büyük maçlarda ne yapmışız?  Büyük maçlar atiba gibi oyuncularla kazanılmaz. Ayrıca burası premier lig değil. Tolgay veli ikilisi oyunun iki yönünüzü rahatlıkla oynar

Haklısın Arsenal Tottenham Feyenoord BUNLAR SIRADAN TAKIMLAR....

Gs-fb örneğini gör öyle konuş... Orta sahadan en az biri TECRÜBELİ OYUNCU OLMASI LAZIM. GENÇ OLURSA BÜYÜK MAÇLARDA DAYAK YERİZ.

İSTERSEN 4-5 YÖNLÜ OYNA, FİZİKLİ OYUNCULAR KARŞISINDA TEKNİK FALAN YA-PA-MAZ-SINNN!!!!!!

MELO GİBİ HIRSLI AKAT ÇİRKEF OLMAYANI LAZIM BİLE FAKAT BU DE JONG OLMAYACAK!!!

Çevrimdışı Neo Nesil

De Jong bu takıma ilaç olur abi eksik kaldığımız lider vasfını taşıyor.

Çirkef yalnız, bi tartışmada kartı aldırır maalesef... Biz Gs veya Fb değiliz Trabzon hiç değiliz...

Aquallini Ernst tarzı oyunculara yönelmek lazım. HATTA MELO GIBI OLSUN MUMKUNSE

Çevrimdışı Anil

Haklısın Arsenal Tottenham Feyenoord BUNLAR SIRADAN TAKIMLAR....

Gs-fb örneğini gör öyle konuş... Orta sahadan en az biri TECRÜBELİ OYUNCU OLMASI LAZIM. GENÇ OLURSA BÜYÜK MAÇLARDA DAYAK YERİZ.

İSTERSEN 4-5 YÖNLÜ OYNA, FİZİKLİ OYUNCULAR KARŞISINDA TEKNİK FALAN YA-PA-MAZ-SINNN......

MELO GİBİ HIRSLI AKAT ÇİRKEF OLMAYANI LAZIM BİLE FAKAT BU DE JONG OLMAYACAK...
Arkadaşım Feyenoord bu sene bizim ligimizde kaçıncı olur?  Ben bu galibiyeti küçümsemiyorum sen herşeyi atiba ya bağlıyorsun. Aç biraz futbol izle atiba gibi futbolcu kalmadı artık. Heleki Türkiye'de rakibinde topal diğerinde melo gibi Avrupa standartlarının üstünde oyuncular var. Atiba kaç kere topla ceza sahasına girmiş bizdeyken?  Kaç tane dikine pas yapmış?  Atletik yapılı futbolcu olması senin için yeterli sanırım :) 

Çevrimdışı src35

atiba'nın nesini begenmiyorsunuz anlayamadım. iyi bir profesyoneldir kendine bakar. atak başlangıcı yapabilecek kadar iyi pasördür. bilhassa pozisyon bilgisi çok iyidir.

hayır bu dejong hayranlıgı nerden geliyor onuda merak ediyorum. bize dejong lazım değil box to box lazım

Çevrimdışı Türkay

atiba'nın nesini begenmiyorsunuz anlayamadım. iyi bir profesyoneldir kendine bakar. atak başlangıcı yapabilecek kadar iyi pasördür. bilhassa pozisyon bilgisi çok iyidir.

hayır bu dejong hayranlıgı nerden geliyor onuda merak ediyorum. bize dejong lazım değil box to box lazım

Atibayı beğenmemek değil de daha çift yönlü ve lider vasıflı bi oyuncu lazım bize  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı BabaKartal

Atiba 3 yıllık kontrat istiyor .bunu kabul etmez yönetim ,etmiyor da. Bencede yanlış olur 3 yıllık.
1+1 kabul ediyorsa kalmasını isterim ,makul bir maaşla .
Transfer konusuna gelince yönetimin 30 yaş civarı adam almayacağı kesin .Son kontratını yapacak adam almayacağız demişti F.Orman .De jongu veya İnleri alınacağına ihtimal vermiyorum .

Çevrimdışı Deniz

beyaz tv tolgayı doğrama hazırlıklarında
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

Atibayı beğenmemek değil de daha çift yönlü ve lider vasıflı bi oyuncu lazım bize  :icool:
Aynen öyle. Böyle dedik diye biz Selçuk sahinlere müstahak oluyormuşuz. Bizim ortasındaki tüm oyuncuların savunma yönünü topla mehmet topal etmez. Ama mehmet topal bile hücumda bizim atibadan iyi.

