2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561024 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Mikail Serin ‏@Serinsson  36 sn.37 saniye önce
Tolgay apartmanindaki merdivenlerden dusup parmagini kirmis. Elindeki sargi ondan dolayi. Vay anasini, bize imza atan sakatlaniyor :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

ahmet çakal yine mide bulandırcı konuşuyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

ahmet çakal yine mide bulandırcı konuşuyor
aç ntvsporu izle yaaa  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

aç ntvsporu izle yaaa  :iblush:
Anç bağlanacak mı diye bekliyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nannan

Beyler aranızda veya çevrenizde bu erman kaya ikilisinden dolayı gaza gelip takımı eleştirenler varsa adres verin ikna edeyim. Sırf özeti verdikleri için program açık şu an, sinirden kendime çok değişik şeyler yapabilirim. Yani bu kadar art niyetli yorum yapılır.

Çevrimdışı TØLGA

Anç bağlanacak mı diye bekliyorum  :)
bağlanırsa yaz açıklama yapmış gerçi bağlancağını sanmıyorum  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu adamı tanıyan varmı ?

Hannover S.Direktörü Dufner, Japon sağbek Sakai için BJK'dan gelen teklifi kabul ettiklerini ancak Ocak'ta ayrılmak istemediğini belirtti.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 23:36:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu adamı tanıyan varmı ?

Hannover S.Direktörü Dufner, Japon sağbek Sakai için BJK'dan gelen teklifi kabul ettiklerini ancak Ocak'ta ayrılmak istemediğini belirtti.

Adam sadece 23 yaşında olmasına rağmen 200 maça çıkmış totalde.

Bundesliga'da 100 maç 10 asist.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@nannan Ortak sıkma canını yahu ben açtım 30 saniye baktım fütursuzca ağızlarının salyalarını saça saça çamur atmalarına şahit oldum küfürü bastım anıranları açtım aç beyazı izle sinir sitresin kalmaz pamuk gibi olursun  :kop:

Çevrimdışı ZORBEY

Beyler aranızda veya çevrenizde bu erman kaya ikilisinden dolayı gaza gelip takımı eleştirenler varsa adres verin ikna edeyim. Sırf özeti verdikleri için program açık şu an, sinirden kendime çok değişik şeyler yapabilirim. Yani bu kadar art niyetli yorum yapılır.

yoo gaza geldiğimiz yokta, bunlar her beşiktaş macı sonrasi, eve hırsız girmiş ev sahibinin kapısındaki bağlı köpekler gibi tehlike geçti hadi havlayalım gövde gösterisi yapalım kafasındaki adamlıktan mahrum kalmış karaktersizlerdir sadece, bu para karşılığında kalemini kırmış insanların sucu yok. onları parayla satın alıpta beşiktaşa karşı iplerini salan insanları eleştirmek lazım..

bizim bi tanıdığın köyünde yaşlı bir amca varmış. tonton amca derlermiş cocuklar ona. neyse yan komşusununda bahçe kapısında bağlı bir köpeği varmış bir gün o köpek napıyor ne ediyorsa ipini koparip yolun ortasına cıkıp durmaya başlıyor, sonra bu amca köpeği fark ediyor ama başta önemsemiyor tabi. neyse bi kac dakika sonra karşıdan gelen 2 kücük cocuğu fark ediyor, haliyle köpek birazda saldırgan, köpek cocuklara doğru koşmaya başladığını görünce amcamız. oda köpeğe doğru koşmaya başlamış o yaşlı haliyle, derken ayağı takılıyor koşamıyor garibim, düşüp kafasını taşa carpıp beyin kanamasından vefat ediyor. şimdi burda suclu o köpek mi? kader mi? yoksa o köpeğin dışarı cıktığını görüpte umursamaz sahibinin midir?
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 23:38:28
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bizle adı geçen sakatlanıyor  :lol:
onu geçtim geçen futbolcunun birisi öldü bir zamanlar biz transfer edecekmişiz o adamı hatta tövbe yarabbim gülemisin ağlayamısın  :iscrewy: :iscrewy: :alala:  :D

Çevrimdışı TØLGA

onu geçtim geçen futbolcunun birisi öldü bir zamanlar biz transfer edecekmişiz o adamı hatta tövbe yarabbim gülemisin ağlayamısın  :iscrewy: :iscrewy: :alala:  :D
twitterda küfür etme @Mehmet  dava açarlar bak uğraşırsın  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

@nannan Ortak sıkma canını yahu ben açtım 30 saniye baktım fütursuzca ağızlarının salyalarını saça saça çamur atmalarına şahit oldum küfürü bastım anıranları açtım aç beyazı izle sinir sitresin kalmaz pamuk gibi olursun  :kop:
Ben maçı izledim umrumda değil bunlar da. Babam gibi maçı izleyemediği için özeti izlemek uğruna bu adamları dinleyen o kadar beşikaşlı var ki. Bu erman denen bit yavrusu Bilic tribünlere oynuyor dediğinden beri millet bilic'e sallamaya tribünlere oynuyo demeye başladı. Maç 90 dakika bizim kontrolümüzde geçmiş, çok rahat almışız gelmişiz, bir tane olumlu cümle kurmadılar. Biz millet olarak çabuk etkilenen çabuk gaza gelen, biraz yalpalayana hemen sallayan insanlarız. Burda bu adamları takmayan çok olabilir ama dışarıda bu adamları ciddiye alan çok insan var. Ben ona yanıyorum.

