2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562032 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

her duyduğunuza da inanmayın tabi  :biggrinking:
İnanıp inanmama meselesi değil.

Ortada çok dedikodu ve muallak kalan yerler var.

Bu konuların aydınlatılması lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZORBEY

Bu iş iyice b..ka sardı.

Keşke almasaydık noktasına gelmeye başladım şahsen.

okadar söyledim olmasın gelmesin diye ama herkes iyi olacak dedi skandal:)))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı BabaKartal

Hoppa Biliç te girdi araya :)
ROK bomba yaptı : Hangi dilde başkan  :kop: :kop: :kop: :kop:
ŞOK halindeymiş rok efendi  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Çevrimdışı Türkay

Ben Bilic'in bunu dediiğne sittin sene inanmam. Yani az mantığı olan insan öyle bi mesaj yazmaz zaten.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Başkan Fikret Ormanın bu işe müdahale etmesi lazım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nannan

Ya şu sitede diğer kulüpler hakkında eleştiri getirmeyi sevmiyorum ama söylemem lazım. Tolgay mevzuu İHO'nun içinde çok fena kalmış iki gecedir kıvranarak çıkarsın diye uğraşıyor. Koskoca Trabzonspor başkanısın. Bi oyuncuyu öyle veya böyle transfer edememişsin. Hayırlı olsun de, uzatma, bitsin gitsin.
Ayrıca Bilic de çok sevindirdi beni; demek ki burada şampiyon olup Premier Lig'e gitmek istiyor. Zaten herkes biliyordu, konu doğruysa daha da mutlu oldum kesinleşmiş oldu. İnşallah şampiyon olup Bilic'i de Tolgay'ı da İngiltere'ye satarız. Çok mutlu olurum.

Çevrimdışı Tolga

Başkan Fikret Ormanın bu işe müdahale etmesi lazım
Her olaya müdahil olan başkan bu transfer sürecinde hiç konuşmadı onu da anlamış değilim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Biliç gidebilir teklifler var... ingiltereden biliyoruz... Şampiyon olabilirsek gidebilir yada kalabilir... Seneye biliçle de gidebilir... ne olacak şaşırmanın anlamı yok BJK Şampiyon oluyor...

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Ohaaa yaa yok artık Bilic Tolgaya mesaj çekmiş: sen ingiltereye gitmek istiyorsun biliyorum, bu sene gel bize bu sene şampiyon olalım seneye beraber gideriz, demiş diyo Hacı bu kadar da iftira atılmaz yahu adamın gözü dönmüş resmen, şakşakcı ertemde siz diyorsanız doğrudur duyor çüşş yahuu adam resmen iftiranın manyaklığın dibine vurdu, şu adama birinin had bildirmesi lazım.  :akuma:
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 01:28:10 Tahsin Ç. ]

Çevrimdışı Tolga

Biliç gidebilir teklifler var... ingiltereden biliyoruz... Şampiyon olabilirsek gidebilir yada kalabilir... Seneye biliçle de gidebilir... ne olacak şaşırmanın anlamı yok BJK Şampiyon oluyor...
Ben ona çok takılmadım açıkçası.

Hatta İngiltere hedefi olan bir hocamız var diye de sevindim diyebilirim tabi doğruysa bunlar. :)

Şampiyon yapsın sonra nereye gitmek istiyorsa gidebilir :ok:

Çevrimdışı Deniz

Fikret Ormana da giydirdi...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Şaka maka ortalık iyi karışacak

Çevrimdışı TØLGA

İnanıp inanmama meselesi değil.

Ortada çok dedikodu ve muallak kalan yerler var.

Bu konuların aydınlatılması lazım.
cevap vericen onlar cevap verecek uzucak gitçek
en iyi cevap vermemek  tolgay en iyi cevabı sahada verecek
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Lan iho Süleyman Seba ağzına alıp duygu sömürüsü yapma... Bu lig için Süleyman Seba Çok Şerefli İnsan... O ismi kabul etmiyoruz...

Çevrimdışı aykut.celenk

İHO bütün klüplerle kavgalımı olmaya çalışıyor bunu anlamış değilim aramızda kalsın denilen bir konuyu anlat sonra çık delikanlı tavırlar sergilemeye çalış

Çevrimdışı nannan

Bu arada Fikret Orman konusunu burda dikkatinden kaçanlara açıklayayım:
TS başkanı bizim başkanın sözlerini yanlış anlamış. Kendi aralarında anlaşırlar herhalde.

Çevrimdışı ALI RIZA

ANÇ röportajı resmen Komedi diyor  :akuma: Bağlanın artık Yol yorgunumu bunlar uyuyorlar mı acaba  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

Valla keşke şu transfer olmasaydı bildiğin ayar oldum

Çevrimdışı BabaKartal

Bilic in öyle bir mesaj atacağına ihtimal vermiyorum.
Bu iho kendini haklı çıkarmak için ,herşeyi sötler.

Çevrimdışı Tolga

cevap vericen onlar cevap verecek uzucak gitçek
en iyi cevap vermemek  tolgay en iyi cevabı sahada verecek
Şöyle birşey var bu konularda gerekli açıklamayı yapmadığın zaman medya bunu pişirip pişirip önümüze her fırsatta koyacak hele hele Tolgay olur da kötü oynarsa daha fazla konuşulacak.

İleride başımız daha fazla ağrıyabilir o açıdan konuşulması lazım bunların açık açık :)

Çevrimdışı Türkay

Ahmet Nur Çebi'nin bağlanması lazım. Yada bi yürekli program hem ANÇ yi hem İHO'yu oturtacak iki koltuğa konuşturacak  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Midem bulandı bu konuşmalardan.

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla keşke şu transfer olmasaydı bildiğin ayar oldum
Manyak mısın iyi oldu insanların yüzlerini görüyoruz...

Çevrimdışı Sedat_BJK

kapandı deyip arayan da (Hakaret Yasak)₅ oğlu (Hakaret Yasak)₅ işte.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

Her olaya müdahil olan başkan bu transfer sürecinde hiç konuşmadı onu da anlamış değilim.

En güzeli bu zaten. Olması gerekende bu. Transfer işi başkanın işi değil. Onun yetkili gösterdiği isimlerdir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.