Çevrimdışı TØLGA

aldık ya onu işte  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Neo Nesil

Arkadaşım Feyenoord bu sene bizim ligimizde kaçıncı olur?  Ben bu galibiyeti küçümsemiyorum sen herşeyi atiba ya bağlıyorsun. Aç biraz futbol izle atiba gibi futbolcu kalmadı artık. Heleki Türkiye'de rakibinde topal diğerinde melo gibi Avrupa standartlarının üstünde oyuncular var. Atiba kaç kere topla ceza sahasına girmiş bizdeyken?  Kaç tane dikine pas yapmış?  Atletik yapılı futbolcu olması senin için yeterli sanırım :)
Bende sana aynısını diyorum. En az 1 tecrübeli oyuncu olacak melo gibi. elimizde Atibadan başka tecrübeli yok.

Atibaya avrupa standardı değil dedin, meloya avrupa standardı. tebrik eder başarıların devamını dilerim..

bu kafayla çok yaşamazsın sen!!!

bak kardeşim;

Tolgay ve Veli (oyunlarını küçümsemiyorum.) büyük maçlarda oynayacak FİZİĞE SAHİP DEĞİLLER. BİR MELOMUZ BİR MEIRELESIMIZ YOK

Ayrıca senin doğum yılın kadar futbol izledim bu yaşıma kadar...

De Jong deme, De Jong bir sezon bizde 6 kırmızı görüp yarı yolda bırakır...

Feyenoordu küçümsüyorsun ama herifler SON UEFA ŞAMPİYONUNU YENİP GRUPTAN ÇIKTILAR!!! üstüne 11 oyuncusunu sattı yine ilk 2 ye oynuyor heriflerr....

Bi ara bizde Ernst-Cisse os vardı hatırlar mısın? Onların sayesinde şampiyonluk geldi... üstelik atibayla aynı yaştalardıdı...

Elimizde Ernst-Cisse karşımı var ve biz burun kıvırıyoruz...

Büyük maçlarda koy bakalım Veli Tolgayı da Melo falan nasıl içinden geçiyor gör...

Gs maçında Atiba olsaydı durum farklı olurdu...

Biraz MANTIK LÜTFEN!!!

L

Çevrimdışı TØLGA

atiba da kalsın ama oraya sene sonu bir takviye şart kaliteli bir yabancı kesici
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anil

Bende sana aynısını diyorum. En az 1 tecrübeli oyuncu olacak melo gibi. elimizde Atibadan başka tecrübeli yok.

Atibaya avrupa standardı değil dedin, meloya avrupa standardı. tebrik eder başarıların devamını dilerim..

bu kafayla çok yaşamazsın sen...

bak kardeşim;

Tolgay ve Veli (oyunlarını küçümsemiyorum.) büyük maçlarda oynayacak FİZİĞE SAHİP DEĞİLLER. BİR MELOMUZ BİR MEIRELESIMIZ YOK

Ayrıca senin doğum yılın kadar futbol izledim bu yaşıma kadar...

De Jong deme, De Jong bir sezon bizde 6 kırmızı görüp yarı yolda bırakır...

Feyenoordu küçümsüyorsun ama herifler SON UEFA ŞAMPİYONUNU YENİP GRUPTAN ÇIKTILAR... üstüne 11 oyuncusunu sattı yine ilk 2 ye oynuyor heriflerr....

Bi ara bizde Ernst-Cisse os vardı hatırlar mısın? Onların sayesinde şampiyonluk geldi... üstelik atibayla aynı yaştalardıdı...

Elimizde Ernst-Cisse karşımı var ve biz burun kıvırıyoruz...

Büyük maçlarda koy bakalım Veli Tolgayı da Melo falan nasıl içinden geçiyor gör...

Gs maçında Atiba olsaydı durum farklı olurdu...

Biraz MANTIK LÜTFEN...

L
Kardeşim senin için çok geç. Sana ben sabaha kadar da konuşsak anlatamam algılamakta zorlandığın yerleri.