Çevrimdışı Karabay

@Mehmet dostum Malatya'dayım :) bir isteğin varmı? Bu arada ne zaman malatyaya gelip maç izlesem yeniliyorduk. Bu gün özellikle izlemedim totem tuttu.

Çevrimdışı Anil

Allah Gökhan Töre Olcay ve Kerim transferinde emeği geçen herkesten razı olsun. Başta Önder hoca olmak üzere. Bu arada atiba ya iyi yazan arkadaşlar olmuş Allah selamet versin. Ayrıca Oğuzhani artık forvet arkası oynamaktan vazgeçmek lazım. Bu sene bizi Veli-Tolgay orta sahası uçuracak.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 23:55:10
@Mehmet dostum Malatya'dayım :) bir isteğin varmı? Bu arada ne zaman malatyaya gelip maç izlesem yeniliyorduk. Bu gün özellikle izlemedim totem tuttu.
abi canının sağlığı ben de isytanbuldayım :) @Karabay  inş. ankara deplasmanında ortada buluşuruz  :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 23:57:47
twitterda küfür etme @Mehmet  dava açarlar bak uğraşırsın  :by2:
ya kardeşim egodan patlayacak herif sen nesin herşeyin doğrusunu bilyormuş gibi yorum yapıyosun sinir etti beni  :s20:

Çevrimdışı Deniz

ANÇ mevzusu beyaz futbolda

Çevrimdışı ALI RIZA

Hay o sakız bir yerine tıpa olsun ahmet çakar

Çevrimdışı BabaKartal

Tolgayın parmaklar kırılmış ,şimdi beşiktaş lı oldu .
Spor kulübümüyüz ,hastane acil servisimi belli değil.

Çevrimdışı Türkay

Hay o sakız bir yerine tıpa olsun ahmet çakar

Dilara Gönder adam mıdır diyolardı ya  :kop: :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Neo Nesil

Allah Gökhan Töre Olcay ve Kerim transferinde emeği geçen herkesten razı olsun. Başta Önder hoca olmak üzere. Bu arada atiba ya iyi yazan arkadaşlar olmuş Allah selamet versin. Ayrıca Oğuzhani artık forvet arkası oynamaktan vazgeçmek lazım. Bu sene bizi Veli-Tolgay orta sahası uçuracak.

Beşiktaşın buralara gelmesindeki %45 pay sahibidir... hatırlayın 1-0 kazandığımız bala kazandığımız tottenham maçı veya 0-0 berabere kaldığımız arsenal maçını, o maçta RESMEN atibayı aradık.... hatta bu iki takım resmen ortasahamızı DELİK-DEŞİK ettiler...

Ayrıca BÜYÜK MAÇLARDA Tolgay-Veli ile heleki Liverpool maçlarında Atibasız çıkarsan iki maçta 3-4 yer evinde oturursun. Ayrıca renklilerin yıldız muhabbetini izlersin.

Zeus aşkına biraz beyin, please... Büyük maçlarda tolgay ile veliyi gerard-coutinho-henderson-lallana-henderson karşısına bi koy bakalım 5 inden en az 2 si bizimkileri TOKATLAR... Atiba-Tolgay veya Atiba-Veli denenmelidir...

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaşın buralara gelmesindeki %45 pay sahibidir... hatırlayın 1-0 kazandığımız tottenham maçı veya 0-0 berabere kaldığımız arsenal maçını, o maçta RESMEN atibayı aradık....

Ayrıca BÜYÜK MAÇLARDA Tolgay-Veli ile heleki Liverpool maçlarında Atibasız çıkarsan iki maçta 3-4 yer evinde oturursun. Ayrıca renklilerin yıldız muhabbetini izlersin.

Zeus aşkına biraz beyin, please... Büyük maçlarda tolgay ile veliyi gerard-coutinho-henderson-lallana-henderson karşısına bi koy bakalım 5 inden en az 2 si bizimkileri TOKATLAR... Atiba-Tolgay veya Atiba-Veli denenmelidir...

Tolgay'ın Atiba dan eksiği nedir ki? Aksine bizim aradığımız gibi daha fazla hücum odaklı :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Neo Nesil

ayrıca Atibayı beğenmeyenlere Selçuk Şahin - Selçuk İnan - Kevin Konstant - Mustafa Sarp - Barış Özbek - Mehmet Topuz - Ayhan Akman - Gustavo Colman gibileri müstehak

Çevrimdışı Neo Nesil

Tolgay'ın Atiba dan eksiği nedir ki? Aksine bizim aradığımız gibi daha fazla hücum odaklı :alala:

Ancak atiba kadar maalesef fizikli ve atletik oyuncu değil... tolgayı evet bende severim hatta oynamasını da isterim fakat Tolgay alındı diye "aydeee atibaya harcıyah, nassı olsa bi poha yaramıyo, sözleşmesini yeilemiyrük" diye Atibayı harcamak APTALLIKTIR!!!

Hadi Atiba gitti diyelim... De Jong bizimkiler ücretini kabul etmez. zaten milanı çiftlik gibi görüyor. 2 q7 vakası olur...