2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561319 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 22:27:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
dün saat 01:50 Neo Nesil...

atiba ile sözleşme yenilenmeli çünkü sözleşmesi biten oyuncuların hiçbiri Türkiyeye gelmez..

sözleşmesi biten oyuncular;

khedira, t.hazard(mönch), m'bia, mavuba, flamini, aquilani, cambiasso, cleverley, romeu, ben arfa, milner, nainggolan, djurcic, romulo, toulalan, camacho, carrick, suso, vieirinha, van der vaart, noble, kramer, gargano
YanıtlaAlıntı

Artı olarak birkaçı çoktan imzaladı bunların :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Benim  gözümde 1,4-1,5 Tolgaya verilecekse Atiba en az 1,5 almalı bu adama verilen paralar neden bu kadar göze batıyor acaba ?, sözleşme yılına gelince 3 Yıl fazla ama en az 2 Yıl anlaşma imzalanmalı, adam geldiğinden beri bizi uçuran 3 oyuncudan biridir, yönetimden birileri umarım buralara göz atıyordur da bu söylediklerimizi dikkate alır.

Çevrimdışı Neo Nesil

Artı olarak birkaçı çoktan imzaladı bunların :)

dün gece yazmıştım zaten. bugün imzalamışlar...

Çevrimdışı Deniz

Tolgayin eli fotolarda saglamdi sanki.dun biseler olmus sanirim  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İHO birşeyler yapmış olabilir :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Elinin üstünde uyuya kalmştır belki  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Babası ile kavga etmiştir. Sinirden duvara falan vurmuştur elini. :)

Çevrimdışı ZORBEY

Hayırlı olsun BÜYÜK BEŞİKTAŞ ımıza....şimdi nasıl karkı verecek takıma onu konuşma zamanı..ali ecede dahil olmak üzere 3 4 yorum okudum,videolardan izlediğim kadarıyla, takımdaki gurbetçi çokluğundan ve alman altyapısı almış olduğundan adaptasyonuda çabuk alacaktır aynı zamanda katkısal anlamda elimizi çok rahatlatacak diye düşünüyorum...
 @ZORBEY kardeşim maçlara gelebiliyorsan mutlaka katılmalısın bize EN radikal BEŞİKTAŞLILARDANSIN :D :evillol: :ok:

teşekürederim abi, tabiki geliyorum. benim icinde iyi olur coğu zaman arkadaşlar beraber gideriz sonradan HALİYLE ektikleri icin yalnız izlemek zorunda kalıyorum zevkli olmuyor öyle:))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

Adamin bize transfer oldugu belli direk sakatlandi  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Adamin bize transfer oldugu belli direk sakatlandi  :kop:
Gerçek Bjk'lı oldu :icool:

Çevrimdışı TØLGA

başka transfer yaparmıyız acaba  :naughty:
onu bunu bırakında sene sonu solbekte lazım bu takıma
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 22:45:40
  • Beşiktaş / Bodrum
"BAŞKAN'A BAŞKAN YANIT VERİR"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tolgay Arslan transferiyle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise siyah-beyazlı yönetici, "Trabzonspor Kulübü'nün başkanına cevap vermek benim haddim değildir. Kendi kulüp başkanımız, cevap vermesi gerekiyorsa cevap verecektir. Ancak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim, bir ay önce Tolgay bana bir söz vermişti. Ben ona bir teklif sunmuştum. Bir ayın sonunda buluştuk. Bu teklifi sonuçlandırmış olduk" dedi.

:claps: :claps: :claps: :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgay hafta oynar opare de oynar Miloseviç te oynar  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay hafta oynar opare de oynar Miloseviç te oynar  :bandit:
Opare kupa maçında da oynar gibi. Herkes bu adamı çok övdü acayip merak ediyorum. İyi oynasa da tükürdüğümü yalamam Rüzgar Sağnak gibi orası ayrı bir konu.

Çevrimdışı ZORBEY

bu ülkeye yabancı hakem nasıl getirebiliriz arkadaşlar fikri olan varmı? bu akşamki maçta bu kamil abitoğlu ev mi aldı? arsa mı? direkt canta almadığı kesin bir yerlerde ona yatırım yapılmıştır kanaatindeyim. bu macta yaşanan pozisyonların aynısını diğer renkli takımlar icin direkt kırmızı kart ve penaltı veriyor. ceza sahası icerisinde elle oynama var direkt penaltı. adam oralı bile olmadı. hele cizgi hakemi tam anlamıyla facia. franco un pozisyonu kırmızı olmaması gerekiyordu, ama vermeseydi eğer geleneği bozmaktan heralde SONRAKİ macları PTT 1. lig de devam eder korkusuyla vermek zorunda kaldı. şimdi beddua etsek olmuyor, sövsek ayip yakışmaz, eee sahaya dalsak maganda derler, arkadaş bunlarda adam olmuyor napcaz

Çevrimdışı Tolga

Şu Kaya kadar boş bir adam yoktur.Sözde Bjk'lı olacak birde.

Gelmiş diyor ki 2009-2010 sezonunda M.Denizli Atınç'ı oynatarak şampiyon yaptı Beşiktaş'ı :)

Güler misin ağlar mısın.Bir de yorumcuyum diye ortaya çıkmıyor mu bunlar şaka gibiler :)

Çevrimiçi Samet Ç

Gelmiş diyor ki 2009-2010 sezonunda M.Denizli Atınç'ı oynatarak şampiyon yaptı Beşiktaş'ı :)

Güler misin ağlar mısın.Bir de yorumcuyum diye ortaya çıkmıyor mu bunlar şaka gibiler :)
hemde devletin kanalında ağlar mısın güler misin  :)

Çevrimdışı Tolga

hemde devletin kanalında ağlar mısın güler misin  :)
Aynen öyle :)

Çevrimdışı ZORBEY

ben bu adamın bjkli olduğuna şüpheliyim. adam bizi eleştirip diğer takımları övmekle bitiriyor programı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 23:04:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay aşırı sempatik  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Tolgay Arslan'ın apartmanının merdivenlerinden düştüğü ve parmaklarının kırıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Hoaydaaa apartman hikayesi yalan kesin babası ile kavga etti sinirden duvara vurdu elini parmaklarını kırdı

Çevrimdışı Türkay

Bizle adı geçen sakatlanıyor  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZORBEY

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Tolgay Arslan'ın apartmanının merdivenlerinden düştüğü ve parmaklarının kırıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Hoaydaaa apartman hikayesi yalan kesin babası ile kavga etti sinirden duvara vurdu elini parmaklarını kırdı

duvara değilde ya babasına vurmuşsa:) :D :lol: :boxin: :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimiçi Samet Ç

Bizle adı geçen sakatlanıyor  :lol:
allahtan ayakta bir şey yok parmaklar sorun çıkarmaz oynar. :)

Çevrimiçi Samet Ç

duvara değilde ya babasına vurmuşsa:) :D :lol: :boxin: :boxin: :boxin: :boxin:
Sanmam saygıdan yapmaz aynen dediğim gibi olmuştur duvara vurmuştur. Apartmanın merdivenlerinden düşen adamın el parmakları kırılmaz.