Çevrimiçi Kartal Ç

Aynı meloya, emreye, bruno alvese yarın beşiktaş forması giydir, sahada şimdiki gibi davransınlar, kalan maçların en az yarısında kırmızı kart cezalısı olurlar. Bugün necipin itirazının 10 katını her maç 90 dakika emre burak melo yapıyor ne zaman itirazdan sarı kart gördüler? Biz çirkef oyuncu alsak kaç yazar sahada kalamadığı sürece. Resmen bizim sarı kartlı oyuncuların 2. bi hata yapması için sahada özellikle takip edildiği bir düzende yarışıyoruz.

Çevrimdışı Neo Nesil

Aynı meloya, emreye, bruno alvese yarın beşiktaş forması giydir, sahada şimdiki gibi davransınlar, kalan maçların en az yarısında kırmızı kart cezalısı olurlar. Bugün necipin itirazının 10 katını her maç 90 dakika emre burak melo yapıyor ne zaman itirazdan sarı kart gördüler? Biz çirkef oyuncu alsak kaç yazar sahada kalamadığı sürece. Resmen bizim sarı kartlı oyuncuların 2. bi hata yapması için sahada özellikle takip edildiği bir düzende yarışıyoruz.

düşüncelerime tercüman olmuşsun,

biz ne gs ne fb ne de tsyiz... onlara kart çıkmıyor diye özenip de jong tarzı futbolcular alırsak o zaman görücem bu de jong melo hayranlarını...

Çevrimdışı src35

buna katılırım bencede çift yönlü oyuncu eksigimiz var.umarım tolgay bunu doldurur gerçi atiba kariyerinde ofansif oyuncu olarakta oynamıştır ama artık kaldırabilecegini düşünmüyorum.

maxi perreira işte tam bir saha içi lideriydi alınabilseydi çok iyi olacaktı

Çevrimdışı BabaKartal

Bu beyaz tv ekibi tam zevk için dövmelik .bu kadar kaypağı bir araya getirmek büyük başarı.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu beyaz tv ekibi tam zevk için dövmelik .bu kadar kaypağı bir araya getirmek büyük başarı.

bırakın kudursunlar

onlar kudurunca biz daha çok keyif alıyoruz...

bi ara liderlik koltuğuna oturduğumuzda "böşöktöşö şömpöyö ypmök östöyörlör yöööh" diye ağlayanlar, bjknin 1 malubiyetinde neredeyse stüdyoyu dance cluba çevirmedikleri kaldı... bunu gs-ts-fb yöneticileri basın sözcüsü taraftarları da ağlaya ağlaya dile getirdi...

bocalamazsak liderliğe tekrar oturduğumuzda görün siz asıl curcunaları...

Çevrimdışı f_madida

Feyenoord Turkiye'de ilk 4'e oynar. Biz daha hazirlik doneminde yakaladik ve yendik, yoksa gecen senenin UEFA sampiyonu Sevilla'yi cok net yendiler mesela..Feyenoord hafife alinacak bir takim degil. Hep yanlis yonlere bakiyoruz bence, Atiba devam etmeli. Atiba'nin 1,5-2 senelik daha futbolu var, kendine cok iyi bakiyor. Tabi Atiba'dan siradisi isler beklememek lazim. Dikine pas diyorsunuz mesela, Atiba onu da yapabiliyor olsa 1M euroya burada oynuyor olmazdi...Atiba'yla uzatmak demek Atiba'dan iyisini aramayalim demek degil...14 yabanci kontenjani var seneye bul daha iyisini getir, Atiba da rotasyonda kalsin en fazla yabanci opsiyonuna sahip klubuz zaten.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ZORBEY

Güzel soru.

Pedro'da var ciddi bir ilerleme benim gözlemime göre.

Veli de aynı şekilde. Hatta Olcay'da bile var.

Yeterli mi dersen değil ama Bilic oyuncunun yüzde 100'unü kullanmayı beceriyor bunu görüyorum.

Şöyle de bakabiliriz geçen sene çok kötü top oynuyorduk gerçekten düzensiz çekinik.

Bu sene derbiler dışında ligi sülklase ettik ezik oynadığımız Konya maçı dışında maç yok benim gözümde.

Ama hala bu profile uyuyor muyuz dersen emin değilim işin gerçeği bu.

Yiğidi öldür hakkını yemeyelim, bursaspor macında pacayı zor kurtardık, hatta topla bi dövdüler desek yeridir:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

iho bağlanıyor