2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561871 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZORBEY

Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı BabaKartal

bırakın kudursunlar

onlar kudurunca biz daha çok keyif alıyoruz...

bi ara liderlik koltuğuna oturduğumuzda "böşöktöşö şömpöyö ypmök östöyörlör yöööh" diye ağlayanlar, bjknin 1 malubiyetinde neredeyse stüdyoyu dance cluba çevirmedikleri kaldı... bunu gs-ts-fb yöneticileri basın sözcüsü taraftarları da ağlaya ağlaya dile getirdi...

bocalamazsak liderliğe tekrar oturduğumuzda görün siz asıl curcunaları...
Hacıosmanı bağladılar şimdide ,herşeyi geçtim bu sinan engin Beşiktaşın ekmeğini yemiş adam. o zoruma gdiyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

İho rest çekti yaşar kaptana (LAZ Ziyaya)  :evillol: Ortalık fena karışacak Yaşar kaptan trabzonu batırır ANÇ dağılır bari stat demir stoğu yapalım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

iho 2 dir ançye çok ağır konuşuyor.anç şuna artık doğru düzgün bir cevap versin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Tolgayın menajeri Ts nin CEO suna bugün sabah mesaj atmış biz sizi istiyoruz siz de bizi istiyor musunuz diye.bu ne böyle şimdi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZORBEY

Tolgayın menajeri Ts nin CEO suna bugün sabah mesaj atmış biz sizi istiyoruz siz de bizi istiyor musunuz diye.bu ne böyle şimdi

gese taraftarıysa normaldir:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Tolga

Eğer İHO'nun bahsettiği bu mesaj olayı doğru ise Tolgay transferi tam bir fiyaskodur söyleyeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Yaşar Kaptan da hesabı ne kadar acaba bize ödesin  :bandit: stat a harcarız bunlar 3-5 para gördü cıvıttılar tabi Ağaoğlu arkalarında

Çevrimdışı Sedat_BJK

turkcell'den isterlerse mesajları alabilirlermiş.. şaka gibi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

iho çok ağır konuşuyor ve her türlü yemin ediyor..

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca ben bugün ANÇ'nin açıklamalarından da hiç tatmin olmadım.

Çevrimdışı Deniz

Akşam 6 da bir mesaj daha atmış yuh yani..

Çevrimdışı ALI RIZA

İHO resmen namussuz dedi dolayı yoldan ANÇ ne diyecek acaba  :akuma:

Çevrimdışı BabaKartal

İHO ,,agresif adamım birşeyler yapabilirdim ,o yüzden kalktım gitti dedi ya la .
Tam denge yoksunu bu adam .
ANÇnin ve peder beyinin, bunu bir hizaya çekmesi lazım

Çevrimdışı nannan

Trabzon'un 2 milyon maaş+1 milyon imza parası verdiği kesin sanırım. Yanlışım varsa uyarın arkadaşlar.
Yarın eğer KAP'a açıklanırsa ödediğimiz ücret TS'den azsa, hatta 1,5 milyondan aşağıdaysa. TS başkanının söyledikleri yalan demektir. Ayrıca Ahmet Nur Çebi'ye 2. defa bir demecinden dolayı kanım ısınıyor. Olayı büyütmeden gayet kibarca konuyu kapatıyor. Uzatmanın alemi yok.

Çevrimdışı Tolga

Bu iş iyice b..ka sardı.

Keşke almasaydık noktasına gelmeye başladım şahsen.

Çevrimdışı ALI RIZA

Menagerler artık klüpten girmesin... Yeter artık Menager resmen ortalık karıştırıyor...

Çevrimdışı TØLGA

menajer 15milyonu duyunca krem de kremlin haha  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Tolgay Bilicin telefonlarına cevap vermemiş..

Çevrimdışı Sedat_BJK

kulak asmayın Allah aşkına.. haberi yokmuş numarası yapıyor, geçen hafta biliç tolgayla ilgileniyoruz diye açıklama yapmadı mı. 2 haftadır gezeteler yazmıyor mu. yalancı herif. o söylenmez bu söylenmez diye söylemedik şey bırakmadı.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Türkay

Yuh Bilic sey demiş "Bize gel şampiyon olalım seneye beraber İngiltereye gidelim"
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Yuh artık Bilic bize gel şampiyon olalım beraber ingiltereye gidelim demiş ağzımdan kötü birşey çıkacak iddiaların uçkuru kaçtı..

Çevrimdışı TØLGA

Bu iş iyice b..ka sardı.

Keşke almasaydık noktasına gelmeye başladım şahsen.
her duyduğunuza da inanmayın tabi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoppa Biliç te girdi araya :)
ROK bomba yaptı : Hangi dilde başkan  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Bu kadar karmaşanın sonucunda bu transferin nasıl başarılı olacağını ciddi ciddi düşünmeye başladım.